Επισκέπτης
η αποθέωση ωμοτήτων τύπου φενεού
η αποθέωση ωμοτήτων τύπου φενεού
Νάτσο, σου έχω την υπέρτατη τσόντα με ρωδιδάκια, όχι χαμηλοκώλες ελλεεινίδες...
Λέγεται "Κατύν"... Έχει μια σκηνή gangbang που θα τρελαθείς στην καύλα: Ανγοί μπολσεβίκοι εκτελούν 20.000 αστούς αιχμαλώτους πολέμου, δεμένους πισθάγκωνα τινάζοντάς τους τα μυαλά στον αέρα... Ηρωϊσμός λέμε.
Αν γούσταρες φενεό και μελιγαλά, εδώ θα ξετρελαθείς από την αγνή επαναστατική βία...
Και άσε τα φασιστοεθνίκια να σε λένε άρρωστο...
Δεν μπορούν να καταλάβουν ρε...
Βρε ισιε λιδορείς σε ένα σαιτ για πουτάνες, τα ερωτηκα γούστα του καθένα μας
ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;
δεν έχεις ακόμα καταλάβει
ότι τα φασιστοεθνίκια του τύπου σου και των λοιπών εδώ (γαμέμας, ράφης κλπ)
με τέτοια gangbang αντιμετωπίζονται;
κάτι σαν εξορκισμό,
μόνο που βγάζει και γέλιο...
κρίμας, σε είχα για πιο έξυπνο...
Έλα να πέφτει το προσωπείο του ανθρωπιστή αριστερού υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων..
Κρίμα, σε είχα για λιγότερο άρρωστο.
ακόμα δεν κατάλαβες ότι τα φασιστοεθνίκια ΜΕΛΙΓΑΛΑ χρειάζονται;
Ναι ρε.. Είναι ιστορικά αναγκαίο, αναπόφευκτο και είναι γραμμένο στα βιβλία του Προφήτη...
Νάτσο, σου έχω την υπέρτατη τσόντα με ρωδιδάκια, όχι χαμηλοκώλες ελλεεινίδες...
Λέγεται "Κατύν"... Έχει μια σκηνή gangbang που θα τρελαθείς στην καύλα: Ανγοί μπολσεβίκοι εκτελούν 20.000 αστούς αιχμαλώτους πολέμου, δεμένους πισθάγκωνα τινάζοντάς τους τα μυαλά στον αέρα... Ηρωϊσμός λέμε.
Αν γούσταρες φενεό και μελιγαλά, εδώ θα ξετρελαθείς από την αγνή επαναστατική βία...
Και άσε τα φασιστοεθνίκια να σε λένε άρρωστο...
Δεν μπορούν να καταλάβουν ρε...
το επίπεδο συζήτησης των φασιστοεθνικιών του σάιτ,
καθιστά αναγκαία την υπεράσπιση του ΜΕΛΙΓΑΛΑ!
ενίοτε είναι και διασκεδαστική!
όποιος κατάλαβε, καλώς!
Μια ερώτηση μονάχα (λείπει βέβαια ο ιστοριοδίφης υ/π που τα έχει διαβάσει και τα ξέρει όλα αλλα ίσως ξέρετε και εσείς) :
Αληθεύει ότι όταν τους κόβαν το λαιμό, ο πολιτικός επίτροπος διάβαζε αποσπάσματα από το Κεφάλαιο;
Μεγάλη καύλα μάστορα,αλλά θα ήθελα να δω δραματοποιημένη κάποια στιγμή και την ιστορία του Φενεού.
Έτσι να'βλεπα τον τράγο να προσπαθεί να πάρει τέτοια θέση ώστε να μη λερώσει τα ρούχα του ο Προβας..
Μάγκα, με κάτι τέτοιες μαλακίες χάνετε το ΄"δίκιο" σας.
Τι διαφορά δηλαδή θα είχε μια τέτοιου είδους βίαιη επανάσταση με μαζικές εκτελέσεις από εκείνη την οποία θα έκανε και ένα "φασιστικό" όπως θέλετε να λέτε καθεστώς που χρησιμοποιεί την βία για να πάρει την εξουσία και να επιβληθεί...
Ειλικρινά, με τους ιδεολόγους-ρομαντικούς κομμουνιστές δεν έχω κανένα πρόβλημα (ίσα-ίσα έχουν την ζυμπάθειά μου γιατί τους θεωρώ πλανημένους).
Τους άλλους όμως που πιστεύουν στο "κομμουνιστικό ιδεώδες" ως εφικτή πραγματικότητα και άρα αποδέχονται την βία ως μέσο επιβολής, τους θεωρώ βλάκες και επικύνδυνους, περισσότερο φασίστες και επικίνδυνους για την δημοκρατία από εκείνους τους οποίους οι ίδιοι κατηγορούν.
Φίλε, κι εσύ ακραίος είσαι, οπότε δεν είσδαι και πολύ καλύτερος και μην νομίζεις ότι κατέχεις την μία και μοναδική αλήθεια.
αν έτσι σας έλεγαν στη ΔΑΠ, για να σας "υποστυλώσουν εθνικά", θα αληθεύει σιγουρα...
μετα το μελιγαλά ερχονται οι εσωκωματικές εκκαθαρίσεις των "ρεφορμιστών".
που βεβαίως σχεδον πάντα κατηγορούνται για προδοσίες, κρυφοκαπιταλισμό και ενα κάρο άλλα
Το χω ξαναπει ότι δνε ήμουν στη ΔΑΠ αλλά η πούτσα που σας έριχνε στις φοιτητικές εκλογές εκεί στα 90s την καθιστούσε συμπαθή...
Ξέρεις τί είναι να νομίζεις ότι τα αει σου ανήκουν και τα φασιστοεθνίκια να έχουν τριπλάσια ποσοστά;
Το καις μετά το μπουρδέλο ή δεν το καις;
πάλι με δανεική πούτσα το παίζεις μάγκας...