wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
ο μπολντεμορτ ήταν αυτός, ο αλμυρόμπατσοςο απολυτος ειναι κάποιος που λεγανε εδω μεσα οτι πέθανε οταν τον έφαγε σμέρνα;;; αληθεια εγινε αυτο;;;
ο μπολντεμορτ ήταν αυτός, ο αλμυρόμπατσοςο απολυτος ειναι κάποιος που λεγανε εδω μεσα οτι πέθανε οταν τον έφαγε σμέρνα;;; αληθεια εγινε αυτο;;;
ο μπολντεμορτ ήταν αυτός, ο αλμυρόμπατσος
ΠΙΕΣ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΜΟΥ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΩ
Για κάτι στα γρήγορα,πηγαίνετε σε οποιαδήποτε Bageterie Boulevard.
δουλεύουν καλά υλικά και γευστικά είναι επίσης δυνατοί
και εβγαλες ταμπελα πορτας απο εταιρεια για να μας πεισεις οτι εισαι καθηγητης πανεπιστημιου
Οχι... τα αποτελέσματα απλά υπενθυμιζουν το γνωστό, απο αρχαιοτάτων χρόνων "το μη χείρον, βέλτιστον"Απο τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέχρι τώρα βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα:
-Το επίπεδο του site έχει πέσει πολύ και η αριστερά διαδίδεται σαν γάγγραινα ακόμα και σε αυτό το τελευταίο "κάστρο" ελευθερων ανθρώπων!
-Ο κόσμος διψάει για νεο Τσίπρα που θα χαϊδεύει αυτάκια με φανταστικές ιστορίες
θα φερεις και το χοντρο μαζι;
σαφεστατα στηριζουμε πουλι !
ο ακαπορουλης ειναι ενα σιχαμενο μετροσεξουαλ πουστρακι με πολλα κομπλεξ που το παιζει ιστορια εδω μεσα ..
Πρώτο το Πουλί στην ψηφοφορία με 68.8% Ουτε το ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνε τέτοια ποσοστά!
αν ηταν λομπυ θα στηριζαν εσενα..οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ παντα εισασταν λομπυ
δε σου εχω πει ρε ρεζιλι οτι ειμαι ΠΑΝΤΟΥ;και το πουλι γαλαζιο ΠΑΣΟΚ ειναι τυπε
το πουλι ειναι ενας μακροχρονια ανεργος αποφοιτος δημοτικου (αλλα αριστουχος)Το Πουλι παντως που ειπαν οτι ειναι πολυ σπουδαγμενος, επιστημων, με τοσες χιλιαδες ευρω μηνιαιο εισοδημα πρεπει να ειναι σε ιατρικο κεντρο να δουλευει, σε μεγαλη δικηγορικη φιρμα, μεγαλοστελεχος επιχειρησεων, τετοιες δουλειες, για να εχει τετοιο εκκαθαριστικο μισθοδοσιας.
το πουλι ειναι ενας μακροχρονια ανεργος αποφοιτος δημοτικου (αλλα αριστουχος)
δεν ειχε ΠΟΤΕ γκομενα και γαμαει μερα παρα μερα στα πουρδελα κατ εφαρμογη του Νομου
το εκκαθαριστικο με τα 3 χιλιαρικα καθαρα το μηνα αποκλειεται να ειναι δικο του
δεν ειμαι πια πικεριστηςποιου νομου?
ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι πικεριστης?