Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η πατέντα φίλε μου είναι οτι οταν κάποιος σου βρίζει τη μάνα, τον προσκαλείς να σου το πει από κοντά αν έχει τα κάκαλα και όχι πίσω από την ασφάλεια που του προσφέρει η απόσταση.

φίλε πέτρο σοβαρέψου λίγο, όλο μαλακίες λέτε σε αυτό το μοτίβο. Αν θίχτηκες τόοοοοοοοοσο πολύ  :uglystupid: τότε κανόνισε να βρεθείτε. Δύσκολο είναι? ο Λευκούλης δε λέει ποτέ όχι σε αυτά  :grin: Όταν όμως μετά αρχίζεις τα μα και μου και απαξιώ ε είσαι διπλά μαλάκας, δε το αντιλαμβάνεσαι? Φυσαρούφα το λένε αυτό  :boobies:

Επισκέπτης
δεν τσιμπαω..
συνεχισε να μαλακιζεσαι με τα υπολοιπα αρρωστακια..

Μην μου πεις οτι σου πληγωσα τα αισθηματα γιατι θα αισθανθω ασχημα >:(
Εγω σε λιγο καιρο που θα γινω μπατσος παντως εσενα θα σε εχω σε ειδικη μεταχειριση μην ανησυχεις.
Και κανενα τηλεφωνο πριν την εφοδο της αστυνομιας κτλ...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ναι ρε...ονειρευοντουσαν τα κωλοπαιδα κονσερβοκουτια και σφαγες αλλα να η πουτσα του Γιωργακη πως τους προεκυψε βαρια.
Καλα ρε μαλεα εσυ δεν εισουν με τους χρυσαυγιτες  :think:
Τι εγινε τωρα,μου εγινες πασοκος  :o

Επισκέπτης
greece2.jpg

molotov3_1205019i.jpg

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φίλε πέτρο σοβαρέψου λίγο, όλο μαλακίες λέτε σε αυτό το μοτίβο. Αν θίχτηκες τόοοοοοοοοσο πολύ  :uglystupid: τότε κανόνισε να βρεθείτε. Δύσκολο είναι? ο Λευκούλης δε λέει ποτέ όχι σε αυτά  :grin: Όταν όμως μετά αρχίζεις τα μα και μου και απαξιώ ε είσαι διπλά μαλάκας, δε το αντιλαμβάνεσαι? Φυσαρούφα το λένε αυτό  :boobies:
Μα ρε φίλε όταν είναι χιλιόμετρα μακρυά τί θες να κάνω? Το κόβω απλά γιατί δεν έχει νόημα

Επισκέπτης
αρα ο μονος τροπος να επιβληθει καποιος ειναι αυτος?

Ναι ρε.Οποιος μου την σπαει τον μπαγλαρωνω στο ξυλο και ενιοτε του καρφωνω και κανενα κατσαβιδι αμα παρειναι ενοχλητικος.
Το ιδιο ισχυει και για τις μαλακισμενες γκομενες που μου σπανε τα αρχιδια.
Αμα τραβας ζορι αλαξε πεζοδρομιο.

Επισκέπτης
Ναι ρε.Οποιος μου την σπαει τον μπαγλαρωνω στο ξυλο και ενιοτε του καρφωνω και κανενα κατσαβιδι αμα παρειναι ενοχλητικος.
Το ιδιο ισχυει και για τις μαλακισμενες γκομενες που μου σπανε τα αρχιδια.
Αμα τραβας ζορι αλαξε πεζοδρομιο.

ε γι αυτο κανεις μονο για ζητας..  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom