Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν ειμαι πια πικεριστης
εχω διαχωρισει σαφως τη θεση μου απο τοτε που τα σπασαμε με τον πρωην δασκαλο για το ζητημα του κωλοδαχτυλιασματος
απο τοτε δεν εχω ξαναγραψει στο νημα του νομου
ομως ακολουθω πιστα την οδηγια για γαμησι στα πουρδελα μερα παρα μερα και το λεω παντου με υπερηφανια

ο πικερ εβγαζε τον κωλο του προς πωληση και ελεγε οτι τρωει δακτυλα τουλαχιστον απο το 2016

ποτε διαφωνησες? το 2018, αν κανω λαθος διορθωσε με

σου πηρε 2 χρονια τρυπηματος του κωλου σου για να καταλαβεις οτι δεν σου αρεσει :- :2funny: :2funny:

αλλα εγραψες και προσφατα στον νημα του πικερακου

δεν αντεξες σε ετρωγε το ανοιγμενο σουφριδι σου

Ησουν απο μικρος πουστης ή η συνεχης απορριψη απο γυναικες σε οδηγησε στην ομοφυλοφιλια :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έχει σκεφτεί κανείς την πιθανότητα να είναι πρωταπηλιάτικο αστείο, και τόσους μήνες απλά έκαναν την προετοιμασία;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο πικερ εβγαζε τον κωλο του προς πωληση και ελεγε οτι τρωει δακτυλα τουλαχιστον απο το 2016

ποτε διαφωνησες? το 2018, αν κανω λαθος διορθωσε με

σου πηρε 2 χρονια τρυπηματος του κωλου σου για να καταλαβεις οτι δεν σου αρεσει :- :2funny: :2funny:

αλλα εγραψες και προσφατα στον νημα του πικερακου

δεν αντεξες σε ετρωγε το ανοιγμενο σουφριδι σου

Ησουν απο μικρος πουστης ή η συνεχης απορριψη απο γυναικες σε οδηγησε στην ομοφυλοφιλια :think:
το πουλι δεν ειναι πουσταρδελα
το πουλι ειναι μπρουκλης και γαμικος
πουσταρδελα εισαι εσυ που σε αποταξανε απο το στρατευμα γιατι εγλειφες πουτσες φανταρων και πουσταρδελα ειναι και ο χοντρος κολλητος σου (ειστε γνωστοι ως ο μπολεκ και ο λολεκ της θεσσαλονικης) που ρωτουσε εδω μεσα για gay σαουνες και εχει στον σκληρο του 49202736 giga φωτογραφιες με πουτσες να γαμανε τριχωτους κωλους

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
πουσταρδελα εισαι εσυ που σε αποταξανε απο το στρατευμα γιατι εγλειφες πουτσες φανταρων και πουσταρδελα ειναι και ο χοντρος κολλητος σου (ειστε γνωστοι ως ο μπολεκ και ο λολεκ της θεσσαλονικης) που ρωτουσε εδω μεσα για gay σαουνες και εχει στον σκληρο του 49202736 giga φωτογραφιες με πουτσες να γαμανε τριχωτους κωλους

TastyCloseHornshark-size_restricted.gif

τα κωλοδακτυλα που ετρωγες σε κανουν ΠΟΥΣΤΗ
το θεμα εχει εξαντληθει το νημα του πικη

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
Έλα ρε μαλακα καθαρό τριάρι είσαι κροτάφους άδειους έχεις. Ξεκόλλα. Είπαμε κάνουμε χαβαλέ αλλά στο ΑΠΘ μάγκα μου δε ρίχνεις τίποτα. Μόνο Πολυτεχνείο και υδραυλική και αυτό με ζόρια, να κάτσει η φάση, απλά και μόνο γιατί στην φωτό φαίνεσαι 35αρης + και βιντεογκειμάς.

Ξες ότι μιλάμε σταράτα τώρα. Φιλικά πάντα.
Υπάρχει κάπου φωτογραφία με κουτελοκαραφλα acapoeira ή είναι απλά συκοφαντίες των όσων τον ζηλεύουν;

Επισκέπτης
μονο με ραντεβου "θανατου"  στυλ Fight Club, θα λυθει και αυτη η παρεξηγηση.
Διαιτητης ο Βαλκανιος , διαχειριστης των στοιχηματων φυσικα εγω.
Κυριακη 21 Απριλιου μια καλη ημερομηνια για "ξεκαθαρισμα".  :knuppel:

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
Η 21η Απριλίου μπορεί να θεωρηθεί ως ημερομηνία που ευνοεί το μυθικό πουλί

Συνημμένα

• 21april1967.png
    21april1967.png
    217,9 KB · Εμφανίσεις: 30

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μονο με ραντεβου "θανατου"  στυλ Fight Club, θα λυθει και αυτη η παρεξηγηση.
Διαιτητης ο Βαλκανιος , διαχειριστης των στοιχηματων φυσικα εγω.
Κυριακη 21 Απριλιου μια καλη ημερομηνια για "ξεκαθαρισμα".  :knuppel:

Μεσα τυπε, 19 γυριζω :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Υπάρχει κάπου φωτογραφία με κουτελοκαραφλα acapoeira ή είναι απλά συκοφαντίες των όσων τον ζηλεύουν;
τυπε η κουτελα του ακαποειρα ειναι ασορτι με το υπολοιπο αλβανοκεφαλο
φαντασου εχει ενα κεφαλι μιξη αλβανου δραπετη μαριαν κολα και δροσερου μενιου φουρθιωτη

kola_1.thumbnail.jpg

images-2.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εχω ανεβασει πολλες τυπε
αυτη ειναι παλια
την αλλη που εισαι φατσα με το τηλεφωνο στο αυτι ανεβασε που φαινεται ο καραφλοδιαδρομος προσγειωσης δεξια αριστερα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτά ισχύουν όσο και αυτά που έλεγες χτες για τον ΒΠ?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τυπε η κουτελα του ακαποειρα ειναι ασορτι με το υπολοιπο αλβανοκεφαλο
φαντασου εχει ενα κεφαλι μιξη αλβανου δραπετη μαριαν κολα και δροσερου μενιου φουρθιωτη

kola_1.thumbnail.jpg

images-2.jpg
μπα πιο πολυ σε κουτελο αλιαγα μου κανει...
για δες

2055.jpg

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
το πουλι ειναι ενας αγαμητος και σκατοψυχος μαλακας που σε ολα τα θεματα του σαη τσακονετε και ειρωνευτε. δεν ειναι τυχαιο οτι εφτασε τελικο στο διαγωνισμο του στεκα.
ο ακαποεηρας ειναι μαλακας γιατι κοροιδευει τον πικερ αλλα δεν ειναι κακος ανθρωπος.
οποτε αναμεζα σε δυο μαλακες προτημουμε τον λιγοτερο μαλακα ακαποεηρα και ευχομαστε στο κομπλεξικο πουλι να παει στα τσακιδια.

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
Φέρνει και λίγο σε Κατσουλη αλλά...Αλιαγας και Κατσουλης γαμανε τις καλύτερες γκόμενες οπότε λέτε το ίδιο να συμβαίνει και με acapoeira?

Συνημμένα

• kraterosfoto162-768x489.jpg
    kraterosfoto162-768x489.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 20

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το πουλι ειναι ενας αγαμητος και σκατοψυχος μαλακας που σε ολα τα θεματα του σαη τσακονετε και ειρωνευτε. δεν ειναι τυχαιο οτι εφτασε τελικο στο διαγωνισμο του στεκα.
ο ακαποεηρας ειναι μαλακας γιατι κοροιδευει τον πικερ αλλα δεν ειναι κακος ανθρωπος.
οποτε αναμεζα σε δυο μαλακες προτημουμε τον λιγοτερο μαλακα ακαποεηρα και ευχομαστε στο κομπλεξικο πουλι να παει στα τσακιδια.
δες πανω πανω τι λεει η ψηφοφορια πουστραλεκο
βαλε τωρα μια οδοντογλυφιδα κατω απο το νυχι στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου και ριξε ενα σουτ στον τοιχο να δω κατι
:birdman:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Φέρνει και λίγο σε Κατσουλη αλλά...Αλιαγας και Κατσουλης γαμανε τις καλύτερες γκόμενες οπότε λέτε το ίδιο να συμβαίνει και με acapoeira?
οχι κατσουλης ρε
ο κατσουλης ειναι κατηγορια κουφοντινα
ο αγαμητειρα εχει ψωμια ακομα δεν εχει περασει ισημερινο η αραιωση

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
δες πανω πανω τι λεει η ψηφοφορια πουστραλεκο
βαλε τωρα μια οδοντογλυφιδα κατω απο το νυχι στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου και ριξε ενα σουτ στον τοιχο να δω κατι
:birdman:

πιθανον αυτοι που σε ψηφιζουν να εχουν μπερδεφτει. νομιζουν οτι ψηφιζουν ακομα στο διαγωνισμο για τον μαλακα της χρονιας. εχω να πω στα μελη του σιτε να περιμενουν ως τον αυγουστο να ξεκινησει ο διαγωνισμος του στεκα. φετος την εχεις τη κουπα......εκτος αν αυτοκτονισεις και χασουμε το μαλακα της καρδιας μας :rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πιθανον αυτοι που σε ψηφιζουν να εχουν μπερδεφτει. νομιζουν οτι ψηφιζουν ακομα στο διαγωνισμο για τον μαλακα της χρονιας. εχω να πω στα μελη του σιτε να περιμενουν ως τον αυγουστο να ξεκινησει ο διαγωνισμος του στεκα. φετος την εχεις τη κουπα......εκτος αν αυτοκτονισεις και χασουμε το μαλακα της καρδιας μας :rockon: :rockon:
εχεις λυσσαξει μωρη τζαζλη
δε σε γαμαω λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom