Όταν εγώ με τον ΦΠ κάναμε μία γενική κουβέντα πριν κανά τέρμινο, ο ΠΠ την είχε χαρακτηρίσει ως "γενικές θέσεις περί του δέοντος... τρέχα γύρευε" δικαίως μάλλον, και είχε αρνηθεί να συμμετάσχει....
Τώρα (τι τώρα δηλαδή, από καταβολής του site) έχουμε μπλέξει με θέσεις γύρω από συγκεκριμένα ζητήματα, με αποτελέσματα γνωστά μα και ταυτόχρονα άγνωστα μιας και άκρη δε βγήκε ποτέ.
Κάποιοι από δω να χαρακτηρίζουν τους αριστερούς σταλινοτσολιάδες (λες και αν αντί για το Χίτλερ είχε πάει να μπει ο Στάλιν, δε θα τον πολεμούσαν αλλά θα έλεγαν περάστε κύριε
), κατά φαντασίαν εθνικόφρωνες (ας δεχτούμε τον όρο ως πιο ¨αθώο¨από αυτον του εθνικιστή για να πάμε παρακάτω...) οι οποίοι κωλοχτυπιούνται στα πατώματα για τα κακά που έχει φέρει η αριστερά και το κακόγουστο κούρεμα της Αλέκας στον τόπο (λες και δε μας φτάναν τα άλλα, έπρεπε να φέρει και η αριστερά) , για το πόσο φασίστας (για άλλη μια φορά) υπήρξε ο μουστακαλής Ρώσος {δες σας χάλασε όμως νομίζω (ή σας χάλασε τελικά γιατί έχω μπερδευτεί
) το καυλί που εφόρεσε στον άλλο μουστακαλή εκ Γερμανίας Αυστριακό), και για το αν ο Βελουχιώτης πολεμούσε αυτούς που πολεμούσε, μόνο και μόνο, επειδή στο δικό του λεξικό ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ σήμαινε να δώσει ο λαός ό,τι κερδίσει με το αίμα του στην αρκούδα.
Καλά πάμε.... Όλα καλά και άγια.....
Ακραίες θέσεις... Μεσαίες θέσεις.... Ακραίες (που θα ήθελαν να είναι μεσαίες) θέσεις.... Μεσαίες (που θα ήθελαν να είναι ακραίες) θέσεις.......
Ωραία πράματα....
Το γενικό λοιπόν κάποιους ενόχλησε.... Εκεί θα έπεφταν μάσκες, κεφάλια, και ότι έχει απομείνει....
Αλλά το γενικό ζορίζει.... Σφίγγει και δυσκολεύει όταν, ενώ έχεις πρόβλημα με το ΚΚΕ του 2010, εκτός του να το κράζεις (και καλά κάνεις), αναγκαστείς να δώσεις ερμηνεία σε γεγονότα μα και λύσεις, και υπόβαθρα, και αιτίες και και και και .......
Αλλά ναι ξέρω.... Είμαι αριστερός και ζητάω πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων για να πάω παραπέρα την κουβέντα
......
Καλό δρόμο λοιπόν, και καλή συνέχεια στο επόμενο θρεντ (ελπίζω και σε αυτό μιας και δεν τα έχει φάει τα ψωμιά του νομίζω...).
Καληνύχτα και όνειρα πολλά, γλυκά, γλυκόξινα, κι ότι γουστάρει ο καθένας.....