adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.660
Παιδιά παιδιά είμαι χαρούμενη πολύ σήμερα
Έγινε συμφωνία μεταξύ Ουκρανία και Ρωσία
μπραβο που εισαι χαρουμενη κριμα γι αυτους εκει πανω...! θα χαρω πολυ να βρεθουμεΠαιδιά παιδιά είμαι χαρούμενη πολύ σήμερα
Ναι ναι ναι ναι πάρε τελευταία στιγμή και λέω σε δύο ώρες θα μπορέσω και αυτό είναι δύο χρόνια άμα είσαι εσύ αυτός και θέλεις και τη στιγμή εγώ να ανοίξω τα πόδια μουΜε καμία απ' τις γνωστές δν είχα θέμα για ραντεβού..η Αντριάννα όμως δε μας κάνει τη χάρη..μετά από τόσες προσπάθειες είναι ότι να ναι πάντα μια δικαιολογία είχε ότι δε μπορεί..κ σήμερα το ίδιο καλώς έγινε
Δεν απαντησες καν..Ναι ναι ναι ναι πάρε τελευταία στιγμή και λέω σε δύο ώρες θα μπορέσω και αυτό είναι δύο χρόνια άμα είσαι εσύ αυτός και θέλεις και τη στιγμή εγώ να ανοίξω τα πόδια μου
ΟοοοοΜονο πατουσες; Ολοκληρη για γλειψιμο ειναι και οχι μονο.
Έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση;Παιδιά παιδιά είμαι χαρούμενη πολύ σήμερα
Ω ναι ναι ναι ναι Με μεγάλη ευχαρίστησηΑντριάννα αν έλεγε ο Πούτιν ότι ο πόλεμος θα λήξει άμα στραποναρει η Αντριάνα live τον ζελενσκι θα το έκανες?
Μα διαβάζω σε κάποια site ότι έχουνε ξεκινήσει συμφωνίεςΈχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση;
Κανονικά συνεχίζεται ο πόλεμος.
αληθεια τωρα? τετοιος μουναρος και εσυ κοιταξες τις πατουσες? και οτι θελεις να τις γλυψεις?Εχεις πατουσες για πολυ γλυψιμο !!!!
ναι κακο που θα σου εκανε εσενα χαχααΤον ρωτάω θα ήθελες να είμαι ο ζελενσκι
Και απαντάει θα σε πονέσω πολύ άσε Αντριάνα
Ακόμα μία προσπάθειαο αλλος γι φοραει καποτα στο δαχτιλο ? συχαινεται ?
Με τέτοια κωλαρα που να σκεφτεί το παιδί...Ακόμα μία προσπάθεια
Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει
Αχχχα