adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.726
Αυτή η ρώγα σαν καραμέλα είναι!
και εμενα μου ειπες οτι εισαι ντυμενη,φοραγες ρουχα.ψευταρου!!!!!!!!!!χο χο χο χο σιγουρα θα καηκε η πλατη σου.ποντιακά δεν έχει..χχχχαχα
άλλη εξήγηση φίλε Φρανκ θέλει στο ραντεβού η Αντριάναστα σοβαρα τωρα.η γυναικα ειναι ενας μπαξες πραγματικος.ειχα την ευκαιρια να μιλησω μαζι της,μετα απο προτροπη και ενος φιλου εδω,ξερει αυτος,διαπιστωνοντας οτι ειναι εξαιρετικη σε ολα της και να μαθω αν και απο ποτε θα κανει ραντεβου.αρα περαν του οτι ειναι μουναρος,με εξαιρετικες υπηρεσιες,οπως αναφερουν οι περισσοτερες των κριτικων της,ανακαλυψα και εναν αξιολογο ανθρωπο,με αποψεις και καρδια μπαξε.τωρα δεν το καταλαβαινει αυτο,αλλα δεν πειραζει.θα τις το εξηγησω οταν συναντηθουμε.
το καταλαβα και αυτο φιλε τασσο και θα την διαμορφωσω καταλληλα.αλλα ρε παιδι μου με εξεπληξε θετικοτατα με την κουβεντα που ειχαμε.διαμαντι γυναικα.εχω χασει που δεν την εχω δει ως τωρα.άλλη εξήγηση φίλε Φρανκ θέλει στο ραντεβού η Αντριάνα
Παντρέψου την τότε...το καταλαβα και αυτο φιλε τασσο και θα την διαμορφωσω καταλληλα.αλλα ρε παιδι μου με εξεπληξε θετικοτατα με την κουβεντα που ειχαμε.διαμαντι γυναικα.εχω χασει που δεν την εχω δει ως τωρα.
καλημέρα..καλησπερα.Παντρέψου την τότε...
αχ,Τασούλη!Έχω παρθενιαση!!άλλη εξήγηση φίλε Φρανκ θέλει στο ραντεβού η Αντριάνα
με ενα gang bang θα στρωσεις ;)αχ,Τασούλη!Έχω παρθενιαση!!
χμ..εχτες είπα στην Κατερηνιο παντρεύομαι νε 2..3 άντρας..ουχα καλοπέρασηο Γαμος σκοτωνει τον ερωτα μπου χαχαχα
κακό αγοράκι!!με ενα gang bang θα στρωσεις ;)
μαλλον ακομη γρηγορα καφεδακι να καταλαβαινουμε και τι γραφειςχμ..εχτες είπα στην Κατερηνιο παντρεύομαι νε 2..3 άντρας..ουχα καλοπέραση
χμ..εχτες είπα στην Κατερηνιο παντρεύομαι νε 2..3 άντρας..ουχα καλοπέραση
εγω να βοηθησω ειπα :- καλα παρε μονο 2 γιατι 3ος δεν χωραει που λεει και ο λαος μαςκακό αγοράκι!!
θα μαγειρέψειεγω να βοηθησω ειπα :- καλα παρε μονο 2 γιατι 3ος δεν χωραει που λεει και ο λαος μας