Νέα

66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από τη μία επικαλείσαι τις ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ που θα φάει όποιος υποστηρίζει τις απόψεις μου και από την άλλη λες ότι δεν απειλείς κανέναν και όχι δεν έχουμε τρομοκρατία...
Διάλογος supermouse style...
Ειπαμε...ΕΞΩ οποιος εχει τα balls.

Για να ΚΡΙΘΕΙ και να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ακομη.

Εδω μεσα δεν εισαι ΟΥΤΕ για τον πουτσο.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω...
Σε πληθυντικό μου απευθύνθηκε, σε πληθυντικό απάντησα...
Υποθέτω το 95% του ενεργού πληθυσμού που διαφωνεί εν όλω ή εν μέρει με το παραλήρημα του Υ/Π...
Ξερεις πολυ καλα οτι απ'αυτο το 95%,ζητημα ειναι αν ενα 5-10% εχει καποια ιδεα για το αντικειμενο,βασιζομενο ειτε σε παλιοτερες περιγραφες ειτε σε βιβλιογραφια...και να μην απομονωνουμε ενα γεγονος,απο τις καταστασεις που προηγηθηκαν...

Επισκέπτης
Ξερεις πολυ καλα οτι απ'αυτο το 95%,ζητημα ειναι αν ενα 5-10% εχει καποια ιδεα για το αντικειμενο,βασιζομενο ειτε σε παλιοτερες περιγραφες ειτε σε βιβλιογραφια...
Βιβλιογραφια?
Τι ειν'αυτο?

ΓΟΥΓΛΗΣ FTW λεμε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ειπαμε...ΕΞΩ οποιος εχει τα balls.

Για να ΚΡΙΘΕΙ και να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ακομη.

Εδω μεσα δεν εισαι ΟΥΤΕ για τον πουτσο.

Σταλινάκο, η ιστοριογραφία έχει αλλάξει και οι απολογητές των σταλινοτσολιάδων χάνουν διαρκώς έδαφος...Δημοσίως και ενυπογράφως.

Πέραν αυτού, η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποπέσει κάποιος είναι να υποστηρίζει ότι η μη ένταξη της ελλάδας στο ανατολικό μπλοκ είναι χαμένη ευκαιρία...

Τώρα δεν ξέρω αν είμαι για τον πούστο..Ούτως ή άλλως η άποψή σου δεν είναι και τόσο σημαντική, ούτε εδώ και ούτε και έξω...

Over & out απο μένα..
Πάω να δω κανά (γυναικείο) κώλό...

Προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Επισκέπτης
Και τι ακριβώς κανεις εδω λέμε?

μας λες τόση ωρα ποσο γαμάτος είσαι εκει εξω και πόσο καλα δέρνεις και σφαλιαρίζεις.
Ποτε το ειπα αυτο?

ΠΟΤΕ?

ΒΡΕΣ ΜΙΑ φορα που να ειπα τετοιο πραμα.

Η ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ παρεα με τον ισιο.

Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ που αναφερω,και που σκαλωσες,ΔΕΝ ειπα οτι την ριχνω.

Ειπα οτι ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ.

Εμενα μου αρκει να ΓΕΛΑΩ με τους βλακες.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και τι ακριβώς κανεις εδω λέμε?

μας λες τόση ωρα ποσο γαμάτος είσαι εκει εξω και πόσο καλα δέρνεις και σφαλιαρίζεις.
Ξεφευγεις,επιτρεψε μου...ο υπερποντικας ειπε, οτι αν ο ισιος βγει και πει αυτα που υποστηριζει εδω παρα εξω, θα εισπραξει γελωντα και ισως καμια σφαλιαρα...

υ.γ. ο ισιος δεν χρειαζεται cheerleaders....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Απειλες, βρισιες κτλ, οταν ειδα αυτο το topic δεν περιμενα κατι αλλο.

Επισκέπτης
Σταλινάκο, η ιστοριογραφία έχει αλλάξει και οι απολογητές των σταλινοτσολιάδων χάνουν διαρκώς έδαφος...Δημοσίως και ενυπογράφως.
Ο ισιος ειναι ΤΟΣΟ ασχετος που στο μυαλο του εχει διαμορφωσει δυο μπλοκ ιστοριογραφων που ειναι αντιμετωπα.

Απο την μια τυποι σαν τον Φλαισερ(που ΔΕΝ τον εχει διαβασει,αλλα τον θεωρει αναξιοπιστο)που-κατα τον ισιο-ειναι περιπου απολογητες του ΚΚΕ(τραγικο λαθος,αλλα ειπαμε:O ισιος ΕΙΝΑΙ ασχετος)...Και απο την αλλη οι Καλυβας και σια,που ειναι οι"μοντερνοι"και"προοδευτικοι"ιστοριογραφοι...

Το οτι ο Καλυβας εγραψε την εισαγωγη σε μια ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗ εκδοση,ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ την νοημοσυνη των αναγνωστων του δεν σημαινει τιποτε...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• triantaf.jpg
    triantaf.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Αντε τωρα να σκασει σε βαθος χρονου ο ισιος,και το καθε λιμο που γουγλαρει ακοπα και τζαμπα,κανα χιλιαρικο η και παραπανω για να την ψαξει...Αφου τα λεει ωραια ο Καλυβας στους συμμοριτες στην Καθημερινη,για εξοδα ειμαστε σου λεει?Για να χωνουμε στο χαλαρο πενηνταρες στα βιβλιοπωλεια?

Ελα ισιε...το αποσπασματακι με τον Τεμπο.."Στεμμα και Σβαστικα",2ος τομος,σελιδα 67...ΕΑΝ ειχες τον τομο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην το ειχες δει:Κατω απο τον τιτλο του κεφαλαιου ειναι.

Επισκέπτης
Η αλλη ειναι η καλη,που ειναι τα Σερμαν και γυρω ο κοσμος με τα πανω,που εχει τραβηχτει απο επανω.

Ξερεις ποια λεω.

Δεν την βρισκω,και περασε και η ωρα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Όταν εγώ με τον ΦΠ κάναμε μία γενική κουβέντα πριν κανά τέρμινο, ο ΠΠ την είχε χαρακτηρίσει ως "γενικές θέσεις περί του δέοντος... τρέχα γύρευε" δικαίως μάλλον, και είχε αρνηθεί να συμμετάσχει....

Τώρα (τι τώρα δηλαδή, από καταβολής του site) έχουμε μπλέξει με θέσεις γύρω από συγκεκριμένα ζητήματα, με αποτελέσματα γνωστά μα και ταυτόχρονα άγνωστα μιας και άκρη δε βγήκε ποτέ.

Κάποιοι από δω να χαρακτηρίζουν τους αριστερούς σταλινοτσολιάδες (λες και αν αντί για το Χίτλερ είχε πάει να μπει ο Στάλιν, δε θα τον πολεμούσαν αλλά θα έλεγαν περάστε κύριε :jerking:), κατά φαντασίαν εθνικόφρωνες (ας δεχτούμε τον όρο ως πιο ¨αθώο¨από αυτον του εθνικιστή για να πάμε παρακάτω...) οι οποίοι κωλοχτυπιούνται στα πατώματα για τα κακά που έχει φέρει η αριστερά και το κακόγουστο κούρεμα της Αλέκας στον τόπο (λες και δε μας φτάναν τα άλλα, έπρεπε να φέρει και η αριστερά) , για το πόσο φασίστας (για άλλη μια φορά) υπήρξε ο μουστακαλής Ρώσος {δες σας χάλασε όμως νομίζω (ή σας χάλασε τελικά γιατί έχω μπερδευτεί :think:) το καυλί που εφόρεσε στον άλλο μουστακαλή εκ Γερμανίας Αυστριακό), και για το αν ο Βελουχιώτης πολεμούσε αυτούς που πολεμούσε, μόνο και μόνο, επειδή στο δικό του λεξικό ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ σήμαινε να δώσει ο λαός ό,τι κερδίσει με το αίμα του στην αρκούδα.

Καλά πάμε.... Όλα καλά και άγια.....

Ακραίες θέσεις... Μεσαίες θέσεις.... Ακραίες (που θα ήθελαν να είναι μεσαίες) θέσεις.... Μεσαίες (που θα ήθελαν να είναι ακραίες) θέσεις.......

Ωραία πράματα....

Το γενικό λοιπόν κάποιους ενόχλησε.... Εκεί θα έπεφταν μάσκες, κεφάλια, και ότι έχει απομείνει....

Αλλά το γενικό ζορίζει.... Σφίγγει και δυσκολεύει όταν, ενώ έχεις πρόβλημα με το ΚΚΕ του 2010, εκτός του να το κράζεις (και καλά κάνεις), αναγκαστείς να δώσεις ερμηνεία σε γεγονότα μα και λύσεις, και υπόβαθρα, και αιτίες και και και και .......

Αλλά ναι ξέρω.... Είμαι αριστερός και ζητάω πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων για να πάω παραπέρα την κουβέντα :jerking:......

Καλό δρόμο λοιπόν, και καλή συνέχεια στο επόμενο θρεντ (ελπίζω και σε αυτό μιας και δεν τα έχει φάει τα ψωμιά του νομίζω...).

Καληνύχτα και όνειρα πολλά, γλυκά, γλυκόξινα, κι ότι γουστάρει ο καθένας.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κάποιοι από δω να χαρακτηρίζουν τους αριστερούς σταλινοτσολιάδες (λες και αν αντί για το Χίτλερ είχε πάει να μπει ο Στάλιν, δε θα τον πολεμούσαν αλλά θα έλεγαν περάστε κύριε :jerking:),

ναι, ακριβώς αυτό θα έλεγαν.

Ακραίες θέσεις... Μεσαίες θέσεις.... Ακραίες (που θα ήθελαν να είναι μεσαίες) θέσεις.... Μεσαίες (που θα ήθελαν να είναι ακραίες) θέσεις.......

Ωραία πράματα....

Το γενικό λοιπόν κάποιους ενόχλησε.... Εκεί θα έπεφταν μάσκες, κεφάλια, και ότι έχει απομείνει....

...και στην κορφή κανέλλα

για το πόσο φασίστας (για άλλη μια φορά) υπήρξε ο μουστακαλής Ρώσος {δες σας χάλασε όμως νομίζω (ή σας χάλασε τελικά γιατί έχω μπερδευτεί :think:) το καυλί που εφόρεσε στον άλλο μουστακαλή εκ Γερμανίας Αυστριακό), Καλά πάμε.... Όλα καλά και άγια.....

Αν δεν προσπαθούσες να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα θα έβλεπεςτην αλήθεια. Ήταν καλό που έχασε ο Χιτλερ, αλλά με ττίποτα δεν θα ήθελα να κυβερνηθώ απο τον ακόμα περισσότερο παρανοικό δικτάτορα Στάλιν. Στο μανιχαιστικό σου σύμπαν θεωρείς ότι αν πολεμήσουν 2 στρατοί θα πει πως ο ένας΄είναι ο διάολος αυτοπροσώπως και ο άλλος άγγελος εξ ουρανού?
Ας μην ξεχνάμε και τη συμφωνία μη επίθεσης Ριμπεντροφ-Μολοτοφ που είχαν κάνει οι Γερμανοι (φασίστες) με τους Ρώσσους (κουμουνιστές) το 1939

για το αν ο Βελουχιώτης πολεμούσε αυτούς που πολεμούσε, μόνο και μόνο, επειδή στο δικό του λεξικό ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ σήμαινε να δώσει ο λαός ό,τι κερδίσει με το αίμα του στην αρκούδα.

Για τον Βελουχιώτη τα χειρότερα εχουν ακουστεί απο το ΚΚΕ. Να ξαναθυμηθούμε τους χαρακτηρισμούς που του εδωσε επίσημα το κώμα?

ή αλλιώς: πως γράφουμε προτάσεις ολόκληρες χωρίς να λέμε απολύτως τίποτα με επίφαση επιχειρηματολογίας.

ενώ έχεις πρόβλημα με το ΚΚΕ του 2010, εκτός του να το κράζεις (και καλά κάνεις), αναγκαστείς να δώσεις ερμηνεία σε γεγονότα μα και λύσεις, και υπόβαθρα, και αιτίες και και και και .......

δηλαδή όταν λέει μια παπαριά το ΚΚΕ, θα πρέπει εκτός του να το κράζω να κανω και μια πολιτικοκοινωνικοιστορική ανάλυση μπας και δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα?
Ή πάλι θες να πεις κάτι αλλα το κρύβεις πάρα πολύ καλα κάτω απο τις λέξεις ωστε να μοιάζει σαν να μη λες τιποτα?

Αλλά ναι ξέρω.... Είμαι αριστερός και ζητάω πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων για να πάω παραπέρα την κουβέντα :jerking:......

Η αλλιώς: πως βάζω στο συνομιλητή μου λόγια που δεν ειπε (αλλά θα ήθελα να πει), ώστε σχολιάζοντάς τα να αισθάνομαι οτι τον βούλωσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom