life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Σιγα μωρε με την ημερα....πολυ αξια της δινουμε!!
Σωστα!!!! Να δινουμε αξια στη νυκτα τοτε.....
Σιγα μωρε με την ημερα....πολυ αξια της δινουμε!!
Περιμενα να δαβασω κατι αναλογο καλε μου φιλε!!!Σωστα!!!! Να δινουμε αξια στη νυκτα τοτε.....
Περιμενα να δαβασω κατι αναλογο καλε μου φιλε!!!
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Παντωs εχετε βρει τον μπελα σαs με την συγκεκριμενη μεραΠεριμενα να δαβασω κατι αναλογο καλε μου φιλε!!!
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Η πλακα ειναι οτι κανενας δεν ειναι υπερ σε κατι τετοιες μερες οπως για πχ στς 14 φλεβαρη,Aφου υπαρχει προβλημα γενικο απ οτι καταλαβαινω με την ημερα
τοτε απλοποιουμε τα πραγματα και την βαφτιζουμε νυκτα
Σαν το στιφαδο ενα πραγμα...το βαφτιζουμε ταχυνοσουπα
Η πλακα ειναι οτι κανενας δεν ειναι υπερ σε κατι τετοιες μερες οπως για πχ στς 14 φλεβαρη,
αλλα ολο και καποιο θεματακι ανοιγεται .... καλα ειναι κανουμε χαβαλε!!!
Οταν θα ειναι η μερα του "πατερα" ομως θα ανοιξω εγω ενα για να αποδοθουν οι αναλογες τιμες!!!
Γιατι ετσι νομιζουν οτι εχουν τηλεθεαση περισσοτερη και επειδη ΔΕΝ εχουν κατι αλλο να δειξουν πλεον!!!Δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτες τις πουτανες μερες πρεπει να τις θυμομαστε κιολας και τα καναλια να κανουν ρεπορταζ γι'αυτο
Στην υποτιθεμενη μερα του αντρα ουτε διλεπτο δε θα αφιερωσουν.
Στο διαολο και η μερα της γυναικας.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτες τις πουτανες μερες πρεπει να τις θυμομαστε κιολας και τα καναλια να κανουν ρεπορταζ γι'αυτο
Στην υποτιθεμενη μερα του αντρα ουτε διλεπτο δε θα αφιερωσουν.
Στο διαολο και η μερα της γυναικας.
Γιατι ετσι νομιζουν οτι εχουν τηλεθεαση περισσοτερη και επειδη ΔΕΝ εχουν κατι αλλο να δειξουν πλεον!!!
Εσυ τι περιμενεις να δεις κατι ποιοτικο?!?!Σε ποια εποχη ?!? ....
Φίλοι συναγωνιστές,όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται:η θέση της γυναίκας στη χώρα μας στα τελευταία 35 χρόνια (αφετηρία η Μεταπολίτευση)δεν έχει καμμιά σχέση με αυτήν της προ του 1974 περιόδου.Αυτό αποτελεί κατά την γνώμη μου κατάκτηση του γυναικείου κινήματος και του πολιτισμού μας.Από την άλλη όμως, διαπιστώνουμε σήμερα ότι οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού, πράγμα που σαφώς δεν συνέβαινε(στην έκταση που συμβαίνει σήμερα)κατά το παρελθόν, τότε που η γυναίκα ήταν καταπιεσμένη!
Δηλαδή, η γυναίκα αγωνίστηκε για να βελτιώσει τη θέση της, να αποτινάξει τον ζυγό (φαλλοκρατική κοινωνία, ταμπού κλπ), κατάφερε να αλώσει όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για να καταντήσει σήμερα περισσότερο σεξουαλικό αντικείμενο από οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο και μάλιστα με τη συναίνεσή της!
Από την άλλη:στα χρόνια αυτά είδαμε-μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ-την χειρότερη και μαζικότερη εκμετάλλευση εξαθλιωμένων γυναικών από κτηνανθρώπους που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν από την εκπόρνευση των θλιβερών αυτών υπάρξεων...
Εσυ εχεις δικιο ,αλλα ξερεις τι αναρωτιομουνα?!?Το ποιοτικο θα ηταν να μην ασχοληθουν καθολου με αυτα. Δε περιμενω τιποτα και σε καμια εποχη, αυτα ειναι για ρομαντικους.
Υ.Γ. Φιλε λαιφ το ξερω δεν υπαρχει αλλος λογος δυστυχως.
Η παγκόσμια αυτή ημέρα, ημέρα χωρίς εισιτήριο στα συγκοινωνιακά μέσα για όλες τις γυναίκες, πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι η τιμή και ο σεβασμός προς τις γυναίκες, πρέπει να αποδίδονται όλο το χρόνο, μέσα από τις ενέργειες και τις πράξεις μας».
Λέτε να μην πληρώσουμε και μεις εισιτήριο στις 16 στα στου και στα μπού?
ναι!!!ειναι πολυ καλυτερο απο το να μεταδιδεις ακρωτηριασμενα παιδακια πτωματα σε πολεμους κ εθνικες οδους!!Εσυ εχεις δικιο ,αλλα ξερεις τι αναρωτιομουνα?!?
Στους δημοσιογραφους/παρουσιαστες αρεσει αραγε να παρουσιαζουν τετοια χαζα θεματα
Εγω παντως ειμαι φανατικη οπαδος της Nova !!!
Καλημέρα σας σύντροφοι θεώρησα σκόπιμο να ανοίξω αυτό το θέμα συζήτησης γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για μέρες αφαιρεμένες στις γυναίκες.
Μας δουλεύουν βρε? Και πια μέρα δεν είναι μέρα της γυναίκας? Και από ποτέ οι άνδρες έχουν τα ιδία δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με τις γυναίκες?
Για πείτε μου από ποτέ εάν εμείς θέλουμε να επιτύχουμε κάτι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τα γλυκά μάτια στην σύζυγο μας η στην προϊσταμένη μας για να το επιτύχουμε? ΠΟΤΕ.
Όταν αυτές μας κάνουν γλύκες στην δουλεία αυτό λέγετε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία αλλά όταν εμείς κάνουμε το ίδιο αποκαλείτε σεξουαλική παρενόχληση και διώκεται ποινικά.
Αυτές είναι πάντα έτοιμες είτε με την μουρμουρά είτε με τα γλυκά μάτια να επιτύχουν τα πάντα και στο σπίτι και στη δουλειά.
Και η βλακώδης ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τι είναι? Άλλη μια μέρα της γυναίκας είναι και όχι ημέρα των ερωτευμένων.
Εμείς τρέχουμε σαν τους μαλακές να τις βγάλουμε έξω για φαγητό στο καλό εστιατόριο και να τους δώσουμε κάνα ακριβό δωράκι γιατί αν τις πάμε για σουβλάκια και τους δώσουμε κάνα αρκουδάκι με μια καρτούλα θα τους πέσουν τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και άσε που θα το συζητάμε με τις φίλες τους για εβδομάδες και θα μας κάνουν ρόμπα σε όλο τον κόσμο.
Ποιος δεν έχει κάνει ακριβό δώρο στην σύζυγο η στη γκόμενα? Όλοι και να μην ακούσω παραμύθια. Αλλά πάλι πείτε μου ποιος έχει πάρει ακριβό δώρο από σύζυγο η γκόμενα? Κάνεις σωστά? Εκτός αν το εχουν πληρώσει με τα δικά μας λεφτά γιατί έτσι είναι μεγάλες ανοιχτοχέρες.
Και να μην ξεχάσω ότι αν και διεθνώς υπάρχει η μέρα του Πατερά, πάντα αυτή η ημέρα περνά στα ψιλά γράμματα και ουδείς ασχολείται.
Πείτε μου ποτέ σας έφερε λουλούδια η δωράκι η γυναικούλα σας για την ημέρα του Πατερά? Ποτέ τόσο απλά.
Και είναι τόσο καλά οργανωμένο το θέμα που στο σχολειό οι δασκάλες προετοιμάζουν τα παΐδια για την μέρα της μητέρας και μαζί ετοιμάζουν δωράκια και ζωγραφιές για την μητέρα, και καλά κάνουν, αλλά την ημέρα του Πατερά? Τίποτα και πάλι τίποτα.
[size=12pt]Για πείτε μου τέλος υπάρχει ημέρα του άνδρα?[/size] όχι βεβαία γιατί κάθε μέρα είναι μέρα του Μαλάκα και θα έπρεπε να εορτάζεται αναλόγως.
Αρκετά λοιπόν με το βλακώδες αυτό παραμύθι.
- δεν ανοιγουμε το ιδιο θρεντ 64 εκατομυρια φορες.
- δεν κανουμε ποστ γνωστοποιησης του θρεντ που ανοιξαμε σε άλλα 4 εκατομυρια θρεντ.
Ναι ναι καλά , όλες έχουν σκεφτεί/κάνει/πει το ίδιο πράγμα...μερα του ανδρα:16/3 ! επισης και εδω για ελλεηνιδες θα φτασετε να κουβεντιαζετε!!σε πληροφορω οτι και εχω κανει πανακριβα δωρα γτ γουσταρα πολυ κ μου εχουν κανει...οπως επισης εχω γιορτασει επετειο με πιτσες γτ δεν ειχαμε λεφτα ουτε γ τσιγαρα...
Από πότε μια ιδιότητα - ταυτότητα σε κάνει de facto σημαντικό πρόσωπο στον 21ο αιώνα ???η μητερα ειναι πολυ σημαντικο προσωπο γ αυτο κ γιορταζετε αναλογα..
Αυτό και μόνο αποδυκνείει την μικρότητα της μητρότητας.αλλωστε η πατροτης αμφισβητειται(το σκοτωσα!) η μητροτης ποτε..
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο ... είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι της μαλακίας και της καβλας που μας δέρνει ...και ακομα σε υποχρεωσε η κοπελα σου να της κανεις κατι σημερα κ τα εχεις παρει?!
Φίλοι συναγωνιστές,όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται:η θέση της γυναίκας στη χώρα μας στα τελευταία 35 χρόνια (αφετηρία η Μεταπολίτευση)δεν έχει καμμιά σχέση με αυτήν της προ του 1974 περιόδου.Αυτό αποτελεί κατά την γνώμη μου κατάκτηση του γυναικείου κινήματος και του πολιτισμού μας.Από την άλλη όμως, διαπιστώνουμε σήμερα ότι οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού, πράγμα που σαφώς δεν συνέβαινε(στην έκταση που συμβαίνει σήμερα)κατά το παρελθόν, τότε που η γυναίκα ήταν καταπιεσμένη!
Δηλαδή, η γυναίκα αγωνίστηκε για να βελτιώσει τη θέση της, να αποτινάξει τον ζυγό (φαλλοκρατική κοινωνία, ταμπού κλπ), κατάφερε να αλώσει όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για να καταντήσει σήμερα περισσότερο σεξουαλικό αντικείμενο από οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο και μάλιστα με τη συναίνεσή της!
Από την άλλη:στα χρόνια αυτά είδαμε-μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ-την χειρότερη και μαζικότερη εκμετάλλευση εξαθλιωμένων γυναικών από κτηνανθρώπους που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν από την εκπόρνευση των θλιβερών αυτών υπάρξεων...