poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Να το ποιος κάνει εξυπνάδες. Ευχαριστώ.ενταξει τελος η κουβεντα μαζι μου ;) καλη συνεχεια εδω μπορεις βρεις οτι σε ενδιαφερει
Να το ποιος κάνει εξυπνάδες. Ευχαριστώ.ενταξει τελος η κουβεντα μαζι μου ;) καλη συνεχεια εδω μπορεις βρεις οτι σε ενδιαφερει
εννοειτε ;) κανε μας την χαρη τωρα και αν εχεις κατι ουσιωδεις να γραψεις γραψε αλλιως εισαι πολυ λιγος να μιλησεις για την προσφορα την δικη μου εδω σε αυτο το φορουμΝα το ποιος κάνει εξυπνάδες. Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ μάγκα για τα καλά σου λόγια.εννοειτε ;) κανε μας την χαρη τωρα και αν εχεις κατι ουσιωδεις να γραψεις γραψε αλλιως εισαι πολυ λιγος να μιλησεις για την προσφορα την δικη μου εδω σε αυτο το φορουμ
να σαι καλα σοχακοΕυχαριστώ μάγκα για τα καλά σου λόγια.
Συγνώμη αλλά αν θες απάντα στα ελληνικά.να σαι καλα σοχακο
Και στο στόμα μπορεί να προκαλέσει ζημιά.Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μην τα μπερδεύεις.
Όταν τα βλέπεις στο στόμα της δεν έχεις κανένα θέμα όμως.Και πες ότι όλα είναι οκ, εγώ για την Αντριάνα ενδιαφέρομαι να βλέπω. Όχι τα χύσια του κάθε πελάτη.
ολα τα αλλα τα εχω δει live ;) το παπουτσι ομως ειναι
σοοοστοοοοςΚαι στο στόμα μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
Όταν τα βλέπεις στο στόμα της δεν έχεις κανένα θέμα όμως.
Υπόψιν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το σάλιο. Εκεί είναι τα περισσότρερα μικρόβια...
Τώρα... αν καμία σας κόψει το γλωσσόφιλο ή το γλειφομούνι ή την εκσπερμάτωση σε στόμα, ή όλα αυτά μαζί, μην έρθεις εσύ ή κανένας άλλος να μου πείτε καριόλη zebu εσύ φταις για όλα. Η απάντηση είναι από τώρα πάρτε τα αρχίδια μου.
ντροπη :- μην μιλας ετσι > εχουμε εδω μεσα ανθρωπους του κατηχητικούΚάθομαι και δεν πάω να γαμ....
Γενικά έχω θέμα να βλέπω χύσια άλλου. Απλά υπάρχει κίνδυνος όταν το γαμήσι είναι ακάποτο. Εγώ αυτό ρώτησα πριν και πήγε η κουβέντα στο ότι πρόσβαλα την κοπέλα.Και στο στόμα μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
Όταν τα βλέπεις στο στόμα της δεν έχεις κανένα θέμα όμως.
Υπόψιν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το σάλιο. Εκεί είναι τα περισσότρερα μικρόβια...
Τώρα... αν καμία σας κόψει το γλωσσόφιλο ή το γλειφομούνι ή την εκσπερμάτωση σε στόμα, ή όλα αυτά μαζί, μην έρθεις εσύ ή κανένας άλλος να μου πείτε καριόλη zebu εσύ φταις για όλα. Η απάντηση είναι από τώρα πάρτε τα αρχίδια μου.
χαχαχα,έυχαρισω...3ολα τα αλλα τα εχω δει live ;) το παπουτσι ομως ειναι
ντροπη :- μην μιλας ετσι > εχουμε εδω μεσα ανθρωπους του κατηχητικού
[/quote χαχαχα
και τωρα τι θελεις την πιτσα δωροχαχαχα,έυχαρισω...3
Το θέαμα σε ενοχλεί δηλαδή. Το ότι γνωρίζεις ότι πριν από εσένα, την έχει χύσει άλλος ή και περισσότεροι δεν σε ενοχλεί.Γενικά έχω θέμα να βλέπω χύσια άλλου. Απλά υπάρχει κίνδυνος όταν το γαμήσι είναι ακάποτο. Εγώ αυτό ρώτησα πριν και πήγε η κουβέντα στο ότι πρόσβαλα την κοπέλα.
Αν θεςντροπη :- μην μιλας ετσι > εχουμε εδω μεσα ανθρωπους του κατηχητικού
ντροπη :- μην μιλας ετσι > εχουμε εδω μεσα ανθρωπους του κατηχητικού
Σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τα καλά σου λόγια και που ποτέ δεν πρόσβαλες κάποιον ή είπες εξυπνάδα. Όσιος Tassosντροπη :- μην μιλας ετσι > εχουμε εδω μεσα ανθρωπους του κατηχητικού
Εννοείται ότι έχει κάνει μπάνιο η κοπέλα. Αν μύριζε φυσικά και θα με ενοχλούσε.Το θέαμα σε ενοχλεί δηλαδή. Το ότι γνωρίζεις ότι πριν από εσένα, την έχει χύσει άλλος ή και περισσότεροι δεν σε ενοχλεί.
Καλά δεν βγάζω άκρη μαζί σου.Εννοείται ότι έχει κάνει μπάνιο η κοπέλα. Αν μύριζε φυσικά και θα με ενοχλούσε.