You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οπως νομιζεις..Γελάτε????
Δεν σας φαίνεται...
βλεπεις οτι δεν ασχολουμαι μαζι σου..
τριψου στους υπολοιπους που τσιμπανε..
& σταματα να κλαψουριζεις σαν αγαμητη..
κοντα ειναι τα χριστουγεννα,θα το παρεις το κουβαδακι σου..
οταν ενηλικιωθεις τα ξαναλεμε..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Έχω μια γαμημένη απορία ... τόσες πέτρες από που βρίσκονται???
Παραθαλάσσια έχει γίνει η Πατησίων???
τις προμηθεύονται πριν από το βασιλικό κήπο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Δεν συμφωνώ απόλυτα ... αλλά έχει ένα δίκιο...
Στα @@ μας αν συμφωνείς ή δεν συμφωνείς.
Μια χαρά τα λένε...Ο Χατζηστεφανου σε μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ επετειακη εκπομπη το μεσημερι της περασμενης Κυριακης.
Ολα τα λεφτα τα σχολια διαφορων ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ τυπου ΠαπαχελοΜανδραβελοΓιαννναροσια...
ΑΜΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
στο αftermath του τριήμερου τζερτζελέ στην πόλη και των νέων πολιτικών ορισμών περί σοσιαλισμού, κομμουνισμού, φασισμού και ναζισμού
οι πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει
«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, για πρώτη φορά από το 1974»
Μεταφράστε παρακαλώ
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, για πρώτη φορά από το 1974»
Μεταφράστε παρακαλώ
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Στα @@ μας τα @@ σου ...Στα @@ μας αν συμφωνείς ή δεν συμφωνείς.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
παντού και πάντα, όσο και δρακόντεια να είναι τα μέτρα μπορείς να κάνεις ζημιά, ειδικά όταν βαράς κάπου που δεν έχει καν μέτρα, κάπου που δεν σε περιμένουν, δεν θα επεκταθώ για να μην εκτεθώ, δεν είναι ειδικότητά μου το αντάρτικο της πόλης
άποψη να έχεις στην καλύτερη όση έχω, παραπάνω όμως μπορέλι
κλάψε, εκνευρίσου και βγες να σπάσεις σε παρακαλώ, βολεύει
πάμε μια περίληψη......
μπορεί να έχεις γαμήσει όλα τα σιτις που έχουν περάσει.
μπορεί να έχεις γαμώ τις διασυνδέσεις λόγω επαφών, δουλειάς κλπ..
όταν θα ρθει η ώρα να γαμήσω σιτι τον πλέ θα ρωτήσω όχι εσένα.
Ακόμα και να μην έχει γαμήσει ούτε μια είμαι σίγουρος ότι κατέχει το κύκλωμα καλύτερα από σένα.
καλά τα αμπαλλάζ, καλό το αχαχούχα καλός κι ο χάβαλος με τον πιτσιρικά, ΑΛΛΑ
τον Πειραιώτη τον μόρτη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Επισκέπτης
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
μισο να μπει ο θρουλις!!!στο αftermath του τριήμερου τζερτζελέ στην πόλη και των νέων πολιτικών ορισμών περί σοσιαλισμού, κομμουνισμού, φασισμού και ναζισμού
Μεταφράστε παρακαλώ
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
καλά τα αμπαλλάζ, καλό το αχαχούχα καλός κι ο χάβαλος με τον πιτσιρικά, ΑΛΛΑ
αγάπη μου εσύ θα σε στεναχωρήσω πάλι
ντεν τέλω να μοιάσω σε κανέναν πλεζουρέ, πόσο μάλλον εάν είναι και πειραιώτης
Μην μου το κάνεις αυτό ... πως θα γράφω τώρα για να κουρδίζει το ρολόι?οπως νομιζεις..
βλεπεις οτι δεν ασχολουμαι μαζι σου..
τριψου στους υπολοιπους που τσιμπανε..
& σταματα να κλαψουριζεις σαν αγαμητη..
κοντα ειναι τα χριστουγεννα,θα το παρεις το κουβαδακι σου..
οταν ενηλικιωθεις τα ξαναλεμε..
Πάντως ρε παιδί μου ... πολύ γελάτε τι να σας πω!!!
Πριν ή μετά την πράσινη φάπα???!!!
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
παιζει τοιαυτο σεναριο?αγάπη μου εσύ θα σε στεναχωρήσω πάλι
Αν έχεις περιορισμένους ορίζοντες, το swatch σου φαίνεται κορυφή ... υπάρχουν όμως και τα IWC για τους γνώστες...καλά τα αμπαλλάζ, καλό το αχαχούχα καλός κι ο χάβαλος με τον πιτσιρικά, ΑΛΛΑ
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τελικά ποια φάπα πονάει πιο πολύ, η δεξιά ... ή η άλλη???
το bitchslap, είτε από δεξιά είτε από αριστερά
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αγάπη μου εσύ θα σε στεναχωρήσω πάλι
και να θες δε μπορείς....
σε όποιο τομέα και να τον παίξεις σε έχει για πλάκα......
ακου τον θεσμό του σάιτ.
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Στα @@ μας τα @@ σου ...
Ακόμη και αν δεν ασχολείται κανένας μαζί σου έχεις την μοναδική (και μόνη) ικανότητα να παράγεις white noise.
εγώ δέν γελάω μαζίσου αλλά θά ήθελα νά σέ σκοτώσω γί αυτά πού έχεις γράψει καί πού πιστεύω ότι έχεις κάνει καί μετά νά πουλήσω τήν καρδιά σου τό σηκότι σου καί ότι άλλο έχει τό σώμα σου γιά απολοτρίωση καί με τά λεφτά πού θά πάρω νά τά δώσω σέ κανενα φουκαρά πούκαψες τό αυτοκίνητο η τό μαγαζι ΄..οχι ρε..
μην μας το κανεις αυτο..
με ποιον θα γελαμε???
πρός φόρουμ συγνώμη πού αθέτισα τόν λόγο μου ....δέν θά ξαναγράψω από εδώ καί πέρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις