manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Ντάξει,για πρώτη φορά θα πάω να κόψω κίνηση κ βλέπουμε..απο όλα έχει ο μπαξες.κουπονατος ξεχνά το οτι σκέφτεσαι αν σκέφτεσαι παραπανω.
Ντάξει,για πρώτη φορά θα πάω να κόψω κίνηση κ βλέπουμε..απο όλα έχει ο μπαξες.κουπονατος ξεχνά το οτι σκέφτεσαι αν σκέφτεσαι παραπανω.
;).Ντάξει,για πρώτη φορά θα πάω να κόψω κίνηση κ βλέπουμε..
όλες όχι.αλλά και ακόμα μερικές θέλει χρημα γενικά.Πηδιούνται όλες ή να μου πεις κανα όνομα να εστιάσω?
Ευχαριστώ φίλος..όλες όχι.αλλά και ακόμα μερικές θέλει χρημα γενικά.
Πηδιούνται όλες ή να μου πεις κανα όνομα να εστιάσω?
ξερεις ονοματα απ αυτες που κανουν φουλ? να ξερουμε με ποιες τουλαχιστων να ζηταμε συνεδρια;;;; βοηθηστε λιγο οι γνωστες!!!όλες όχι.αλλά και ακόμα μερικές θέλει χρημα γενικά.
φιλέ πρεπει τα κατοσταρικα να φεύγουν στην αρχή σωριδον.θέλει υπομονή και χρήμα..ξερεις ονοματα απ αυτες που κανουν φουλ? να ξερουμε με ποιες τουλαχιστων να ζηταμε συνεδρια;;;; βοηθηστε λιγο οι γνωστες!!!
το ξερω εχω ρωτησει και μαθει περιπου πως παιζεις εκει! απλα αν ξερεις απ την αρχη τουλαχιστον ποιες παιζουν με εξτρα και επιλεξεις απο την αρχη αυτες να κανεις παιχνιδι, πιστευω οτι θα γλιτωσεις σημαντικο και χρονο και χρημα! νομιζω??.φιλέ πρεπει τα κατοσταρικα να φεύγουν στην αρχή σωριδον.θέλει υπομονή και χρήμα..
δεν καταλαβαίνουν ρωτάνε κάποια πραγματα και νομίζουν θα τους πούμε ενα όνομα και θα πάνε να φάνε αμέσως.τέλος πάντων τους λέμε τι παιζει με τον ενα η τον άλλο τροπο αλλά...αρα θέλουν και φαίνεται οτι φυσάει το χρήμα...Και γιατί να πας φίλε μου εκεί. Υπάρχουν τόσες και τόσες που τρως με την πρώτη. Σου περισσεύουν 3-4 κατοστάρικα?
φιλε ntany ξερω καλα οτι παιζει με την πρωτη σε πολλα μαγαζια στην πιατσα και εχω γυρισει αρκετα, αλλα δεν μπορω προσωπικα οσο καλη και να ναι η αλλη στο μασαζ να περασω μαζιτης αν ειναι γρια, χοντρη 'η μετρια προς το μπαζο! ειμαι 30-35 γυμναζομαι και ψαχνω εως αυτες τις ηλικιες και κατι αναλογο... οπως θα ξερεις στο μασαζ σπανιζουν τετοιες κοπελες, οποτε αναγκαστικα αφου μ αρεσει το σπορ, οπου ακουω οτι παιζει κατι καλο (για τα γουστα μου) προσπαθω να αποκτω εμπειριες. συμφωνω ομως οτι τα 100 και τα 100+ ειναι πολλα οτι και να λεμε τωρα (και χωρις απο την αρχη να παιρνεις αυτο που θες) και κυριος στην εποχη μας.Και γιατί να πας φίλε μου εκεί. Υπάρχουν τόσες και τόσες που τρως με την πρώτη. Σου περισσεύουν 3-4 κατοστάρικα?
τον γαμας και εχεις και δικιο!!! και μαλιστα σημερα σκεφτομουν ακριβος αυτο. αλλα παλι ερχομαι σ αυτο που σου ειπα πιο πανω, τα γουστα μου διαφερουν απο των περισσοτερων εδω μεσα και τον τελευταιο καιρο παιζω μονο με τζεσικα απο μ289 που εχει σχολιαστει πολλακις... θα επανορθωσω! οκ?Τελικά δεν πρέπει να τους απαντάμε νομίζω. Ο συγκεκριμένος είναι μέλος εδώ και κανένα ΄χρόνο, όλοψάχνει και ζητάει κοπέλες και απόψεις, αλλά δεν έχει ανεβάσει καμία κριτική. "το γαμάς κύριε πρόεδρε ή δεν το γαμάς" που λέει και το σχετικό ανέκδοτο.
καλο σου βραδυ!Η συζήτηση χωρίς παρεξήγηση, πάντα κάνει καλό. Εξάλλου όλοι έχουμε κάνει ένα σωρό μαλακίες. Καλό σου βράδυ.
Για τη Νικολετα ξερεις καποιος να μας ενημερωση αν κανει κατι αλλο εκτος απο μασαζ ?