alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
έτερον εκάτερον!ενω τα αλλα ειναι ??? δεν βλεπεις τι γινεται ??μιλαμε για χαμο απιστευτα πραγματα ...
έτερον εκάτερον!ενω τα αλλα ειναι ??? δεν βλεπεις τι γινεται ??μιλαμε για χαμο απιστευτα πραγματα ...
Σκυλί του πολέμου, όπως πάντα καλό και τίμιο!πριν να φύγω ????
πωπω τι καύλα που είσαι εσύ μανάρι μουπριν να φύγω ????
Τώρα κάνει διακοπές οταν έρθει Ναι μόνο Μπιλ.καλημέρα μόνο στο Bill κάνει ραντεβού η Αντριάνα;
thanks bro. Κρίμα που τα μισά μιλφ "δέχονται" μόνο εκεί...
Φυσικά και έχει μέλι...ποσοστά είναι αυτά... από παντού να βγάζουμε..α) Εἶναι ἡ φωλιά τῶν μελισσῶν μὲ τὸ γλυκό μέλι... β) Πλάκα, πλάκα, νιώθουν ἀσφαλεῖς ἐκεῖ...
οτι περνουν λεφτα οι κοπελες πρωτη φορα το ακουω οτι εχουν κερασμενα τα παντα ναι ισχυειΓιατί ρε παιδιά, τι έχει ο Βασίλης. Μία χαρά ξενοδοχείο είναι και καθαρό και φθηνό! Εδώ δουλεύει το Λακομπα και το Ελληνίς, που δεν τα λες και τα καλύτερα. Ασε που έχει και μια χαρά πάρκινγκ.
Και εγώ, το να έχουν ότι θέλουν κέρασμα είναι απολύτως φυσιολογικό, άλλωστε τόσους πελάτες τους πάνε. Είναι όμως μία κατάσταση win win και το ξενοδοχείο είναι μια χαρά και όλοι είναι ευχαριστημένοιοτι περνουν λεφτα οι κοπελες πρωτη φορα το ακουω οτι εχουν κερασμενα τα παντα ναι ισχυει
Ναι ετσι ειναι .οτι περνουν λεφτα οι κοπελες πρωτη φορα το ακουω οτι εχουν κερασμενα τα παντα ναι ισχυει
Εχει κοπέλες και γραφεία για αυτόΣτο θεμα hotel ειμαι καθετος ΜΟΝΟ οπου βολευει εμενα ...
ναι κατι εχω ακουσει...ευχαριστω για την πληροφοριαΕχει κοπέλες και γραφεία για αυτό
Χαχαχαχα, χιούμορναι κατι εχω ακουσει...ευχαριστω για την πληροφορια
Τι μας κάνεις βραδιάτικα...!!!καλό βράδυ!
Θα χυσω για παρτη σουκαλό βράδυ!