str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγώ λέω επειδή έχουν ανέβει οι τόνοι να το κλείσουμε και να καληνυχτιστούμε για σήμερα.
Αύριο πάλι. Πάντως εγώ θέλω ειλικρινά να εξηγήσουμε το "lalepi - σαλέπι = str81977 = Φυλήςυχος Πολίτης". Μου θυμίζει κάποιον που δεν έχει ξαναδει Ασιάτες και τους λέει όλους Κινέζους...
Τι να εξηγήσουν μωρέ...
Στο όποιον εγκέφαλο τους έχει μείνει από την κατήχηση, όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους, είναι φασίστας, ταγματασφαλίτης, απολογητής του κεφαλαίου, εθνίκι, υπεύθυνος για την πείνα στην αφρική και για τις πλυμμήρες στο πακιστάν...
Έχουν πλήρη αδυναμία να αντιληφθούν ενδιάμεσες θέσεις, διαφοροποιήσεις από γραμμές, εναλλακτικές θεωρήσεις...
Ούτε γέλιο δεν βγάζουν πια.
Αχαχαχαχαχαχαχα...το επιπεδο του φτιαγμενου ΔΑΠιτη δικηγορου....αχαχαχαχαχαχαχα
Φυσικα και εισαι ιδιος κι απαραλλαχτος με τους λαλεπιδες,και καθε μερα κωλοτριβεσαι ελαφρως,ισα ισα για να τους αβανταρεις αλλα οχι τοσο πολυ για να σε παρει η βρωμα...αχαχαχαχαχαχαχαΝα σκασεις κανα χιλιαρικο για βιβλια,να τα διαβασεις και να παρατησεις τις γουγλιες...και μετα τα ξαναλεμε σοβαρα...μεχρι τοτε ΡΟΜΠΑ θα σε κανω οταν αμολας μαλακιες του τυπου"9,3%","λογος στη Δεσφινα"κλπ.,και σοφισματα του τυπου"απολιτικ δοσιλογοι"...
Βγες ρε νουμερο και πες τα αυτα εξω σε καμμια παρεα...να γελασει και το παρδαλο κατσικι με την παρτη σου....Αχαχαχαχαχα
Βλεπεις παντού λαλέπηδες (έχεις μάλλον πολλούς καθρέφτες στο σπίτι σου)...
Δεν πειράζει όμως...
Είσαι η πιο φθηνή ψυχαγωγία...
Χωρίς να πληρώνω τίποτα ακούω τις πλέον απίστευτες ανοησίες- κάτι σε λιακόπουλο στο πιο αριστερό- και το τραγικοκωμικό είναι ότι νομίζεις όχι είσαι και διαβασμένος.
Η ιστορία σας έχει θάψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και σε αυτή τη γαμημένη γωνιά της ευρώπης, έχουμε ακόμη οπαδούς του υπαρκτού, του στάλιν και των λαϊκών δημοκρατιών...
Αν σας βάζαμε σε τσίρκο, θα πληρώναμε και το έλλειμα....