Νέα

66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πού είναι η πλατεία πλαστήρα?  :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα δεκσα εχουν δυο επιλογες,που ειναι μια επιλογη δλδ...
α)Θα γινουν ρομπα βριζοντας μαναδες που γαμιουνται για 20 Ευρω.
β)θα γινουν ρομπα αντιγραφοντας παπαριες του τυπου"συμφωνο του Πετριτσιου"και"λογος της Δεσφινας".
Εν ολιγοις πρεπει να επιλεξουν ΠΩΣ θα γινουν ρομπα...Οι σοφιστιες περι απολιτικ δοσιλογων τελειωσανε τον Αυγουστο,δυστυχως...
Δωσ'τους λιγο περιθωριο ακομη...

Προς το παρόν ο μόνος που γίνεται ρόμπα είσαι εσύ που προσπαθεί να πει ότι η 5η ολομέλεια δεν ήταν έτσι αλλά γιιουβέτσι, οτι δεν εννοούσε απόσχιση αλλά αυτοδιάθεση και άλλα επιχειρήματα της πλάκας που θυμίζουν θεολόγο που προσπαθεί να εξηγήσει την άμωμο σύλληψη.

Για την πηγάδα τα είπαμε, δεν τα είπαμε;
Το μόνο κρίμα είναι ότι οι 1000 σφαγιασθέντες δεν πήραν και 1000 ελασίτες μαζί τους στον τάφο, να ξεβρωμίσει ο τόπος και από τους δύο...

Γαμώ τους μυστακοφόρους δικτάτορες και τις ματοβαμμένες ιδεολογίες σας.

Επισκέπτης
ΟΚ εστειλα αλλο,αλλα παιδια ο τυπος ειναι off.

Oποτε για αποψε μαλλον πεφτει ενα ψιλο-ακυρο.

Επισκέπτης
Για την πηγάδα τα είπαμε, δεν τα είπαμε;
Το μόνο κρίμα είναι ότι οι 1000 σφαγιασθέντες δεν πήραν και 1000 ελασίτες μαζί τους στον τάφο, να ξεβρωμίσει ο τόπος και από τους δύο...
Να ξεβρωμουσε ο τοπος και απο σενα τι ωραια θα ητανε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να ξεβρωμουσε ο τοπος και απο σενα τι ωραια θα ητανε...

Δεν λες πάλι καλά που υπάρχουν οι λαλέπηδες και μπορείς να προσποιείσαι ότι έχεις επίπεδο...
Γιατί το δυστύχημα είναι ότι νομίζεις ότι είσαι καλύτερός τους, όπως κάποτε οι σταλινοτσολιάδες νόμιζαν ότι είναι καλύτεροι από τους ταγματασφαλίτες...

Πες μας καλύτερα για την καταχθόνια εξωτερική πολιτική του Ζαχαριάδη να γελάσουμε λίγο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πες μας καλύτερα για την καταχθόνια εξωτερική πολιτική του Ζαχαριάδη να γελάσουμε λίγο...

Εγώ λέω επειδή έχουν ανέβει οι τόνοι να το κλείσουμε και να καληνυχτιστούμε για σήμερα.

Αύριο πάλι. Πάντως εγώ θέλω ειλικρινά να εξηγήσουμε το "lalepi - σαλέπι = str81977 = Φυλήςυχος Πολίτης". Μου θυμίζει κάποιον που δεν έχει ξαναδει Ασιάτες και τους λέει όλους Κινέζους...  :think:

Επισκέπτης
Δεν λες πάλι καλά που υπάρχουν οι λαλέπηδες και μπορείς να προσποιείσαι ότι έχεις επίπεδο...
Γιατί το δυστύχημα είναι ότι νομίζεις ότι είσαι καλύτερός τους, όπως κάποτε οι σταλινοτσολιάδες νόμιζαν ότι είναι καλύτεροι από τους ταγματασφαλίτες...
Αχαχαχαχαχαχαχα...το επιπεδο του φτιαγμενου ΔΑΠιτη δικηγορου....αχαχαχαχαχαχαχα
Φυσικα και εισαι ιδιος κι απαραλλαχτος με τους λαλεπιδες,και καθε μερα κωλοτριβεσαι μαζι τους ελαφρως,ισα ισα για να τους αβανταρεις αλλα οχι τοσο πολυ για να σε παρει η βρωμα...αχαχαχαχαχαχαχα
Να σκασεις κανα χιλιαρικο για βιβλια,να τα διαβασεις και να παρατησεις τις γουγλιες...και μετα τα ξαναλεμε σοβαρα...μεχρι τοτε ΡΟΜΠΑ θα σε κανω οταν αμολας μαλακιες του τυπου"9,3%","λογος στη Δεσφινα"κλπ.,και σοφισματα του τυπου"απολιτικ δοσιλογοι"...
Βγες ρε νουμερο και πες τα αυτα εξω σε καμμια παρεα...να γελασει και το παρδαλο κατσικι με την παρτη σου....Αχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Εγώ λέω επειδή έχουν ανέβει οι τόνοι να το κλείσουμε και να καληνυχτιστούμε για σήμερα.

Αύριο πάλι. Πάντως εγώ θέλω ειλικρινά να εξηγήσουμε το "lalepi - σαλέπι = str81977 = Φυλήςυχος Πολίτης". Μου θυμίζει κάποιον που δεν έχει ξαναδει Ασιάτες και τους λέει όλους Κινέζους...  :think:
ΦΠ,ο ισιος ΦΑΓΩΘΗΚΕ πριν κανα μηνα με το αλλο το λιμο να αποδειξουν οτι ΔΕΝ εχουνε σχεση με τους δοσιλογους σαν παραταξη και ιδεολογια...Και οταν του εριξα το επεισοδιο στην Βουλη το 1963 με τον Παπαδοπουλο,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ,εβγαλε φλυκταινες και αρχισε τα αβαβα...ο δε παρτενερ του απλα το ΒΟΥΛΩΣΕ.

Και θα μιλησει το λιμο για το επιπεδο του,επειδη εχει φραγκα...αχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom