Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
εχεις λυσσαξει μωρη τζαζλη
δε σε γαμαω λεμε
γενικα δε γαμας αυτο το ξερουν ολοι
κατι αλλο ?
εχεις λυσσαξει μωρη τζαζλη
δε σε γαμαω λεμε
ακομα κι ετσι να ειναι δηλαδη να μη γαμαω καθολου, ειναι απειρως καλυτερη φαση απο σενα που τον παιρνεις απο τον κωλο και δεν ειναι μακρια η ωρα που θα κρατιεσαι στη ζωη με κοκτειλ χαπιων λογω AIDS
αμα αρχισεις και γινεσαι κερινος, μπαινεις στο τελικο σταδιοακομα ενα ποστ που δειχνει ποσο κομπλεξικος και σκατοψυχος εισαι.
απο τον κωλο τον παιρνεις εσυ κρυφολογκρα εγω γαμαω μουνακια και κωλαρακια. τον δικο σου ομως βρωμο-κωλο δεν τον γαμαει κανενας για αυτο εχεις λυσαξει και βγαζεις τα αποθυμενα σου στο σιτε.
τυπε,δε μιλάς καλα για τον πιπαλεκος . ΜΟΝΟ ήξερα ότι κάνει στους τραβελους,αλλά μπορει να ξέρεις περισσότερα.
Έχεις επαφή με το περιβάλον? Είπες χτες για τα επαγγελματικά του ΒΠ και σε ρωτώ αν τα σεξουαλικά που αναφέρεις για άλλα μέλη ισχύουν τόσο όσο αυτά που έλεγες χτες για τον πρώτο????τον ΒΠ θα τον περιλαβω οταν μπει
Έχεις επαφή με το περιβάλον? Είπες χτες για τα επαγγελματικά του ΒΠ και σε ρωτώ αν τα σεξουαλικά που αναφέρεις για άλλα μέλη ισχύουν τόσο όσο αυτά που έλεγες χτες για τον πρώτο????
ο,τι λεει το πουλι ισχυει 100%Έχεις επαφή με το περιβάλον? Είπες χτες για τα επαγγελματικά του ΒΠ και σε ρωτώ αν τα σεξουαλικά που αναφέρεις για άλλα μέλη ισχύουν τόσο όσο αυτά που έλεγες χτες για τον πρώτο????
ο,τι λεει το πουλι ισχυει 100%
και αυτο ισχυειοπως οτι εισαι μπρουκλης απο το αιγαλεω
δεν ειμαι πια πικεριστης
εχω διαχωρισει σαφως τη θεση μου απο τοτε που τα σπασαμε με τον πρωην δασκαλο για το ζητημα του κωλοδαχτυλιασματος
απο τοτε δεν εχω ξαναγραψει στο νημα του νομου
ομως ακολουθω πιστα την οδηγια για γαμησι στα πουρδελα μερα παρα μερα και το λεω παντου με υπερηφανια
Kαι όπως ο άπιστος Θωμάς, έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, έτσι και οι μαθητεύσαντες τω Πίκηπουστερδέλα, θέτουν τον δάκτυλον επί της οπής του απευθησμένου των.
Εσύ μπεκάτσα δεν αποχώρησες από τον πικερισμό λόγω της θέσης του πικερ περί κωλοδάκτυλου;
οντως το πουλι δεν γραφει πια στον νομο του πικερ διοτι τα τσουγκρισε με τον πρωην δασκαλοκαι οταν αρχισε παλι να γραφει στον πικερακο μετα την δηθεν αποχωρηση
σημερα εκανα καινουργιο συκωτι απο τα γελια με την παρτη σου
να εισαι καλα
μονο ενας βλακας σαν κι εσενα θα το πηγαινε μεχρι τερμα λογω ξεροκεφαλιας και θα χαριζε στιγμες γελιου και καζουρας στο σαη
σκεφτομαι να σε κανω μονιμο θεμα τις κυριακες
οντως το πουλι δεν γραφει πια στον νομο του πικερ διοτι τα τσουγκρισε με τον πρωην δασκαλο
αυτο που παρεθεσες ως γνησιος πουστης ηταν τοτε που σε ειχα κανει σωβρακοφανελα στο νημα της εργασιας στο εξωτερικο και εφυγες και εμπαινες σε αλλα νηματα για να γλιτωσεις
ειδα οτι ειχες γραψει κατι στο νημα του πικερ ενω ολοι οι αλλοι γελαγαμε με σενα στο νημα της δουλειας στο εξωτερικο και μπηκα για να σε καραμουζιασω και εκει
ιδου το μηνυμα που ειχα γραψει τοτε
ειναι ευκολο αλλωστε να το διαπιστωσει κανεις οτι εδω και δεκαδες σελιδες το πουλι δεν γραφει πια στο νομο του πικερ
για αυτο και εχει πεσει πολυ η τηλεθεαση εκει
τι σου εκανε ο δασκαλος και εγκατελειψες τον πικερισμο μετα απο ΧΡΟΝΙΑ?
σου κολλησε τα κονδυλωματα που ειχε στην σουφρα?
το ιδιο δονηταρι χρησιμοποιουσατε???
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ...
απο κοντα δεν φτουρας ....μισο χαστουκακι να σου ριξει καποιος θα κλαις ..
ολοι οι τρυπιοι πικεριστες βλεπω εδω μαζευεστε
τι νεα απο τον δασκαλο, εκανε τιποτα για τα κονδυλωματα στον κωλο?
αυτα ειναι ολα απο το μυαλο σουτι σου εκανε ο δασκαλος και εγκατελειψες τον πικερισμο μετα απο ΧΡΟΝΙΑ?
σου κολλησε τα κονδυλωματα που ειχε στην σουφρα?
το ιδιο δονηταρι χρησιμοποιουσατε???
αυτα ειναι ολα απο το μυαλο σου
το οτι σε αποταξανε απο το στρατο γιατι εισαι Ι5 πουστης ομως ειναι πραγματικοτητα
Ο πράσινος είναι το μπουλί και εδώ βλέπουμε τι του έχει συμβεί ιντερνετικά κάθε φορά που γράφει--->:S :S :S
Τύπε έστησε η τρίχα μου και μόνο που το σκέφτηκα!!!Πως σου σκάσε αυτό;;