Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Περιμενα να δαβασω κατι αναλογο καλε μου φιλε!!!
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Aφου υπαρχει προβλημα γενικο απ οτι καταλαβαινω με την ημερα
τοτε απλοποιουμε τα πραγματα και την βαφτιζουμε νυκτα
Σαν το στιφαδο ενα πραγμα...το βαφτιζουμε ταχυνοσουπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές,όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται:η θέση της γυναίκας στη χώρα μας στα τελευταία 35 χρόνια (αφετηρία η Μεταπολίτευση)δεν έχει καμμιά σχέση με αυτήν της προ του 1974 περιόδου.Αυτό αποτελεί κατά την γνώμη μου κατάκτηση του γυναικείου κινήματος και του πολιτισμού μας.Από την άλλη όμως, διαπιστώνουμε σήμερα ότι οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού, πράγμα που σαφώς δεν συνέβαινε(στην έκταση που συμβαίνει σήμερα)κατά το παρελθόν, τότε που η γυναίκα ήταν καταπιεσμένη!
Δηλαδή, η γυναίκα αγωνίστηκε για να βελτιώσει τη θέση της, να αποτινάξει τον ζυγό (φαλλοκρατική κοινωνία, ταμπού κλπ), κατάφερε να αλώσει όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για να καταντήσει σήμερα περισσότερο σεξουαλικό αντικείμενο από οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο και μάλιστα με τη συναίνεσή της!
Από την άλλη:στα χρόνια αυτά είδαμε-μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ-την χειρότερη και μαζικότερη εκμετάλλευση εξαθλιωμένων γυναικών από κτηνανθρώπους που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν από την εκπόρνευση των θλιβερών αυτών υπάρξεων...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Περιμενα να δαβασω κατι αναλογο καλε μου φιλε!!!
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Παντωs εχετε βρει τον μπελα σαs με την συγκεκριμενη μερα
ευτυχωs που δεν υπαρχει αναλογη για τον αντρα
Θα ακουγαμε οσα σερνει η σκουπα :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Aφου υπαρχει προβλημα γενικο απ οτι καταλαβαινω με την ημερα
τοτε απλοποιουμε τα πραγματα και την βαφτιζουμε νυκτα
Σαν το στιφαδο ενα πραγμα...το βαφτιζουμε ταχυνοσουπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η πλακα ειναι οτι κανενας δεν ειναι υπερ σε κατι τετοιες μερες οπως για πχ στς 14 φλεβαρη,
αλλα ολο και καποιο θεματακι ανοιγεται .... καλα ειναι κανουμε χαβαλε!!!

Οταν θα ειναι η μερα του "πατερα" ομως θα ανοιξω εγω ενα για να αποδοθουν οι αναλογες τιμες!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Η πλακα ειναι οτι κανενας δεν ειναι υπερ σε κατι τετοιες μερες οπως για πχ στς 14 φλεβαρη,
αλλα ολο και καποιο θεματακι ανοιγεται .... καλα ειναι κανουμε χαβαλε!!!

Οταν θα ειναι η μερα του "πατερα" ομως θα ανοιξω εγω ενα για να αποδοθουν οι αναλογες τιμες!!!

Αλλο μητερα  και πατερα που νομιζω οτι δεν συμβαδιζουν με το θρεντ
και αλλο σκετα η μερα τηs γυναικαs σκετο
Να μπερδευουμαι τα μπουτια μαs οκ  αλλα να υπαρχει λογοs....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτες τις πουτανες μερες πρεπει να τις θυμομαστε κιολας και τα καναλια να κανουν ρεπορταζ γι'αυτο :headbang: :headbang: :headbang:
Στην υποτιθεμενη μερα του αντρα ουτε διλεπτο δε θα αφιερωσουν.
Στο διαολο και η μερα της γυναικας.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Ρε παιδιά η ημέρα της γυναίκας είναι σαν τη γιορτή των λουλουδιών ή τη γιορτή της πατάτας!
Με λίγα λόγια σήμερα πρέπει να καταναλώσουμε πολύ γυναίκα!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτες τις πουτανες μερες πρεπει να τις θυμομαστε κιολας και τα καναλια να κανουν ρεπορταζ γι'αυτο :headbang: :headbang: :headbang:
Γιατι ετσι νομιζουν οτι εχουν τηλεθεαση περισσοτερη και επειδη ΔΕΝ εχουν κατι αλλο να δειξουν πλεον!!!
Εσυ τι περιμενεις να δεις κατι ποιοτικο?!?!Σε ποια εποχη ?!? ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Ειναι απλο φιλε μου.....Πρεπει να ζησουν τα ζαχαροπλαστεια και τα λουλουδαδικα και τα μαγαζια γυναικειων εσωρουχων......
Βλεπειs κανενα αλλο λογο??

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Γιατι ετσι νομιζουν οτι εχουν τηλεθεαση περισσοτερη και επειδη ΔΕΝ εχουν κατι αλλο να δειξουν πλεον!!!
Εσυ τι περιμενεις να δεις κατι ποιοτικο?!?!Σε ποια εποχη ?!? ....

Το ποιοτικο θα ηταν να μην ασχοληθουν καθολου με αυτα. Δε περιμενω τιποτα και σε καμια εποχη, αυτα ειναι για ρομαντικους.

Υ.Γ. Φιλε λαιφ το ξερω δεν υπαρχει αλλος λογος δυστυχως.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Φίλοι συναγωνιστές,όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται:η θέση της γυναίκας στη χώρα μας στα τελευταία 35 χρόνια (αφετηρία η Μεταπολίτευση)δεν έχει καμμιά σχέση με αυτήν της προ του 1974 περιόδου.Αυτό αποτελεί κατά την γνώμη μου κατάκτηση του γυναικείου κινήματος και του πολιτισμού μας.Από την άλλη όμως, διαπιστώνουμε σήμερα ότι οι ίδιες οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κορμί τους ως μέσο κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου και εύκολου και γρήγορου πλουτισμού, πράγμα που σαφώς δεν συνέβαινε(στην έκταση που συμβαίνει σήμερα)κατά το παρελθόν, τότε που η γυναίκα ήταν καταπιεσμένη!
Δηλαδή, η γυναίκα αγωνίστηκε για να βελτιώσει τη θέση της, να αποτινάξει τον ζυγό (φαλλοκρατική κοινωνία, ταμπού κλπ), κατάφερε να αλώσει όλους τους επαγγελματικούς χώρους, για να καταντήσει σήμερα περισσότερο σεξουαλικό αντικείμενο από οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο και μάλιστα με τη συναίνεσή της!
Από την άλλη:στα χρόνια αυτά είδαμε-μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ-την χειρότερη και μαζικότερη εκμετάλλευση εξαθλιωμένων γυναικών από κτηνανθρώπους που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν από την εκπόρνευση των θλιβερών αυτών υπάρξεων...

Έτσι ακριβώς...
Με λίγα λόγια ... "Είπανε στην γριά να χάσει και αυτή ...ξεκωλώθηκε!!!"

Ενώ μας κατηγορούσανε για έλλειμα ηθικής αντιμετώπισης όσο εμείς αποκλειστικά "είχαμε το πάνω χέρι", αυτές όταν αποκτήσαν έστω και το ελάχιστο ψήγμα αξιοπρεπούς πολιτικο-κοινωνικής υπόστασης έκαναν ακριβώς τα ίδια...
... και χειρότερα θα έλεγα μάλιστα, δεδομένου και της πρότερης γνώσης της αναξιοπρεπούς -ομολογουμένως- συμπεριφοράς μας παλαιότερα.

Στον 20ο αιώνα που σηματοδότησε τα εν λόγω γεγονότα όφειλαν να επιδείξουν μεγαλύτερη ωριμότητα.
Άλλωστε η δική μας -αντρική- διαννοητική ωριμότητα είναι που της χειραφέτησε ...  αν ήμασταν "σατράπηδες" δεν θα βλέπαμε το δίκιο των αιτημάτων τους (βλέπε π.χ. Ισλάμ).

Αλλά αυτές όταν κλήθηκαν να αποδείξουν την ωριμότητα τους αποδείχθηκαν εξωφρενικά λίγες ... ΕΥΤΥΧΩΣ!!! :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ποιοτικο θα ηταν να μην ασχοληθουν καθολου με αυτα. Δε περιμενω τιποτα και σε καμια εποχη, αυτα ειναι για ρομαντικους.

Υ.Γ. Φιλε λαιφ το ξερω δεν υπαρχει αλλος λογος δυστυχως.
Εσυ εχεις δικιο ,αλλα ξερεις τι αναρωτιομουνα?!?
Στους δημοσιογραφους/παρουσιαστες αρεσει αραγε να παρουσιαζουν τετοια χαζα θεματα  :helpplea:

Εγω παντως ειμαι φανατικη οπαδος της Nova !!!  :dancing:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Η παγκόσμια αυτή ημέρα, ημέρα χωρίς εισιτήριο στα συγκοινωνιακά μέσα για όλες τις γυναίκες, πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι η τιμή και ο σεβασμός προς τις γυναίκες, πρέπει να αποδίδονται όλο το χρόνο, μέσα από τις ενέργειες και τις πράξεις μας».

:think: Λέτε να μην πληρώσουμε και μεις εισιτήριο στις 16 στα στου και στα μπού?

Λέω και εγώ...είμαι ο μόνος που το σκέφτεται έτσι??? :think:

"[size=13pt]H Πιο Αστεία Υπουργική Απόφαση Στην Ιστορία Του Σύμπαντος :jerking:[/size]
Αύριο οι γυναίκες θα έχουν τσάμπα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επειδή είναι η Ημέρα της Γυναίκας!

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη, αύριο, 8 Μαρτίου, που είναι Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όλες οι γυναίκες θα κινούνται δωρεάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς παντού στην Ελλάδα. Το εσωτερικό της μύτης μου ακόμα με γαργαλάει -φταίει ο καφές, που βγήκε από εκεί, ζεστός και απότομα, όταν διάβασα την είδηση. 

Το σκεπτικό του Υπουργού είναι μεγαλειώδες: «η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία ελάχιστη, συμβολική χειρονομία αναγνώρισης του ρόλου και της συμβολής της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. Η παγκόσμια αυτή ημέρα, ημέρα χωρίς εισιτήριο στα συγκοινωνιακά μέσα για όλες τις γυναίκες, πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι η τιμή και ο σεβασμός προς τις γυναίκες, πρέπει να αποδίδονται όλο το χρόνο, μέσα από τις ενέργειες και τις πράξεις μας».

Ελπίζω να μην έπινες τίποτα καθώς γελούσες. 

Αυτή η αντίληψη ότι το default της ανθρώπινης ύπαρξης είναι το να είσαι λευκός, ενήλικας, αρτιμελής, ετεροφυλόφιλος και υγιής άνδρας, και όλες οι άλλες μορφές Homo sapiens είναι "ειδικές κατηγορίες" που αξίζουν προστασίας και, προφανώς, μαζικής μεταφοράς, έχει πολλή πλάκα. :idiot: Οι νέοι, οι μητέρες, οι φορείς του AIDS, τα θύματα οικογενειακής βίας, οι ανάπηροι πολέμου, οι μαρμότες και η Γη ανυπομονούν τώρα να έρθουν και οι δικές τους παγκόσμιες μέρες, για να μπορέσουν να ταξιδέψουν δωρεάν με τα ΚΤΕΛ."

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εσυ εχεις δικιο ,αλλα ξερεις τι αναρωτιομουνα?!?
Στους δημοσιογραφους/παρουσιαστες αρεσει αραγε να παρουσιαζουν τετοια χαζα θεματα  :helpplea:

Εγω παντως ειμαι φανατικη οπαδος της Nova !!!  :dancing:
ναι!!!ειναι πολυ καλυτερο απο το να μεταδιδεις ακρωτηριασμενα παιδακια πτωματα σε πολεμους κ εθνικες οδους!!

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άντε βρε, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Καλή Ημέρα της Γυναίκας :

[URL unfurl="true"]http://afroditealsalech.blogspot.com/2009/03/blog-post_05.html[/url]

Την ανάρτηση από το blog της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ να μην διαβάσουν όσοι/ες
προετοιμάζονται για βραδυνή έξοδο/διασκέδαση κατά το πρόσφατο έθιμο της ημέρας.

Υ.Γ. Στο διάβολο τη Ημέρα της Γυναίκας, αν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρω δώρο,
για να δείξω ότι αναγνωρίζω το όποιο νόημα της, ή ότι θα "διασκεδάσω" αντροπαρέα
και η γυναίκα μου "γυναικοπαρέα" κ.τ.λ. ανούσια.

Σαν σήμερα θέλω να σκέφτομαι λίγες γυναίκες και τον αγώνα τους, όπως την Κων/να Κούνεβα,
όσο κοινότυπο και αν ακούγεται.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλημέρα σας σύντροφοι θεώρησα σκόπιμο να ανοίξω αυτό το θέμα συζήτησης γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για μέρες αφαιρεμένες στις γυναίκες.

Μας δουλεύουν βρε? Και πια μέρα δεν είναι μέρα της γυναίκας? Και από ποτέ οι άνδρες έχουν τα ιδία δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με τις γυναίκες?

Για πείτε μου από ποτέ εάν εμείς θέλουμε να επιτύχουμε κάτι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τα γλυκά μάτια στην σύζυγο μας η στην προϊσταμένη μας για να το επιτύχουμε? ΠΟΤΕ.

Όταν αυτές μας κάνουν γλύκες στην δουλεία αυτό λέγετε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία αλλά όταν εμείς κάνουμε το ίδιο αποκαλείτε σεξουαλική παρενόχληση και διώκεται ποινικά.

Αυτές είναι πάντα έτοιμες είτε με την μουρμουρά είτε με τα γλυκά μάτια να επιτύχουν τα πάντα και στο σπίτι και στη δουλειά.

Και η βλακώδης ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τι είναι? Άλλη μια μέρα της γυναίκας είναι και όχι ημέρα των ερωτευμένων.

Εμείς τρέχουμε σαν τους μαλακές να τις βγάλουμε έξω για φαγητό στο καλό εστιατόριο και να τους δώσουμε κάνα ακριβό δωράκι γιατί αν τις πάμε για σουβλάκια και τους δώσουμε κάνα αρκουδάκι με μια καρτούλα θα τους πέσουν τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και άσε που θα το συζητάμε με τις φίλες τους για εβδομάδες και θα μας κάνουν ρόμπα σε όλο τον κόσμο.

Ποιος δεν έχει κάνει ακριβό δώρο στην σύζυγο η στη γκόμενα? Όλοι και να μην ακούσω παραμύθια. Αλλά πάλι πείτε μου ποιος έχει πάρει ακριβό δώρο από σύζυγο η γκόμενα? Κάνεις σωστά? Εκτός αν το εχουν πληρώσει με τα δικά μας λεφτά γιατί έτσι είναι μεγάλες ανοιχτοχέρες.

Και να μην ξεχάσω ότι αν και διεθνώς υπάρχει η μέρα του Πατερά, πάντα αυτή η ημέρα περνά στα ψιλά γράμματα και ουδείς ασχολείται.

Πείτε μου ποτέ σας έφερε λουλούδια η δωράκι η γυναικούλα σας για την ημέρα του Πατερά? Ποτέ τόσο απλά.
Και είναι τόσο καλά οργανωμένο το θέμα που στο σχολειό οι δασκάλες προετοιμάζουν τα παΐδια για την μέρα της μητέρας και μαζί ετοιμάζουν δωράκια και ζωγραφιές για την μητέρα, και καλά κάνουν, αλλά την ημέρα του Πατερά? Τίποτα και πάλι τίποτα.

[size=12pt]Για πείτε μου τέλος υπάρχει ημέρα του άνδρα?[/size] όχι βεβαία γιατί κάθε μέρα είναι μέρα του Μαλάκα και θα έπρεπε να εορτάζεται αναλόγως.

Αρκετά λοιπόν με το βλακώδες αυτό παραμύθι.

warnwarn.gif
 - δεν ανοιγουμε το ιδιο θρεντ 64 εκατομυρια φορες.
- δεν κανουμε ποστ γνωστοποιησης του θρεντ που ανοιξαμε σε άλλα 4 εκατομυρια θρεντ.

Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, και θα καταλάβεις ότι όλες οι μέρες είναι αφιερωμένες σε ομάδες "αδυνάμων"...
Η γυναίκα μπορεί να πέτυχε τη λεγόμενη  "ισότητα", πραγματική ισχύ όμως δεν έχει στα χέρια της, η οποία παραμένει συγκεντρωμένη ακόμα στους άντρες...

"Ημέρα του άντρα", θα υπάρξει όταν το αντρικό φύλο καταστεί αδύναμο κι ανίσχυρο, και τότε θα χρειαστεί να "προστατευθεί" και να "τιμηθεί" αναλόγως...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
μερα του ανδρα:16/3 ! επισης και εδω για ελλεηνιδες θα φτασετε να κουβεντιαζετε!!σε πληροφορω οτι και εχω κανει πανακριβα δωρα γτ γουσταρα πολυ κ μου εχουν κανει...οπως επισης εχω γιορτασει επετειο με πιτσες γτ δεν ειχαμε λεφτα ουτε γ τσιγαρα...
Ναι ναι καλά , όλες έχουν σκεφτεί/κάνει/πει το ίδιο πράγμα...
Ελαχιστότατες εξαιρέσεις υπάρχουν (ΝΑΙ!,είμαι ο πρώτος που το λέει), αλλά όταν αναλύουμε ένα πολιτικο-κοινωνικο-πολιτισμικο φαινόμενο ποτέ δεν ασχολούμαστε με αυτές ... είναι αναμενόμενα προβλέψιμο οτί θα υπάρχουν, ανησυχείς όταν αυτό δεν συμβαίνει...

η μητερα ειναι πολυ σημαντικο προσωπο γ αυτο κ γιορταζετε αναλογα..
Από πότε μια ιδιότητα - ταυτότητα σε κάνει de facto σημαντικό πρόσωπο στον 21ο αιώνα ??? :think:
Η προφανής απάντηση είναι λοιπόν ... 'Από πάντα στις χώρες της προκατάληψης και της μισαλλοδοξίας ... στις χώρες που "δεν πήγαν στο φεγγάρι" '

Προσωπικά εκτιμώ τη μάνα μου για τα "μετά" , όχι επειδή με φιλοξένησε 9 μήνες στο σώμα της ...
Έτσι θα μπορούσα κάλλιστα να μην την εκτιμούσα αν δεν ήταν σωστή σαν μάνα...
Επίσης κάλλιστα για τους ίδιους λόγους εκτιμώ -ίσως δε και περισσότερο- τον πατέρα μου...

αλλωστε η πατροτης αμφισβητειται(το σκοτωσα!) η μητροτης ποτε..
Αυτό και μόνο αποδυκνείει την μικρότητα της μητρότητας.
Η πατρότητα έχει ηθική αξία, η μητρότητα εξυμνήθηκε αναγκαστικώς και όχι μόνο... αν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς!!! :2funny:

και ακομα σε υποχρεωσε η κοπελα σου να της κανεις κατι σημερα κ τα εχεις παρει?!
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο ... είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι της μαλακίας και της καβλας που μας δέρνει ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Το κείμενό σου είναι γεμάτο αντιφάσεις φίλε μου :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom