Νέα

66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εισβάλλω απρόσκλητος για να πετάξω κι εγώ την μπαρούφα μου.

Γιατί άραγε σ' αυήν τη χώρα οι ακροδεξιοί να θεωρούνται μιάσματα και επικίνδυνοι για την δημοκρατία και την ίδια στιγμή οι ακροαριστεροί να έχουν (στην χειρότερη) το ακαταλόγιστο και να μην θεωρείται ότι οι θέσεις (και οι πράξεις ) τους υπονομεύουν το πολίτευμα?

Ακραίοι οι μεν, ακραίοι και οι δε.

Αλλά κρίνονται με δυο μέτρα και δύο σταθμά.

Ξέρετε, και αυτό μια μορφή προπαγάνδας είναι, μια μορφή φασισμού.

Επισκέπτης
εσυ ρε υπερποντικα, που το ξερεις και εισαι τοσο σιγουρος οτι ο λογος της Δεσφινας δεν ειναι γνησιος? Ησουν παρων? κανας συγγενης σου μηπως?

προσεξε τι θα απαντησεις! ειναι ερωτηση παγιδα! ;)
Εγω δλδ.,πρεπει να αποδειξω την πλαστοτητα του"λογου στη Δεσφινα"?

Οχι κυριοι...ΕΣΕΙΣ που τον επικαλειστε πρεπει να αποδειξετε την γνησιοτητα του...

ΚΑΝΕΝΑΣ στοιχειωδως σοβαρος ιστορικος δεν επικαλειται τα δημιουργηματα της Χουντας...Κανενας εκτος απο κατι Πλευρηδες και σια και ΦΥΣΙΚΑ τα ακρομεσοδεκσα στο ιντερνετ...δλδ.,ανωνυμα και εκ του ασφαλους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εισβάλλω απρόσκλητος για να πετάξω κι εγώ την μπαρούφα μου.

Γιατί άραγε σ' αυήν τη χώρα οι ακροδεξιοί να θεωρούνται μιάσματα και επικίνδυνοι για την δημοκρατία και την ίδια στιγμή οι ακροαριστεροί να έχουν (στην χειρότερη) το ακαταλόγιστο και να μην θεωρείται ότι οι θέσεις (και οι πράξεις ) τους υπονομεύουν το πολίτευμα?

Ακραίοι οι μεν, ακραίοι και οι δε.

Αλλά κρίνονται με δυο μέτρα και δύο σταθμά.

Ξέρετε, και αυτό μια μορφή προπαγάνδας είναι, μια μορφή φασισμού.

Έτσι συνηθίζεται τύπε :cheesy:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω δλδ.,πρεπει να αποδειξω την πλαστοτητα του"λογου στη Δεσφινα"?

Οχι κυριοι...ΕΣΕΙΣ που τον επικαλειστε πρεπει να αποδειξετε την γνησιοτητα του...

ΚΑΝΕΝΑΣ στοιχειωδως σοβαρος ιστορικος δεν επικαλειται τα δημιουργηματα της Χουντας...Κανενας εκτος απο κατι Πλευρηδες και σια και ΦΥΣΙΚΑ τα ακρομεσοδεκσα στο ιντερνετ...δλδ.,ανωνυμα και εκ του ασφαλους.
μαστα....

βολικη λογικη! οτι δε μπορουμε να το αποδειξουμε, πεταμε το μπαλακι στους αλλους!

για κακη σου τυχη, απο τη μια πλευρα μου καταγομαι απο τη Δεσφινα! Και ο παππους μου ηταν οχι απλα παρων, αλλα ενεργα παρων! το επιασες φανταζομαι το υπονοουμενο....

επισης φανταζομαι γνωριζεις οτι οι παπουδες αρεσκονται στο να λενε στα εγγονια τους ιστοριες απο το παρελθον τους...

εκτος βεβαια, αν και οι αφηγησεις ενεργων αυτοπτων μαρτυρων (οχι σαν εσενα που ειχες δει οτι η Μαρφιν ειχε ρολα), δε μετρανε αμα χαλανε τη σουπα που με κοπο τοσα χρονια μαγειρευετε...

βεβαια παιζει και το ενδεχομενο να κολλησεις την ταμπελα του χουντικου και στον ανταρτη παππου μου, αλλα αυτο ειναι το ελαχιστο που με απασχολει!

αντε γεια λοιπον, και παραποιησεις της ιστοριας αλλου! Γκαιμπελισκε!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μετά από όσα έχουμε δει-μάθει-διαβάσει-ζήσει έως τώρα και συλλήβδην με όσες πληροφορίες έουμε για τα γεγονότα από τον εμφύλιο κι έπειτα (όχι μόνο σε εθνικό αλλά και -κυρίως- σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) θέτω το εξής απλό ερώτημα:

Υπάρχει στ' αλήθεια κανείς σήμερα που πιστεύει ότι αν είχε επικρατήσει (επιβληθεί κατ' εμέ) ο κομμουνισμός στην χώρα μας, τα χρόνια που ακολουθούσαν θα ήταν καλύτερα για τον λαό μας?

Αν το δεις ΚΑΘΑΡΑ εμπειρικά και όχι ιδεολογικά-συναισθηματικά, νομίζω η απάντηση είναι αρνητική.

Άρα τι συζητάτε...?

Επισκέπτης
μαστα....

βολικη λογικη! οτι δε μπορουμε να το αποδειξουμε, πεταμε το μπαλακι στους αλλους!
Εγω τις θεσεις ΜΟΥ τις στηριζω με παραπομπες,μεχρι και αριθμο σελιδας δινω.
Δωσε λοιπον και εσυ αριθμο σελιδας που να μνημονευεται ο"λογος στη Δεσφινα"ως αξιοπιστο στοιχειο.
για κακη σου τυχη, απο τη μια πλευρα μου καταγομαι απο τη Δεσφινα! Και ο παππους μου ηταν οχι απλα παρων, αλλα ενεργα παρων! το επιασες φανταζομαι το υπονοουμενο....

επισης φανταζομαι γνωριζεις οτι οι παπουδες αρεσκονται στο να λενε στα εγγονια τους ιστοριες απο το παρελθον τους...

εκτος βεβαια, αν και οι αφηγησεις ενεργων αυτοπτων μαρτυρων (οχι σαν εσενα που ειχες δει οτι η Μαρφιν ειχε ρολα), δε μετρανε αμα χαλανε τη σουπα που με κοπο τοσα χρονια μαγειρευετε...

βεβαια παιζει και το ενδεχομενο να κολλησεις την ταμπελα του χουντικου και στον ανταρτη παππου μου, αλλα αυτο ειναι το ελαχιστο που με απασχολει!

αντε γεια λοιπον, και παραποιησεις της ιστοριας αλλου! Γκαιμπελισκε!
Ο Ταυγετης σας δινει γραμμη? :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω τις θεσεις ΜΟΥ τις στηριζω με παραπομπες,μεχρι και αριθμο σελιδας δινω.
Δωσε λοιπον και εσυ αριθμο σελιδας που να μνημονευεται ο"λογος στη Δεσφινα",ως αξιοπιστο στοιχειο.Ο Ταυγετης σας δινει γραμμη? :2funny:
Εγω τη θεση μου για το συγκεκριμενο τη στηριζω σε προσωπικες αφηγησεις αυτοπτη μαρτυρα ο οποιος ηταν και συγγενης μου !

εαν θελεις πραγματικα να μαθεις αν ισχυει η οχι αυτο που λεω, οποτε θελεις παμε στη Δεσφινα, εχω και σπιτι εκει, να σε παω σε καποιες γιαγιαδες και παππουδες να σου πουνε τι ακουσαν!

στο τελος θα ακολουθησει κοντοσουβλι προβατινα και ψωμοτυρι κατω απο τον πλατανο ;)

Εχεις τα κοτσια μετα ναπεις οτι σε πιανουνε κοροϊδο τοσα χρονια?

Επισκέπτης
Εγω τη θεση μου για το συγκεκριμενο τη στηριζω σε προσωπικες αφηγησεις αυτοπτη μαρτυρα ο οποιος ηταν και συγγενης μου !
Στ'αρχιδια μου τι λεει ο συγγενης σου.

Εγω θελω παραπομπη σε βιβλιο,κατα προτιμηση σε εκεινο το λαογραφικο,οπως γραφτηκε αλλου...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Εγω θελω παραπομπη σε βιβλιο,κατα προτιμηση σε εκεινο το λαογραφικο,οπως γραφτηκε αλλου...

Γιατί το βιβλία πως γράφτηκαν ρε μπαγλαμά?
Χαραγμένα τα βρήκαν τα κείμενα, σαν τις 10 εντολές?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

και μενα σταρχιδια μου τα λαογραφικα!

ξερεις ενιοτε, τα βιβλια ενδεχεται και να ΜΗΝ καταγραφουν ακριβως την πραγματικοτητα αλλα την αποψη του συγγραφεα!

εμενα μου αρκουν 100 παππουδες και γιαγιαδες που τοσα χρονια μου λενε την ιστορια οπως ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ!

για σας τους νεο-ντιτζιταλ-αναρχικους , το ονο που μετρα ειναι ο γουγλης και η βικυ...

εσεις το εχετε το προβλημα, οχι εγω...

Επισκέπτης
θέτω το εξής απλό ερώτημα:
Υπάρχει στ' αλήθεια κανείς σήμερα που πιστεύει ότι αν είχε επικρατήσει (επιβληθεί κατ' εμέ) ο κομμουνισμός στην χώρα μας, τα χρόνια που ακολουθούσαν θα ήταν καλύτερα για τον λαό μας?
Αυτο δεν ειναι ερωτημα,αλλα υποθετικο ερωτημα.

Στο φιναλε θα ακουσουμε οτι οι ταγματασφαλιτες εβλεπαν 50 χρονια μπροστα και εδωσαν το αιμα τους για να μην γινουμε Αλβανια...

Επισκέπτης
Γιατί το βιβλία πως γράφτηκαν ρε μπαγλαμά?
Χαραγμένα τα βρήκαν τα κείμενα, σαν τις 10 εντολές?
Οι πηγες στα σοβαρα βιβλια ειναι ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ πρωτογενεις και ΠΑΝΤΑ διασταυρωμενες.

Οι πηγες της ιντερνετοσαβουρας ποιες ειναι?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτο δεν ειναι ερωτημα,αλλα υποθετικο ερωτημα.

Στο φιναλε θα ακουσουμε οτι οι ταγματασφαλιτες εβλεπαν 50 χρονια μπροστα και εδωσαν το αιμα τους για να μην γινουμε Αλβανια...

Αυτό που εμφανίζεται κάτω από τα ποσταρίσματά σου και το έχεις κάνει σημαία:

"Oτι μαλακια θες,απο Ελληνα δεξιο θα την ακουσεις"-Κ.Ζ.(1926-2009)

σε ποιόν ανήκει?

Επισκέπτης
Σε αυτον που το ειπε,και που ειναι μακαριτης.

Ειχε πει και ενα αλλο ωραιο..."Ηρθαν στην Ελλαδα ολες αυτες οι ομορφες γυναικες,και χορτασε μουνι και ο τελευταιος τουρκογυφτος..."

Σοφον το σαφες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Με κόφτει γιατί αυτός που το είπε είναι αρχιφασισταριό και με την μπαρούφα αυτή έχει αυτοαναιρεθεί.

Αλλά το κόβω εδώ, γιατί είναι όποιος και να 'ναι φαίνεται ότι απεβίωσε εσχάτως, οπότε ο νεκρός δεδικαίωται...(Θεός σχωρέσ' τον)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Με κόφτει γιατί αυτός που το είπε είναι αρχιφασισταριό και με την μπαρούφα αυτή έχει αυτοαναιρεθεί.

Αλλά το κόβω εδώ, γιατί είναι όποιος και να 'ναι φαίνεται ότι απεβίωσε εσχάτως, οπότε ο νεκρός δεδικαίωται...(Θεός σχωρέσ' τον)
μην παιρνεις κι ορκο για το τελευταιο.....

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom