You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ACTA.... Νομος κατα της πειρατειας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ευχαριστω για την φιλοφρονηση φιλτατε.....Αχαχουχας εισαι! Τελειως ομως!
ΔΕΝ δικαιολογεις ουτε τεκμηριωνεις κατι ....
Αν δεν εχεις να πεις κατι επι αυτου μην λες τιποτα..... και κρατα την ειρωνια για σενα ;)
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.304
- Πόντοι
- 1.686
Ευχαριστω για την φιλοφρονηση φιλτατε.....
ΔΕΝ δικαιολογεις ουτε τεκμηριωνεις κατι ....
Αν δεν εχεις να πεις κατι επι αυτου μην λες τιποτα..... και κρατα την ειρωνια για σενα ;)
Αχαχούχα προσβλήθηκες επειδή σε είπε...αχαχούχα ?
Αυτό ονομάζεται προσωπικότητα δυστονική προς το εγώ !
Πάντως πολύ καλά έκανες και ποσταρες το βιντεο αυτό εναντίον της ACTA δλδ της ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο ιντερνετ .
Το ιντερνετ είναι το μοναδικό μεσο ελευθερης έκφρασης και τα παλιοτομαρα της διεθνους πολιτικο-οικονομικης μαφίας προσπαθουν να σταματησουν την ελευθερια αυτη ,δηθεν για το "καλο " των ανθρωπων .
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αυτός που ανέβασε το βίντεο στο YouTube διώκεται και όχι αυτός που το βλέπει ή το αναδημοσιεύει. το YouTube σαν σελίδα επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε οποιονδήποτε θέλει να δει το βίντεο που έχει ανεβεί.Απο το φεις το ειδα και ειπα να το ποσταρω......
πιθανόν να είναι από κάποιον το κείμενο που απλά θέλει να προκαλέσει εντυπώσεις με αβάσιμες υποθέσεις.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 17.085
Μόλις απορρίφθηκε η ACTA στο Ευρωκοινοβούλιο. Νίκη της κοινωνίας των πολιτών νομίζω.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μόλις απορρίφθηκε η ACTA στο Ευρωκοινοβούλιο. Νίκη της κοινωνίας των πολιτών νομίζω.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Επιτέλους να και μια πραγματικά καλή είδηση !
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 17.085
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.052
- Πόντοι
- 2.606
ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ προς το παρον...βεβαια θα επανελθουν και θα το περασουν σιγουρα ,ισως με "βελτιωσεις"-ψιλα γραμματα και αλλα νομικιστικα τρυΚ....αλλα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝΜόλις απορρίφθηκε η ACTA στο Ευρωκοινοβούλιο. Νίκη της κοινωνίας των πολιτών νομίζω.
Συνημμένα
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ προς το παρον...βεβαια θα επανελθουν και θα το περασουν σιγουρα ,ισως με "βελτιωσεις"-ψιλα γραμματα και αλλα νομικιστικα τρυΚ....αλλα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
+1 και απο μενα
ACTA προς το παρον παρτε τα αρχιδια μας
οπως το εχω ξαναπει τι να την κανεις την 24αρα ταχυτητα για να μπαινεις στο φεισμπουκ ασε που αμα περασει η ACTA θα μειωθουν οι συνδεσεις στο μισο
οποτε οι εταιριες τηλεπικοινωνιων ειναι ποιο ισχυρες απο τα χουλιγουντιανα στουντιο
ασε που παλι θα βρεθει κατι αλλο
π.σ οταν εκλεισαν το ναπστερ βγεικε το καζα και οταν εκλεισε το καζα βγεικε το λιμεγουαιρ και οταν εκλεισε αυτο βγεικε τα τορρεντ και το ραπιντ
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
-χουλιγουντιανα στουντιο-ΒΑΣΙΚΑ στα αρχιδια τους τα στουντιο...την 'πληροφορια' θελουν να εχουν υπο ελεγχο και τα στουντιο ειναι το προσχημα απλως!!!!
μπα δε νομιζω ετσι κι αλλιως τι νομιζεις οτι μπορεις ας πουμε να μιλας για τρομοκρατια και δεν θα το δει κανενας οι πληροφοριες μια χαρα ελενγχονται και σημερα ποιο πολλυ για τα κατεβασμα τους νοιαζει (ταινιες μουσικη λογισμικο κλπ κλπ)
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.052
- Πόντοι
- 2.606
ΝΑΙ ΚΑΛΑ στανταρ ....γι αυτο οταν καιγοτανε το λονδινο τον περασμενο αυγουστο κλεισανε ολα τα σοσιαλ μιντια,τα ιδια και στην αιγυπτο με τον μουμπαρακ....πιστευεις οτι δεν μπορουνε να κλειδωσουνε τις ταινιες και τα λογισμικα...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΥΤΑ και ειμαι σιγουρος οτι βασιζομενοι πανω σε αυτο(πειρατεια,θεσεις εργασιας) θα περασουν τελικα τον νομο... ;)μπα δε νομιζω ετσι κι αλλιως τι νομιζεις οτι μπορεις ας πουμε να μιλας για τρομοκρατια και δεν θα το δει κανενας οι πληροφοριες μια χαρα ελενγχονται και σημερα ποιο πολλυ για τα κατεβασμα τους νοιαζει (ταινιες μουσικη λογισμικο κλπ κλπ)
Υ.Σ αλλωστε δεν ειναι καθολου τυχαιο πως ολα τα για τονπουτσοεντελωςκρατη βλ.ιραν-κινα,το πρωτο τους μελημα ειναι ο ελεγχος του νετ...λες να κοφτει τον ιρανο για τα εσοδα της φοξ εντερτεινμεντ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις