gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αμα ξεκινησεις αντι να χαζοκουβεντιαζεις προλαβαινεις και συ... ;)Τι μονος σου και μονος μου ρε.. και λες μερος και ωρα;
αμα ξεκινησεις αντι να χαζοκουβεντιαζεις προλαβαινεις και συ... ;)Τι μονος σου και μονος μου ρε.. και λες μερος και ωρα;
Παγκρατι βρεπού είναι η πλατεία πλαστήρα?
Ορθη παρατηρηση.Τι μονος σου και μονος μου ρε.. και λες μερος και ωρα;
κι εσυ τεκνον;πού είναι η πλατεία πλαστήρα?
Παγκρατι βρε
Ορθη παρατηρηση.
ΟΚ,στελνω αλλο.
Τα δεκσα εχουν δυο επιλογες,που ειναι μια επιλογη δλδ...
α)Θα γινουν ρομπα βριζοντας μαναδες που γαμιουνται για 20 Ευρω.
β)θα γινουν ρομπα αντιγραφοντας παπαριες του τυπου"συμφωνο του Πετριτσιου"και"λογος της Δεσφινας".
Εν ολιγοις πρεπει να επιλεξουν ΠΩΣ θα γινουν ρομπα...Οι σοφιστιες περι απολιτικ δοσιλογων τελειωσανε τον Αυγουστο,δυστυχως...
Δωσ'τους λιγο περιθωριο ακομη...
Με μπερδεψεs τωρα Απο Θεσ/κη δεν εισαι????ουουυυυυ ωραία κοντά είμαι, αρπάζω την κάμερα
Γκαγκαρα ρε???? Και στην γειτονια μου?????όχι ρε
ουουυυυυ ωραία κοντά είμαι, αρπάζω την κάμερα
έρι δε γαμιέσαι
Να ξεβρωμουσε ο τοπος και απο σενα τι ωραια θα ητανε...Για την πηγάδα τα είπαμε, δεν τα είπαμε;
Το μόνο κρίμα είναι ότι οι 1000 σφαγιασθέντες δεν πήραν και 1000 ελασίτες μαζί τους στον τάφο, να ξεβρωμίσει ο τόπος και από τους δύο...
Γκαγκαρα ρε???? Και στην γειτονια μου?????
αχαχαχαχαχαχα
Να ξεβρωμουσε ο τοπος και απο σενα τι ωραια θα ητανε...
Απο τον καμπο και κατω ενα χρωμα εχουμε ολοιόχι γκάγκαρα
πειραιώτισσα, αθήνα έμεινα ξώφαλτσα
Πες μας καλύτερα για την καταχθόνια εξωτερική πολιτική του Ζαχαριάδη να γελάσουμε λίγο...
εμ μπερδευτηκε ο ανθρωπος με τοσους κλωνους γυναικειους.....όχι ρε
Αχαχαχαχαχαχαχα...το επιπεδο του φτιαγμενου ΔΑΠιτη δικηγορου....αχαχαχαχαχαχαχαΔεν λες πάλι καλά που υπάρχουν οι λαλέπηδες και μπορείς να προσποιείσαι ότι έχεις επίπεδο...
Γιατί το δυστύχημα είναι ότι νομίζεις ότι είσαι καλύτερός τους, όπως κάποτε οι σταλινοτσολιάδες νόμιζαν ότι είναι καλύτεροι από τους ταγματασφαλίτες...
Να σκασεις κανα χιλιαρικο για βιβλια,να τα διαβασεις και να παρατησεις τις γουγλιες...και μετα τα ξαναλεμε σοβαρα...μεχρι τοτε ΡΟΜΠΑ θα σε κανω οταν αμολας μαλακιες του τυπου"9,3%","λογος στη Δεσφινα"κλπ.,και σοφισματα του τυπου"απολιτικ δοσιλογοι"...Πες μας καλύτερα για την καταχθόνια εξωτερική πολιτική του Ζαχαριάδη να γελάσουμε λίγο...
ΦΠ,ο ισιος ΦΑΓΩΘΗΚΕ πριν κανα μηνα με το αλλο το λιμο να αποδειξουν οτι ΔΕΝ εχουνε σχεση με τους δοσιλογους σαν παραταξη και ιδεολογια...Και οταν του εριξα το επεισοδιο στην Βουλη το 1963 με τον Παπαδοπουλο,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ,εβγαλε φλυκταινες και αρχισε τα αβαβα...ο δε παρτενερ του απλα το ΒΟΥΛΩΣΕ.Εγώ λέω επειδή έχουν ανέβει οι τόνοι να το κλείσουμε και να καληνυχτιστούμε για σήμερα.
Αύριο πάλι. Πάντως εγώ θέλω ειλικρινά να εξηγήσουμε το "lalepi - σαλέπι = str81977 = Φυλήςυχος Πολίτης". Μου θυμίζει κάποιον που δεν έχει ξαναδει Ασιάτες και τους λέει όλους Κινέζους...