leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
δεν υπαρχει κωδικως παιδια . λες αυτο που θελεις στο σωστο ατομο . απλο .μην ρωτατε ποιο ειναι το σωστο ατομο . θα το θεωρησω αφελες !
δεν υπαρχει κωδικως παιδια . λες αυτο που θελεις στο σωστο ατομο . απλο .μην ρωτατε ποιο ειναι το σωστο ατομο . θα το θεωρησω αφελες !
δωρο?....μου εκαναν προσφατα ενα δωορο απο εκει. πως μπορω να το κανω upgrade
..και περιμένεις να σου πουν;;;;;;...παρε τηλ.και κλεισε ραντεβου , πες τους αν παιζει και τιποτα εξτρα με χρηματα επι πλεον
μου εκαναν προσφατα ενα δωορο απο εκει. πως μπορω να το κανω upgrade
ενω απο κοντα δεν θα φαει και φρεσκος κιολας...καλυτερα να παει απο κει...να κανει μια συζητηση,και να πει οτι θελει..απο το τηλ,το ποιο πιθανο, ειναι να φαει (χυλο)πιτα...
καλυτερα να παει απο κει...να κανει μια συζητηση,και να πει οτι θελει..απο το τηλ,το ποιο πιθανο, ειναι να φαει (χυλο)πιτα...παρε τηλ.και κλεισε ραντεβου , πες τους αν παιζει και τιποτα εξτρα με χρηματα επι πλεον
αν παει απο κει , παιζει ναμη του ανοιξουν αν δε τον ξερουνκαλυτερα να παει απο κει...να κανει μια συζητηση,και να πει οτι θελει..απο το τηλ,το ποιο πιθανο, ειναι να φαει (χυλο)πιτα...
καλυτερα να παει απο κει...να κανει μια συζητηση,και να πει οτι θελει..απο το τηλ,το ποιο πιθανο, ειναι να φαει (χυλο)πιτα...
Πέρασμα από εκεί πριν μερικές ημέρες. Ήταν η τρίτη φορά που πήγα (τις άλλες δυο δεν μου άνοιξαν). Μετά από όσα έχω διαβάσει εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω σε δωμάτιο αλλά ήθελα να δω τα υπόλοιπα. Στο γραφείο η χοντρή, μέτραγε λεφτά, και μετά τα έκανε μάτσο και τα έβαλε στη μέση της. Μάλλον λόγω πολύ εμπιστοσύνης. Ωραίος χώρος και ειδικά δωμάτια για σάουνα, τζακούζι κλπ. Πέντε κοπέλες από τις οποίες (από όσο μπόρεσα να δω γιατί δυο μόλις που σκάσανε το πρόσωπο από το διάδρομο) εκτός από μια οι άλλες απλά καλοφτιαγμένες. Μου άρχισε η χοντρή τα τυπικά περί μασάζ και μόνο κλπ. Αναχώρησα γιατί γιαυτό πήγα και δεν μπαίνω στη λογική να τις χρυσοπληρώσω.
Θα κλεισω ραντεβου με την δωροκαρτα που μου εφεραν κ απο κοντα θα προσπαθησω για το εξτρα. Στο χερι τους ειναι τι επενδυση σε νεο πελατη θελουν να κανουν.....ενα μασαζ το θελω ουτως η αλλωςκαλυτερα να παει απο κει...να κανει μια συζητηση,και να πει οτι θελει..απο το τηλ,το ποιο πιθανο, ειναι να φαει (χυλο)πιτα...
Φίλε πιο είναι το Σ80;Καλησπερα σε ολους. Αποψη μου ειναι να μην χανετε το χρονο σας αυτο το καιρο με αυτο το μαγαζι. Κυριος λογος ειναι η
εμφανιση των γυναικων που προσφερουν full προγραμμα αυτην την περιοδο, που εκτος ελαχιστων περιπτωσεων δεν αξιζουν τα 100
ευρω ουτε κατα διανοια. Για παραδειγμα, θα βρειτε πολυ καλυτερες γυναικες απο εμφανιση στο Σ80 (που ουτως η αλλως λειτουργει
κατω απο την ομπρελλα της κα. Ελενης). Επομενως εαν καποιος θελει να προσπαθησει να φαει μπριζολα απο πραγματικα ωραιες γυναικες,
θα προτεινα το Σ80 ή το σουφι σπα ή το Φαληρου 15 (αν και το τελευταιο δεν ανανεωνεται απο ροστερ πολυ συχνα τελευταια). Καλο
βραδυ.
στο φαληρου εχω παει 2 φορες μονο μασαζ.της ειπα για παραπανω λεω εχω λεφτα ποσα θες αλλα δε δεχοταν κουβεντα η σαβουροξανθια.εχω κοζαρει ενα μουνακι εκει μεσα και θελω να το φυστικοσω αλλα δε νομιζω να παιζει μπριζολα εκει .Καλησπερα σε ολους. Αποψη μου ειναι να μην χανετε το χρονο σας αυτο το καιρο με αυτο το μαγαζι. Κυριος λογος ειναι η
εμφανιση των γυναικων που προσφερουν full προγραμμα αυτην την περιοδο, που εκτος ελαχιστων περιπτωσεων δεν αξιζουν τα 100
ευρω ουτε κατα διανοια. Για παραδειγμα, θα βρειτε πολυ καλυτερες γυναικες απο εμφανιση στο Σ80 (που ουτως η αλλως λειτουργει
κατω απο την ομπρελλα της κα. Ελενης). Επομενως εαν καποιος θελει να προσπαθησει να φαει μπριζολα απο πραγματικα ωραιες γυναικες,
θα προτεινα το Σ80 ή το σουφι σπα ή το Φαληρου 15 (αν και το τελευταιο δεν ανανεωνεται απο ροστερ πολυ συχνα τελευταια). Καλο
βραδυ.
εξηγηση,πριν μπεις μεσα.παιζει.100-120 ειναι οι τιμες.στο φαληρου εχω παει 2 φορες μονο μασαζ.της ειπα για παραπανω λεω εχω λεφτα ποσα θες αλλα δε δεχοταν κουβεντα η σαβουροξανθια.εχω κοζαρει ενα μουνακι εκει μεσα και θελω να το φυστικοσω αλλα δε νομιζω να παιζει μπριζολα εκει .
Ουτε καν 120 το μαξ που μου εχουν παρει για μπριζολα 4 χρονια που παω 110 και στο αδελφακι Σκ10 100εξηγηση,πριν μπεις μεσα.παιζει.100-120 ειναι οι τιμες.