Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Χρονια πολλα στις γυναικες του seit!  :tooth: :tooth: :tooth:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
επειδη θα τα χεσω με τις παραθεσεις απανταω ετσι!λοιπον! 1.ναι το εχουν πει αυτοι που το εχουν κανει!!!ελεος με το μισογυνισμο καποιων εδω μεσα!!!μανια καταδιωξης εχετε;!ολοι ψεμματ αλεμε για να εντυπωσιασουμε ποιον;10αγνωστους σε ενα φορουμ;;;
2.συμφωνω!!!για το "μετα"σεβομαστε ολοι τις μανες μας!!!αλλα πιο το ποιντ σου;
3.κ επαναλαμβανω:σε υποχρεωσε καποιος να κανεις κατι;;και αν ναι...γτ εισαι με μια τετοια κοπελα που την νοιαζει μονο τι δωρο θα τσεπωσει;;;
(μιλαω υποθετικα μη παρεξηγηθω!)

1.Αν με τον όρο μισογυνισμό αναφέρεσαι σε μένα μάλλον κάνεις λάθος...μισογύνης ήταν ας πούμε οοοο ... Αριστοτέλης...και όχι μόνο!!! :2funny:
Αν τυχόν διάβασες όλα μου τα ποστ τότε εγώ είμαι αυτός που αναφέρθηκε σε
α)Ιστορικά δίκαια αιτήματα των γυναικών
β)Λάθος της πολιτείας να τις αναγνωρίζει ως "ειδική κατηγορία" ... αυτό απομακρύνει από την έννοια της κοινωνικής ισότητας!!!
γ)Ισάξια συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες π.χ.Β' ΠΠ
κ.α.

Αυτό που είναι όμως πέρα για πέρα απαράδεκτο είναι ο ανώριμος, παιδιάστικος και μικροπρεπής τρόπος που διαχειρίζονται την χειραφέτηση τους...
Είμαι όμως αισιόδοξος ... οι σημερινοί 35-50αρηδες είναι η καμένη γενιά (η γενιά της αλλαγής ;)) ... σε βάθος χρόνου -αλλά μάλλον πολύ χρόνου- θα ωριμάσουν και αυτές...

2.Εσύ δεν αναφέρθηκες στο "μετά".
Είπες συγκεκριμένα "...η μητερα ειναι πολυ σημαντικο προσωπο γ αυτο κ γιορταζετε αναλογα..."
Απο που προκύπτει οτι είναι σημαντικό?
Από που προκύπτει οτι είναι συνεπής ως μάνα "μετά"?
Στο μυαλό κάθε ώριμου διαννοητικά και κοινωνικά πολίτη, κάθε "ταυτότητα" κερδίζεται ... δεν απονέμεται!!! ;)
Εξαίρεση ... η χώρα του κομπλεξισμού, βλ. Ελλάδα (ΔΕΝ υποννοώ κάτι για σένα , γενικά μιλάω... :grin:)

3.Μα το ίδιο δεν λέμε, δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις?
Αν είσαι δέσμιος του πουλιού σου ... καλά να πάθεις κύριε ... δεν σου φταίει καμιά γυναίκα! :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
....Την γιορτη του διαβολου !!!!!!
Και του ζαχαροπλαστη
και του λουλουδα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Επεσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
>:( >:( >

Η άποψη σου είναι πραγματικά "ρηχή" και ... κλασσικά ανδρική!!!

Ξεχνάς, καλέ μου φίλε, πως η χειραγώγηση της γυναίκας χρειάστηκε πολλούς αγώνες - μερικούς μάλιστα αιματηρούς. Το γεγονός πως η γυναίκα σήμερα είναι ίση με τους άνδρες δεν αποτελεί "προαιώνιο δικαίωμα", αλλά αποτέλεσμα διεκδικήσεων που ξεκίνησαν μόλις 100 χρόνια πριν!!!

Η "ημέρα της γυναίκας" λοιπόν δεν αποτελεί παρά έναν ελάχιστο φόρο τιμής για τους τελευταίους σκλάβους του σύγχρονου κόσμου που απέκτησαν την ελευθερία τους. Όταν το 1952 επιτράπηκε η ψήφος στις Ελλεϊνίδες - οι μαύροι των ΗΠΑ ψήφιζαν ήδη για σχεδόν 90 χρόνια!!!

Αν λοιπόν η ημέρα της γυναίκας ενοχλεί κάποιους (λίγους πιστεύω) φίλους του site, τότε εκείνοι ας συνειδητοποιήσουν πως σήμερα δεν γιορτάζω εγώ, αλλά η μνήμη των:

• [li] 15.000 γυναικών που στις 8 Μαρτίου του 1908 διέσχισαν την Νέα Υόρκη ζητώντας δικαίωμα ψήφου.[/li]
    [li] ρωσίδων γυναικών που με τις πορείες τους ενέπνευσαν την επανάσταση του 1917..[/li]
    [li] γιαγιάδων και προ-γιαγιάδων σας που σας μεγάλωσαν και σας έκαναν αυτό που είστε σήμερα.[/li]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
1.Αν με τον όρο μισογυνισμό αναφέρεσαι σε μένα μάλλον κάνεις λάθος...μισογύνης ήταν ας πούμε οοοο ... Αριστοτέλης...και όχι μόνο!!! :2funny:
Αν τυχόν διάβασες όλα μου τα ποστ τότε εγώ είμαι αυτός που αναφέρθηκε σε
α)Ιστορικά δίκαια αιτήματα των γυναικών
β)Λάθος της πολιτείας να τις αναγνωρίζει ως "ειδική κατηγορία" ... αυτό απομακρύνει από την έννοια της κοινωνικής ισότητας!!!
γ)Ισάξια συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες π.χ.Β' ΠΠ
κ.α.

Αυτό που είναι όμως πέρα για πέρα απαράδεκτο είναι ο ανώριμος, παιδιάστικος και μικροπρεπής τρόπος που διαχειρίζονται την χειραφέτηση τους...
Είμαι όμως αισιόδοξος ... οι σημερινοί 35-50αρηδες είναι η καμένη γενιά (η γενιά της αλλαγής ;)) ... σε βάθος χρόνου -αλλά μάλλον πολύ χρόνου- θα ωριμάσουν και αυτές...

2.Εσύ δεν αναφέρθηκες στο "μετά".
Είπες συγκεκριμένα "...η μητερα ειναι πολυ σημαντικο προσωπο γ αυτο κ γιορταζετε αναλογα..."
Απο που προκύπτει οτι είναι σημαντικό?
Από που προκύπτει οτι είναι συνεπής ως μάνα "μετά"?
Στο μυαλό κάθε ώριμου διαννοητικά και κοινωνικά πολίτη, κάθε "ταυτότητα" κερδίζεται ... δεν απονέμεται!!! ;)
Εξαίρεση ... η χώρα του κομπλεξισμού, βλ. Ελλάδα (ΔΕΝ υποννοώ κάτι για σένα , γενικά μιλάω... :grin:)

3.Μα το ίδιο δεν λέμε, δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις?
Αν είσαι δέσμιος του πουλιού σου ... καλά να πάθεις κύριε ... δεν σου φταίει καμιά γυναίκα! :sunglasses:

Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει
α)τι θεωρείς παιδιάστικο, ανώριμο και μικροπρεπή τρόπο διαχείρησης χειραφέτησης. (γιατί αυτήν την καραμέλα την ακούω συχνά εδω μέσα και θέλω πολύ να αντιληφθώ τι σημαίνει)
γ) θεωρείς οτι η αντρική συμπεριφορά σε αντίθεση,είναι ώριμη, μεγαλόψυχή και τέτοια που ταιριάζει σε ενήλικα άνθρωπο;και παρακαλώ πολύ αν θές να μου εξηγήσεις τι συνιστά αυτή την συμπεριφορά.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ε μα, ρε συ λιωμα. αυτες νομιζουν οτι βλεπουμε τα ιδια ονειρα. κοιμούνται ορθιες, πλερωνουν και fuckotel και θελουν να κανουμε κι εμεις το ιδιο. μαρτυράνε μονες τους..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αλλα τα εχω ξαναπει, δεν φταινε αυτες. τη δουλεια τους κανουν. ας όψονται οι κοκκινιστοι..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
:huh: :huh: :huh:

Είσαι moderator μάϊμου???

Είναι moderator το ψευδόνυμο σου???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει
α)τι θεωρείς παιδιάστικο, ανώριμο και μικροπρεπή τρόπο διαχείρησης χειραφέτησης. (γιατί αυτήν την καραμέλα την ακούω συχνά εδω μέσα και θέλω πολύ να αντιληφθώ τι σημαίνει)
γ) θεωρείς οτι η αντρική συμπεριφορά σε αντίθεση,είναι ώριμη, μεγαλόψυχή και τέτοια που ταιριάζει σε ενήλικα άνθρωπο;και παρακαλώ πολύ αν θές να μου εξηγήσεις τι συνιστά αυτή την συμπεριφορά.
Με γεμισεs ερωτηματικα  :think: :think: :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
συ είσαι ξύπνιο .. ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Εγώ το ερωτηματικό που έχω είναι γιατί η erinal έβαλε α) και μετά γ)? :think:
Μήπως είναι υπονοούμενο? :dancing:
σαφεστατα.....το ειπε για να μαs μπερδεψει......
σαν ταινια του Αγγελοπουλου
Αφηνειs ενα κενο....και βλεπειs τον θεατη να διαλογιζεται :think: :think: :think:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ξερετε ποιο ειναι το καλυτερο δωρο που μπορει να κανει σημερα ο Καραμανλης σε γυναικα -
Να παρετηθει και δωσει το δαχτιλιδι στην ΝΤΟΡΑ ,,,,,,,ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom