adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.662
Εεεε άντε νάνιΣωστη!Καλο βράδυ ομορφούλα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΦιλιάΕεεε άντε νάνι
Εεεε άντε νάνιΣωστη!Καλο βράδυ ομορφούλα!!!
ΦιλιάΕεεε άντε νάνι
Αν εννοείς να κάνεις κανάλι σε κάποιο site τύπου xhamster, τότε κάντο για να είναι όλα μαζεμένα.Πείτε μου τι να κάνω αφού τόσο πολύ ζητάνε τα βιντεάκια μου να τα έχω μαζεμένα και να βγάζω καινούρια
Άποψη????
Δώσε βίντεο Αντριάννα.Πείτε μου τι να κάνω αφού τόσο πολύ ζητάνε τα βιντεάκια μου να τα έχω μαζεμένα και να βγάζω καινούρια
Άποψη????
Δεν θα σου πω τι να κάνεις, αλλά να ξέρεις οι περισσότεροι που ζητάνε συνέχεια βιντεακια το σίγουρο είναι δεν θα χορτάσουν με τίποτα. Και 10 κάθε μέρα να ανεβάζεις θα ζητάνε κι άλλα 10. Από αυτούς δεν γλιτώνεις με τίποταΠείτε μου τι να κάνω αφού τόσο πολύ ζητάνε τα βιντεάκια μου να τα έχω μαζεμένα και να βγάζω καινούρια
Άποψη????
Ναι ναι βιντεοΔώσε βίντεο Αντριάννα.
Να μην ανεβάζεις καυλωνουμε και που σε σκεφτόμαστεΠείτε μου τι να κάνω αφού τόσο πολύ ζητάνε τα βιντεάκια μου να τα έχω μαζεμένα και να βγάζω καινούρια
Άποψη????
Τα λεγόμενα "τσόλια"Θα με ενοχλεί κάποιος όλη την ημέρα ενώ δουλεύω
Εννοείται να ανεβάσεις όταν ανεβάζεις καλό βιντεακι μετά βαράει το τηλέφωνό πιστεύω από καυλ.. ΜένουςΠείτε μου τι να κάνω αφού τόσο πολύ ζητάνε τα βιντεάκια μου να τα έχω μαζεμένα και να βγάζω καινούρια
Άποψη????
Κι εγώ που νόμιζα ότι αναφερόσουν στον Μπόμπαινα στο Μαστερ σεφ...Πόσο χαζός κόσμος υπάρχει με συμπεριφορά...... Τι συμπεριφορά δεν νομίζω ότι σκέφτονται ότι είμαι άνθρωπος ή κάτι άλλο ή κάτι άλλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα φτάσω πια ένα νούμερο να μπλοκάρω κάθε μέρα κάποιοι πώς θα με παίρνουνε ασταμάτητα με βιντεοκλήση
Όχι όχι λάθος κάνειςΕννοείται να ανεβάσεις όταν ανεβάζεις καλό βιντεακι μετά βαράει το τηλέφωνό πιστεύω από καυλ.. Μένους
Φωτογραφία Πίνακας Τέχνης...Αντριανάρα με Κωλάρα,σφίνα,δονητής και όλα τα καλά...
Ουτε με ταινια δεν γλιτωνει.Δεν θα σου πω τι να κάνεις, αλλά να ξέρεις οι περισσότεροι που ζητάνε συνέχεια βιντεακια το σίγουρο είναι δεν θα χορτάσουν με τίποτα. Και 10 κάθε μέρα να ανεβάζεις θα ζητάνε κι άλλα 10. Από αυτούς δεν γλιτώνεις με τίποτα
Μονο πατουσες; Ολοκληρη για γλειψιμο ειναι και οχι μονο.Εχεις πατουσες για πολυ γλυψιμο !!!!
γειαααααΟοοο
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ,!!!!