Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας... ο λόγος μας! Κάποιων είναι διαχρονικός... Συμβόλαιο και μετράει... κι άλλων είναι της πλάκας... (και γι΄αυτό φυσικά και ΔΕΝ είμαστε φίλοι, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουμε γιατί δεν κάνω παρέα με άτομα του στυλ σου)...
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

γιατι νομιζεις πως μ ενδιαφερει τι κανεις κ αν θα μ εκανες παρεα? ή ποιοι ειναι οι λογοι σου κ αν ειναι διαχρονικοι? :2funny: τι μου το ανακοινωνεις? :2funny:

ε ρε τι κυκλοφορει στο κοσμο τελικα :2funny:

Επισκέπτης
γιατι νομιζεις πως μ ενδιαφερει τι κανεις κ αν θα μ εκανες παρεα? ή ποιοι ειναι οι λογοι σου κ αν ειναι διαχρονικοι? :2funny: τι μου το ανακοινωνεις? :2funny:

ε ρε τι κυκλοφορει στο κοσμο τελικα :2funny:

Τι εννοείς ρε μπαιτ δηλάδή για να έχουμε καλό ερώτημα; Οτι τους έχεις γραμμένους μερικούς μερικούς; Απαράδεκτο ! είσαι μυξοπαρθένα ελλεινίδα με βούλα. Γίνε κορίτσι μου άνετη επιτέλους να πηδιέσαι με όλους (σαν τους γιατρούς χωρίς σύνορα ένα πραγμα) να δεις ποσο θα εκτιμηθείς εδω μέσα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι εννοείς ρε μπαιτ δηλάδή για να έχουμε καλό ερώτημα; Οτι τους έχεις γραμμένους μερικούς μερικούς; Απαράδεκτο ! είσαι μυξοπαρθένα ελλεινίδα με βούλα. Γίνε κορίτσι μου άνετη επιτέλους να πηδιέσαι με όλους (σαν τους γιατρούς χωρίς σύνορα ένα πραγμα) να δεις ποσο θα εκτιμηθείς εδω μέσα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:
με σένα έχω ιδιωτικόν συμφωνητικόν να μη σε πειράξω ξανά....
Αλλά μη με προκαλείς γιατί έχω και ευέξαπτο χαρακτήρα...... :boobies: :boobies: :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

καλα λες.. δεν το ειχα σκεφτει ετσι.. :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ σας προ(σ)καλώ ανοιχτά! Δυστηχώς όμως, οι περισσότερες είστε ΜΟΝΟΝ λόγια...

ΕΣΥ όμως Siasia έχεις ωραίες ΒΥΖΑΡΕΣ... αν θυμάμαι κα-υ-λά ;)
...οι οποιες ακολουθουν πιστα τις τασεις του Χρηματιστηριου ...pitty , pitty , pitty !

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
...οι οποιες ακολουθουν πιστα τις τασεις του Χρηματιστηριου ...pitty , pitty , pitty !

Ελπίζεις να σου προτείνω να διαπιστώσεις και μόνος σου την κατάσταση; Μπα, μάλλον εξυπηρέτηση κάνεις... και οι τρεις ξέρουμε σε ποιον.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα σας σύντροφοι θεώρησα σκόπιμο να ανοίξω αυτό το θέμα συζήτησης γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για μέρες αφαιρεμένες στις γυναίκες.

Μας δουλεύουν βρε? Και πια μέρα δεν είναι μέρα της γυναίκας? Και από ποτέ οι άνδρες έχουν τα ιδία δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με τις γυναίκες?

Για πείτε μου από ποτέ εάν εμείς θέλουμε να επιτύχουμε κάτι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τα γλυκά μάτια στην σύζυγο μας η στην προϊσταμένη μας για να το επιτύχουμε? ΠΟΤΕ.

Όταν αυτές μας κάνουν γλύκες στην δουλεία αυτό λέγετε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία αλλά όταν εμείς κάνουμε το ίδιο αποκαλείτε σεξουαλική παρενόχληση και διώκεται ποινικά.

Αυτές είναι πάντα έτοιμες είτε με την μουρμουρά είτε με τα γλυκά μάτια να επιτύχουν τα πάντα και στο σπίτι και στη δουλειά.

Και η βλακώδης ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τι είναι? Άλλη μια μέρα της γυναίκας είναι και όχι ημέρα των ερωτευμένων.

Εμείς τρέχουμε σαν τους μαλακές να τις βγάλουμε έξω για φαγητό στο καλό εστιατόριο και να τους δώσουμε κάνα ακριβό δωράκι γιατί αν τις πάμε για σουβλάκια και τους δώσουμε κάνα αρκουδάκι με μια καρτούλα θα τους πέσουν τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και άσε που θα το συζητάμε με τις φίλες τους για εβδομάδες και θα μας κάνουν ρόμπα σε όλο τον κόσμο.

Ποιος δεν έχει κάνει ακριβό δώρο στην σύζυγο η στη γκόμενα? Όλοι και να μην ακούσω παραμύθια. Αλλά πάλι πείτε μου ποιος έχει πάρει ακριβό δώρο από σύζυγο η γκόμενα? Κάνεις σωστά? Εκτός αν το εχουν πληρώσει με τα δικά μας λεφτά γιατί έτσι είναι μεγάλες ανοιχτοχέρες.

Και να μην ξεχάσω ότι αν και διεθνώς υπάρχει η μέρα του Πατερά, πάντα αυτή η ημέρα περνά στα ψιλά γράμματα και ουδείς ασχολείται.

Πείτε μου ποτέ σας έφερε λουλούδια η δωράκι η γυναικούλα σας για την ημέρα του Πατερά? Ποτέ τόσο απλά.
Και είναι τόσο καλά οργανωμένο το θέμα που στο σχολειό οι δασκάλες προετοιμάζουν τα παΐδια για την μέρα της μητέρας και μαζί ετοιμάζουν δωράκια και ζωγραφιές για την μητέρα, και καλά κάνουν, αλλά την ημέρα του Πατερά? Τίποτα και πάλι τίποτα.

Για πείτε μου τέλος υπάρχει ημέρα του άνδρα? όχι βεβαία γιατί κάθε μέρα είναι μέρα του Μαλάκα και θα έπρεπε να εορτάζεται αναλόγως.

Αρκετά λοιπόν με το βλακώδες αυτό παραμύθι.

warnwarn.gif
 - δεν ανοιγουμε το ιδιο θρεντ 64 εκατομυρια φορες.
- δεν κανουμε ποστ γνωστοποιησης του θρεντ που ανοιξαμε σε άλλα 4 εκατομυρια θρεντ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γενικά όλες οι "Ημέρα του τάδε" είναι για τον μπούτσο...για να κονομάνε τα μαγαζάκια και για να γίνονται κάποιοι ευαισθητούληδες σε κάποιο θέμα για μία ημέρα στον χρόνο! :uglystupid:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μερα του ανδρα:16/3 ! επισης και εδω για ελλεηνιδες θα φτασετε να κουβεντιαζετε!!σε πληροφορω οτι και εχω κανει πανακριβα δωρα γτ γουσταρα πολυ κ μου εχουν κανει...οπως επισης εχω γιορτασει επετειο με πιτσες γτ δεν ειχαμε λεφτα ουτε γ τσιγαρα...
η μητερα ειναι πολυ σημαντικο προσωπο γ αυτο κ γιορταζετε αναλογα..αλλωστε η πατροτης αμφισβητειται(το σκοτωσα!) η μητροτης ποτε..
και ακομα σε υποχρεωσε η κοπελα σου να της κανεις κατι σημερα κ τα εχεις παρει?!

Επισκέπτης
Μην τα παίρνεις ρε φιλαράκο... τα γυναικάκια τα χρειάζονται αυτά και για αυτό υπάρχουν. Εμείς όχι, οπότε δεν τα παίρνουμε στα σοβαρά!

Πάντως εμένα η μέρα της γυναίκας μου αρέσει γιατί είναι μία από τις ημέρες που η γυναίκα μου βγαίνει έξω με τις φίλες της και με αφήνει στην ηρεμία μου!!! :cheesy:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
(ομορφη)Γυναικα---->ευκολο χρημα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.320
Πόντοι
12.056
Δεν τρεχει τιποτα....Ας γιορτασει και αυτη μια μερα του χρονου... :P :P
Εμεις γιορταζουμε ολες τις υπολοιπες  :rockon: :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μην τα παίρνεις ρε φιλαράκο... τα γυναικάκια τα χρειάζονται αυτά και για αυτό υπάρχουν. Εμείς όχι, οπότε δεν τα παίρνουμε στα σοβαρά!

Πάντως εμένα η μέρα της γυναίκας μου αρέσει γιατί είναι μία από τις ημέρες που η γυναίκα μου βγαίνει έξω με τις φίλες της και με αφήνει στην ηρεμία μου!!! :cheesy:
πες τα μεγαλε ραντεβου με τα φιλαρακια σημερα μπαλιτσα χαβαλες να ησυχασει το κεφαλακι μας

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
...οπως επισης εχω γιορτασει επετειο με πιτσες γτ δεν ειχαμε λεφτα ουτε γ τσιγαρα...
κααααλά.. μαρτυρατε χωρις ξυλο..

εδω ''δεν ειχατε λεφτα ουτε για τσιγαρα'', το ντιλιβερι σε μάρανε.. δεν μπορουσες να φτιαξεις μια μακαρονάδα ελλεεινή[size=6pt]δα[/size] ????  :P

ουρτ !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom