Επισκέπτης
γιατι μαζι πηγαμε ή εσενα γαμησα???Εσύ ρε μουνίκακα ένα ευχαριστώ δεν ξέρ'ς να λες; Για χθες λέω για τη Διδύμου.
Ή δεν ευχαριστάς αλλοθρήσκους και αλλοδόξους;
γιατι μαζι πηγαμε ή εσενα γαμησα???Εσύ ρε μουνίκακα ένα ευχαριστώ δεν ξέρ'ς να λες; Για χθες λέω για τη Διδύμου.
Ή δεν ευχαριστάς αλλοθρήσκους και αλλοδόξους;
Ωχ! Στα κιτάπια κι εσύ ως κλαψιάρης, λυρικός και με έμμονες ιδέες ότι οι αιχμάωτοι δεν είναι καλό να εκτελούνται
εσυ τι εισαι δολοφονος?Ωχ! Στα κιτάπια κι εσύ ως κλαψιάρης, λυρικός και με έμμονες ιδέες ότι οι αιχμάωτοι δεν είναι καλό να εκτελούνται
τι βριζεις ρε αρχιδακι???είσαι πραγματικός δημοκράτης..!
τι βριζεις ρε αρχιδακι???
τι βριζεις ρε αρχιδακι???
Για το πρώτο δε ξέρω εάν θέλεις αλλά για το δεύτερο έχω υποψίες ότι θέλεις.γιατι μαζι πηγαμε ή εσενα γαμησα???
Άσε ρε..
Έκανα πως δεν το άκουσα..
Καλύτερα
εσυ τι εισαι δολοφονος?
Για το δημοκράτης μίλησα..
Τον Σεπτεμβρη του 1944 στην Μεσσηνια ΔΕΝ υπηρχαν κανονικες συνθηκες.
Στην κατοχη ΓΕΝΙΚΑ δεν υπηρχαν κανονικες συνθηκες στην Ελλαδα.
Εαν θες να ζεις στην κοσμαρα σου και να νομιζεις οτι ΟΛΕΣ οι συνθηκες ειναι ιδιες με τις σημερινες,με αυτο που ΕΣΥ αντιλαμβανεσαι ως κανονικοτητα,πεφτεις πολυ μα παρα πολυ εξω...
Special αφιέρωση για ΦΠ!!!
Ίσως μάλλον να προτιμάς κιόλας τις τότε συνθήκες από τις σημερινές...
τοτε δεν ειχε ιντερνετ ρε συ για να κανει επανασταση και να σκοτωνει/ βαραει/ γδερνει/ καιει κοσμο στα φορουμ...
Σου ειπα...Ο ισιος και ο μεμος μπορει μεταξυ τους να εχουνε διαφορες αλλα ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ειναι ενωμενοι...Και τι ελεγα για τις κοινες"πηγες"των ακρομεσοδεκσων?ΤΩΡΑ λέμε. Δεν υπήρχε malepi-σαλέπι ούτε ίσιος ούτε Φυλήςυχος τότε. Πες ΤΩΡΑ γιατί εγω ή ο ίσιος και ο γαμωμάνας ο σαλέπι θεωρούμεθα ένα σώμα - μια ψυχή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να στηριχθεί πουθενά αυτό. Θεωρώ ότι είναι λάθος σου να τσουβαλιάσεις ό,τι είναι δεξιότερα από εσένα.
Σαν να λες: Έλα μωρε όλοι Άραβες δεν είστε; Από Τίγρη κι Ευφράτη μέχρι Καζαμπλάνκα; Για δεν κάνετε ένα κράτος και είστε 15;
Ή σαν να λες: Έλα μωρε λίγο πιο πάνω από το Αιγαίο και μέχρι τη Βαλτική Σλαύοι δεν είστε; Γιατί δεν κάνετε ένα κράτος, τί διαφορές έχετε;
'...Στις 2/6/1945,σε συνεδριαση της ΚΕ του ΕΑΜ υποστηριχτηκε η αποψη οτι η Β.Ηπειρος θα επρεπε να γινει ελληνικη.Για τη Βουλγαρια υποστηριχτηκε:"Ειναι αναγκαιο τα συνορα μας με τη Βουλγαρια να τακτοποιηθουν προς οφελος της Ελλαδας για να εξασφαλιστουμε καλυτερα."'Συνέστησε τάγμα τσάμηδων;