Νέα

Άχρηστες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δειτε μια [size=20pt]ΦΟΒΕΡΗ[/size] "συμπτωση" ??? :think: :think: :think:

Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :

1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.

2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .

3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 72.

4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS

δεν ειναι και γαμω τα περιεργα αποτελεσματα??? :think: :think: :think: :think: :think:

Έλεος.

Αυτή η βλακεία κυκλοφορεί χρόνια τώρα και ανακυκλώνεται.

This is a hoax, but judging from the emails we're getting, people want something about it to be true.

It is built upon the previously known fact that "NYC" has corresponding symbols in Wingdings that seem to have destructive meaning too.

"Q33NY" is not associated in any way with any of the hijacked airliners. It is not one of the flight numbers. It is not the tail (registration) number of any of the airplanes (we have the actual tail numbers below), and was not a designation on radar that day, and is not the identity of the subway tunnel leading to the airport or the World Trade Center. It's not one of the gate numbers. With few exceptions, all civilian aircraft in the U.S. have a tail number that begins with "N." TruthOrFiction.com has searched the FAA database that includes all airliners and found no airplane with Q33NY or any that begin with "Q" at all.

There's been a bit of mischief with this eRumor along the way. The original version is the one we have below. It clearly stated it was referring to the "flight number." It was easily demonstrated, however, that was not a flight number of any of the hijacked jets. Other versions started circulating that said it was the "tail number" or the "registration number." More recently, some versions are making the rounds that claim it was the gate number.

Here is the information about each flight:

...American Airlines flight #11.
Took off from Boston destined for Los Angeles.
Struck the World Trade Center.
The tail # was N334AA.
...United Airlines flight #175.
Took off from Boston destined for Los Angeles.
Struck the World Trade Center.
The tail # was N612UA.
...American Airlines flight #77.
Took off from Dulles near Washington D.C. destined for Los Angeles.
Struck the Pentagon.
The aircraft tail # was N644AA.
...United Airlines flight #93.
Took off from Newark destined for San Francisco.
Crashed in Pennsylvania was flight #93.
The tail # was N591UA.

The "Wingdings" font in Microsoft Word is one that is a collection of symbols rather than letters. It is true that if you use "Q33NY" in Windings, you'll get the sequence of symbols suggested but it's irrelevant.

Ο αριθμός πτήσης ήταν ΑΑ11.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι και μετα κατεβηκαν οι αριανοι και μου γαμησαν τον σκυλο. αυτην την εβδομαδα εχω λαβει 2 μαιλς που λενε οτι αμα τα στειλω την παρασκευη θα φιλησω τον ερωτα της ζωης μου. ε ναι ρε συ δεν ειναι αναγκη να στειλω τπτ αφου θα βγω μαζι του ετσι κι αλλιως  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μάγκες επειδή έχω πει ένα ψεματάκι ότι σήμερα θα πάω στη Πάτρα για ένα γάμο, και επειδή δεν έχω πάει ποτέ στη Πάτρα, όποιος ξέρει ας με ενημερώσει για το πόσο έχουν τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, μην  με ρωτήσουν και δε ξέρω, και πείτε μου καμία συνοικιακή και αδιάφορη αλλά υπαρκτή εκκλησία στη Πάτρα όπου υποτίθεται ότι γίνεται αυτός ο γάμος.
Ευχαριστώ πολύ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μάγκες επειδή έχω πει ένα ψεματάκι ότι σήμερα θα πάω στη Πάτρα για ένα γάμο, και επειδή δεν έχω πάει ποτέ στη Πάτρα, όποιος ξέρει ας με ενημερώσει για το πόσο έχουν τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, μην  με ρωτήσουν και δε ξέρω, και πείτε μου καμία συνοικιακή και αδιάφορη αλλά υπαρκτή εκκλησία στη Πάτρα όπου υποτίθεται ότι γίνεται αυτός ο γάμος.
Ευχαριστώ πολύ.

Πείτε ρε παιδιά, δε ξέρει κανένας καμιά εκκλησία στη Πάτρα;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Άγιος Ανδρέας είναι η μητρόπολη, στην παραλία, προς τη Δ. έξοδο της πόλης.

Αν θυμάμαι καλά, δεξιά έχει και ένα υπόγειο σπήλαιο με ..."αγίασμα" ;)

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 66
  • troulos.jpg
    troulos.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 55
  • kara.jpg
    kara.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 81

kouf

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αγία Σοφία, περιοχή Αγίας Σοφίας είναι 10 λεπτά από την πλατεία όλγας με τα πόδια και 18 από την πλατεία γεωργίου.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ξερετε γιατι τα μπαρμπουνια ειναι κοκκινα?γιατι δεν μπορουν να κλασουν! ! !

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ξερετε γιατι τα μπαρμπουνια ειναι κοκκινα?γιατι δεν μπορουν να κλασουν! ! !

Το σκοτωσες.
Απο που κλανει το μπαρμπουνι λενε.
ΚΑι η απαντηση ειναι οτι δε κλανει γι'αυτο ειαι κοκκινο.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ.   :thumbsup:
Μάλλον στην Αγία Σοφία θα πω ότι πάω.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
[size=20pt]O πλανήτης Άρης θα είναι ορατός στον ουρανό νύχτας αυτόν τον Αύγουστο!!!!!!!![/size]

- Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό μάτι.
- Καλύτερη στιγμή να το παρατηρήσετε θα είναι στις [size=14pt]27 Αυγούστου στις 12.30 το βράδυ [/size] όταν ο Άρης θα έρθει σε απόσταση 34.65Μ μίλια από τη γη.
- Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30 AM.
- Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η επόμενη φορά που ο Άρης θα έρθει τόσο κοντά θα είναι το 2287.
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας δεδομένου ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ δεν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Η επόμενη φορά που ο Άρης θα έρθει τόσο κοντά θα είναι το 2287.
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας δεδομένου ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ δεν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα

θες να πεις κανενας ζωντανος στις 27!!!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!λιγο μπλακ χιουμορ δεν βλαπτει!!!!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]O πλανήτης Άρης θα είναι ο ορατός στον ουρανό νύχτας αυτόν τον Αύγουστο!![/size]
Ορατός είναι και τώρα.
[size=10pt]-Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό μάτι.[/size]
Δεν μπορώ να διαβάζω τέτοιες ανοησίες.  Μου το 'στειλαν και μένα αυτό το mail, και αυτός που μου το 'στειλε, τα άκουσε.
Εσύ γιατί τσίμπησες?
[size=10pt]-Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.[/size]
Πάμε ένα στοίχημα ότι ΔΕ θα είναι έτσι τα πράματα?  Όσα ευρώ θέλεις.
- Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30 AM.
Αυτό συνέβη το 2003. Δεν έψαξα τώρα για την φαινόμενη πορεία του Άρη φέτος, πάντως βρήκα αυτό το άρθρο:

Σε ό,τι φαίνεται σαν μια Αυγουστιάτικη παράδοση, e-mail και web αποσπάσεις που κυκλοφορούν γύρω από το Internet λένε ότι η θέα του Άρη θα είναι καλύτερο από ότι ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια, και ότι θα φαίνεται τόσο μεγάλος όσο η πανσέληνος. Καμία από αυτές τις δηλώσεις δεν είναι αλήθεια, παρόλο που ο Άρης θα είναι πολύ φωτεινός και εύκολο να παρατηρηθεί το φθινόπωρο και το χειμώνα του τρέχοντος έτους.
Η φήμη προφανώς συνδέεται με το γεγονός ότι ο Άρης ήταν πράγματι πιο κοντά στη Γη από ότι ήταν για δεκάδες χιλιάδες χρόνια, και αυτό έγινε τον Αύγουστο του 2003. Αλλά ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτής της στενής προσέγγισης, ο Άρης εμφανίστηκε σαν ένα σημείο του φωτός στον ουρανό.

Το πρωτότυπο κείμενο μπορείτε να το βρήτε (αγγλικά - η μετάφραση είναι από online translator) εδώ:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
[size=12pt]για να εχουμε λιγο το νου μας οταν πηγαινουμε στα ΑΤΜ !!!![/size]

[youtube=640,525]G6yXZz_fqFs[/youtube]

Η μεθοδος ΚΛΟΠΗΣ ειναι απιστευτη..... :idiot: :idiot: :idiot:

Edit από mod:
Έκανα μια αλλαγή μπας και φαίνονται οι υπότιτλοι.

Επισκέπτης
Τα τατουάζ βγαίνουν μόνο με λέιζερ;

Ένας στους τέσσερις που έχει κάνει τατουάζ μετανιώνει για την επιλογή του, είτε γιατί ήταν αφιερωμένο σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο είτε γιατί άλλαξε η κοινωνική θέση του είτε γιατί απλώς πέρασε η μόδα.

Όμως η διαδικασία της αφαίρεσης του τατουάζ δεν είναι απλή. Μέχρι σήμερα πραγματοποιείται μόνο με λέιζερ και απαιτούνται πολλές συνεδρίες, που έχουν συνολικά υψηλό κόστος, ενώ το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι πάντα ικανοποιητικό, καθώς η περιοχή όπου υπήρχε το τατουάζ παραμένει πιο ανοιχτόχρωμη. Όμως μια αμερικανική εταιρεία δημιούργησε το Freedom-2 Ink, ένα εναλλακτικό μελάνι για δερματοστιξία που μπορεί να αφαιρεθεί με αποτελεσματικό, ασφαλή και οικονομικό τρόπο. Οπτικά μοιάζει με το ανεξίτηλο μελάνι, αλλά στην πραγματικότητα είναι ενσωματωμένο μέσα σε συνθετικές μικροκάψουλες. Αφαιρείται με λέιζερ, που θερμαίνει τις μικροκάψουλες έτσι ώστε το μελάνι να αποβληθεί από την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο. Βέβαια πολλοί καλλιτέχνες της δερματοστιξίας έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους για τη νέα τεχνολογία, καθώς πιστεύουν ότι η έννοια του τατουάζ ξεπερνά το χρόνο και αποτελεί μια φιλοσοφία ζωής, όχι μια απλή ζωγραφιά.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει στην Αθήνα κάποιο δισκοπωλείο εξειδικευμένο στην κλασσική μουσική;
Ευχαριστώ πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom