spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
καμια.εξηγηση απο την αρχη.παλιο κολπο,αλλα παντα πιανει.Και πόσες συνεδρίες θέλεις για να εισέλθεις τροπαιούχος στον κόλπο ?.............
καμια.εξηγηση απο την αρχη.παλιο κολπο,αλλα παντα πιανει.Και πόσες συνεδρίες θέλεις για να εισέλθεις τροπαιούχος στον κόλπο ?.............
Το μαγαζι παραμενει κλασικο μπριζολαδικο αλλα δεν προσφερουν ολες ολοκληρωμενες υπηρεσιες...αλλαες φτανουν στο λεγομενο 2 η 3 αλλες αλλα μενουν στη φραπεδια..
Δεν εχω περασει μαζι της..το αδερφακι ειναι το en relax spa με αξιολογες παρουσιες..
αν θελεις στειλε μου pm
το εχω ξαναγραψει...οτι το μαγαζι σε προδιαθετει για μασαζ.
με το θα μπεις χαλαρωνεις.
δεν παρατηρησα κατι το διαφορετικο
παντος δεν χρειαζετε να πληρωνετε πολλα
δειτε αυτο....
κάποιο όνομα μπορεί να μας πει κανείς , που να κάνει κάτι εκτός από μασάζ ?
Τα ευρώ
...κλασσικη,αλλα παντα,επιτυχημενη μεθοδος... ;)Μάγκες καλησπερα. Επειδη Κυρίως ασχολουμαι με call girl στην μικρη την καριερα μου σε μασατζιδικα εσω παει λιγες φορες.Σε αυτό εδώ αν θέλω να παω για φραπεδια θα φαω πορτα ή πας στην σεριφισα της λες στα ισα τη θες και ολα οκ? Τι παιζει?
...κλασσικη,αλλα παντα,επιτυχημενη μεθοδος... ;)
και μονο τα ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολες οι πορτες,και όχι μονο, ανοιγουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι και αυτο μια αποψη...εγω πηγα με αλλο τροπο,αλλα παλι τα 120 θυμαμαι τα ειχα δωσει..παλιες εποχες ομως....τωρα δεν νομιζω...κύττα... την πρώτη φορά που πας στην κυρα Λένη πρέπει να ντυθείς...
κουστούμι, καλά παπούτσια και ακριβό ρολόι...
σοβαρό και κυρίως επιτυχημένο ύφος...
γαμάς με την πρώτη... αλλά στο τέλος θα σου φτάσει στα 120 περίπου...
το μαγαζί είναι φτιαγμένο για παχιά πορτοφόλια...