Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο χειρουργείο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009, 12:21

..............................

Ο δράστης που τραυμάτισε τον ανθυπαστυνόμο δεν εντοπίστηκε, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν η πέτρα εκσφενδονίστηκε μέσα από το Πολυτεχνείο.

Mε την πετρα τι εγινε, την πιασανε ?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Στο χειρουργείο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009, 12:21

Χήτος Βασίλης

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ που χτυπήθηκε από πέτρα το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν με αφορμή τη μνήμη της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο διμοιρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι αλλά και με συντριπτικό κάταγμα στην άνω γνάθο. Στον σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό κρίθηκε αναγκαίο να γίνει οστεοσύνθεση με σιδεράκια.

Ο αστυνομικός, όταν δέχθηκε την πέτρα, βρισκόταν με τους άνδρες του δίπλα από το Πολυτεχνείο στην οδό Στουρνάρη.

Για τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου του, ο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ Κώστας Καραδήμας ανέφερε στη zougla.gr ότι: «Ο διμοιρίτης χτυπήθηκε τόσο άσχημα που αν δεν φορούσε το κράνος του σίγουρα τώρα δεν θα ζούσε. Θα χρειαστεί να βγει σε αναρρωτική άδεια ακόμη και για έναν χρόνο. Και όμως, για όλο αυτό το διάστημα θα έχει περικοπή του μισθού του κατά το 1/3. Πώς θα ζήσει την οικογένεια του; Έχει παιδιά να μεγαλώσει... Αυτός ο παραλογισμός πρέπει να σταματήσει. Είναι κάτι που του συνέβη σε διατεταγμένη υπηρεσία.»

Ο δράστης που τραυμάτισε τον ανθυπαστυνόμο δεν εντοπίστηκε, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν η πέτρα εκσφενδονίστηκε μέσα από το Πολυτεχνείο.

Οκ
Αυτός όμως πλέον μπορεί να κάθεται και να πληρώνεται...

Για τα "λούλούδια" που σας μοιράζουν μέσα από τα τείχη δεν μας είπες ... και εκεί ατιμώρητα και με την ανοχή της ηγεσίας...
Τώρα και με "πράσινους" κόκους... :2funny:

Ζήτω ο εμφύλιος της Αριστεράς!!!! :dancing:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Για τα "λούλούδια" που σας μοιράζουν μέσα από τα τείχη δεν μας είπες ... και εκεί ατιμώρητα και με την ανοχή της ηγεσίας...
Τώρα και με "πράσινους" κόκους... :2funny:

Ζήτω ο εμφύλιος της Αριστεράς!!!! :dancing:
:rockon:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ξέρεις ρε γιατί το γουστάρω το πασοκ ... είναι τόσο πούστικο κόμμα στην συμπεριφορά που πραγματικά φέρνει σε τρομερό αδιέξοδο τους ίδιους του τους οπαδούς ... που πολύ απλά δεν θέλουν να ψηφίζουν ένα δεξιό κόμμα, και καταλήγουν να ψηφίζουν κάτι χειρότερο...

Δεν ξέρω αν θυμάσαι την ηθική παρακμή προ του 2004, απίστευτο σκηνικό...

Οι άλλοι που ακολούθησαν απλά δεν ξέρουν να ελίσσονται, δεν κλέβουν με το γάντι ... ήταν πρωτάρηδες...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Οι άλλοι που ακολούθησαν απλά δεν ξέρουν να ελίσσονται, δεν κλέβουν με το γάντι ... ήταν πρωτάρηδες...

όταν το 81 έφυγε η ΝΔ και ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ είπανε.."φύγανε οι δεξιοί και ήρθαν οι αδέξιοι"....

η ιστορία επαναλαμβάνεται...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ξέρεις ρε γιατί το γουστάρω το πασοκ ... είναι τόσο πούστικο κόμμα στην συμπεριφορά που πραγματικά φέρνει σε τρομερό αδιέξοδο τους ίδιους του τους οπαδούς ... που πολύ απλά δεν θέλουν να ψηφίζουν ένα δεξιό κόμμα, και καταλήγουν να ψηφίζουν κάτι χειρότερο...

αυτοι ειχαν και καλους δασκαλους...
λαλιωτης,ακης,παγκαλος,παπαντωνιου κλπ....
εδω καμαρωνουν ακομα για τον πορνογερο που συμμετειχε στο μεγαλυτερο οικονομικο σκανδαλο της δεκαετιας του 90.. :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ο Χατζηστεφανου σε μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ επετειακη εκπομπη το μεσημερι της περασμενης Κυριακης.
Ολα τα λεφτα τα σχολια διαφορων ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ τυπου ΠαπαχελοΜανδραβελοΓιαννναροσια...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Οχι ρε συ, Το ΠΑΣΟΚ βρισκεται στη μεση και οταν θελουν  ΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ...
ακομη με λιγο ζορι ΠΑΝΕ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ με κυνδυνο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ή να ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ :uglystupid:
Αμα θελουν στριψουν ΑΡΙΣΤΕΡΑ Στριβουν.. (Ποτε δεν το εκαναν βεβαια) :uglystupid:

Ξερεις ποση τεχνη θελει να στο παιζουν κεντρωοι και μια ζωη να βρισκονται
ΔΕΞΙΑ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (με επιροες κεντρου) :uglystupid:

Θελει ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΧΝΗ  :uglystupid:

Ξεχασες το ηγετικο του Αντρεα με τα λεφτα (για την ΒΙΛΙΤΣΑ στην ΕΚΑΛΗ)

"Δε δικαιουμαι και εγω ενα δωρακι" :uglystupid:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Yorgos ελα να μας πεις για τους γερμανους..

μικρό και ανοήτο οργισμένο νιάτο, λες με 2 videάκια να μπορείς να μου πεις κάτι για την Γερμανία?

(ειδικά με τα συγκεκριμένα)

μην γίνεσαι και εσύ σαν τους θεωρητικούς του site που έχουν γνώμη επί παντός επιστητού με εμπειρία από το keyboard

δεν σου πάει

:grin:

και μην ξεχνάς

κάψτε, σπάστε ότι μπορείτε

βολεύει!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Βλέπω οι έλληνες φοιτητές στις ΗΠΑ κρατούν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου...
Ελπίζω μόνο να μην τους πιάσουν διότι ούτε τα εμβάσματα του μπαμπα δεν θα φτάνουν για bail out...

Βέβαια δεν βλέπω και να διασταυρώνεται από καμία άλλη πηγή.

Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γραφτεί εδώ και να στάλθηκε στο indymedia με e-mail.

Τα αγγλικά είναι πάντως μέτρια μετάφραση κατ' ευθείαν από τα Ελληνικά.

Και δεν βλέπω το Washington D.C. Beautification Project να είχε άλλη δράση.

Δηλαδή ο επόμενος στόχος ποιός θα είναι;
Το J. Edgar Hoover Building ή το Langley;

Πάντως ελπίζω να μην ήταν αυτό το παράθυρο:
2469638452_570c211d8c.jpg

Επισκέπτης
μικρό και ανοήτο οργισμένο νιάτο, λες με 2 videάκια να μπορείς να μου πεις κάτι για την Γερμανία?

(ειδικά με τα συγκεκριμένα)

μην γίνεσαι και εσύ σαν τους θεωρητικούς του site που έχουν γνώμη επί παντός επιστητού με εμπειρία από το keyboard

δεν σου πάει

:grin:

και μην ξεχνάς

κάψτε, σπάστε ότι μπορείτε

βολεύει!
ναι μπορω να σου πω οτι παρα τα δρακοντεια μετρα που εχουν στο μπουρδελακι τους,οταν καποιος θελει να τους την πεσει,τα καταφερνει μια χαρα..
& δεν ειμαι μικρος..
το 79 στο μοναχο ειχα την πρωτη εμπειρια μου με τους γερμανους μπατσους..
επι RAF δηλαδη..
το αν ξερω-εχω αποψη απο εμπειρια για την γερμανια δεν μπορεις να το ξερεις γι΄αυτο μην εκτιθεσαι..
Υ.Γ δεν εχω σκοπο να σου αποδειξω αν ξερω ή οχι..
κλαψε οσο θες..

Επισκέπτης
Χάθηκε διμοιρία. Στοπ...

Χάθηκε διμοιρία στην Αθήνα από την επαρχία... Η διμοιρία είχε έρθει στην Αθήνα από την Β. Ελλάδα. Την ημέρα των επεισοδίων, ο επικεφαλής πήρε σήμα να μετακινηθεί στην πλατεία Λαυρίου. Πέρασε μια ώρα, δυο, τρεις, αλλά η διμοιρία πουθενά. Από το...

...συντονιστικό ανησύχησαν. "Που είναι η διμοιρία?".
Μετά από πολλές αναζητήσεις εντοπίστηκε στη Λαυρεωτική.

Από την Κοζάνη ήταν οι άνθρωποι που να ήξεραν ότι η πλατεία Λαυρίου ήταν στην Αθήνα, κι όχι στο Λαύριο.

Άλλωστε λόγω εντοπιότητας είανι εξοικειωμένοι με τις μεγάλες αποστάσεις.
Τι Λοζάνη τι Κοζάνη!

Το Λαύριο πέφτει πολύ πιο κοντά...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ναι μπορω να σου πω οτι παρα τα δρακοντεια μετρα που εχουν στο μπουρδελακι τους,οταν καποιος θελει να τους την πεσει,τα καταφερνει μια χαρα..
& δεν ειμαι μικρος..
το 79 στο μοναχο ειχα την πρωτη εμπειρια μου με τους γερμανους μπατσους..
επι RAF δηλαδη..
το αν ξερω-εχω αποψη απο εμπειρια για την γερμανια δεν μπορεις να το ξερεις γι΄αυτο μην εκτιθεσαι..
Υ.Γ δεν εχω σκοπο να σου αποδειξω αν ξερω ή οχι..
κλαψε οσο θες..

παντού και πάντα, όσο και δρακόντεια να είναι τα μέτρα μπορείς να κάνεις ζημιά, ειδικά όταν βαράς κάπου που δεν έχει καν μέτρα, κάπου που δεν σε περιμένουν, δεν θα επεκταθώ για να μην εκτεθώ, δεν είναι ειδικότητά μου το αντάρτικο της πόλης

άποψη να έχεις στην καλύτερη όση έχω, παραπάνω όμως μπορέλι

κλάψε, εκνευρίσου και βγες να σπάσεις σε παρακαλώ, βολεύει

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Φιλε μην τα ισωπεδώνεις όλα! Δηλαδή αμα εσύ πετύχεις στο δρόμο έναν εγκληματία, πιστεύεις οτι έχεις κανένα δικαίωμα να τον καθαρίσεις?
Ούτως η άλλως ο αστυνομικός δεν τον σκότωσε τον Αλέξη επειδή ήξερε  οτι ήταν "κακό παιδι". Αυτά είναι μπούρδες του κούγια!
Το ποιόν του θύματος, όποιο και αν είναι αυτό δεν έχει καμία σημασία! Ας ήτανε ο χειρότερος εγκληματίας του κόσμου! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον σκοτώσει εν ψυχρώ!
θά συνοψισω τίς απόψεις μου
1)δέν πιστεύω ότι ήταν δολοφονια,κανένας δολοφόνος δέν σκοτώνει μεσημερι σέ δρόμο μέ κόσμο.άμα ήθελε νά σκοτώσει θάτροκανε από αυτή τήν απόσταση πολύ εύκολα άλλωστε η σφαίρα ήταν από εξωστρακιμο
2.ο αστυνομος δέν έπερεπε νά πυροβολήσει αλλά νά τόν πιάσει καί νά τόν πάει αναμορφωτήριο μέ λίγα χαστουκάκια
3)δέν θάθελα τό παιδί μου νάχει σάν πρότυπο ένα τσογλανακι 15χρονο πού ήταν καί κοπανατζής καί πέταει μπουκάλια σέ αστυνομούς στά εξάχεια εσυ θάθελες??
4) δέν θάθελα νά είχε σάν πρότυπο τό παιδί μου έναν αστυνομο πού πυροβολαει ένα παιδι για ψύλου πήδημα.....κλπ..
5)αυτό πού έχει γίνει εδώ καί ένα χρόνο νάχει γίνει ένα 15χρονο αλητάκι ήρωας ,νάχει μετατραπει ο δρόμος πού είναι αφιερωμενος στόν τζαβελα σέ οδο γρηγοροπουλου άν περασεις θά τό δια πιστώσεις είναι απαραδεκτο καί είναι στά πλαισια ηρωιοποιησησ ενος 15χρονου τσογλανάκου
αλήθεια ξέρεις ποιος είναι ο τζαβέλας,???
φίλε δέν είναι μπούρδες τού κούγια καί κοπανατζής ήταν ουσιαστικά δέν πατούσε σχολείο,θά τοκαταλάβεις έν καιρώ..θά γραφτούν πολλά
ναί φίλε θά πυροβολούσα αυτόν πού πυρπόλυσε τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη αφού τού εβγαζα τήν κουκούλα να διαπιστώσω τήν ηλικία του..δέν θά πυροβολούσα εάν ήταν 16χρονος..
ναί θά πυροβολούσα αυτόν πού θά μού κάψει τό σπίτι η τήν τράπεζα πού είμαι μέτοχος.. δοτι δουλεύω από παιδι γιά νά μαζέψω χρήματα  δέν έχω πειράξει κανένα καί δέν γουστάρω νά μέ πειράζουν..
ναίν θά πυροβολούσα αυτόν πού μπήκε στήν πρρυτανεία μέ σκοπο νά κατεβάσει τήν σημαία καί νά δολοφονήσει τόν πρύτανι φυσικά εάν έβλεπα τί πάει νά κάνει
αυτό είμαι τελεία καί παύλα δέν πρόκειτε να ξαναγράψω σέ αυτή τήν σελίδα διότι δέν γουστάρω νάαπευθύνομε σέ δολοφόνουσ αναρχοφασίστες μπαχαλάκιδες...πρός θεού δέν τό λέω γιά σένα.
απλώς διαφωνώ σέ μερικά πού γράφεις καί πιστεύω ότι σούχουν κάνει πλήση εγκεφάλου οι δημοσιογράφοι τής ελευθεροτυπιας πού υποστηρίζει συστυματικά τους μπαχαλάκιδες όπως καί τήν 17 νοέμβρη...χάρις αυτή αύξυσε τήν κυκλοφορία της μέ το να δημοσιεύει προκυρήξεις εγγκληματιών.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Δεν συμφωνώ απόλυτα ... αλλά έχει ένα δίκιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom