poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Γιατί δικό σου είναι το σπέρμα και ξέρεις αν είναι ή όχι μολυσμένο?ναι αλά εγώ είμαι αυτή που έκανα εξέταση αίματος πρην 20 μέρες, και ασταμάτητα 18 χρόνια, μάλλον δεν ξέρεις
Γιατί δικό σου είναι το σπέρμα και ξέρεις αν είναι ή όχι μολυσμένο?ναι αλά εγώ είμαι αυτή που έκανα εξέταση αίματος πρην 20 μέρες, και ασταμάτητα 18 χρόνια, μάλλον δεν ξέρεις
Γιατί δικό σου είναι το σπέρμα και ξέρεις αν είναι ή όχι μολυσμένο?
μολυσμένα.....χαχαχχχα τη βλακείες..χαχχχα τότε Μην ζητάς να τελειώσεις στο στόμα και να το πίνουν,Γιατί δικό σου είναι το σπέρμα και ξέρεις αν είναι ή όχι μολυσμένο?
μην ασχολεισε κοριτσι με της ξουριες του καθενοςμολυσμένα.....χαχαχχχα τη βλακείες..χαχχχα τότε Μην ζητάς να τελειώσεις στο στόμα και να το πίνουν,
μην ασχολεισε κοριτσι με της ξουριες του καθενος
[έυχαριστω
μην ασχολεισε κοριτσι με της ξουριες του καθενος
[έυχαριστω
καποιοι πηδανε εδω μεσα το πληκτρολογιο αντι να πηδανε καμια γυναικα
έυχαριστώ, έυχαριστώμην ασχολεισε κοριτσι με της ξουριες του καθενος
[έυχαριστω
αμα βαλεις και 3ο ευχαριστω ;) εχει μια πιτσα δωρο 18αραέυχαριστώ, έυχαριστώ
Ρε γιατρέ πες μας την επιστημονική σου μελέτη.Κάτσε, για να καταλάβω, τι μπορεί να κολλήσει κάποια από σπέρμα στο δέρμα?
Π
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μην τα μπερδεύεις.μολυσμένα.....χαχαχχχα τη βλακείες..χαχχχα τότε Μην ζητάς να τελειώσεις στο στόμα και να το πίνουν,
Εγώ μια ερώτηση έκανα περί ακάποτου και δεν πήρα απάντηση. Δεν ανέφερα κάπου ότι έχει κολλήσει κάτι η κοπέλα. Για εξετάσεις είπε η κοπέλα και πολύ καλά κάνει και τις κάνει. Για τους πελάτες όμως πώς είναι τόσο σίγουρη?μην ασχολεισε κοριτσι με της ξουριες του καθενος
δεν απαντησα σε εσενα μην ασχολεισαι μαζι μουΕγώ μια ερώτηση έκανα περί ακάποτου και δεν πήρα απάντηση. Δεν ανέφερα κάπου ότι έχει κολλήσει κάτι η κοπέλα. Για εξετάσεις είπε η κοπέλα και πολύ καλά κάνει και τις κάνει. Για τους πελάτες όμως πώς είναι τόσο σίγουρη?
Οκ μεγάλε, μη μας πλακώσεις στο ξύλο. Συγνώμη.δεν απαντησα σε εσενα μην ασχολεισαι μαζι μου
συνεχιζεις βλεπω τις εξυπναδες ακου παιχτη μαλλον βρισκεσαι σε λαθος φορουμ αν δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις πας σε αλλο νημαΟκ μεγάλε, μη μας πλακώσεις στο ξύλο. Συγνώμη.
Και πες ότι όλα είναι οκ, εγώ για την Αντριάνα ενδιαφέρομαι να βλέπω. Όχι τα χύσια του κάθε πελάτη.
Δεν το έπαιξα έξυπνος σε κανέναν. Ένα αρνητικό σχόλιο έκανα και έπεσαν όλοι προμότ να με φάνε.συνεχιζεις βλεπω τις εξυπναδες ακου παιχτη μαλλον βρισκεσαι σε λαθος φορουμ αν δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις πας σε αλλο νημα
Δεν το έπαιξα έξυπνος σε κανέναν. Ένα αρνητικό σχόλιο έκανα και έπεσαν όλοι προμότ να με φάνε.
ενταξει τελος η κουβεντα μαζι μου ;) καλη συνεχεια εδω μπορεις βρεις οτι σε ενδιαφερειΚαι δεν ήταν καν σχόλιο. Ερώτηση ήταν.