You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 712
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κωλόγατο
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
βασικα κι εσυ σαν τρυπες με βουναλακια τις βλεπεις εφοσον εγραψες αυτο το σχολιο. Καμια διαθεση για τσακωμο, απλα το επισημαινωΈλα, μην βλέπω χολές πάλι! Να ζήσουν οι γυναίκες, να είναι καλά γιατί αν δεν υπήρχαν θα είχαν φύγει τα αποτυπώματα από τις παλάμες μας με τόση τριβή!!!
Αυτό πάει ακόμα και σε αυτούς που τις βλέπουν μόνο σαν 3 τρύπες και δύο βουναλάκια!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
βασικα κι εσυ σαν τρυπες με βουναλακια τις βλεπεις εφοσον εγραψες αυτο το σχολιο. Καμια διαθεση για τσακωμο, απλα το επισημαινω
Γιατί να τσακωθούμε? Μην ανησυχείς, δεν είμαι από αυτούς που αρπάζονται εδώ μέσα!
Ωστόσο, έχω να διευκρινίσω κάτι: Ναι, τις βλέπω ΚΑΙ σαν 3 τρύπες με τα βουναλάκια! ;)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Διαφωνω φιλε..μερικες μπορει να εχουν 3 τρυπες.. αλλα εχουν και δυο πεδιαδες!Έλα, μην βλέπω χολές πάλι! Να ζήσουν οι γυναίκες, να είναι καλά γιατί αν δεν υπήρχαν θα είχαν φύγει τα αποτυπώματα από τις παλάμες μας με τόση τριβή!!!
Αυτό πάει ακόμα και σε αυτούς που τις βλέπουν μόνο σαν 3 τρύπες και δύο βουναλάκια!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Διαφωνω φιλε..μερικες μπορει να εχουν 3 τρυπες.. αλλα εχουν και δυο πεδιαδες!
Με αυτές δεν ασχολούμαστε!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
πρεπει να εχει πολλα εθιμα αυτη η χωρα τυπε γιατι ειναι καθημερινα γεματες οι ψησταριες με τις γλυκυτατες χοντρελες μαςΕιναι πουντερλικωνουνγιορταζουν σε ολα τα εθιμα που εχει η χωρα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Μα γιατι;; μπορει στο μελλον να προσθεσουν δυο ομοιομορφα τεχνιτα βουναλακια!Με αυτές δεν ασχολούμαστε!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Μα γιατι;; μπορει στο μελλον να προσθεσουν δυο ομοιομορφα τεχνιτα βουναλακια!
Το φοβάμαι το τεχνητό... μην μου σκάσει στη μούρη!!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Αυτα μονο μεσα σε αεροπλανο γινονται.Το φοβάμαι το τεχνητό... μην μου σκάσει στη μούρη!!!
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Εάν κάποιος θέλει να δεί πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς τις γυναίκες,δεν έχει παρά να επισκεφθεί το Άγιο Όρος.
Όσες φορές έχω πάει,νομίζω ότι ο κόσμος εκεί φοράει τα "καλά" του και δεν εννοώ ρούχα και μαλακίες.
Όσες φορές έχω πάει,νομίζω ότι ο κόσμος εκεί φοράει τα "καλά" του και δεν εννοώ ρούχα και μαλακίες.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εάν κάποιος θέλει να δεί πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς τις γυναίκες,δεν έχει παρά να επισκεφθεί το Άγιο Όρος.
Θα 'πεφτε τρελή αλλαξοκωλιά ή παλάμη! Προτιμώ τις 3 τρύπες!
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
[size=14pt]Συγκεντρώσεις και... εντάσεις στην Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών[/size]
Από το [tt]Πακιστάν[/tt] έως την [tt]Αργεντινή[/tt] και από το [tt]Κιργιστάν[/tt] μέχρι την [tt]Τουρκία[/tt], χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Γυναικών, για να διεκδικήσουν την ισότητα των φύλων και να καλέσουν σε τερματισμό της εκμετάλλευσης των γυναικών.
Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις, όπως η χρήση δακρυγόνων από αστυνομικούς στην Τουρκία για να διαλύσουν μια συγκέντρωση γυναικών, οι συλλήψεις διαδηλωτών στο Κιργιστάν από δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και οι συγκρούσεις με την αστυνομία στη Χιλή.
Συγκεντρώσεις έγιναν στην Ασία, παρά την απειλή του νέου κορονοϊού, ο οποίος έχει οδηγήσει σε ματαίωση πολλών διοργανώσεων και εκδηλώσεων. Μεταξύ άλλων, [tt]διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ταϊλάνδη, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, αλλά και στο υπερσυντηρητικό Πακιστάν όπου οι γυναίκες απαιτούν «ελευθερία».[/tt]
Στην Μπανγκόκ διαδηλώτριες ζήτησαν τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και μεγαλύτερη προστασία εν μέσω της επιδημίας που έχει προκαλέσει δεκάδες κρούσματα στην Ταϊλάνδη.
[tt]Εκατοντάδες γυναίκες και άνδρες έκαναν πορεία στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, τη Μανίλα, και έκαψαν ένα ομοίωμα του προέδρου Ροντρίγκο Ντουτέρτε, τον οποίο κατηγορούν για μισογυνισμό.[/tt]
Στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, την Τζακάρτα, εκατοντάδες άνθρωποι, κάποιοι με μακιγιάζ ουράνιο τόξο, έκαναν πορεία και ζήτησαν η κυβέρνηση να ανακαλέσει τους νόμους που θεωρούνται σεξιστικοί αλλά και να θεσπίσει νόμους κατά της σεξουαλικής βίας και υπέρ της προστασίας των οικιακών βοηθών.
~ ~
Από το [tt]Πακιστάν[/tt] έως την [tt]Αργεντινή[/tt] και από το [tt]Κιργιστάν[/tt] μέχρι την [tt]Τουρκία[/tt], χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Γυναικών, για να διεκδικήσουν την ισότητα των φύλων και να καλέσουν σε τερματισμό της εκμετάλλευσης των γυναικών.
Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις, όπως η χρήση δακρυγόνων από αστυνομικούς στην Τουρκία για να διαλύσουν μια συγκέντρωση γυναικών, οι συλλήψεις διαδηλωτών στο Κιργιστάν από δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και οι συγκρούσεις με την αστυνομία στη Χιλή.
Συγκεντρώσεις έγιναν στην Ασία, παρά την απειλή του νέου κορονοϊού, ο οποίος έχει οδηγήσει σε ματαίωση πολλών διοργανώσεων και εκδηλώσεων. Μεταξύ άλλων, [tt]διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ταϊλάνδη, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, αλλά και στο υπερσυντηρητικό Πακιστάν όπου οι γυναίκες απαιτούν «ελευθερία».[/tt]
Στην Μπανγκόκ διαδηλώτριες ζήτησαν τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και μεγαλύτερη προστασία εν μέσω της επιδημίας που έχει προκαλέσει δεκάδες κρούσματα στην Ταϊλάνδη.
[tt]Εκατοντάδες γυναίκες και άνδρες έκαναν πορεία στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, τη Μανίλα, και έκαψαν ένα ομοίωμα του προέδρου Ροντρίγκο Ντουτέρτε, τον οποίο κατηγορούν για μισογυνισμό.[/tt]
Στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, την Τζακάρτα, εκατοντάδες άνθρωποι, κάποιοι με μακιγιάζ ουράνιο τόξο, έκαναν πορεία και ζήτησαν η κυβέρνηση να ανακαλέσει τους νόμους που θεωρούνται σεξιστικοί αλλά και να θεσπίσει νόμους κατά της σεξουαλικής βίας και υπέρ της προστασίας των οικιακών βοηθών.
~ ~
Συνημμένα
-
spain-diadilosi-imera-ginaikon.jpg28,8 KB · Εμφανίσεις: 35
-
kyrgyn-diadilosi-imera-ginaikon.jpg151,2 KB · Εμφανίσεις: 53
-
chile-diadilosi-imera-ginaikon.jpg269,8 KB · Εμφανίσεις: 45
-
pakistan-diadilosi-imera-ginaikon.jpg467 KB · Εμφανίσεις: 70
-
guatemala-diadilosi-imera-ginaikon.jpg307,5 KB · Εμφανίσεις: 61