ο Κωστας Ζομμερ...Ποιός ήταν???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Και εμενα ακραιο μου φανηκε οταν το ακουσα...μετα ομως εγινα μελος στο μπου...γαμα τα με μεγαλα γραμματα δλδ...Μαλακιες εχω πει και εγω,αλλα τετοιο πραμα,να υποστηριζεται η πιο ακραια παπαρια με ΛΥΣΣΑ μονο τα ακρομεσοδεκσα,λεμε...Με κόφτει γιατί αυτός που το είπε είναι αρχιφασισταριό και με την μπαρούφα αυτή έχει αυτοαναιρεθεί.
Δεν παρεξηγηθηκα.Αλλά το κόβω εδώ, γιατί είναι όποιος και να 'ναι φαίνεται ότι απεβίωσε εσχάτως, οπότε ο νεκρός δεδικαίωται...(Θεός σχωρέσ' τον)
Ο καθεις κρινεται ΙΜΟ.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Σε αυτον που το ειπε,και που ειναι μακαριτης.
Ειχε πει και ενα αλλο ωραιο..."Ηρθαν στην Ελλαδα ολες αυτες οι ομορφες γυναικες,και χορτασε μουνι και ο τελευταιος τουρκογυφτος..."
Σοφον το σαφες.
Θα μπορούσε επίσης να πει και ότι αν τα πράγματα είχαν έρθει αλλιώς, θα είχε χορτάσει ελληνικό μουνί η Ιταλία...
(παρωπίδες)
Θα μπορούσε επίσης να πει και ότι αν τα πράγματα είχαν έρθει αλλιώς, θα είχε χορτάσει ελληνικό μουνί η Ιταλία...
(παρωπίδες)
Φίλε δε παίζει αυτό Πες η Λιβύη καλύτερα
Επισκέπτης
Η μομφη ειναι για τους τουρκογυφτους που χορτασαν μουνι.
ε αμα το ειπε ο Κ.Ζ. .......Η μομφη ειναι για τους τουρκογυφτους που χορτασαν μουνι.
μορφη ο τυπος! σε μια του λεξη εκλεισε ολη την ιστορια της Ελλαδας!
ειστε πολυ μεγαλυτερα σουργελα τελικα απο οσο δειχνετε...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
'...Στις 2/6/1945,σε συνεδριαση της ΚΕ του ΕΑΜ υποστηριχτηκε η αποψη οτι η Β.Ηπειρος θα επρεπε να γινει ελληνικη.Για τη Βουλγαρια υποστηριχτηκε:"Ειναι αναγκαιο τα συνορα μας με τη Βουλγαρια να τακτοποιηθουν προς οφελος της Ελλαδας για να εξασφαλιστουμε καλυτερα."'
Ιορνταν Μπαεφ,"Μια ματια απ'εξω-ο εμφυλιος πολεμος στην Ελλαδα",σελ.91.
Υπαρχει και αλλου,αλλα πρεπει να ξεφυλλισω και βαριεμαι.
Ναι ΦΠ,ειμαι ενας ακραιος φανατικος,και επικαλουμαι τα σκουπιδια στο ιντερνετ.
Σε μια συνεδρίαση υποστηρίζονται διάφορες απόψεις...
Το ζήτημα είναι τί υιοθετείται...
Αν θεωρείς ως σοβαρή "πηγούλα" ότι στην ΚΕ του ΕΑΜ υποστηρίχθηκε η τάδε ή η δείνα άποψη περί πατριωτσιμού του ΚΚΕ, καλύτερα να αρχίζεις να διαβάζεις "σκουπίδια"...
Τουλάχιστον εκεί δεν μπερδεύουν το "υποστηρίχθηκε" με το "αποφασίστηκε"...
Εχω επίσης γράψει ότι στο εαμ υπήρξαν πατριωτικές φωνές που αντέδρασαν με την προδοτική πολιτική του κκε...
Αυτές οι φωνές φιμώθηκαν, όχι πάντοτε ειρηνικά.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Η μομφη ειναι για τους τουρκογυφτους που χορτασαν μουνι.
Εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσε να συνεχίσει τον συλλογισμό του (ούτως ή άλλως όμως τα συμπεράσματα είναι εμφανη:ότι και οι γυναίκες της χώρας μας θα είχαν γίνει πουτάνες)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτο δεν ειναι ερωτημα,αλλα υποθετικο ερωτημα.
Στο φιναλε θα ακουσουμε οτι οι ταγματασφαλιτες εβλεπαν 50 χρονια μπροστα και εδωσαν το αιμα τους για να μην γινουμε Αλβανια...
Σταλινάκο...
Οι ταγματασφαλίτες ήταν δεν ήταν 20.000...
Σας πολέμησε το 75% του ελληνικού λαού, από σοσιαλδημοκράτες μέχρι φασίστες.
Και ναι, ακόμη και το 1944 υπήρχε αρκετός κόσμος που ήξερε καλά τί θα πει κομμουνισμός.
Επισκέπτης
Μονο τα ταγματα ευζωνων και τα ΤΑ ηταν καμμια 25αρια χιλιαδες...και καμποσες ακομη χιλιαδες ηταν σε κατι λεγεωνες,κατι ΕΑΣΑΔ και τα ρεστα,κατι Πουλικους και σουπαμουπες...Σταλινάκο...
Οι ταγματασφαλίτες ήταν δεν ήταν 20.000...
Οχι το 75%...το 90,7%...ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαΣας πολέμησε το 75% του ελληνικού λαού, από σοσιαλδημοκράτες μέχρι φασίστες.
Εβλεπε μπροστα ο Παπαδογκωνας...ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚαι ναι, ακόμη και το 1944 υπήρχε αρκετός κόσμος που ήξερε καλά τί θα πει κομμουνισμός.
Επισκέπτης
Θα εχεις ακουσει αυτο που λενε για τον ηλιθιο που του εδειχναν το φεγγαρι,υποθετω...Εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσε να συνεχίσει τον συλλογισμό του (ούτως ή άλλως όμως τα συμπεράσματα είναι εμφανη:ότι και οι γυναίκες της χώρας μας θα είχαν γίνει πουτάνες)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Θα εχεις ακουσει αυτο που λενε για τον ηλιθιο που του εδειχναν το φεγγαρι,υποθετω...
όχι (προφανώς τα βρίσκεις μαλακίες αυτά που γράφω, αλλά δεν είναι παρά λογικοί συνειρμοί)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μονο τα ταγματα ευζωνων και τα ΤΑ ηταν καμμια 25αρια χιλιαδες...και καμποσες ακομη χιλιαδες ηταν σε κατι λεγεωνες,κατι ΕΑΣΑΔ και τα ρεστα,κατι Πουλικους και σουπαμουπες...Οχι το 75%...το 90,7%...ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕβλεπε μπροστα ο Παπαδογκωνας...Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Απορώ πώς σου ξέφυγαν από την απαρίθμηση οι ριμινίτες, οι ιερολοχίτες, οι ζερβικοί, οι βενιζελικοί, ο γεροπαπανδρέου, ο πατέρας έβερτ και κάτι αδελφοξάδελφα των ανωτέρω...
Δεν ξέρω αν ο παπααπαυτός έβλεπε μακρυά αλλά με εξαίρεση αυτούς που είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου από την κατήχηση, κάτι είχαν πάρει χαμπαρι από δίκες της μόσχας, κολχοζ, ουκρανικούς λιμούς, κατύν και φυσικά την υπέροχη συμπεριφορα των ελασιτών σε ψαρρούς και άλλους διαφωνούντες...
Επισκέπτης
Οι ιστορικοι δεν κανουν συνειρμους.όχι (προφανώς τα βρίσκεις μαλακίες αυτά που γράφω, αλλά δεν είναι παρά λογικοί συνειρμοί)
Ενα κι ενα κανουν δυο-ετσι παει το πραμα.
Τα υπολοιπα ειναι για να τα τυπωνει ο Γιαννακενας...
Α,και μην ξεχασω...παραπομπη για τον"λογο στη Δεσφινα"σιλβουπλε...
Επισκέπτης
Τι ωραια θα ηταν εαν ο ισιος ειχε διαβασει το ιδρυτικο κειμενο του ΕΔΕΣ και της ΕΚΚΑ...Θα ενθουσιαζοταν,ειμαι σιγουρος...
Αλλα ειπαμε...οι τζαμπα μαγκες κι ασχετοι του νετ...στο φιναλε ποιος βλεπει την φατσα του ισιου για να την ροχαλιασει?
Αλλα ειπαμε...οι τζαμπα μαγκες κι ασχετοι του νετ...στο φιναλε ποιος βλεπει την φατσα του ισιου για να την ροχαλιασει?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Οι ιστορικοι δεν κανουν συνειρμους.
Ενα κι ενα κανουν δυο-ετσι παει το πραμα.
Τα υπολοιπα ειναι για να τα τυπωνει ο Γιαννακενας...
Α,και μην ξεχασω...παραπομπη για τον"λογο στη Δεσφινα"σιλβουπλε...
Φίλε δεν είπα ποτέ ότι είμαι ιστορικός, πολιτικό ον είμαι και στην πολιτική σκέψη επιτρέπονται (επιβάλλονται θα έλεγα) καί οι υποθέσεις και οι συνειρμοί.
Εσύ ψάχνε για δικαιολογίες και συνέχισε να κάνεις τον Κινέζο...
Επισκέπτης
Α,ναι...ο πολιτικος αγωνας στο ιντερνετ...συγκεκριμενα στο μπουντοτκομ...Ιδου πεδιον δοξης λαμπρον,και τζαμπαμαγκικον βεβαιως.Φίλε δεν είπα ποτέ ότι είμαι ιστορικός, πολιτικό ον είμαι και στην πολιτική σκέψη επιτρέπονται (επιβάλλονται θα έλεγα) καί οι υποθέσεις και οι συνειρμοί.
Εσύ ψάχνε για δικαιολογίες και συνέχισε να κάνεις τον Κινέζο...
πηγουλα θελεις ποντικακι?Α,και μην ξεχασω...παραπομπη για τον"λογο στη Δεσφινα"σιλβουπλε...
ελα να σε παω στην πηγουλα την ιδια να ρωτησεις! Ελα στη Δεσφινα!
τα κοντοσουβλια κερασμενα!
εχεις τα @@ ποντικακι να ανακαλυψεις οτι εισαι ενα κοροϊδο τοσα χρονια?
ε ποντικακι?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Α,ναι...ο πολιτικος αγωνας στο ιντερνετ...συγκεκριμενα στο μπουντοτκομ...Ιδου πεδιον δοξης λαμπρον,και τζαμπαμαγκικον βεβαιως.
Φίλε απαντάς μονίμως ειρωνικά, (εσύ που ασκείς κομμουνιστική προπαγάνδα στο bou.com είσαι καλύτερος ρε?), οπότε σε γράφω στ' αρχίδια μου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 53K