jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
άσε ρε φίλε... πήγες μιά φορά με κουπόνι, πήρες τ' αρχίδια σου και σου' μεινε η πίκρα...
άσε ρε φίλε... πήγες μιά φορά με κουπόνι, πήρες τ' αρχίδια σου και σου' μεινε η πίκρα...
Δεν βλέπω οι δηλωθέντες έμπειροι να καταθέτουν την άποψη τους και την εμπειρία τους .Κουπόνι στην Ομήρου δεν υπήρξε. Μάλλον από ότι φαίνεται περνάτε απέξω από το ίδρυμα σε διαφορετική ώρα και δεν μπορείτε να συμφωνήσετε μεταξύ σας ,ο ένας μιλάει για μοναδική κουπονάτη επίσκεψη και ο άλλος για προστασία της Ε... ,ενώ γράφει πιο πίσω ότι δεν πάει στο ίδρυμα κλπ . Μάγκες συμφωνείστε μεταξύ σας πρώτα για το τι ισχύει και μετά γράψτε ,γιατί εσείς γράφετε για να γράφετε και μια τα λέτε έτσι μία αλλιώς.
αυτή είναι η απάντηση σου;
είσαι ρόμπα... και ψευτάκος και υπεκφεύγεις...στα κλεφτα μου την σύστησε η μαντάμ φεύγοντας ,είχα πάει κουπονάτος να κάψω κίνηση .Αδύνατο ,φάτσα ντεμί .μου φάνηκε λίγο κρυόκωλη ,άλλα όλα αυτά σε δευτερόλεπτα και ίσως πέφτω έξω
... γιατί άσχολείσαι ??
αμτζίκιε πάμε να το ξεβρακώσουμε το κατάστημα;
Τό κάναμε μία φορά....... δεν παίζη άλλο , άστο !!
είσαι ρόμπα... και ψευτάκος και υπεκφεύγεις...
δυστυχώς... δεν φεύγεις...
Ζωντάνεψε και λύθηκαν λίγο οι γλώσσες...Ζωντάνεψε το thread της Λυκαβηττού ή είναι ιδέα μου?
Ζωντάνεψε το thread της Λυκαβηττού ή είναι ιδέα μου?
μηπως οπου ζωντανευουν τα σχετικα thread γινεται για τα τονωθεί λιγο ο τζιρος?
Εχει ενα μικρο χωρο μπαινοντας δεξια, αλλα και αυτοι συνηθως σε δωματιο σε πανε...εχει διακριτικοτητα το μαγαζι η εχει ολους σε κοινο χωρο αναμονης? ας πουμε στη σκουφα παντα με εβαζε αμεσως στο δωματιο και ετσι αποφευγαμε τυχον απροσμενες συναντησεις..
εχει διακριτικοτητα το μαγαζι η εχει ολους σε κοινο χωρο αναμονης? ας πουμε στη σκουφα παντα με εβαζε αμεσως στο δωματιο και ετσι αποφευγαμε τυχον απροσμενες συναντησεις..