Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
>:( >:( >

Η άποψη σου είναι πραγματικά "ρηχή" και ... κλασσικά ανδρική!!!
:think:
Προφανώς αναφέρεσε στον αρχικό συγγραφέα...

Ξεχνάς, καλέ μου φίλε,
Όπα ... να και τα γλυψίματα ... "κλασσική" γυναίκα!!!  :2funny: (no offense έτσι?!!! ;))

πως η χειραγώγηση της γυναίκας χρειάστηκε πολλούς αγώνες - μερικούς μάλιστα αιματηρούς. Το γεγονός πως η γυναίκα σήμερα είναι ίση με τους άνδρες δεν αποτελεί "προαιώνιο δικαίωμα", αλλά αποτέλεσμα διεκδικήσεων που ξεκίνησαν μόλις 100 χρόνια πριν!!!
Δεν αποτελεί προαιώνιο δικαίωμα ???!!!! :think: :idiot: :2funny:
Αν δεν αποτελεί προαιώνιο δικαίωμα τότε σε ποια πολιτικο-ηθικο-ιδεολογική βάση τους στηρίξατε???
Όλες οι ιδεολογίες και ιδίως αυτές που ενέπνευσαν αγώνες, ακόμα και ο σύγχρονος τους ναζισμός, ήθελαν ένα πνευματικο-νοητικό "προαιώνιο" ή τελολογικό υπόβαθρο!!!!
Ή ας το πάρουμε αλλιώς, από την ανάποδη ... αν δεν είναι προαιώνιο διακαίωμα, τότε παρανομήσατε που απαιτήσατε ισότητα??? :think:

Π.χ. Το ότι οι Έλληνες -ή άλλοι λαοί- έκαναν αιματηρούς αγώνες για να ελευθερωθούν, δεν σημαίνει οτί δεν είχαν το "προαιώνιο δικαίωμα" για ελευθερία... ;)

Η "ημέρα της γυναίκας" λοιπόν δεν αποτελεί παρά έναν ελάχιστο φόρο τιμής για τους τελευταίους σκλάβους του σύγχρονου κόσμου που απέκτησαν την ελευθερία τους. Όταν το 1952 επιτράπηκε η ψήφος στις Ελλεϊνίδες - οι μαύροι των ΗΠΑ ψήφιζαν ήδη για σχεδόν 90 χρόνια!!!
Τελευταίοι σκλάβοι ... δεν θα το έλεγα ακριβώς.
Δεν έχω δει πολλούς "σκλάβους" να κυβερνάνε π.χ.αυτοκρατορίες...
Αντίθετα οι "απελεύθερωμένοι" σκλάβοι (μαύροι) μόλις τα τελευταία χρόνια αποκτούν σε "μικτές" κοινωνίες δυνατότητα άσκησης διακυβέρνησης.

Για μένα οι πραγματικά τελευταίοι σκλάβοι είναι οι ομοφυλόφιλοι.Το γεγονός οτί δεν διώκονται οφείλεται στο ότι "κρύβονται" ή ακόμα και αν είναι κραυγαλέοι σημασία έχει τι λέει η ταυτότητα τους, αν και πάλι όχι πάντα...
Οι αγώνες τους είναι μεταγενέστεροι των δικών σας...

Αν λοιπόν η ημέρα της γυναίκας ενοχλεί κάποιους (λίγους πιστεύω) φίλους του site, τότε εκείνοι ας συνειδητοποιήσουν πως σήμερα δεν γιορτάζω εγώ,
Η ημέρα τη Γυναίκας υποβιβάζει την γυναίκα , σε ον αντάξιο "ειδικής μεταχείρισης" ... δεν φέρνει κοντά, δημιουργεί απόσταση την οποία επιβεβαιώνει...
Ας ήτανε π.χ. ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών στις τριτικοσμικές χώρες, πιο στοχευμένο και όλοι μαζί στους δρόμους...

αλλά η μνήμη των:

• [li] 15.000 γυναικών που στις 8 Μαρτίου του 1908 διέσχισαν την Νέα Υόρκη ζητώντας δικαίωμα ψήφου.[/li]
Ο.π.
Ας είναι ημέρα αφιερωμένη στον συγκεκριμένο αγώνα και μόνο...

Η 25η Μαρτίου δεν είναι ημέρα Ελλήνων ... τιμάει γεγονός και σκοπό.

• [li] ρωσίδων γυναικών που με τις πορείες τους ενέπνευσαν την επανάσταση του 1917..[/li]
Καλά,καλά ... ας είναι καλά ο Μαρξ που τις "εξίσωνε" ... πάλι άνδρα είχαν ανάγκη!!!
Η πρώτη φάση της επανάστασης είχε ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, απλά στις 8 Μαρτίου βρήκε την ευκαιρία το σοσιαλιστικό κόμμα να εκμεταλλευτεί την εθιμική διαδήλωση υπέρ των γυναικών(ο "εξισωτικός" Μαρξ που έλεγα), και η οποία κατέληξε σε γενική απεργία λόγω της πρωτοβουλίας συγκεκριμένων εργατών...

Τώρα που το καλοσκέφτομαι για αυτή την επανάσταση και μόνο αξίζει να τους αφαιρεθούν όλα τα προνόμια των γυναικών!!! :2funny:

• [li] γιαγιάδων και προ-γιαγιάδων σας που σας μεγάλωσαν και σας έκαναν αυτό που είστε σήμερα.[/li]
Αυτό το λες για καλό?
Αν τυχόν δεν είμαστε "καλοί" θα πρωτοστατούσες αντίστοιχα σε ημέρα καταδικασμού τους??? ... υπάρχουν και τέτοιες αν γνωρίζεις...
Πιο πολύ όμως το λες μάλλον για συντεχνιακή προστασία, παρά για ουσία.
Δεν πιστεύω ότι είναι όλες τους αντάξιες αυτού που επικαλείσαι...

Αλήθεια οι παππούδες που είναι?

Και αλήθεια ένας γονιός μεγαλώνει το παιδί του για να ακούσει ευχαριστώ?
Εγώ νομίζω οτί το μεγαλώνει γιατί είναι υποχρωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του ως ενήλικας και ως ώριμο κοινωνικά άτομο...

Όταν πηδιόμαστε καλά είναι, όταν έρχεται η λυπητερή κάνουμε τους κινέζους...

Άσχετο αλλά...
...σε ΠΛΗΡΗ αντιστοιχία με το όταν παίρνουμε cabrio/Louis Vuitton/κρέμα προσώπου 300 ευρώ κλπ. καλά είναι , μετά κινέζο-style!!! :jerking:
Κάτσε σαν άνδρας να την φας ... πείνα να δεις πόσο μλκας ήσουνα ... στο λέγανε και δεν το πίστευες, έλεγες με ζηλεύουν... :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :jerking:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει
α)τι θεωρείς παιδιάστικο, ανώριμο και μικροπρεπή τρόπο διαχείρησης χειραφέτησης. (γιατί αυτήν την καραμέλα την ακούω συχνά εδω μέσα και θέλω πολύ να αντιληφθώ τι σημαίνει)
γ) θεωρείς οτι η αντρική συμπεριφορά σε αντίθεση,είναι ώριμη, μεγαλόψυχή και τέτοια που ταιριάζει σε ενήλικα άνθρωπο;και παρακαλώ πολύ αν θές να μου εξηγήσεις τι συνιστά αυτή την συμπεριφορά.
1)Συγνώμη αλλά βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια.
Είναι εκεί έξω , είναι ολοφάνερο , είναι το μόνο σίγουρο οτί θα το δεις όπου και να πας.

2)Όχι ιδιαίτερα ... αλλά η συμπεριφορά μας έπεται της δικιά σας.
Αν για παράδειγμα είσαι χριστιανή το γεγονός αυτό αναφέρεται από τα πρώτα.
Ο Άνδρας είχε την δυνατότητα να φερθεί ώριμα, και προς στιγμήν το έκανε ... όμως τον κυβερνούσε το πουλί του!!! :2funny:

Επαναλαμβάνω όμως ότι οι γυναίκες που μας κατηγορούσαν για τέτοιες ανωριμότητες και ηθικές εκπτώσεις, έκαναν ακριβώς τα ίδια όταν χειραφετήθηκαν ... κλασσική περίπτωση νεο-ισχυρού ή βολεμένου.

Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα οι περισσότερες φίλες μου το παραδέχονται οι ίδιες οτί αυτές φταίνε για τις εξεζητημένες και ηλίθιες ανδρικές συμπεριφορές, χωρίς αυτό να δικαιολογεί τον άνδρα.
Το νυφοπάζαρο με λίγα λόγια είναι σκληρό ...

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Η Αλήθεια είναι ότι σήμερα μια όμορφη γυναίκα αποκτά εύκολα αξία μέσα στην κοινωνία , χωρίς να χρειάζεται να έχει αναπτύξει άλλα ταλέντα. Δείτε πόσες ομορφούλες έχουν βγει στον χώρο της τηλεόρασης , θεάτρου και αλλού , χωρίς πραγματικά να είναι καλές σε τίποτα.Μια όμορφη γυναίκα την εξυπηρετούν πιο εύκολα , και έχει πιο πολλές ευκαιρίες επαγγελματικές . Ακόμα και το πιο απλό , μια ωραία γυναίκα ποτέ δεν θα την απαγορέψουν να μπει κάπου. Σίγουρα αυτό είναι εκνευριστικό για τον μέσο άντρα , δεδομένου και του τρόπου που  την ψωνίζουν και θεωρούν και εγώ δεν ξέρω ποίες είναι . Και το κακό είναι και ότι από ,ζήλια ,κομπλεξισμό δεν ξέρω και εγώ τι την ψωνίζουν και τα Μπάζα. Αλλά όπως τόνισα αυτά ισχύουν για τις εμφανίσιμες γυναίκες. Γιατί οι κοινωνία μας είναι πραγματικά πολύ ρατσιστική απέναντι στις χοντρές και άσχημες , και τις βάζουν στην ανυποληψία και στο περιθώριο. Σκεφτείτε να ήσασταν μαγαζάτορας και να είχατε δύο υποψήφιες υπαλλήλους , μια χοντρασχημη και μια γλυκούλα , πια θα παίρνατε? Με τίποτα δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση αυτών των γυναικών!!! 

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
χρονια πολλα σε ολες τις γυναικες! εγω παντως αν ηταν να διαλεξω για υπαλληλο αναμεσα σε μια χοντρασχημη και σε μια γλυκουλα θα διαλεγα την πρωτη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χρονια πολλα για την ημερα της πουτανας που λεει ενας τυπος μου :2funny:
οταν τον ρωτησα γιατι το λεει μου απαντησε γιατι ειναι η μερα που αποδυκνειουν ποσο πουτανες ειναι :rockon:
μεγαλος τυπος
σεβασμος
:rockon:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα σε ολες τις γυναικες! εγω παντως αν ηταν να διαλεξω για υπαλληλο αναμεσα σε μια χοντρασχημη και σε μια γλυκουλα θα διαλεγα την πρωτη

Γιατί βρε συ? Μήπως είσαι παντρεμένος και ζηλεύει η γυναίκα σου ? Δεν νομίζω πραγματικά να το πιστεύεις , το λες για αντίλογο γιατί αλλιώς θα έλεγες ότι θα έπαιρνες την κοπέλα με τα περισσότερα προσόντα

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
πολλοι μισογυνηδες υπαρχουν μου φαινεται.σεβασμος παιδια σεβασμος!!!!!!!!!!!
αν ειχε πιο πολλα προσοντα η ομορφη θα την επαιρνα ναι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπουαχαχααα, γι'αυτό μου έλεγαν χτες χρόνια πολλά;;;
Δεν είχα ιδέα!!
Έλεγα "επίσης", νόμιζα ότι ήρθε το πάσχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ποιά ημέρα της γυναίκας ???

Αφού για πάρα πολλά χρόνια κάθε ημέρα την περνούσαν (εκτός από μαγείρεμα και πλύσιμο, αν δεν είχαν υπηρέτριες και για αυτό) όπως στην παρακάτω φωτογραφία ... :tickedoff:

...και τώρα που την πάτησαν με την λεγόμενη "απελευθέρωση των φύλων"

το φυσάνε και δεν κρυώνει  :sunglasses:

BettyBoopCoffeeTime.206203730_std.gif

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Aυτό το "το φυσάνε και δεν κρυώνει" δεν το έχω καταλάβει γαμώτο...
Μου εξηγεί κάποιος ποια είναι τα παράπονα των γυναικών σε σχέση με τα δικαιώματα που κατέκτησαν με τόσους αγώνες και αίμα και δεν ξέρω γω τι σκατά;  :huh:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1)Συγνώμη αλλά βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια.
Είναι εκεί έξω , είναι ολοφάνερο , είναι το μόνο σίγουρο οτί θα το δεις όπου και να πας.

2)Όχι ιδιαίτερα ... αλλά η συμπεριφορά μας έπεται της δικιά σας.
Αν για παράδειγμα είσαι χριστιανή το γεγονός αυτό αναφέρεται από τα πρώτα.
Ο Άνδρας είχε την δυνατότητα να φερθεί ώριμα, και προς στιγμήν το έκανε ... όμως τον κυβερνούσε το πουλί του!!! :2funny:

Επαναλαμβάνω όμως ότι οι γυναίκες που μας κατηγορούσαν για τέτοιες ανωριμότητες και ηθικές εκπτώσεις, έκαναν ακριβώς τα ίδια όταν χειραφετήθηκαν ... κλασσική περίπτωση νεο-ισχυρού ή βολεμένου.

Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα οι περισσότερες φίλες μου το παραδέχονται οι ίδιες οτί αυτές φταίνε για τις εξεζητημένες και ηλίθιες ανδρικές συμπεριφορές, χωρίς αυτό να δικαιολογεί τον άνδρα.
Το νυφοπάζαρο με λίγα λόγια είναι σκληρό ...

:grin: :grin: :grin:

Καλά επιχειρήματα!!!

Θέλουμε γύρω στα 100 ακόμη χρόνια συζήτησης (άνδρες - γυναίκες) για να συναινέσουμε στην επαναχαραγμένη κοινή πορεία των 2 φύλων.

Δεν έχω τόσο χρόνο όμως!!!

Φιλούμπες!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
οπως γνωριζεται αυτη την ημερομηνια ειναι η γιορτη της γυναικας,εμεις τι κανουμε αυτη την μερα αραγε.
Προταση για συγκεντωση ολων των ενεργων μελων για πορεια και τσαρκα σε ολα τα οικηματα της αθηνας και να καταληξουμε σε καποιο κλαμπ σε ενδειξη διαμαρτυριας για αυτη τη μερα που μας αφηνουν παντου απ'εξω :tooth: :tooth: :tooth:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
8-3-2011

9:45 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ              ΝΕΤ...

:birdman: :birdman: :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θα εχει και χιονα αυριο  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

δυστηχως στα νοτια προαστια δεν θα υπαρξει πολυ χιονη και ετσι μερικα γκαντεμοσκυλα, μαυρες γατες, μαυρα κορακια, κορακια αρπαχτηκα θα κυκλοφορουν ελευθερα να μαυρισουν την μερα του ποδοσφαιρου....  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom