apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλά...έπρεπε να έχεις για σύζυγο τον...Λίλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτον θα τον πηγαινες γαμιοντας ρε

Καλά...έπρεπε να έχεις για σύζυγο τον...Λίλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα καλυτερα!!!περισσοτερος χωρος αποθηκευσης!!!Καλά...έπρεπε να έχεις για σύζυγο τον...Λίλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα καλυτερα!!!περισσοτερος χωρος αποθηκευσης!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα δε θελει ντουλαπα...κελαρι θελει...ναι αλλα θα θελετε τον ιδιο χωρο στη ντουλαπα........δε συμφερει![]()
,ακομα καλυτερα!!!περισσοτερος χωρος αποθηκευσης!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα δε θελει ντουλαπα...κελαρι θελει...
sex-files!!!!!!!!!!!!!!!the truth is out there....κυκλοφορουμε αναμεσα σας!!!!
Γιατί ωρέ από πού είσαι???βαβω=μπαμπω?
καρντασης εισαι? ;)
Γιατί ωρέ από πού είσαι???![]()
Πουλιά στον αέρα πίαν'ς εσύοπα! πολυ θεσσαλονικιοτικη συμμετοχη βλεπω!!!!!! :o :o
Πουλιά στον αέρα πίαν'ς εσύ![]()
Το παίζεις Σαλονικιός ρε βλάχο?Πουλιά στον αέρα πίαν'ς εσύ![]()
Σαφώς...αλλά ιστορικά σχεδόν τίποτα δεν παραχωρήθηκε δίχως τον αγώνα του αδικημένου...Μήπως αποτελεί και ολίγον παραχώρηση;
Μα ο προβληματισμός στο ποστ του συναγωνιστή, ήταν αν είναι ηθικό να χρησιμοποιείται γενικά αυτό το "όπλο" (και να διαμαρτύρεται ως "ανυπεράσπιστη" υποθέτωΚαι σε ποιούς απευθύνεται χρησιμοποιώντας το κορμί της; Μήπως απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη απ' αυτήν θέση;
Όχι ...... μιλάμε για "πορνεία"! ;)Μα, αν θεωρήσουμε ότι [size=12pt]οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού[/size],
πάλι για πορνεία δε μιλάμε;
Πουλί να'ναι έ???΄μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...στον αερα,στο εδαφος,στη θαλασσα....
δεν εχω περιορισμο στο μερος....![]()
![]()
![]()
Εγώ το πέταξα το υποννοούμενο αλλά δεν το πιακε...το μυαλό της αμέσως στο πο(ρ)νηρό πήγεΤο παίζεις Σαλονικιός ρε βλάχο?![]()
Πουλί να'ναι έ???΄μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...Εγώ το πέταξα το υποννοούμενο αλλά δεν το πιακε...το μυαλό της αμέσως στο πο(ρ)νηρό πήγε
![]()
Γιατί θα σε μαλώσω εγώ????ειμαι πονηρο κοριτσακι λεεεεε![]()
![]()
![]()