Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εσυ εχεις δικιο ,αλλα ξερεις τι αναρωτιομουνα?!?
Στους δημοσιογραφους/παρουσιαστες αρεσει αραγε να παρουσιαζουν τετοια χαζα θεματα  :helpplea:

Εγω παντως ειμαι φανατικη οπαδος της Nova !!!  :dancing:

Τωρα που υπαρχει κυμα απολυσεων ακομα και στα ιδιωτικα καναλια τους αρεσει η οχι δε μιλανε, δε λαλανε.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Το κείμενό σου είναι γεμάτο αντιφάσεις φίλε μου :sunglasses:

Καθόλου δεν ήταν αντιφατικό το κείμενο του συναγωνιστή...
Τρεις σειρές πριν το τέλος δεν πρόσεξες μάλλον το "Από την άλλη:..." ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επειδη θα τα χεσω με τις παραθεσεις απανταω ετσι!λοιπον! 1.ναι το εχουν πει αυτοι που το εχουν κανει!!!ελεος με το μισογυνισμο καποιων εδω μεσα!!!μανια καταδιωξης εχετε;!ολοι ψεμματ αλεμε για να εντυπωσιασουμε ποιον;10αγνωστους σε ενα φορουμ;;;
2.συμφωνω!!!για το "μετα"σεβομαστε ολοι τις μανες μας!!!αλλα πιο το ποιντ σου;
3.κ επαναλαμβανω:σε υποχρεωσε καποιος να κανεις κατι;;και αν ναι...γτ εισαι με μια τετοια κοπελα που την νοιαζει μονο τι δωρο θα τσεπωσει;;;
(μιλαω υποθετικα μη παρεξηγηθω!)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φίλοι συναγωνιστές,όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται:η θέση της γυναίκας στη χώρα μας στα τελευταία 35 χρόνια (αφετηρία η Μεταπολίτευση)δεν έχει καμμιά σχέση με αυτήν της προ του 1974 περιόδου.[size=12pt]Αυτό αποτελεί κατά την γνώμη μου κατάκτηση του γυναικείου κινήματος και του πολιτισμού μας.[/size]

Μήπως αποτελεί και ολίγον παραχώρηση;

Από την άλλη όμως, διαπιστώνουμε σήμερα ότι οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού,

Και σε ποιούς απευθύνεται χρησιμοποιώντας το κορμί της; Μήπως απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη απ' αυτήν θέση;

Από την άλλη:στα χρόνια αυτά είδαμε-μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ-την χειρότερη και μαζικότερη εκμετάλλευση εξαθλιωμένων γυναικών από κτηνανθρώπους που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν από την [size=12pt]εκπόρνευση των θλιβερών αυτών υπάρξεων...[/size]

Μα, αν θεωρήσουμε ότι [size=12pt]οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού[/size],
πάλι για πορνεία δε μιλάμε;

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Eιλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εχει παρει αυτη την τροπη το θεμα... :helpplea:
Η συγκεκριμενη ημερα εχει να κανει με το επαγγελμα ,οποιο κ αν ειναι αυτο,του γυναικειου φυλου ?!?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πωπω μια ο βαλεντινος μια η μερα της γυναικας συνεχεια ανοιγουν θρεντ........μα γιατι ασχολειστε?? σας αναγκαζει καποιος να παρετε γλυκα και λουλουδια?? σας αναγκαζει καποιος να βλεπετε σαχλα ρεπορταζ στην τηλεοραση επι του θεματος?? νομιζω υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα απο αυτα.....με το συμπαθειο κι ολας....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα,δεν τα ξερεις καλα μου φαινεται.Ξερεις ποσες παρθενες 35αρες μου φερνουν για προξενια διαφορες θειτσες στη γειτονια και ποσες ξερω εγω απο τον κυκλο μου.Αγαμητες μια ζωη φιλε μου γιατι η κοινωνια μας "μεγαλωνει" αρρωστες σκεψεις και φοβιες.

υπαρχουν ακομα παρθενες στην εποχη μας? :o
μπραβοοοοοοοο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αύριο το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων αντιμετωπίζει το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και οι φίλες των Κυπελλούχων έχουν την...τιμητική τους. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το τμήμα μάρκετινγκ θα κάνουν το δικό τους "δώρο" προς τις γυναίκες φιλάθλους της ομάδας μας.
Τιμώντας λοιπόν την Γιορτή της Γυναίκας και θέλοντας παράλληλα να βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία του "ασθενούς φύλλου" στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις ... "πράσινες" γυναίκες που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Κυριακής, να εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, [size=10pt][glow=red,2,300]ενώ ακόμη έχουν ετοιμάσει και αρκετές εκπλήξεις αλλά και δώρα[/glow][/size] αποκλειστικά για τις γυναίκες φιλάθλους του "τριφυλλιού"!

η νικητρια θα παρει για δωρο ενα στριπ απτον μπατιστ και τον πεκοβιτς ως δωρο :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Γίνεται ένα φεμινιστικό συνέδριο. Πρώτη παίρνει τον λόγο μια Γερμανίδα.

- Εγώ, γυρίζω στο σπίτι και λέω στον Χανς: Χανς, από σήμερα τέρμα αυτά που ήξερες!! Από σήμερα, θα μαγειρεύεις εσύ! Εγώ θα αράζω στον καναπέ να πίνω τον καφέ μου! Την πρώτη μέρα κορίτσια, δεν είδα τίποτα! Την δεύτερη τίποτα. Από την τρίτη μέρα άρχισα να βλέπω καμιά σαλάτα, κανένα τυρί και μετά από καιρό ο Χανς είχε υποταχτεί!
Χειροκροτήματα, χαμός από το κοινό. Δεύτερη παίρνει τον λόγο μια Γαλλίδα.

- Μια μέρα που γύρισε ο Ρενέ από την δουλειά του, του λέω: Ρενέ, τέρμα αυτά που ήξερες!! Από σήμερα θα ξεσκονίζεις εσύ και εγώ θα πηγαίνω για ψώνια με τις φίλες μου! Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα! Την δεύτερη μέρα, κορίτσια, δεν είδα τίποτα. Από την τρίτη μέρα, έκανε λίγο την τηλεόραση, λίγο σκούπα. Μετά από λίγες μέρες ο Ρενέ υπηρέτης μου!!
Χειροκροτήματα, φασαρία, επευφημίες για την Γαλλίδα. Τρίτη παίρνει τον λόγο μια Ελληνίδα.

- Εγώ περίμενα στο σπίτι και μόλις γυρίζει ο Μήτσος από το καφενείο του λέω: Από σήμερα τέρμα αυτά που ήξερες! Δεν είμαι η δούλα σου! Θα κάνεις ΕΣΥ όλες τις δουλειές του σπιτιού, θα μαγειρεύεις, θα πηγαίνεις τα παιδιά στα φροντιστήρια και θα μου κάθεσαι όποτε έχω όρεξη ΕΓΩ!!! Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα. Την δεύτερη μέρα δεν είδα τίποτα. Από την τρίτη μέρα άρχισα να βλέπω λίγο από το δεξί μάτι!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γίνεται ένα φεμινιστικό συνέδριο. Πρώτη παίρνει τον λόγο μια Γερμανίδα.

- Εγώ, γυρίζω στο σπίτι και λέω στον Χανς: Χανς, από σήμερα τέρμα αυτά που ήξερες!! Από σήμερα, θα μαγειρεύεις εσύ! Εγώ θα αράζω στον καναπέ να πίνω τον καφέ μου! Την πρώτη μέρα κορίτσια, δεν είδα τίποτα! Την δεύτερη τίποτα. Από την τρίτη μέρα άρχισα να βλέπω καμιά σαλάτα, κανένα τυρί και μετά από καιρό ο Χανς είχε υποταχτεί!
Χειροκροτήματα, χαμός από το κοινό. Δεύτερη παίρνει τον λόγο μια Γαλλίδα.

- Μια μέρα που γύρισε ο Ρενέ από την δουλειά του, του λέω: Ρενέ, τέρμα αυτά που ήξερες!! Από σήμερα θα ξεσκονίζεις εσύ και εγώ θα πηγαίνω για ψώνια με τις φίλες μου! Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα! Την δεύτερη μέρα, κορίτσια, δεν είδα τίποτα. Από την τρίτη μέρα, έκανε λίγο την τηλεόραση, λίγο σκούπα. Μετά από λίγες μέρες ο Ρενέ υπηρέτης μου!!
Χειροκροτήματα, φασαρία, επευφημίες για την Γαλλίδα. Τρίτη παίρνει τον λόγο μια Ελληνίδα.

- Εγώ περίμενα στο σπίτι και μόλις γυρίζει ο Μήτσος από το καφενείο του λέω: Από σήμερα τέρμα αυτά που ήξερες! Δεν είμαι η δούλα σου! Θα κάνεις ΕΣΥ όλες τις δουλειές του σπιτιού, θα μαγειρεύεις, θα πηγαίνεις τα παιδιά στα φροντιστήρια και θα μου κάθεσαι όποτε έχω όρεξη ΕΓΩ!!! Την πρώτη μέρα δεν είδα τίποτα. Την δεύτερη μέρα δεν είδα τίποτα. Από την τρίτη μέρα άρχισα να βλέπω λίγο από το δεξί μάτι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενας τυπος που σεβεται την ημερα της γυναικας
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• o antras.jpg
    o antras.jpg
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 17

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Το λουκακι οταν κανει τετοιες δουλειες ειναι πιο "σικ"  :boobies:  :dancing:

Τί σικ...εδώ μιλάμε η άλλη κουβαλάει όλα τα ξύλα για το τζάκι...για όλο τον χειμώνα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτή πίσω αν δεν κάνω λάθος είναι η...Λουκρητία!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπαααα!!!δεν ειμαι τετοια γκομενα εγω...η μισα μισα θα τα κουβαλουσαμε η μονος του κ γω να βαραω γ να παει πιο γρηγορα....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τί σικ...εδώ μιλάμε η άλλη κουβαλάει όλα τα ξύλα για το τζάκι...για όλο τον χειμώνα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Αυτο σου λεω και εγω βρε...οταν ειναι να κανουμε καμμια δουλεια την κανουμε με στυλ!

:2funny:      :helpplea:      :2funny:      :helpplea:      :2funny:

Εσεις φανταζομαι θα αναπολειτε τις παλιες καλες εποχες ?!? ....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ενας τυπος που σεβεται την ημερα της γυναικας
:2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Τι μου θύμισες τώρα...πηγαίναμε πιτσιρίκια στο χωριό καλοκαίρι και έβλεπες τον πάππ' καβάλα στ'άλογο και μπροστα η βάβω να τραβάει το γαϊδουράκι φορτωμένο με ξύλα...κι αν έπεφταν τα ξύλα απ'τον γάϊδαρο δεν έφταιγε το γαϊδούρι αλλά η βάβω που δεν τα έδεσε καλά...και δώσε καντήλια :2funny: :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπαααα!!!δεν ειμαι τετοια γκομενα εγω...η μισα μισα θα τα κουβαλουσαμε η μονος του κ γω να βαραω γ να παει πιο γρηγορα....

Καλά...έπρεπε να έχεις για σύζυγο τον...Λίλα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι μου θύμισες τώρα...πηγαίναμε πιτσιρίκια στο χωριό καλοκαίρι και έβλεπες τον πάππ' καβάλα στ'άλογο και μπροστα η βάβω να τραβάει το γαϊδουράκι φορτωμένο με ξύλα...κι αν έπεφταν τα ξύλα απ'τον γάϊδαρο δεν έφταιγε το γαϊδούρι αλλά η βάβω που δεν τα έδεσε καλά...και δώσε καντήλια :2funny: :rockon:

βαβω=μπαμπω?
καρντασης εισαι? ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αχ παλιες καλες εποχες..........παει χαλασε ο κοσμος μας :(
αυστραλοπιθηκα καμ μπακκκκκκκκκκκκκκκκ :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom