Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
στο αftermath του τριήμερου τζερτζελέ στην πόλη και των νέων πολιτικών ορισμών περί σοσιαλισμού, κομμουνισμού, φασισμού και ναζισμού

οι πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει

«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, για πρώτη φορά από το 1974»

Μεταφράστε παρακαλώ

:helpplea:
Εσείς θα μας εξηγήσετεπείτε αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς το είπατε  :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Θείο, και γαμώ τα υπουργεία σου για το πρωί.
Και αριστερός και ΚουΚουΕς??  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε αγαπώ, σε εκτιμώ την εκμετάλλευση την βλέπω πάντως.
Το αποτέλεσμα της δε μου αρέσει.

Επισκέπτης
εγώ δέν γελάω μαζίσου αλλά θά ήθελα νά σέ σκοτώσω γί αυτά πού έχεις γράψει καί πού πιστεύω ότι έχεις κάνει  καί μετά νά πουλήσω τήν καρδιά σου τό σηκότι σου καί ότι άλλο έχει τό σώμα σου γιά απολοτρίωση καί με τά λεφτά πού θά πάρω νά τά δώσω σέ κανενα φουκαρά πούκαψες τό αυτοκίνητο η τό μαγαζι ΄..
πρός φόρουμ συγνώμη πού αθέτισα τόν λόγο μου ....δέν θά ξαναγράψω από εδώ καί πέρα
πουστρακο δεν εχω καψει-σπασει ποτε μαγαζι-αμαξι γιατι απλα δεν γουσταρω..
χοιρινα καιω & χρυσαυγουλα..
τελευταια με εχει πιασει & ενα ακατασχετο γαργαλημα στον δεξιο μου δειχτη..
οποτε θες συναντιομαστε να με σκοτωσεις..
επισης μπορω να σου στειλω pm με τα πληρη στοιχεια μου για να ερθεις οποτε εσυ θελεις..
Υ.Γ συνεχισε με pm αν εχεις αντερα..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
επισης μπορω να σου στειλω pm με τα πληρη στοιχεια μου για να ερθεις οποτε εσυ θελεις..
... ενώ δεν γνωρίζεις κανένα που έσπαγε μαγαζί, γιατί αλλιώς θα τον έδινες στους μπάτσους ...ε?

Έλα αφήστε τις μαλακίες .... με τον Χρυσό θα κάνετε τίποτα, σας έχαι σπάσει τον τσαμπουκά μου φαίνεται ο σύντροφος...

Επισκέπτης

Γράφτα στ'αρχίδια σου ρε τα μουνόπανα!
Αν δεν ασχοληθεί κάποιος μαζί τους τρελαίνονται.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
τι σιβενι? :2funny:

Επισκέπτης
... ενώ δεν γνωρίζεις κανένα που έσπαγε μαγαζί, γιατί αλλιώς θα τον έδινες στους μπάτσους ...ε?

Έλα αφήστε τις μαλακίες .... με τον Χρυσό θα κάνετε τίποτα, σας έχαι σπάσει τον τσαμπουκά μου φαίνεται ο σύντροφος...
εχω δει απειρους αλλα δεν ειμαι ταγματασφαλιτης να τους δωσω,ουτε μπατσος να τους σταματησω,ουτε ο θεος σιρτιμηδης να τους κανω κατηχηση..
ο καθεις οπως την βρισκει..
στα παπαρια μου τον εχω γραμμενο τον χρυσαυγουλο..
πολυ λιγος για να τον φοβαμαι..
μετα το χθεσινο του παραλληρημα ειμαι 1.000% σιγουρος πλεον..
ειμαι στον χωρο απο το 77..
δεν μασαω..
αν εμφανιστει κανας σοβαρος,θα σε ενημερωσω..
συνεχισε να τραγουδας..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Προφανώς έχεις καθρέφτη πίσω από την οθόνη σου ....ε? :idiot:
Μην σου θυμίσω το ακατάσχετο χτεσινό σας trolling σε σελίδες επί σελίδων ... τώρα κοκοκο...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
θά συνοψισω τίς απόψεις μου
1)δέν πιστεύω ότι ήταν δολοφονια,κανένας δολοφόνος δέν σκοτώνει μεσημερι σέ δρόμο μέ κόσμο.άμα ήθελε νά σκοτώσει θάτροκανε από αυτή τήν απόσταση πολύ εύκολα άλλωστε η σφαίρα ήταν από εξωστρακιμο
2.ο αστυνομος δέν έπερεπε νά πυροβολήσει αλλά νά τόν πιάσει καί νά τόν πάει αναμορφωτήριο μέ λίγα χαστουκάκια
3)δέν θάθελα τό παιδί μου νάχει σάν πρότυπο ένα τσογλανακι 15χρονο πού ήταν καί κοπανατζής καί πέταει μπουκάλια σέ αστυνομούς στά εξάχεια εσυ θάθελες??
4) δέν θάθελα νά είχε σάν πρότυπο τό παιδί μου έναν αστυνομο πού πυροβολαει ένα παιδι για ψύλου πήδημα.....κλπ..
5)αυτό πού έχει γίνει εδώ καί ένα χρόνο νάχει γίνει ένα 15χρονο αλητάκι ήρωας ,νάχει μετατραπει ο δρόμος πού είναι αφιερωμενος στόν τζαβελα σέ οδο γρηγοροπουλου άν περασεις θά τό δια πιστώσεις είναι απαραδεκτο καί είναι στά πλαισια ηρωιοποιησησ ενος 15χρονου τσογλανάκου
αλήθεια ξέρεις ποιος είναι ο τζαβέλας,???
φίλε δέν είναι μπούρδες τού κούγια καί κοπανατζής ήταν ουσιαστικά δέν πατούσε σχολείο,θά τοκαταλάβεις έν καιρώ..θά γραφτούν πολλά
ναί φίλε θά πυροβολούσα αυτόν πού πυρπόλυσε τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη αφού τού εβγαζα τήν κουκούλα να διαπιστώσω τήν ηλικία του..δέν θά πυροβολούσα εάν ήταν 16χρονος..
ναί θά πυροβολούσα αυτόν πού θά μού κάψει τό σπίτι η τήν τράπεζα πού είμαι μέτοχος.. δοτι δουλεύω από παιδι γιά νά μαζέψω χρήματα  δέν έχω πειράξει κανένα καί δέν γουστάρω νά μέ πειράζουν..
ναίν θά πυροβολούσα αυτόν πού μπήκε στήν πρρυτανεία μέ σκοπο νά κατεβάσει τήν σημαία καί νά δολοφονήσει τόν πρύτανι φυσικά εάν έβλεπα τί πάει νά κάνει
αυτό είμαι τελεία καί παύλα δέν πρόκειτε να ξαναγράψω σέ αυτή τήν σελίδα διότι δέν γουστάρω νάαπευθύνομε σέ δολοφόνουσ αναρχοφασίστες μπαχαλάκιδες...πρός θεού δέν τό λέω γιά σένα.
απλώς διαφωνώ σέ μερικά πού γράφεις καί πιστεύω ότι σούχουν κάνει πλήση εγκεφάλου οι δημοσιογράφοι τής ελευθεροτυπιας πού υποστηρίζει συστυματικά τους μπαχαλάκιδες όπως καί τήν 17 νοέμβρη...χάρις αυτή αύξυσε τήν κυκλοφορία της μέ το να δημοσιεύει προκυρήξεις εγγκληματιών.

Φιλε καπου το χανεις..

Ακου καταλαβαινω την οργη σου, καπου αλλα τα παραλες..
Μη το ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ κιολας ειπαμε... :uglystupid:

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΗ.

Ανεξαρτητα αν ηθελε να εκφοβησει ή να σκοτωσει. (δεν μετραω καθολου την προθεση)

Το οτι ειναι οργανο δεν σημαινει οτι ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ Ελευθερα. (Ασχετα αν μπορει να συμβει)

Μετα...

Εσυ σαν παιδι δεν εχεις κανει μαλακιες (Εγω πολλες) (ΗΜΟΥΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ;;)
Αν μου ριχνανε μια σφαιρα καλα θα μου ξηγιοτανε..  :headbang: :headbang:

Επρεπε να με πανε αναμορφωτηριο;;

Κοπανες απο το σχολειο δεν εχεις ΚΑΝΕΙ εσυ, γιατι εγω εκανα  :grin: (ΗΜΟΥΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ;;)

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
(συμβαινει και τωρα).

ΕΠΑΜΕ οτι ο πολεμος δεν εχει κανονες..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (με αστερακι) :headbang:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
εχω δει απειρους αλλα δεν ειμαι ταγματασφαλιτης να τους δωσω,ουτε μπατσος να τους σταματησω,ουτε ο θεος σιρτιμηδης να τους κανω κατηχηση..
ο καθεις οπως την βρισκει..
στα παπαρια μου τον εχω γραμμενο τον χρυσαυγουλο..
πολυ λιγος για να τον φοβαμαι..
μετα το χθεσινο του παραλληρημα ειμαι 1.000% σιγουρος πλεον..
ειμαι στον χωρο απο το 77..
δεν μασαω..
αν εμφανιστει κανας σοβαρος,θα σε ενημερωσω..
συνεχισε να τραγουδας..
Έχετε να φάτε φάπα .... και δεν είμαι και πασοκ που να πάρει να το χαρώ περισσότερο!!!! :2funny:

Επισκέπτης
ολο υποσχεσεις ρε πουστη μου..
ακομη περιμενω τον λαλακη να μου σπασει τα δοντια & συνεχεια ακυρωνω τα ραντεβου με τον οδοντιατρο..
ποσες φορες να παω για εμφυτευματα ο κακομοιρος???

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Φιλε καπου το χανεις..

Ακου καταλαβαινω την οργη σου, καπου αλλα τα παραλες..
Μη το ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ κιολας ειπαμε... :uglystupid:

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΗ.

Ανεξαρτητα αν ηθελε να εκφοβησει ή να σκοτωσει. (δεν μετραω καθολου την προθεση)

Το οτι ειναι οργανο δεν σημαινει οτι ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ Ελευθερα. (Ασχετα αν μπορει να συμβει)

Μετα...

Εσυ σαν παιδι δεν εχεις κανει μαλακιες (Εγω πολλες) (ΗΜΟΥΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ;;)

Επρεπε να με πανε αναμορφωτηριο;;

Κοπανες απο το σχολειο δεν εχεις ΚΑΝΕΙ εσυ, γιατι εγω εκανα  :grin: (ΗΜΟΥΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ;;)

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
(συμβαινει και τωρα).

ΕΠΑΜΕ οτι ο πολεμος δεν εχει κανονες..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (με αστερακι) :headbang:
Μεταλλάσεσαι σε μένα ... (ή ήσουν πάντα έτσι?)

Χαράς το κουράγιο σου για σοβαρό διάλογο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν ειναι δουλεια του...
δουλεια της αστυνομιας ειναι...
εσυ θα τον εδινες??

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Κατασκευη ενοχων απο την ελληνικη αστυνομια του "κυριου" ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΔΗ...

Σωστό ... που είδε κανείς κάποιον ένοχο?

Απλά να ... οι ειδήσεις έχουν προσλάβει τον Λούκας και τον Σπίλμπεργκ και βελτιωθήκαν λίγο τα εφέ.... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν ειναι δουλεια του...
εσυ θα τον εδινες??

ξέρεις πόσους τέτοιους βγάζουν τα Βου Που;

ααααααααααααααααχαχαχχααχαχχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχα

Επισκέπτης
ολο υποσχεσεις ρε πουστη μου..
ακομη περιμενω τον λαλακη να μου σπασει τα δοντια & συνεχεια ακυρωνω τα ραντεβου με τον οδοντιατρο..
ποσες φορες να παω για εμφυτευματα ο κακομοιρος???

Όσο περισσότερο σε μισούν τα σιχάματα τόσο καλύτερα νοιώθεις με την πάρτη σου.
Εγώ τη βρίσκω να μου χώνουν τα χειρότερα. Θα μ'ενοχλούσε να μου την έλεγαν 5-6 συγκεκριμένα άτομα.(ο ένας το έχει ήδη κάνει αλλά είχε δίκιο γιατί το είχα χοντρύνει)
Γι'αυτό σου λέω στ'αρχίδια σου και πολύ τους είναι!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
δεν ειναι δουλεια του...
εσυ θα τον εδινες??
Στεγνά!
Το έχω κάνει πολλάκις...

Στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο αυτό είναι αυτονόητο ... στην Ελλάδα πρέπει να σκοτωθεί το παιδί σου που έπειζε αμέριμνο στο πάρκο για να καταλάβεις ότι ήταν βλακία που δεν φώναξες την αστυνομία να μπαλαρώσει αυτούς που κάνανε δίπλα κόντρες με το μηχανάκι...
Καμία λύπη στην βλακεία ... το έχω ξαναπεί!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξέρεις πόσους τέτοιους βγάζουν τα Βου Που;

ααααααααααααααααχαχαχχααχαχχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχα
και εγω β.π μενω,αλλα δεν τα βλεπω αυτα...
πιο πολυ εναν ακατασχεντο ωχαδερφισμο  βλεπω,παρα ρουφιανεματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom