Νέα

62 πλουσιότεροι κατέχουν περισσότερο πλούτο απ’ ό,τι τα φτωχότερα 3,6 δισ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κλάσε μας μια μάντρα αρχίδια ρε μαλάκα! Όποτε ξεμένεις από επιχειρήματα το ρίχνεις στη μπουρδολογία και τη σκατοψυχιά λέμε!

Μην είσαι σκληρός ντοκ.
Το ''παιδί'' είναι σε θεραπεία

Συνημμένα

• 0f9e159da71326755d9d237d8169bf56.jpg
    0f9e159da71326755d9d237d8169bf56.jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 13

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σιγα μωρη κλαραμπελ. Τον χαλασε το μαλακα το οτι ξεμεινα απο επιχειρηματα και καλα. Ο ιδιος μαλακας που τα "επιχειρήματά" αρχιζουν και τελειωνουν στο οτι ειμαι κομμουνιστης γιαυτο και Χ,Ψ,Ζ... Πραγματικα ρε φιλε, εχεις ιδεα τι γραφεις? Εχεις ιδεα ποσο γελοιος εισαι αυτη τη στιγμη? Τι να πω. :priest:

Ρε παπάρα στον πούτσο μου επιτέλους τί σκατά είσαι πολιτικά! Τα "εγκλήματα πολέμου" του Ρήγκαν γιατί δεν μας τα αναφέρεις να τα μάθουμε κι εμείς;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε παπάρα στον πούτσο μου επιτέλους τί σκατά είσαι πολιτικά! Τα "εγκλήματα πολέμου" του Ρήγκαν γιατί δεν μας τα αναφέρεις να τα μάθουμε κι εμείς;
Οχι τυπε. Να μαθεις να μιλας σαν ανθρωπος. Μετα απο τετοια

Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι σε στεναχωρεί το γεγονός ότι το τέλος του ψυχρού πολέμου βρήκε ηττημένη την ιδεολογία σου, αλλά τί σκας; Αφού μετά από 25 χρόνια σε μια χώρα της νότιας Βαλκανικής κάποιοι ηλίθιοι αποφάσισαν την αναστήλωση του πτώματος εκείνης της ιδεολογίας.

και τετοια

ΝΑΙ ρε ΗΛΙΘΙΕ! Αυτό σε σταναχωρεί, το ότι ο Ρήγκαν διέλυσε την Σοβιετία χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα! Τα άλλα είναι της πούτσας, καραγκιόζη!

περιμενεις και κουβεντα? Να μαθεις να μιλας σαν ανθρωπος και οχι σαν τα φασιστοτρολλ της πλακας, που ηδη βλεπεις να μου ζητιανευουν σημασια εδω και διπλα, αν θες κουβεντα. Πρωτα εφαρμοζεις στον εαυτο σου αυτα που νομιζεις οτι δικαιουσαι να ζητας απο τους αλλους. Ciao.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε Τζάμπα θα μας πείς για τα εγκλήματα πολέμου του Ρήγκαν ή όχι ???

ή πέταξες μια παπαριά στον αέρα χωρίς να έχεις ιδέα και τώρα προσπαθείς με καυγά να αποφύγεις να πείς "έκανα λάθος"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οχι τυπε. Να μαθεις να μιλας σαν ανθρωπος. Μετα απο τετοια

και τετοια

περιμενεις και κουβεντα? Να μαθεις να μιλας σαν ανθρωπος και οχι σαν τα φασιστοτρολλ της πλακας, που ηδη βλεπεις να μου ζητιανευουν σημασια εδω και διπλα, αν θες κουβεντα. Πρωτα εφαρμοζεις στον εαυτο σου αυτα που νομιζεις οτι δικαιουσαι να ζητας απο τους αλλους. Ciao.
Εγινα και φασιστοτρόλ τωρα?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ρε Τζάμπα θα μας πείς για τα εγκλήματα πολέμου του Ρήγκαν ή όχι ???
Αφγανισταν, Σανταμ, Νικαραγουα.

ή πέταξες μια παπαριά στον αέρα χωρίς να έχεις ιδέα και τώρα προσπαθείς με καυγά να αποφύγεις να πείς "έκανα λάθος"
Υπονοεις οτι επρεπε να του πω και ευχαριστω του μαλακα γι'αυτα, ε?

Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι σε στεναχωρεί το γεγονός ότι το τέλος του ψυχρού πολέμου βρήκε ηττημένη την ιδεολογία σου, αλλά τί σκας; Αφού μετά από 25 χρόνια σε μια χώρα της νότιας Βαλκανικής κάποιοι ηλίθιοι αποφάσισαν την αναστήλωση του πτώματος εκείνης της ιδεολογίας.

ΝΑΙ ρε ΗΛΙΘΙΕ! Αυτό σε σταναχωρεί, το ότι ο Ρήγκαν διέλυσε την Σοβιετία χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα! Τα άλλα είναι της πούτσας, καραγκιόζη!

Σε παρακαλω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αφγανισταν, Σανταμ, Νικαραγουα.

Υπονοεις οτι επρεπε να του πω και ευχαριστω του μαλακα γι'αυτα, ε?

Ρε τύπε αφού λες μαλακίες φταίω εγώ που σε λέω μαλάκα;
Τί ηλιθιότητες αραδιάζεις εδώ; Να τις πιάσουμε μία-μία!
Ο Ρήγκαν παρέδωσε την προεδρία τον Γενάρη του 1989.
1. Ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1990, επί Τζωρτζ Μπους πατρός. Πρώτη μαλακία!
2. Αφγανιστάν, ακόμα μεγαλύτερη μαλακία! Τον Φλεβάρη του 1989, δηλαδή ένα μήνα αφού ο Ρήγκαν είχε παραδώσει την προεδρία, στο Αφγανιστάν πολεμούσαν ακόμα οι Σοβιετικοί! Αλλά ο Ρήγκαν έκανε εγκλήματα πολέμου, λέει ο ηλίθιος.
Στο Αφγανιστάν οι δυτικοί επενέβησαν τον 21ο αιώνα 12 χρόνια αφού ο Ρήγκαν είχε πάψει να είναι πρόεδρος!
3. Στην Νικαράγουα από όσο ξέρω οι ΗΠΑ δεν επενέβησαν ποτέ, παρά μόνο υποστηρίζοντας τους αντιπάλους των Σαντινίστας (Κόντρας, Βιολέττα Τσαμόρο) που δικαίωμα του καθενός είναι να υποστηρίζει όποιον θέλει.
Τα "εγκλήματα πολέμου" περιμένω ακόμα να διαβάσω!

Στο μεταξύ είχε έρθει το τέλος του ψυχρού πολέμου και η πτώση του τείχους του Βερολίνου με ενέργειες του Ρήγκαν, μάλλον αυτό θα θεωρείς εγκληματική πράξη...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλα σου ελεγα παραπανω οτι εισαι ανιστορητος λοιπον. Τρομακτικα ανιστορητος απ'οτι αποδεικνυεις. Ανοιξε κανα βιβλιαρακι. Δεν ειναι ολα ροδινα οπως προσταζει η ασπρομαυρη κοσμοθεωρια σου. ;) Και φυσικα μονο ενας κομμουνιστης σαν κι εμενα θα εβλεπε ως εγκλημα τη δημιουργια των Κοντρας, ετσι? Τραζικ. Φυσικα και ο καθενας εχει δικαιωμα να υποστηριζει οποιους εγκληματιες θελει. Μετα τον κρινει η ιστορια χεζοντας στον ταφο του ομως. Τελικα καλυτερα να σε αφηνω να μιλας απο το να επεμβαινω, το κοντέινερ μαλακιες που εγραψες εδω απο πανω ποτε δε θα μπορουσα να στο ψαρεψω μονος μου. :hi:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τους κόντρας τους είχα αναφέρει κι εγώ και ομολογώ ότι αδυνατώ να χαρακτηρίσω την υποστήριξή τους ως "έγκλημα πολέμου", αλλά αυτό ας το ξεπεράσουμε. Και βέβαια για την εκλεγείσα πρόεδρο Βιολέτα Τσαμόρο που ο άντρας της είχε υπάρξει αντίπαλος του καθεστώτος Σομόζα, αλλά είχε δολοφονηθεί από την "ΟΠΛΑ" των Σαντινίστας ως "αστός", καλή ώρα σαν τον δικό μας Ψαρρό, τσιμουδιά!

Για τον Σαντάμ και το Αφγανιστάν όμως είπες μαλακία ή όχι;

Και βέβαια δεν περιμένω να μου πεις ότι είχε πανηγυρίσει για την πτώση του τείχους, αλλά μπορείς να με εκπλήξεις ευχάριστα αν όντως είχες...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και βέβαια για την εκλεγείσα πρόεδρο Βιολέτα Τσαμόρο που ο άντρας της είχε υπάρξει αντίπαλος του καθεστώτος Σομόζα, αλλά είχε δολοφονηθεί από την "ΟΠΛΑ" των Σαντινίστας ως "αστός", καλή ώρα σαν τον δικό μας Ψαρρό, τσιμουδιά!
Τα εγκληματα των Σοβιετικων ειναι γνωστα και καταγεγραμμενα. Σε τεραστια αντιθεση με τα εγκληματα των "καλων", του ηρωα τον ανιστορητων βλακοδεξιων παγκοσμιως, του Ρηγκαν. Δυο λαθη δεν κανουν ενα σωστο. Δυο εγκληματα δεν κανουν ενα δικαιο. Το ξερω, δυσκολο να το κατανοησεις, αλλα προσπαθησε.

Για τον Σαντάμ και το Αφγανιστάν όμως είπες μαλακία ή όχι;
Ναι βεβαια. Ειπα μαλακια. Η πρωτη αναμιξη των Αμερικανων στο Αφγανισταν ηταν το 2001, πριν απο αυτο δεν ειχαν παιξει απολυτως κανενα ρολο στη διαμορφωση του μέλλοντός του. Οπως και με την πρωτη αναμιξη στο Ιρακ το 1990. Κανε μου τη χαρη. Πες τα αυτα εξω γιατι ειμαι περιεργος να δω τι θα σου πουνε. Κατα τα αλλα τελειωνει εδω αυτο. Δεν εχει νοημα. Δεν κερδιζω κατι απαντωντας σε τρολλ σαν κι εσενα. Πες μου παλι ποσο κομμουνιστης ειμαι στην επομενη απάντησή σου.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γιά πες, γιά πες.

Να λένε όμως και για την υποστήριξη της Σοβιετικής Ένωσης προς τους Σαντινίστας μέσω Κούβας.
Ναι, και. Με βλεπεις να υποστηριζω καπου τους Σοβιετικους και μου το γραφεις αυτο?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Γιά πες, γιά πες.

Να λένε όμως και για την υποστήριξη της Σοβιετικής Ένωσης προς τους Σαντινίστας μέσω Κούβας.

Καλά τώρα κι εσύ. Αφού είναι γνωστό ότι η Σοβιετία υποστήριζε πάντα τους "καλούς", άρα σωστά έκανε! :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ναι βεβαια. Ειπα μαλακια. Η πρωτη αναμιξη των Αμερικανων στο Αφγανισταν ηταν το 2001, πριν απο αυτο δεν ειχαν παιξει απολυτως κανενα ρολο στη διαμορφωση του μέλλοντός του. Οπως και με την πρωτη αναμιξη στο Ιρακ το 1990. Κανε μου τη χαρη. Πες τα αυτα εξω γιατι ειμαι περιεργος να δω τι θα σου πουνε. Κατα τα αλλα τελειωνει εδω αυτο. Δεν εχει νοημα. Δεν κερδιζω κατι απαντωντας σε τρολλ σαν κι εσενα. Πες μου παλι ποσο κομμουνιστης ειμαι στην επομενη απάντησή σου.

Δεν είπες για "κάποιο ρόλο"! Είπες για εγκλήματα ΠΟΛΕΜΟΥ!
Και ασφαλώς είπες μαλακία διότι για να υπάρξει έγκλημα πολέμου πρέπει πρώτα να υπάρχει πόλεμος στον οποίον να εμπλέκεται αυτός που υποτίθεται ότι εγκληματεί και ατυχώς για εσένα ο Ρήγκαν ήταν από τους λίγους Αμερικάνους προέδρους που επί ημερών του η ΗΠΑ δεν διεξήγαγαν κανένα πόλεμο!

Πες "έκανα ένα λάθος" και σταμάτα να υποστηρίζεις ανοησίες!
Το να μην σου αρέσει η οικονομική πολιτική του Ρήγκαν είναι δικαίωμά σου, να τον κρίνεις όμως γι αυτό και να μην λες ιστορικές ανακρίβειες.
Και ξέρεις κάτι; Όλα αυτά που σου έγραψα δεν τα διάβασα σε κανένα βιβλίο, δεν χρειάστηκε! Τα έχω ζήσει και τα θυμάμαι ακόμα...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Το 60χρονο παχουλό πασοκάκι , το Βολταιράκι ,
πάλι είπε τις πασοκιές του !

Δεν έχει  σημασία ,λέει ο παχουλός, αν 62 άνθρωποι
έχουν στα χέρια τους περισσότερο πλούτο από 3,6 δισ ανθρώπων .
Λες και τα 62 αυτά παράσιτα , έχουν οι ίδιοι παράγει τον πλούτο.
Με απάτες , κλεψιές, δωροδοκίες πολιτικών, νομιμοφανείς κομπίνες,
μονοπώλια και με δανεισμό χρημάτων ανύπαρκτων έγιναν πλούσιοι.
Και φυσικά με κομπίνες στο χρηματιστήριο.
Οχι με την " αξία "τους .

Ρε Βολταιράκο, πως το έλεγες την άλλη φορά,
"η  ταχύτητητα δεν είναι παράγωγος συνάρτησης" !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ενώ σε όλα τα βιβλία Μαθηματικών η ταχύτητα είναι
το κλασικό παράδειγμα παραγώγου, της συναρτησης της
απόστσης σε σχέση με το χρόνο.

Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις βολταιροπασόκι !  :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Το 60χρονο παχουλό πασοκάκι , το Βολταιράκι ,

Θα σε στεναχωρήσω ενδεχομένως αλλά και τον Βολταίρο τον έχω συναντήσει και πίστεψέ με ΔΕΝ είναι καθόλου παχύς, όπως έχεις πει πολλές φορές και το έχεις πιστέψει κι ο ίδιος πλέον. ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Θα σε στεναχωρήσω ενδεχομένως αλλά και τον Βολταίρο τον έχω συναντήσει και πίστεψέ με ΔΕΝ είναι καθόλου παχύς, όπως έχεις πει πολλές φορές και το έχεις πιστέψει κι ο ίδιος πλέον. ;)

Τα έχασε τα κιλάκια του ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα που έφυγε το Πασοκ από την εξουσία
δεν έχει τόσο πολύ μάσα ;  :2funny:

Τουλάχιστον έμαθε ότι η ταχύτητα είναι
παράγωγος συνάρτησης ;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και ξέρεις κάτι; Όλα αυτά που σου έγραψα δεν τα διάβασα σε κανένα βιβλίο, δεν χρειάστηκε! Τα έχω ζήσει και τα θυμάμαι ακόμα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφου το παραδεχεσαι τυπε. Η παραδοχη ειναι το πρωτο βημα. Καλο διαβασμα ευχομαι, θα δεις πολλα ομορφα.

Α, και ο ελευθερος κοσμος σε ευχαριστει για την στρατιωτικη υπηρεσια σου στο Αφγανισταν και στο Ιρακ. Τα εχεις ζησει εγραψες και δε χρειαστηκες να διαβασεις. Τα εχεις ζησει. Τα εχεις ζησει και ξερεις εσυ χωρις διαβασμα. Που σημαινει οτι ειτε πολεμησες στο Αφγανισταν και στο Ιρακ τη δεκαετια του 80 ειτε εισαι ακομα πιο γελοιος και απο οτι ειχα φανταστει μεχρι τωρα... Διαλεξε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Εννοούσε, ότι τα έβλεπε από την τηλεόραση .
Όπως βλέπουμε τώρα τα πολιτικά δρώμενα .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Βέβαια , η τηλεόραση κρύβει μεγάλο ποσοστό
της αλήθειας...