Να βγάλεις ανακοίνωση οταν ξανανέβεις ταρατσα..Καλό απόγευμα
Θα όλος ο κ_ _ _ _ _ς..
Να βγάλεις ανακοίνωση οταν ξανανέβεις ταρατσα..Καλό απόγευμα
χαχαχαχαχα είσαι θέαρα !!!Αφού πρώτα θα είναι με μικρά τα....Ποιος θα γράφει??
τι είσαι εσυ τύπε μου ;ce moi
αυτα ειναι τα ωραια.πουτανααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!
με πολύ μ....τι είσαι εσυ τύπε μου ;
Να βγάλεις ανακοίνωση οταν ξανανέβεις ταρατσα..
Θα όλος ο κ_ _ _ _ _ς..
καλό...
Ναι.. προτα μικρότσουτσουνιντες
Άντε και κανά καλό νέο μπας κ δούμε άσπρη μέραέχω σκεφτεί..σιγα σιγά, έχω βγει απο το ρυθμό
χαχαχαχαχ τοσο πολύ ;; Χαχαχαχα !!! Εμένα ποτέ θα με δεχτείς μανάρι μου ; Αν δεις αριστερά στην φωτό μου θα περιμενο πολύ ε;; Πφφφ !!με πολύ μ....
Πρεπει κοπελαρα μου να βαλεις μετρο σε δυο διαστασεις τους μακροπουτσιδες με σειρα τα εκατοστα , και μετα τους χοντροπουτσιδες σε διαμετρο για να ξερει ο καθενας ποτε θα ερθει η σειρα του . Αμα μπεις γρηγορα στην προπονηση ευκολα θα τους περνεις ολους ,με προσοχη ομως μην παθεις καμοια ζημια και πανε ολοι πισω στην αναμονη !!!!!!!!!!!!!!!!Χαχαχαχα
χαχαχαχαχα ωραίος !!Πρεπει κοπελαρα μου να βαλεις μετρο σε δυο διαστασεις τους μακροπουτσιδες με σειρα τα εκατοστα , και μετα τους χοντροπουτσιδες σε διαμετρο για να ξερει ο καθενας ποτε θα ερθει η σειρα του . Αμα μπεις γρηγορα στην προπονηση ευκολα θα τους περνεις ολους ,με προσοχη ομως μην παθεις καμοια ζημια και πανε ολοι πισω στην αναμονη !!!!!!!!!!!!!!!!
Ρώγα κάγκελο!Καλό απόγευμα
για πολύ γλυψιμο
Πιο πιθανο να στα αλλαξει αυτηΑντριάνα θα έρθεις να μου αλλάξεις τον ηλιακό? Και γω για αντάλλαγμα θα σου αλλάξω τα φώτα!
Καλημέρα. Χαχα..καπος έτσιΝα κάτι τέτοια ακούνε τα κορίτσια και πολύ συγκινούνται...
καλημέρα κουκλί μου ομορφο !!Καλημέρα. Χαχα..καπος έτσι