τρέλα είσαι...????????☺?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τρέλα είσαι...????????☺?
Όταν θα με παρίες ??θα σου πω ….καταρχήν 2 όρο ραντεβού δεν προτιμώ με αγνώστους …και να περνούν τελευταία στιγμή !Απο της 2 πλευρές έγινε η ένταση οκ
Κορμαρα!!Καυυυυύλα!!!!!
Αναφέρεσαι σε τιμές όταν της έφτιαξαν σελίδα στο μπου ή πριν;Πάντως για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, η Αντριανα είναι μια κατηγορία μόνη της με αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα πρόσφερε. Βλέποντας κάποιες σκάλες κάτω από αυτή να παίρνουν τα ίδια και μάλιστα να έχουν δουλειά είναι λογικό να κάνει αυξήσεις στις τιμές της. Αλλά σε αυτό φταίμε εμείς. Έχω ανοίξει και θερντ πριν λίγο καιρό για όλα αυτά.
τύπε όσοι ξέρουν γελάνε με το post σου!Ανδριαννα μου σε εχω παρει μια φορα προ ενος ετους και μου εχεις μεινει αξεχαστη οχι μονο για τις ολοκληρωμενες σου υπηρεσιες αλλά και για την υγιεινη σου και το ποσο προσεχεις τον πελατη σε αυτον τον τομεα. Συγχαρητηρια και ευχαριστω για αλλη μια φορα. Ευχομαι να ξανα επαναλαβουμε την συνεδρια μας αλλα αυτη τη φορα για πανω απο μια ωρα για να σε χορτασω καλυτερα! Θεωρω πως μιαμιση ωρα για 2 χερια ειναι το ιδανικο. Και παλι να περνας καλα και τους βρωμερους να τους στελνεις στη μανουλα τους πριν καν ακουμπησουν το κορμακι σου!!
Με εμένα ήτανε κυρια, με τα Listerine και τα μπάνια της. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη και για άλλους.τύπε όσοι ξέρουν γελάνε με το post σου!
Τα υπόλοιπα με pm
Αντριάνα Είσαι διαθέσιμη??Σιντριβάνια....αχχχχα....
Μουναρος!νοοοοο
Καλημέρα Αντριάννα!νοοοοο
ελα μου ντερε σεις , επειδη δεν έχω χρόνο να γυρίζω πίσω και να ψαχνω
πού έχει ανέβει το δωράκι για full της αντριάνας?
Φουλ φουλ...φουλ????αααααα μαστίγιο???αααα οφ διακοπές κανωρε σεις , επειδη δεν έχω χρόνο να γυρίζω πίσω και να ψαχνω
πού έχει ανέβει το δωράκι για full της αντριάνας?
γεια σου Αντριάννα μούναρε!!????????☺?
Τυπε συνελθε και μαθε τα βασικαΤύπε σύνελθε!
Αν σε πλήρωνε να σε έκρινε!
Το forum δημιουργήθηκε για να γράφουν αυτοί που πληρώνουν τις εμπειρίες τους!
Με κάτι τέτοιους σαν εσένα θα πληρώνουμε σε λίγο +20 αν θέλουμε να μιλήσουμε χυδαία πάνω στο seχ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όσο ξενέρωμα τρώνε οι άντρες με τα +10 και +20 για ψίλου πήδημα!