TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
λες ε :- πιστευω να την βαλει ο αντισθενης ......Δεν θα μπει.
λες ε :- πιστευω να την βαλει ο αντισθενης ......Δεν θα μπει.
εγω να την γραψω ξανα και αν δεν μπη παλι θα περιμενω μια ημερα ακομηέχασε τον δρόμο η κριτική σου ....
ρε συ μήπως είναι βαριά...?εγω να την γραψω ξανα και αν δεν μπη παλι θα περιμενω μια ημερα ακομη
εγω η αληθεια ειναι εχω ενα βαρος οπως και να το κανεις ;) οπως και οι κριτικες μου γιατι δεν ειναι μουφαρε συ μήπως είναι βαριά...?
να φωνάξουμε γερανό να την σηκώσει...
γράφουν μούφα κριτικές...?εγω η αληθεια ειναι εχω ενα βαρος οπως και να το κανεις ;) οπως και οι κριτικες μου γιατι δεν ειναι μουφα
προσπαθω πολυ.... αλλα δεν με αφηνουν να γινω καλο παληκαριΧαρας το κουραγιο σου
Εγω μια κριτικη για ενα παλιοξενοδοχειο..που τελικα δεν μπηκε..ουτε που ξανασχοληθηκα
γινονται τετοια πραγματα εγω δεν τα βλεπω μονο κλωνους βλεπωγράφουν μούφα κριτικές...?
για κλώνους ξέρω ....γινονται τετοια πραγματα εγω δεν τα βλεπω μονο κλωνους βλεπω
καλισπερα 10ιμερεσ 15 το πολι δεν ειμε εδο σασ αφινο τον κολο μου πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
μολις γυρισεις να δεις τι θα παθεις ομως!!!!!!!!!!!!!!καλισπερα 10ιμερεσ 15 το πολι δεν ειμε εδο σασ αφινο τον κολο μου πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρας στα μαλλιά σου και ούτε πουλί πετούμενο να μην βρεθεί μπροστά σου...καλισπερα 10ιμερεσ 15 το πολι δεν ειμε εδο σασ αφινο τον κολο μου πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
αφησε τον κωλο της ενθυμιο ;) την κριτικη μου δεν βλεπωκαλισπερα 10ιμερεσ 15 το πολι δεν ειμε εδο σασ αφινο τον κολο μου πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
Δηλαδή δεν θα πάρει μαζί της τον κωλο της;αφησε τον κωλο της ενθυμιο ;) την κριτι
κη μου δεν βλεπω
καλισπερα 10ιμερεσ 15 το πολι δεν ειμε εδο σασ αφινο τον κολο μου πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
Έλα πείτε την αλήθεια.. ποιος εδώ μέσα δεν έχει σκίσει τις τρύπες της?