Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
συναδελφοι πεσ τε μου οτι ειναι η αντριαννα αυτη  ??? δεν το κρυβω την ξερω προσοπικα αλλα την εχω χασει εδω και λιγο καιρο !!!

η Αντριάννα για την οποία μιλάμε είναι αυτή που δούλευε Στουρνάρη 29 :sunglasses:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
πως εισαι σιγουροσ οτι ειναι αυτη συναδελφε ??? εγο δεν βλεπω να παραδεχτικε κατι ???? αντιθετοσ νομιζω οτι μπορει να ειναι η σονια απο σ29 γιατι απο οτι ξερω το μαγαζι εχει βουλιαξει κανονικα απο οταν εφυγε και ισωσ να της το κανουν για σπασιμο . δεσ και τα ποστ ποσο εχουν πεσει στο σ29

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
πως εισαι σιγουροσ οτι ειναι αυτη συναδελφε ??? εγο δεν βλεπω να παραδεχτικε κατι ???? αντιθετοσ νομιζω οτι μπορει να ειναι η σονια απο σ29 γιατι απο οτι ξερω το μαγαζι εχει βουλιαξει κανονικα απο οταν εφυγε και ισωσ να της το κανουν για σπασιμο . δεσ και τα ποστ ποσο εχουν πεσει στο σ29

είμαι σίγουρος γιατί την :fuck1: και στην Σ29 και στην Ο44 :sunglasses:

Baal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
megale oute sou ekana xeironomies oute tipota ok? kai oso gia to oti eisai madagaskari auto fainetai den xreiazetai na to deixneis. alla gia na exeis tosi epithetikotita mallon exeis krufa apothumena.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ε και πολυ την γαμισανε !!! μεσα σε αυτους και γω και εσυ και σιγουρα πολ,λοι αλλοι . εγω ρωταω πωσ πιστευεισ  οτι ειναι αυτη ????? ακουσεσ την φωνη τησ μεσα απο τα ποστ ?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
megale oute sou ekana xeironomies oute tipota ok? kai oso gia to oti eisai madagaskari auto fainetai den xreiazetai na to deixneis. alla gia na exeis tosi epithetikotita mallon exeis krufa apothumena.

νταβατζάκο γράφε πρώτα με ελληνικούς χαρακτήρες όπως προβλέπουν οι κανόνες του site, εκτός και αν είσαι Αλβανός επομένως κατανοώ τη δυσκολία σου να γράφεις ελληνικά. Επί της ουσίας τώρα γράφτηκες στο site πριν μια ώρα και πόσταρες δύο φορές για να υπερασπιστείς την Αλβανίδα ξεκωλιάρα σου...εσύ τι νομίζεις? ότι μασάμε κουτόχορτο? :uglystupid: :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ε και πολυ την γαμισανε !!! μεσα σε αυτους και γω και εσυ και σιγουρα πολ,λοι αλλοι . εγω ρωταω πωσ πιστευεισ  οτι ειναι αυτη ????? ακουσεσ την φωνη τησ μεσα απο τα ποστ ?

φιλαράκο διάβασε τα προηγούμενα ποστ μου για να καταλάβεις...η Αντριάννα σε εμένα προσωπικά όταν την είχα επισκεφθεί στο κατάστημα μου είχε πει τη μούφα ότι είναι Τσέχα. οκ? μην μου τα ζαλίζεις άλλο :kissass:

Baal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
κουτοχορτο οχι δεν μασας φιλαρακο αλλα για να εχεις φαει τετοιο κολλημα μπορει και εχεις φαει κανενα μπαφο και σου εχει καψει τα μυαλα. Στο κατω κατω αν δεν γουσταρεις να ξαναπας μην ξαναπας. Οτι συμπερασμα εβγαλες για εμενα οτι μπορει να ειμαι αλβανος ετσι εχεις βγαλει και αλλα συμπερασματα. Αν εχεις τετοιο μυαλο καταλαβα. Αντε γεια ρε...

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
σοτομοτο  το παρατραβας .!!  αλλα ακου να σου πω κατι να μαθαινεις χωρις βεβαια να θελω να σου κανω μαθημα . δεν ξερω ποιοσ ειναι ο baltazar  αλλα απαντηση στο πως ξερεισ οτι ειναι η αντριαννα δεν μου δωσες αλλα δεν πειραζει . μηπως δεν περασες καλα μαζι της σε καποιο ραντεβου ??? εγω ακομα δεν το πιστευω οτι ειναι αυτη !!  :think: παντως οσεσ φορες εχω περασει μαζι της μια χαρα περασα και ελπιζω να ειχεσ περασει και εσυ !!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
κουτοχορτο οχι δεν μασας φιλαρακο αλλα για να εχεις φαει τετοιο κολλημα μπορει και εχεις φαει κανενα μπαφο και σου εχει καψει τα μυαλα. Στο κατω κατω αν δεν γουσταρεις να ξαναπας μην ξαναπας. Οτι συμπερασμα εβγαλες για εμενα οτι μπορει να ειμαι αλβανος ετσι εχεις βγαλει και αλλα συμπερασματα. Αν εχεις τετοιο μυαλο καταλαβα. Αντε γεια ρε...

νταβατζάκο το ποιος είναι αξιόπιστος άσε να το κρίνουν άλλοι :birdman: εγώ μιλάω με δεδομένα, γράφτηκες στο site στις 16:22 σήμερα και πόσταρες αμέσως σε αυτό εδώ το θρεντ για να μας πείσεις ότι η Αντριάννα είναι Τσέχα και μάλιστα έγραψες ότι μιλήσατε και στα Τσέχικα μαζί :uglystupid: εγώ δεν έχω τίποτα με τη κοπέλα, ήμουν και πελάτης της, αλλά δεν μου αρέσει να μασάω κουτόχορτο αφενός και αφετέρου έγραψα ότι οι υπηρεσίες της είναι μέτριες και το μόνο που αξίζει είναι το κουλούρι της, αλλά ότι και αυτό είναι ακριβό!!! ΤΕΛΟΣ! άντε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία!!! :birdman:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
για να τελειονουμε αν και νομιζω οτι πολυ ασχολι8ικαμε την συγκεκριμενη και μαλακεσ ειμαστε ποθ το εχουμε κανει θεμα !!!! κανεισ δεν ξερει ποια ειναι !! μακαρι να ηταν για να διαβαζουνε και αλλεσ το τι γουσταρουμε και τι οχι !!! εγω πιστευω παντωσ και οποιοσ εχει μυαλο αυτο θα πει οτι ειναι ηλιθια αν εγραψε γιατι μονο κακο θα τησ κανει . για αυτο και λεω οτι το εκανε καποια αλλη μπορει η σονια μπορει η μαρια μπορει οποιοσδηποτε μπορει και κανενασ μαλακασ που τον αφησε με το κα..λι ορθιο και απεριποίητο . ασ το τελειωσουμε εδω εκτοσ και αν νομιζεισ sotomoto οτι αξιζει να ασχολιομαστε και αλλο

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
σοτομοτο  το παρατραβας .!!  αλλα ακου να σου πω κατι να μαθαινεις χωρις βεβαια να θελω να σου κανω μαθημα . δεν ξερω ποιοσ ειναι ο baltazar  αλλα απαντηση στο πως ξερεισ οτι ειναι η αντριαννα δεν μου δωσες αλλα δεν πειραζει . μηπως δεν περασες καλα μαζι της σε καποιο ραντεβου ??? εγω ακομα δεν το πιστευω οτι ειναι αυτη !!  :think: παντως οσεσ φορες εχω περασει μαζι της μια χαρα περασα και ελπιζω να ειχεσ περασει και εσυ !!!

σου είπα διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα προηγούμενα ποστ μου... πιθανολόγησα ότι η pamela είναι η Αντριάννα δεν είπα ότι είμαι σίγουρος, αλλά η εμφάνιση του baltazar σήμερα από το πουθενά με κάνει να πιστέψω ότι το νικ pamela ανήκει στην Αντριάννα.ΤΕΛΟΣ

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
για να τελειονουμε αν και νομιζω οτι πολυ ασχολι8ικαμε την συγκεκριμενη και μαλακεσ ειμαστε ποθ το εχουμε κανει θεμα !!!! κανεισ δεν ξερει ποια ειναι !! μακαρι να ηταν για να διαβαζουνε και αλλεσ το τι γουσταρουμε και τι οχι !!! εγω πιστευω παντωσ και οποιοσ εχει μυαλο αυτο θα πει οτι ειναι ηλιθια αν εγραψε γιατι μονο κακο θα τησ κανει . για αυτο και λεω οτι το εκανε καποια αλλη μπορει η σονια μπορει η μαρια μπορει οποιοσδηποτε μπορει και κανενασ μαλακασ που τον αφησε με το κα..λι ορθιο και απεριποίητο . ασ το τελειωσουμε εδω εκτοσ και αν νομιζεισ sotomoto οτι αξιζει να ασχολιομαστε και αλλο

εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο :sunglasses:

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
sotomoto φίλε μην ασχολείσαι με μερικούς νταβατζήδες εδώ μέσα!!!!! Και μην το χοντραίνουν μερικοί γιατί θα βγάλω photos....!!!!!!! ;)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
παντως οταν γινω καλα γιατι εχω σπασει το ποδαρακι μου θα παω να ριψω εναν δυνατο πουτσο στην αντριαννα γιατι ξερω οτι θα το ευχαριστηθώ πολυ  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
νταβατζάκο αν το καταλάβες, εμείς δεν έχουμε τη δική σου ανάγκη, εσύ έχεις τη δική μας! :birdman: :birdman: :birdman:
ρε παιδια πιξαμε στουσ νταβαντηδες . κανα καλο κομματι τσαμπα δεν υπαρχει 

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
sotomoto  μονο εμεις δεν ειμαστε νταβαντηδες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εγω παντως ευχαριστως θα γινομουνα για τα 2 κοριτσακια τησ ρεσεψιον . αλλα δεν 8α τα μοιραζα . ειμαι  μονοφαγασ το λεω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom