Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η παγκόσμια αυτή ημέρα, ημέρα χωρίς εισιτήριο στα συγκοινωνιακά μέσα για όλες τις γυναίκες, πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι η τιμή και ο σεβασμός προς τις γυναίκες, πρέπει να αποδίδονται όλο το χρόνο, μέσα από τις ενέργειες και τις πράξεις μας».
....η αποδοση των οποιων (της τιμης και του σεβασμου), κερδιζονται, αλλα δεν επιβαλλονται..  :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
....η αποδοση των οποιων (της τιμης και του σεβασμου), κερδιζονται, αλλα δεν επιβαλλονται..  :rolleyes:
σε αυτο ειμαι απολυτα συμφωνη!!!!και ισχυει γ ολους τους ανθρωπους φυσικα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kαλα ας ειχα εγω καμια ουγγαρεζα-Τσεχα κλπ και καθε μερα η μερα της γυναικας θα ηταν! :dancing: :dancing: :dancing:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η παγκόσμια αυτή ημέρα, ημέρα χωρίς εισιτήριο στα συγκοινωνιακά μέσα για όλες τις γυναίκες, πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι η τιμή και ο σεβασμός προς τις γυναίκες, πρέπει να αποδίδονται όλο το χρόνο, μέσα από τις ενέργειες και τις πράξεις μας».

:think: Λέτε να μην πληρώσουμε και μεις εισιτήριο στις 16 στα στου και στα μπού?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:απο μαλακία ο στυλιανιδης αλλο τιποτα!το πιο πιθανο ειναι να το σκεφτηκε την ωρα που εχεζε τα χθεσινα παντζαρια που εφαγε και του δημιουργησαν γαστρικα προβληματα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σειρά, ο Στυλιανίδης φταίει ή ο μαλάκας που του έδωσε την εντολή? :jerking: Η γυφτιά και η κακομοιριά αυτής της χώρας δεν έχουν τέλος ρε πούστη μου. :headbang:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σειρά, ο Στυλιανίδης φταίει ή ο μαλάκας που του έδωσε την εντολή? :jerking: Η γυφτιά και η κακομοιριά αυτής της χώρας δεν έχουν τέλος ρε πούστη μου. :headbang:
Ελα βρε μην εισαι κακουλης χιχιχιχιχιχιχι!!!
Νομιζουν οτι θα πανε βολτα και τα αγορακια ετσι με αυτον τον τροπο... :uglystupid:
Κατι θα βγαλουν απο εκει  :headbang:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ελα βρε μην εισαι κακουλης χιχιχιχιχιχιχι!!!
Νομιζουν οτι θα πανε βολτα και τα αγορακια ετσι με αυτον τον τροπο... :uglystupid:
Κατι θα βγαλουν απο εκει  :headbang:

Εσυ εισαι κακουλα...... :P ;)
Τα αγορακια σημερις οπως παντα θα βαλουν το χερι στη τσεπη για να μετακινηθουν..... :dancing:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ εισαι κακουλα...... :P ;)
Τα αγορακια σημερις οπως παντα θα βαλουν το χερι στη τσεπη για να μετακινηθουν..... :dancing:
Αυτο εννοω βρε ....
Οπου πολλες γυναικες ,αλλοι τοσοι αντρες μαζεμενοι εκει...τουλαχιστον ετσι ελπιζουν οι επιχηρηματιες  ;) ;)

:headbang:      :helpplea:      :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Να βγει τωρα ο υπουργος οικονομιας και να πει δημοσιως"Για να μεταφερθούν σήμερα όλες οι γυναίκες δωρεαν με τα ΜΜΜ,θα πρέπει να ανοιξουν τα ποδια τους και να γαμηθουν ολες οι παρθενες ελληνιδες"Εκεί να δέιτε ποσες παρθενες υπαρχουν...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να βγει τωρα ο υπουργος οικονομιας και να πει δημοσιως"Για να μεταφερθούν σήμερα όλες οι γυναίκες δωρεαν με τα ΜΜΜ,θα πρέπει να ανοιξουν τα ποδια τους και να γαμηθουν ολες οι παρθενες ελληνιδες"Εκεί να δέιτε ποσες παρθενες υπαρχουν...
:2funny:      :dancing:      :2funny:

Βρε ακομα  :coffee: πινω,θα με πνιξεις απο τα γελια!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Άκυρο σειρά - σε κανα μοναστήρι ίσως. ;)

καλα,δεν τα ξερεις καλα μου φαινεται.Ξερεις ποσες παρθενες 35αρες μου φερνουν για προξενια διαφορες θειτσες στη γειτονια και ποσες ξερω εγω απο τον κυκλο μου.Αγαμητες μια ζωη φιλε μου γιατι η κοινωνια μας "μεγαλωνει" αρρωστες σκεψεις και φοβιες.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ενταξει, σημερα ειναι η μερα της γυναικας....

Οι υπολοιπες 364 μερες του χρονου ειναι του....αντρα

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας σύντροφοι θεώρησα σκόπιμο να ανοίξω αυτό το θέμα συζήτησης γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για μέρες αφαιρεμένες στις γυναίκες.

Μας δουλεύουν βρε? Και πια μέρα δεν είναι μέρα της γυναίκας? Και από ποτέ οι άνδρες έχουν τα ιδία δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με τις γυναίκες?

Για πείτε μου από ποτέ εάν εμείς θέλουμε να επιτύχουμε κάτι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τα γλυκά μάτια στην σύζυγο μας η στην προϊσταμένη μας για να το επιτύχουμε? ΠΟΤΕ.

Όταν αυτές μας κάνουν γλύκες στην δουλεία αυτό λέγετε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία αλλά όταν εμείς κάνουμε το ίδιο αποκαλείτε σεξουαλική παρενόχληση και διώκεται ποινικά.

Αυτές είναι πάντα έτοιμες είτε με την μουρμουρά είτε με τα γλυκά μάτια να επιτύχουν τα πάντα και στο σπίτι και στη δουλειά.

Και η βλακώδης ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τι είναι? Άλλη μια μέρα της γυναίκας είναι και όχι ημέρα των ερωτευμένων.

Εμείς τρέχουμε σαν τους μαλακές να τις βγάλουμε έξω για φαγητό στο καλό εστιατόριο και να τους δώσουμε κάνα ακριβό δωράκι γιατί αν τις πάμε για σουβλάκια και τους δώσουμε κάνα αρκουδάκι με μια καρτούλα θα τους πέσουν τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και άσε που θα το συζητάμε με τις φίλες τους για εβδομάδες και θα μας κάνουν ρόμπα σε όλο τον κόσμο.

Ποιος δεν έχει κάνει ακριβό δώρο στην σύζυγο η στη γκόμενα? Όλοι και να μην ακούσω παραμύθια. Αλλά πάλι πείτε μου ποιος έχει πάρει ακριβό δώρο από σύζυγο η γκόμενα? Κάνεις σωστά? Εκτός αν το εχουν πληρώσει με τα δικά μας λεφτά γιατί έτσι είναι μεγάλες ανοιχτοχέρες.

Και να μην ξεχάσω ότι αν και διεθνώς υπάρχει η μέρα του Πατερά, πάντα αυτή η ημέρα περνά στα ψιλά γράμματα και ουδείς ασχολείται.

Πείτε μου ποτέ σας έφερε λουλούδια η δωράκι η γυναικούλα σας για την ημέρα του Πατερά? Ποτέ τόσο απλά.
Και είναι τόσο καλά οργανωμένο το θέμα που στο σχολειό οι δασκάλες προετοιμάζουν τα παΐδια για την μέρα της μητέρας και μαζί ετοιμάζουν δωράκια και ζωγραφιές για την μητέρα, και καλά κάνουν, αλλά την ημέρα του Πατερά? Τίποτα και πάλι τίποτα.

Για πείτε μου τέλος υπάρχει ημέρα του άνδρα? όχι βεβαία γιατί κάθε μέρα είναι μέρα του Μαλάκα και θα έπρεπε να εορτάζεται αναλόγως.

Αρκετά λοιπόν με το βλακώδες αυτό παραμύθι.
Μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τον συναγωνιστή?Ούτε κατά κεραία!Προσυπογράφω, σύντροφε και μπράβο σου!

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας σύντροφοι θεώρησα σκόπιμο να ανοίξω αυτό το θέμα συζήτησης γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για μέρες αφαιρεμένες στις γυναίκες.

Μας δουλεύουν βρε? Και πια μέρα δεν είναι μέρα της γυναίκας? Και από ποτέ οι άνδρες έχουν τα ιδία δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με τις γυναίκες?

Για πείτε μου από ποτέ εάν εμείς θέλουμε να επιτύχουμε κάτι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τα γλυκά μάτια στην σύζυγο μας η στην προϊσταμένη μας για να το επιτύχουμε? ΠΟΤΕ.

Όταν αυτές μας κάνουν γλύκες στην δουλεία αυτό λέγετε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία αλλά όταν εμείς κάνουμε το ίδιο αποκαλείτε σεξουαλική παρενόχληση και διώκεται ποινικά.

Αυτές είναι πάντα έτοιμες είτε με την μουρμουρά είτε με τα γλυκά μάτια να επιτύχουν τα πάντα και στο σπίτι και στη δουλειά.

Και η βλακώδης ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τι είναι? Άλλη μια μέρα της γυναίκας είναι και όχι ημέρα των ερωτευμένων.

Εμείς τρέχουμε σαν τους μαλακές να τις βγάλουμε έξω για φαγητό στο καλό εστιατόριο και να τους δώσουμε κάνα ακριβό δωράκι γιατί αν τις πάμε για σουβλάκια και τους δώσουμε κάνα αρκουδάκι με μια καρτούλα θα τους πέσουν τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και άσε που θα το συζητάμε με τις φίλες τους για εβδομάδες και θα μας κάνουν ρόμπα σε όλο τον κόσμο.

Ποιος δεν έχει κάνει ακριβό δώρο στην σύζυγο η στη γκόμενα? Όλοι και να μην ακούσω παραμύθια. Αλλά πάλι πείτε μου ποιος έχει πάρει ακριβό δώρο από σύζυγο η γκόμενα? Κάνεις σωστά? Εκτός αν το εχουν πληρώσει με τα δικά μας λεφτά γιατί έτσι είναι μεγάλες ανοιχτοχέρες.

Και να μην ξεχάσω ότι αν και διεθνώς υπάρχει η μέρα του Πατερά, πάντα αυτή η ημέρα περνά στα ψιλά γράμματα και ουδείς ασχολείται.

Πείτε μου ποτέ σας έφερε λουλούδια η δωράκι η γυναικούλα σας για την ημέρα του Πατερά? Ποτέ τόσο απλά.
Και είναι τόσο καλά οργανωμένο το θέμα που στο σχολειό οι δασκάλες προετοιμάζουν τα παΐδια για την μέρα της μητέρας και μαζί ετοιμάζουν δωράκια και ζωγραφιές για την μητέρα, και καλά κάνουν, αλλά την ημέρα του Πατερά? Τίποτα και πάλι τίποτα.

Για πείτε μου τέλος υπάρχει ημέρα του άνδρα? όχι βεβαία γιατί κάθε μέρα είναι μέρα του Μαλάκα και θα έπρεπε να εορτάζεται αναλόγως.

Αρκετά λοιπόν με το βλακώδες αυτό παραμύθι.
Μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τον συναγωνιστή?Ούτε κατά κεραία!Προσυπογράφω, σύντροφε και μπράβο σου!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ξερεις ποσες παρθενες 35αρες μου φερνουν για προξενια διαφορες θειτσες στη γειτονια και ποσες ξερω εγω απο τον κυκλο μου.
35άρες παρθένες :o - τι είπες τώρα ρε φίλε. :cheesy:

Θα με πνίξεις - μου έφυγε ο φραπές απ' τη μύτη. :2funny:

Που τα είδες αυτά? Σε κανα ντοκυμαντέρ του Αυγερόπουλου? ;)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα μωρε με την ημερα....πολυ αξια της δινουμε!! :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories