Νέα

69...Μα καλά... ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolas07

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ολοι λετε οτι κανετε 69 σε μπουρδελα και στουντιο.δεν υπαρχει κινδυνος για αρρωστιες κανοντας 69;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν σε αναγκαζει κανεις να κανεις.Αντε με τις υγειες σου!!

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
με το 69 δεν εχεις κανενα προβλημα ανα φοβασαι και να περνεις προφυλαξεις απο το 70 και μετα και μεγαλη προσοχη στο 71!!!!!!!!!!!!

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Γυρναει ενας τυπος απο ενα μπουρδελο και λεει σε ενα φιλο του ασε μεγαλε πηγα εκει και ητα η Μαρια μου εκανε ενα 69 αλλο πραγμα!!Την επομενη βδομαδα ξεκιονησε ο φιλος να παει να κανει 69 στη Μαρια παει μπαινει μεσα πληρωνη τη τσατσα μπαινει στο δωματιο ερχεται η Μαρια τον βαζει κατω και ξεκναει με 69 μετα απο λιγο της εχεται να κλασει τη να κανη σφιγγεται αλλα στο τελος της φευγει ,που ρε γαμωτη λεει ο τυπος και σευνεχιζει,μετα απο λιγο παλι το ιδιο αυτο συνεχιστηκε καμια 10 φορες οποτε πεταγεται ο τυπος πανω γυρναει στη Μαριασ και της λεει ασε τα αλλα 59 θα τα κανω μονος μου!!!!!!!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Γυρναει ενας τυπος απο ενα μπουρδελο και λεει σε ενα φιλο του ασε μεγαλε πηγα εκει και ητα η Μαρια μου εκανε ενα 69 αλλο πραγμα!!Την επομενη βδομαδα ξεκιονησε ο φιλος να παει να κανει 69 στη Μαρια παει μπαινει μεσα πληρωνη τη τσατσα μπαινει στο δωματιο ερχεται η Μαρια τον βαζει κατω και ξεκναει με 69 μετα απο λιγο της εχεται να κλασει τη να κανη σφιγγεται αλλα στο τελος της φευγει ,που ρε γαμωτη λεει ο τυπος και σευνεχιζει,μετα απο λιγο παλι το ιδιο αυτο συνεχιστηκε καμια 10 φορες οποτε πεταγεται ο τυπος πανω γυρναει στη Μαριασ και της λεει ασε τα αλλα 59 θα τα κανω μονος μου!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμα το εκλασα στο γελιο. :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom