Η διαφορα σας ειναι ενα πουλί όρθιο.
ΟΡΘΙΟ όμως... καμαρωτό ;)
Η διαφορα σας ειναι ενα πουλί όρθιο.
ΟΡΘΙΟ όμως... καμαρωτό ;)
ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας... ο λόγος μας! Κάποιων είναι διαχρονικός... Συμβόλαιο και μετράει... κι άλλων είναι της πλάκας... (και γι΄αυτό φυσικά και ΔΕΝ είμαστε φίλοι, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουμε γιατί δεν κάνω παρέα με άτομα του στυλ σου)...
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
γιατι νομιζεις πως μ ενδιαφερει τι κανεις κ αν θα μ εκανες παρεα? ή ποιοι ειναι οι λογοι σου κ αν ειναι διαχρονικοι? τι μου το ανακοινωνεις?
ε ρε τι κυκλοφορει στο κοσμο τελικα
Ταρατσούλα στείλε ένα σάντουιτς δωράκι στις φίλες μας του σάιτ που γιορτάζουν σήμερα και άσε τους χαρακτηρισμούς.Πάλι μαλώνεις ρε? Δεν σε προλαβαίνω βρε ρεμαλι!
με σένα έχω ιδιωτικόν συμφωνητικόν να μη σε πειράξω ξανά....Τι εννοείς ρε μπαιτ δηλάδή για να έχουμε καλό ερώτημα; Οτι τους έχεις γραμμένους μερικούς μερικούς; Απαράδεκτο ! είσαι μυξοπαρθένα ελλεινίδα με βούλα. Γίνε κορίτσι μου άνετη επιτέλους να πηδιέσαι με όλους (σαν τους γιατρούς χωρίς σύνορα ένα πραγμα) να δεις ποσο θα εκτιμηθείς εδω μέσα!
με σένα έχω ιδιωτικόν συμφωνητικόν να μη σε πειράξω ξανά....
Αλλά μη με προκαλείς γιατί έχω και ευέξαπτο χαρακτήρα......
Τι εννοείς ρε μπαιτ δηλάδή για να έχουμε καλό ερώτημα; Οτι τους έχεις γραμμένους μερικούς μερικούς; Απαράδεκτο ! είσαι μυξοπαρθένα ελλεινίδα με βούλα. Γίνε κορίτσι μου άνετη επιτέλους να πηδιέσαι με όλους (σαν τους γιατρούς χωρίς σύνορα ένα πραγμα) να δεις ποσο θα εκτιμηθείς εδω μέσα!
...οι οποιες ακολουθουν πιστα τις τασεις του Χρηματιστηριου ...pitty , pitty , pitty !Εγώ σας προ(σ)καλώ ανοιχτά! Δυστηχώς όμως, οι περισσότερες είστε ΜΟΝΟΝ λόγια...
ΕΣΥ όμως Siasia έχεις ωραίες ΒΥΖΑΡΕΣ... αν θυμάμαι κα-υ-λά ;)
...οι οποιες ακολουθουν πιστα τις τασεις του Χρηματιστηριου ...pitty , pitty , pitty !
Πάντως εμένα η μέρα της γυναίκας μου αρέσει γιατί είναι μία από τις ημέρες που η γυναίκα μου βγαίνει έξω με τις φίλες της και με αφήνει στην ηρεμία μου!!!
Δεν τρεχει τιποτα....Ας γιορτασει και αυτη μια μερα του χρονου...
Εμεις γιορταζουμε ολες τις υπολοιπες
πες τα μεγαλε ραντεβου με τα φιλαρακια σημερα μπαλιτσα χαβαλες να ησυχασει το κεφαλακι μαςΜην τα παίρνεις ρε φιλαράκο... τα γυναικάκια τα χρειάζονται αυτά και για αυτό υπάρχουν. Εμείς όχι, οπότε δεν τα παίρνουμε στα σοβαρά!
Πάντως εμένα η μέρα της γυναίκας μου αρέσει γιατί είναι μία από τις ημέρες που η γυναίκα μου βγαίνει έξω με τις φίλες της και με αφήνει στην ηρεμία μου!!!
κααααλά.. μαρτυρατε χωρις ξυλο.....οπως επισης εχω γιορτασει επετειο με πιτσες γτ δεν ειχαμε λεφτα ουτε γ τσιγαρα...