Νέα

66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εσυ τι εισαι δολοφονος?

Tο σίγουρο είναι ότι εσύ είσαι πολύ νέος στα πολιτικά νήματα και δεν ξέρεις ακόμη πρόσωπα και πράγματα. Δεν ξέρεις το πότε ειρωνευόμαστε και πότε εννοούμε ό,τι γράφουμε. Ο/2 έχεις με εμένα και το str81977.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
:offtopic:

Special αφιέρωση για ΦΠ!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τον Σεπτεμβρη του 1944 στην Μεσσηνια ΔΕΝ υπηρχαν κανονικες συνθηκες.

Στην κατοχη ΓΕΝΙΚΑ δεν υπηρχαν κανονικες συνθηκες στην Ελλαδα.

Εαν θες να ζεις στην κοσμαρα σου και να νομιζεις οτι ΟΛΕΣ οι συνθηκες ειναι ιδιες με τις σημερινες,με αυτο που ΕΣΥ αντιλαμβανεσαι ως κανονικοτητα,πεφτεις πολυ μα παρα πολυ εξω...

Εσύ βλεπεις εν έτει 2010 συνθήκες 1944-1949, όχι εγώ...
Εσύ υμνείς ανείπωτες πράξεις βίας, όχι εγώ..
Εσύ ονειρεύεσαι νέα δεκεμβριανά, όχι εγώ...
Εσύ θεωρείς ότι έχασες μια μάχη τότε και ας ήσουν αγέννητος, όχι εγώ...

Ίσως μάλλον να προτιμάς κιόλας τις τότε συνθήκες από τις σημερινές...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ίσως μάλλον να προτιμάς κιόλας τις τότε συνθήκες από τις σημερινές...

τοτε δεν ειχε ιντερνετ ρε συ για να κανει επανασταση και να σκοτωνει/ βαραει/ γδερνει/ καιει  κοσμο στα φορουμ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τοτε δεν ειχε ιντερνετ ρε συ για να κανει επανασταση και να σκοτωνει/ βαραει/ γδερνει/ καιει  κοσμο στα φορουμ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε που αν τον στραβοκοιτούσε τσέος δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο τη γιάννα να καθαρίσει...

Επισκέπτης
ΤΩΡΑ λέμε. Δεν υπήρχε malepi-σαλέπι ούτε ίσιος ούτε Φυλήςυχος τότε. Πες ΤΩΡΑ γιατί εγω ή ο ίσιος και ο γαμωμάνας ο σαλέπι θεωρούμεθα ένα σώμα - μια ψυχή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να στηριχθεί πουθενά αυτό. Θεωρώ ότι είναι λάθος σου να τσουβαλιάσεις ό,τι είναι δεξιότερα από εσένα.

Σαν να λες: Έλα μωρε όλοι Άραβες δεν είστε; Από Τίγρη κι Ευφράτη μέχρι Καζαμπλάνκα; Για δεν κάνετε ένα κράτος και είστε 15;
Ή σαν να λες: Έλα μωρε λίγο πιο πάνω από το Αιγαίο και μέχρι τη Βαλτική Σλαύοι δεν είστε; Γιατί δεν κάνετε ένα κράτος, τί διαφορές έχετε;
Σου ειπα...Ο ισιος και ο μεμος μπορει μεταξυ τους να εχουνε διαφορες αλλα ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ειναι ενωμενοι...Και τι ελεγα για τις κοινες"πηγες"των ακρομεσοδεκσων?

Ναι,τα ακρομεσοδεκσα θεωρουν οτι ο"λογος στη δεσφινα"ειναι γνησιος...Η σαβουρα στο ιντερνετ ειναι"πηγη"για τον ισιο,την επικαλειται,και αυτο(μεταξυ αλλων)τον κανει"μετριοπαθη δεκσο"...καμμια 15αρια ερευνητες που επικαλουμαι εγω με κανουν ακραιο φανατικο...

Ο καθεις ας κανει τις αναγωγες του...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εσυ ρε υπερποντικα, που το ξερεις και εισαι τοσο σιγουρος οτι ο λογος της Δεσφινας δεν ειναι γνησιος? Ησουν παρων? κανας συγγενης σου μηπως?

προσεξε τι θα απαντησεις! ειναι ερωτηση παγιδα! ;)

Επισκέπτης
Συνέστησε τάγμα τσάμηδων;
'...Στις 2/6/1945,σε συνεδριαση της ΚΕ του ΕΑΜ υποστηριχτηκε η αποψη οτι η Β.Ηπειρος θα επρεπε να γινει ελληνικη.Για τη Βουλγαρια υποστηριχτηκε:"Ειναι αναγκαιο τα συνορα μας με τη Βουλγαρια να τακτοποιηθουν προς οφελος της Ελλαδας για να εξασφαλιστουμε καλυτερα."'

Ιορνταν Μπαεφ,"Μια ματια απ'εξω-ο εμφυλιος πολεμος στην Ελλαδα",σελ.91.

Υπαρχει και αλλου,αλλα πρεπει να ξεφυλλισω και βαριεμαι.

Ναι ΦΠ,ειμαι ενας ακραιος φανατικος,και επικαλουμαι τα σκουπιδια στο ιντερνετ.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
σε αυτην την περιοχη εχει πολυ μελι και γαλα γι αυτο λεγεται μελιγαλα???????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom