Νέα

Αδιέξοδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LanciaRallye037
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Δεν πάει άλλο. Μέχρι εδώ ήταν. Είμαι άρρωστος. Έχω καταστρέψει την οικογένειά μου με τη κατάστασή μου. Δεν έπρεπε να κάνω οικογένεια.
Έλεγα πως θα αλλάξω, αλλά δεν. Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Κρατάει από τότε που πήγαινα σχολείο. Μιλάμε πάνω από 35 χρόνια.
Δεν ευχαριστιέμαι με τίποτα. Για να το δώσω καλύτερα, την στιγμή που συμβαίνει μου αρέσει και τρελαίνομαι. Μετά από λίγο μετανιώνω που πέταξα τα χρήματα. Θα μου πείτε τι με έπιασε τώρα; Απλά έκατσα και έκανα μια σούμα, να δω τι έχω χαλάσει και τι χρωστάω  μέχρι σήμερα.
Μιλάμε για ασύλληπτο νούμερο με πολλά μηδενικά. Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μύρια και είμαι στο σημείο να κινδυνεύουν το σπίτι που μένω αλλά και το σπίτι που μένει το παιδί μου και η μάνα του. Ότι είχα έχει πουληθεί και πήγε υπέρ χρεών.
Που τα έφαγα; Σε πουτάνες και διάφορες άλλες μαλακίες. Τώρα χρωστάω πάνω από 100000€ σε διάφορες κάρτες και δάνεια.
Έχω βάλει τα 2 από τα 4 αμάξια για πούλημα, αλλά και πάλι δεν φτάνουν.
Αυτά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικά, αλλά ειδικά το σεξ δεν βγαίνει απ το μυαλό μου. Πολλές φορές δεν είχα μετρητά και σήκωνα από τη κάρτα. Αν αυτό δεν είναι αρρώστια τι είναι. Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού με ψυχίατρο να δω τι μπορεί να γίνει. Αλλιώς δεν βλέπω λύση και μάλλον θα πρέπει να εξαφανιστώ με οποιοδήποτε τρόπο, για να σωθεί ότι απόμεινε.  Ξαναλέω πως κάνω ΄τι κάνω και μετά αναρωτιέμαι γιατί το έκανα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καλα ρε φιλε, χαλαρωσε. 100 χιλιαρικα χρωστας, δεν χαλασε ο κοσμος. Κάνε τα μια ρυθμιση με 20 χρονια αποπληρωμη με 650 ευρω το μηνα και ηρεμησε. Καλυτερα που τα εφαγες σε πουτανες παρα σε κανεναν ιπποδρομο ή καζινο.

Επισκέπτης
Καλα ρε φιλε, χαλαρωσε. 100 χιλιαρικα χρωστας, δεν χαλασε ο κοσμος. Κάνε τα μια ρυθμιση με 20 χρονια αποπληρωμη με 650 ευρω το μηνα και ηρεμησε. Καλυτερα που τα εφαγες σε πουτανες παρα σε κανεναν ιπποδρομο ή καζινο.

:jerking: :jerking: :jerking: εδω δε μπορουμε να πληρωσουμε 35000 χρεη κι εσυ του λες "χαλαρωσε, 100000 χρωστας" :headbang: :headbang: πως δεν του ειπες να παιξει joker ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.692
Πόντοι
5.506
και καπου εκει τα εφαγε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
98
Like
4.838
Πόντοι
22.915
Σου περισσεύουν 100.000 κανε στο φίλο μια διευκόλυνση, μέχρι να πιάσει το joker

Όλοι λίγο πολύ, έχουμε ξοδέψει κάποια ποσά σε τάνες. Το θέμα είναι να μην υπερβαίνουμε αυτό που μπορούμε να φτάσουμε.
Προσωπικά, επειδή με ξέρω, δεν είχα ούτε και θα βγάλω ποτέ πιστωτική κάρτα. Μόνο cashcard τώρα πια για το "αφορολόγητο"

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού με ψυχίατρο να δω τι μπορεί να γίνει. Αλλιώς δεν βλέπω λύση και μάλλον θα πρέπει να εξαφανιστώ με οποιοδήποτε τρόπο, για να σωθεί ότι απόμεινε.

Όχι, κάνεις λάθος.
Ούτε ψυχίατρος, ούτε εξαφάνιση.
Χειρούργος.
Κάνε την εγχείρηση και γίνε ευνούχος (πρόσεξε: δε λέω τραβεστί ή τρανσέξουαλ, απλός ευνούχος), και θα σου περάσουν οι ορμές που σε οδηγούν στην καταστροφή.

Είναι η λύση που εφαρμοζόταν στην οθωμανική αυτοκρατορία επί αιώνες για τους φύλακες των χαρεμιών των σουλτάνων και των πασάδων (με τον ευνουχισμό δεν τους ενδιέφεραν πια οι γυναίκες, χωρίς να γίνονται πούστηδοι), και εφαρμόζεται ακόμα στα οικόσιτα αρσενικά ζώα (σκύλους, γάτες) για να μην έχουν ορμές και τρελλαίνονται (όπως εσύ).

Είναι η ΜΟΝΗ λύση, κάτσε και σκέψου το πρόβλημα, και λάβε απόφαση.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
φιλε απλα αυξησε τον αριθμο των μαλακιων που τραβας την βδομαδα και μειωσε τα γαμησια σε 2-3 το πολυ την βδομαδα και ελατωσσε τον χρονο που μπαινεις σε sites τυπου bourdela κτλπ.

συμμαζεψου σιγα σιγα και τα 100.000 ευρω δεν ειναι τιποτα.

Μερικα otm calls να παρεις στην POT(Potash corp) τα εχεις βγαλει σε ενα 3μηνο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
στην χειροτερη πας και κανεις εγγραφη στην ενωση του Σωρρα
20 ευρω συνδρομη ειναι
και αποκηρυσσεσαι την συμπαντικη συνειδητοτητα δια του απειρου χρεους

OP
OP
LanciaRallye037

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Ωραία τα λέτε απ έξω, αλλά σταθερή δουλειά δεν υπάρχει. Κάτι ενοίκια που έπαιρνα, τώρα έχουν πουληθεί. Με το ζόρι μαζεύω 1700 το μήνα. (μένω μόνος) και τα πάγια είναι σχεδόν τα διπλάσια.
Μέχρι και κώλο δίνω για να γλιτώσω κάτι!!!

Αυτά τα Potash corp πρώτη φορά τα ακούω δεν τα ξέρω. Κάτι σαν πυραμίδα είναι;

Joker δεν παίζω συχνά. Γενικά δεν είμαι του τζόγου. Μόνο στο F.F.B.B. έπαιξα μια φορά και κέρδισα, αλλά εκτέθηκα στα παιδιά.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
τυπε με 1700 το μηνα και μονος αμα κλαιγεσαι μπορει να δεις κανενα φιδακι από τον ιακωβο  :S

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Ωραία τα λέτε απ έξω, αλλά σταθερή δουλειά δεν υπάρχει. Κάτι ενοίκια που έπαιρνα, τώρα έχουν πουληθεί. Με το ζόρι μαζεύω 1700 το μήνα. (μένω μόνος) και τα πάγια είναι σχεδόν τα διπλάσια.
Μέχρι και κώλο δίνω για να γλιτώσω κάτι!!!

Αυτά τα Potash corp πρώτη φορά τα ακούω δεν τα ξέρω. Κάτι σαν πυραμίδα είναι;

Joker δεν παίζω συχνά. Γενικά δεν είμαι του τζόγου. Μόνο στο F.F.B.B. έπαιξα μια φορά και κέρδισα, αλλά εκτέθηκα στα παιδιά.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τσεκαρε την τιμη της σε κανα 7-8 μηνο

40+ δολλαρια !!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Είπα κι εγώ έτσι στεγνά θα την βγάλουμε το ΣΚ??? Κυριακή αύριο μην ξεχνιόμαστε....!!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
1. Πήγαινε σε ψυχίατρο, να σου δώσει ελαφρά αντικαταθλιπτικά χωρίς παρενέργειες και ίσως και χαλαρωτικά. Μάλλον από παλιά είχες θέματα με την ψυχολογία σου τα οποία δεν έλυσες και είμαι σίγουρος ότι θα τα λύσεις. Βρες όμως κάποιον καλό γιατρό αν μπορείς.
2. Βάλε λίγο αθλητισμό στον ελεύθερο χρόνο σου να μειώσεις το στρες.
3. Κόψε κάπνισμα (αν καπνίζεις), καφέδες (μεγάλη ζημιά οι πολλοί καφέδες ειδικά σε χρόνια κατανάλωση. Πολλοί δεν την αντιλαμβάνονται), ποτά, άλλαξε την διατροφή σε πιο υγιεινή χωρίς να ξοδεύεις πολλά.
4. Κοιμήσου νωρίς, πριν τις 12
Σχετικά με τα χρέη. Από την στιγμή που δεν έχεις κανονική δουλειά, σταμάτα να πληρώνεις τράπεζες. Γράψου στο ταμείο ανεργίας και κάνε με δικηγόρο αίτημα προς τράπεζα για μείωση χρέους (πρώην νόμος Κατσέλη).
5. Ονλάιν υπάρχουν τρόποι να βγάζεις χρήματα. Αν θέλεις περισσότερα γι' αυτό στείλε πμ.

OP
OP
LanciaRallye037

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
1. Πήγαινε σε ψυχίατρο, να σου δώσει ελαφρά αντικαταθλιπτικά χωρίς παρενέργειες και ίσως και χαλαρωτικά. Μάλλον από παλιά είχες θέματα με την ψυχολογία σου τα οποία δεν έλυσες και είμαι σίγουρος ότι θα τα λύσεις. Βρες όμως κάποιον καλό γιατρό αν μπορείς.
2. Βάλε λίγο αθλητισμό στον ελεύθερο χρόνο σου να μειώσεις το στρες.
3. Κόψε κάπνισμα (αν καπνίζεις), καφέδες (μεγάλη ζημιά οι πολλοί καφέδες ειδικά σε χρόνια κατανάλωση. Πολλοί δεν την αντιλαμβάνονται), ποτά, άλλαξε την διατροφή σε πιο υγιεινή χωρίς να ξοδεύεις πολλά.
4. Κοιμήσου νωρίς, πριν τις 12
Σχετικά με τα χρέη. Από την στιγμή που δεν έχεις κανονική δουλειά, σταμάτα να πληρώνεις τράπεζες. Γράψου στο ταμείο ανεργίας και κάνε με δικηγόρο αίτημα προς τράπεζα για μείωση χρέους (πρώην νόμος Κατσέλη).
5. Ονλάιν υπάρχουν τρόποι να βγάζεις χρήματα. Αν θέλεις περισσότερα γι' αυτό στείλε πμ.
Εχεις δίκιο. Απ ότι θυμάμαι, απ το σχολείο ακόμα, βολευόμουν πάντα στα εύκολα και δεν κουραζόμουν. Προτιμούσα τις τανες απ το να δοκιμάσω για κάποια σχέση. Φοβόμουν και την απόρριψη.  Το πώς παντρεύτηκα είναι μεγάλη ιστορία. 10 χρόνια με άντεξε η φουκαριάρα. Της βγάζω το καπέλο όμως, ακόμα και τώρα είναι δίπλα μου και με βοηθάει.
Θυμάμαι πως με το παραμικρό νευρίαζα και για πολύ χαζά θέματα. Με το σεξ όμως είχα μεγάλη εμμονή. Κάτι σαν εθισμός. Έπαιρνα κρυφά χρήματα από τη τσάντα της μαμάς για να πάω σε μπουρδέλο.  Ίσως να έκαναν και οι δικοί μου λάθη, γιατί ενώ το καταλάβαιναν δεν έκαναν κάτι. Μόνο λόγια…
Το νιώθω πως δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, αλλά το κάνω.
Κάπνιζα πάνω από 35  χρόνια ¾ πακέτα τη μέρα και το έκοψα μαχαίρι εδώ και 16 μήνες.  Πήρα 14 κιλά και ξεκίνησα περπάτημα (5χλμ) μέρα παρά μέρα, να μην πάρω άλλα τουλάχιστον. Εδώ και 2 μέρες πίνω 2 με 3 espresso ημερησίως.
Πάντως μόνο που λέω τις σκέψεις μου εδώ, αισθάνομαι καλύτερα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Δεν πάει άλλο. Μέχρι εδώ ήταν. Είμαι άρρωστος. Έχω καταστρέψει την οικογένειά μου με τη κατάστασή μου. Δεν έπρεπε να κάνω οικογένεια.
Έλεγα πως θα αλλάξω, αλλά δεν. Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Κρατάει από τότε που πήγαινα σχολείο. Μιλάμε πάνω από 35 χρόνια.
Δεν ευχαριστιέμαι με τίποτα. Για να το δώσω καλύτερα, την στιγμή που συμβαίνει μου αρέσει και τρελαίνομαι. Μετά από λίγο μετανιώνω που πέταξα τα χρήματα. Θα μου πείτε τι με έπιασε τώρα; Απλά έκατσα και έκανα μια σούμα, να δω τι έχω χαλάσει και τι χρωστάω  μέχρι σήμερα.
Μιλάμε για ασύλληπτο νούμερο με πολλά μηδενικά. Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μύρια και είμαι στο σημείο να κινδυνεύουν το σπίτι που μένω αλλά και το σπίτι που μένει το παιδί μου και η μάνα του. Ότι είχα έχει πουληθεί και πήγε υπέρ χρεών.
Που τα έφαγα; Σε πουτάνες και διάφορες άλλες μαλακίες. Τώρα χρωστάω πάνω από 100000€ σε διάφορες κάρτες και δάνεια.
Έχω βάλει τα 2 από τα 4 αμάξια για πούλημα, αλλά και πάλι δεν φτάνουν.
Αυτά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικά, αλλά ειδικά το σεξ δεν βγαίνει απ το μυαλό μου. Πολλές φορές δεν είχα μετρητά και σήκωνα από τη κάρτα. Αν αυτό δεν είναι αρρώστια τι είναι. Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού με ψυχίατρο να δω τι μπορεί να γίνει. Αλλιώς δεν βλέπω λύση και μάλλον θα πρέπει να εξαφανιστώ με οποιοδήποτε τρόπο, για να σωθεί ότι απόμεινε.  Ξαναλέω πως κάνω ΄τι κάνω και μετά αναρωτιέμαι γιατί το έκανα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω.

p02bqlbw.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Είπα κι εγώ έτσι στεγνά θα την βγάλουμε το ΣΚ??? Κυριακή αύριο μην ξεχνιόμαστε....!!!

Τυπε δεν περιμενα να σκασει θεμα τετοια ωρα και δεν ειχα καν ετοιμη photo  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom