Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Τα σωστά ραντεβού θανάτου γίνονται ΜΟΝΟΝ στην πλατεία Βικτωρίας.να σου πω τωρα
αμα κλεισουμε ραντεβου θανατου στην αθηνα θα ερθεις;
Τα σωστά ραντεβού θανάτου γίνονται ΜΟΝΟΝ στην πλατεία Βικτωρίας.να σου πω τωρα
αμα κλεισουμε ραντεβου θανατου στην αθηνα θα ερθεις;
Εγω εχω δει με τα ματια μου χοντρο ξυλο στην πλατεια ελευθεριας στον κορυδαλλο παντως τύπεΤα σωστά ραντεβού θανάτου γίνονται ΜΟΝΟΝ στην πλατεία Βικτωρίας.
Μέλη του bou;Εγω εχω δει με τα ματια μου χοντρο ξυλο στην πλατεια ελευθεριας στον κορυδαλλο παντως τύπε
Ειχα παρει μαλιστα και σαντουιτσακι απο το παρακειμενο εβερεστ και παρακολουθουσα
Δεν τους ρωτησα τύπεΜέλη του bou;
λοιπον τελος για σημερα
με στραγγιξε ο μπαγασας
κατουρημα και φλοκια απο αυριο παλι
Διευκρινίζω ότι το πλέον κατάλληλο μέρος για ραντεβού θανάτου μεταξύ μελών του bou είναι η πλατεία Βικτωρίας.Δεν τους ρωτησα τύπε
Εγω μια γκομενα που ειχα εκει κοντα πηγα να συναντησω και κατα τυχη επεσα πανω στο ξυλικι
Πριν χρονια ελεγε στις ειδησεις ειχε γινει δολοφονια στο εξωτερικο. Καποιος ειχε σκοτωσει εναν γιατι δε του εκανε λαικ στο φεισμπουκ, κατι τετοιο. Αν ο μη γενοιτο συμβει στο ραντεβου θανατου τιποτα απευκτεο, πειτε ολα εγιναν για ενα λαικ σε μια κριτικη. Μη δουν ο,τι εχει προηγηθει. Δε θα ειναι ο,τι καλυτερο για το σαιτ.
Το ραντεβου Σλαβι-BMW πού ειχε γινει?Διευκρινίζω ότι το πλέον κατάλληλο μέρος για ραντεβού θανάτου μεταξύ μελών του bou είναι η πλατεία Βικτωρίας.
Εκέι έχουν παιχτεί μεγάλα δράματα.
Μεταξουργειο αν θυμαμαι καλα.Το ραντεβου Σλαβι-BMW πού ειχε γινει?
Το bou μοιάζει περισσότερο με το site της Χειρουργικής Εταιρίας.Δεν παθαινει τιποτα το σαιτ αδελφε
Δεν νομιζω δα οτι εχει περασει στον κοσμο οτι ειναι εδω κατι σαν τις Ουρσουλινες
ουτε τα δακτυλα που τρως στο μεταξι δεν σε προετοιμασαν για το σημερινο ξευτιλισμα
περιμενε να περασουν 9 μερες πριν ξαναγραψεις γιατι θα καταληξεις νοσοκομειο
ΕπιτυχημενοΤο bou μοιάζει περισσότερο με το site της Χειρουργικής Εταιρίας.
αν ηταν το βιολι πουλι θα το επαιζαν πολλοι30-18 προηγείται το πουλί!
κορυφαίος μαλακας όντωςΟ τύπος Πουλί είναι κορυφαίος! Τον κατατάσσω αμέσως μετά απο τον παμμέγιστο τύπο Απόλυτο Αρσενικό may he rest in peace
Ο τύπος Πουλί είναι κορυφαίος! Τον κατατάσσω αμέσως μετά απο τον παμμέγιστο τύπο Απόλυτο Αρσενικό may he rest in peace