TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εχει δικιο ο ανον οι προμοτορες απλωθηκανε
εχει δικιο ο ανον οι προμοτορες απλωθηκανε
ο καθενας με μηδενικη προσφορα
ετσι ειναι αδελφε το καθε μηδενικο πισω απο ενα πληκτρολογιο κανει των μαγκα
δυστηχως τιποτα αλλο ........το επίπεδο της συζήτησης έπιασε ταβάνι....
θεωρο πως θα το κανει συντομα καποιος μονταπορώ γιατί δεν σβήνει κάποιος τα υβριστικά σχόλια...?
η κάθε μια έχει την χάρη της...
και αφού θέλεις να συγκρίνουμε η Ανδριάνα η γιαγιά γαμιέτε από κώλο ενώ το πιπινάκι το έχει διακοσμητικό το κωλαράκι της...
ο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι και οποίος το κώλο δεν γαμά τυφλός πάει στον Αδη...Μην μπερδευεις εσυ τα "κωλαρακια" με τα πηγαδια. Στα πηγαδια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις ενα κερμα και βα σκεφτεις μια ευχη.
ειναι πολυετσι ειναι αδελφε το καθε μηδενικο πισω απο ενα πληκτρολογιο κανει των μαγκα
και οχι μονοεχει δικιο ο ανον οι προμοτορες απλωθηκανε
και τι αλλοΜην μπερδευεις εσυ τα "κωλαρακια" με τα πηγαδια. Στα πηγαδια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις ενα κερμα και βα σκεφτεις μια ευχη.
Μην μπερδευεις εσυ τα "κωλαρακια" με τα πηγαδια. Στα πηγαδια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις ενα κερμα και βα σκεφτεις μια ευχη.
ρωτα στο νημα της νταιζηςΝα ξεκαθαρισω απο την αρχη, οτι , για λογους δικους μου, προς το παρων δεν ενδιαφερομαι για κοπελες που δινουν με πμ τον αριθμό. Εξαιρεση φυσικα δεν αποτελει ουτε η νταιζη. Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Αλλα αναρωτιεμαι. Η προσβασιμότητα στην κοπέλα, θα ειναι αναλογη της λιζας (με αφορμη την ευχη που εγραψες); Η σε νορμαλ ρυθμους;
ρωτα στο νημα της νταιζης
Τα γραφεία ίσως.ποιος φοβαται την αντριαννα?
φιλε μου ρωτας κατι για την νταιζη εδω δεν θα παρης απαντηση ... συγκριση κανε μονος σουΕδω εγινε η συγκριση
φιλε μου ρωτας κατι για την νταιζη εδω δεν θα παρης απαντηση ... συγκριση κανε μονος σου