Επισκέπτης
δλδ αμα βρεθειτε και πλακωθειτε (λεμε τωρα) οποιος νικησει, σημαινει οτι εχει και δικιο?
Οχι απλα καποιος θα σκασει.
δλδ αμα βρεθειτε και πλακωθειτε (λεμε τωρα) οποιος νικησει, σημαινει οτι εχει και δικιο?
Οικολογικό το ξύλο φέτος!!!ναι ρε...ονειρευοντουσαν τα κωλοπαιδα κονσερβοκουτια και σφαγες αλλα να η πουτσα του Γιωργακη πως τους προεκυψε βαρια.
Η πατέντα φίλε μου είναι οτι οταν κάποιος σου βρίζει τη μάνα, τον προσκαλείς να σου το πει από κοντά αν έχει τα κάκαλα και όχι πίσω από την ασφάλεια που του προσφέρει η απόσταση.
δεν τσιμπαω..
συνεχισε να μαλακιζεσαι με τα υπολοιπα αρρωστακια..
Αμα βρεθουμε το πιο πιθανο ειναι να πλακωθουμε...στα ΣΤΟΥΝΤΙΟ....δλδ αμα βρεθειτε και πλακωθειτε (λεμε τωρα) οποιος νικησει, σημαινει οτι εχει και δικιο?
Οχι απλα καποιος θα σκασει.
... μια μαλακία.Δεν είμαι εγώ αυτός που ποστάρει μαλακίες τσοπάνη.
Εσύ ποστάρισες μια μαλακία και μισή και αντί να το βουλώσεις τη λες στον άλλον που απάντησε.
Πικρα μεγαληναι ρε...ονειρευοντουσαν τα κωλοπαιδα κονσερβοκουτια και σφαγες αλλα να η πουτσα του Γιωργακη πως τους προεκυψε βαρια.
Καλα ρε μαλεα εσυ δεν εισουν με τους χρυσαυγιτεςναι ρε...ονειρευοντουσαν τα κωλοπαιδα κονσερβοκουτια και σφαγες αλλα να η πουτσα του Γιωργακη πως τους προεκυψε βαρια.
... μια μαλακία.
Απλά ο (νέος?) εχθρός του εχθρού έιναι φίλος!Καλα ρε μαλεα εσυ δεν εισουν με τους χρυσαυγιτες![]()
Τι εγινε τωρα,μου εγινες πασοκος :o
Μα ρε φίλε όταν είναι χιλιόμετρα μακρυά τί θες να κάνω? Το κόβω απλά γιατί δεν έχει νόημαφίλε πέτρο σοβαρέψου λίγο, όλο μαλακίες λέτε σε αυτό το μοτίβο. Αν θίχτηκες τόοοοοοοοοσο πολύτότε κανόνισε να βρεθείτε. Δύσκολο είναι? ο Λευκούλης δε λέει ποτέ όχι σε αυτά
Όταν όμως μετά αρχίζεις τα μα και μου και απαξιώ ε είσαι διπλά μαλάκας, δε το αντιλαμβάνεσαι? Φυσαρούφα το λένε αυτό
![]()
αρα ο μονος τροπος να επιβληθει καποιος ειναι αυτος?
Απλά ο (νέος?) εχθρός του εχθρού έιναι φίλος!
Τα καλά γίνονται στα δωμάτια με το πορτατιφ ή πίσω από τα τείχη...
Τραβα καμια ΤΑΥΛΑΝΔΗ εσυ γιατι δε σε βλεπω καλα.... ;)Γεια σου ΚΑΥΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Ποτε θα πλακωθουμε![]()
Ναι ρε.Οποιος μου την σπαει τον μπαγλαρωνω στο ξυλο και ενιοτε του καρφωνω και κανενα κατσαβιδι αμα παρειναι ενοχλητικος.
Το ιδιο ισχυει και για τις μαλακισμενες γκομενες που μου σπανε τα αρχιδια.
Αμα τραβας ζορι αλαξε πεζοδρομιο.
Ευγε!!!! Αυτο θα πει ιδεολογια!!!!!!!Απλά ο (νέος?) εχθρός του εχθρού έιναι φίλος!