apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλά...έπρεπε να έχεις για σύζυγο τον...Λίλα!!!
αυτον θα τον πηγαινες γαμιοντας ρε
Καλά...έπρεπε να έχεις για σύζυγο τον...Λίλα!!!
ακομα καλυτερα!!!περισσοτερος χωρος αποθηκευσης!!!Καλά...έπρεπε να έχεις για σύζυγο τον...Λίλα!!!
ακομα καλυτερα!!!περισσοτερος χωρος αποθηκευσης!!!
μα δε θελει ντουλαπα...κελαρι θελει...ναι αλλα θα θελετε τον ιδιο χωρο στη ντουλαπα........δε συμφερει
,ακομα καλυτερα!!!περισσοτερος χωρος αποθηκευσης!!!
μα δε θελει ντουλαπα...κελαρι θελει...
νομιζα οτι ειμαι η μονη.........ειμαστε πολλοι τελικα
sex-files!!!!!!!!!!!!!!!the truth is out there....κυκλοφορουμε αναμεσα σας!!!!
Γιατί ωρέ από πού είσαι???βαβω=μπαμπω?
καρντασης εισαι? ;)
Γιατί ωρέ από πού είσαι???
Πουλιά στον αέρα πίαν'ς εσύοπα! πολυ θεσσαλονικιοτικη συμμετοχη βλεπω!!!!!! :o :o
Πουλιά στον αέρα πίαν'ς εσύ
Το παίζεις Σαλονικιός ρε βλάχο?Πουλιά στον αέρα πίαν'ς εσύ
Σαφώς...αλλά ιστορικά σχεδόν τίποτα δεν παραχωρήθηκε δίχως τον αγώνα του αδικημένου...Μήπως αποτελεί και ολίγον παραχώρηση;
Μα ο προβληματισμός στο ποστ του συναγωνιστή, ήταν αν είναι ηθικό να χρησιμοποιείται γενικά αυτό το "όπλο" (και να διαμαρτύρεται ως "ανυπεράσπιστη" υποθέτω ), όχι εναντίον ποιου χρησιμοποιείται ... αυτό είναι θέμα για άλλο θρεντ...Και σε ποιούς απευθύνεται χρησιμοποιώντας το κορμί της; Μήπως απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη απ' αυτήν θέση;
Όχι ...... μιλάμε για "πορνεία"! ;)Μα, αν θεωρήσουμε ότι [size=12pt]οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού[/size],
πάλι για πορνεία δε μιλάμε;
Πουλί να'ναι έ???΄μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...στον αερα,στο εδαφος,στη θαλασσα....
δεν εχω περιορισμο στο μερος....
Εγώ το πέταξα το υποννοούμενο αλλά δεν το πιακε...το μυαλό της αμέσως στο πο(ρ)νηρό πήγεΤο παίζεις Σαλονικιός ρε βλάχο?
Πουλί να'ναι έ???΄μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... Εγώ το πέταξα το υποννοούμενο αλλά δεν το πιακε...το μυαλό της αμέσως στο πο(ρ)νηρό πήγε
Γιατί θα σε μαλώσω εγώ????ειμαι πονηρο κοριτσακι λεεεεε