CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Όντως. Πολύ περίεργο!
και μιλαμε τωρα για microsoft οχι για τιποτα τυχαια πραγματα..........
Όντως. Πολύ περίεργο!
δειτε μια [size=20pt]ΦΟΒΕΡΗ[/size] "συμπτωση" ???
Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :
1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.
2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .
3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 72.
4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS
δεν ειναι και γαμω τα περιεργα αποτελεσματα???
Μάγκες επειδή έχω πει ένα ψεματάκι ότι σήμερα θα πάω στη Πάτρα για ένα γάμο, και επειδή δεν έχω πάει ποτέ στη Πάτρα, όποιος ξέρει ας με ενημερώσει για το πόσο έχουν τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, μην με ρωτήσουν και δε ξέρω, και πείτε μου καμία συνοικιακή και αδιάφορη αλλά υπαρκτή εκκλησία στη Πάτρα όπου υποτίθεται ότι γίνεται αυτός ο γάμος.
Ευχαριστώ πολύ.
ξερετε γιατι τα μπαρμπουνια ειναι κοκκινα?γιατι δεν μπορουν να κλασουν! ! !
και τι διαφορα εχει απο αυτο που ειπα εγω ρε μεγαλε?Το σκοτωσες.
Απο που κλανει το μπαρμπουνι λενε.
ΚΑι η απαντηση ειναι οτι δε κλανει γι'αυτο ειαι κοκκινο.
Ορατός είναι και τώρα.[size=10pt]O πλανήτης Άρης θα είναι ο ορατός στον ουρανό νύχτας αυτόν τον Αύγουστο!![/size]
Δεν μπορώ να διαβάζω τέτοιες ανοησίες. Μου το 'στειλαν και μένα αυτό το mail, και αυτός που μου το 'στειλε, τα άκουσε.[size=10pt]-Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό μάτι.[/size]
Πάμε ένα στοίχημα ότι ΔΕ θα είναι έτσι τα πράματα? Όσα ευρώ θέλεις.[size=10pt]-Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.[/size]
Αυτό συνέβη το 2003. Δεν έψαξα τώρα για την φαινόμενη πορεία του Άρη φέτος, πάντως βρήκα αυτό το άρθρο:- Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30 AM.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει στην Αθήνα κάποιο δισκοπωλείο εξειδικευμένο στην κλασσική μουσική;
Ευχαριστώ πολύ.
Ευτυχώς... ΝΑΙ
Ενδιαφέρεσαι για βινύλια ή cd?