You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 222
- Πόντοι
- 36
Που σαι πλεζουραααααααα!,κοιτα μην σε πετυχει σε τιποτα μανουρες αυτος ο ευελπις νεοςΔεν ειχα σκοπο να γινω μπατσος αλλα με αγανακτησαν τα αρχιδια εδω μεσα και ετσι πηγα εκει στην ακαδημια.
Το νου σου
Επισκέπτης
τι έγινε ρε άνοιξες δικό σου παράρτημα της Ακαδημίας στη Κρήτη?
τέτοια λες και τους ψαρώνεις και σε πιστεύουνε μετά
αθηνα ηρθα ;)
Για αυτο λεω στα μουνοπανα να τα πουμε και απο κοντα αλλα τοσο ξεφτυλες ειναι.Μονο να αγοραζουν στρινγκ και ζαρτιερες στην μανα τους ειναι αξιοι.Ουτε την τιμη της δεν ειναι ικανοι να υπερασπιστουν.
Επισκέπτης
δεν γαμαω πουστρακια λεμε..Που σαι πλεζουραααααααα!,κοιτα μην σε πετυχει σε τιποτα μανουρες αυτος ο ευελπις νεος
Το νου σου
Ενώ εσύ που περνάς την λογοτεχνία για εφημερίδα!!!Δεν αίναι απλά βλάκας Πέτρο....
Είναι ότι πιο ηλίθιο υπάρχει (ακόμη κι απ'τα μπετά)
Τι έγινε τελικά ... η ανακόινωνση έιχε βγει από τον σύλλογο των ΒΠ ή ήταν ανέκδοτο αστείο???!!!
Επισκέπτης
Που σαι πλεζουραααααααα!,κοιτα μην σε πετυχει σε τιποτα μανουρες αυτος ο ευελπις νεος
Το νου σου
ω καλα καλα...τωρα που ηρθα πανω?Του πουστη εναν εναν θα σας σκισω
Η πατέντα φίλε μου είναι οτι οταν κάποιος σου βρίζει τη μάνα, τον προσκαλείς να σου το πει από κοντά αν έχει τα κάκαλα και όχι πίσω από την ασφάλεια που του προσφέρει η απόσταση.χαχααχαχαχαχαχ τι σοι pattern είναι αυτό που ακολουθείτε όλοι δεν έχω καταλάβει.
Επισκέπτης
Η πατέντα φίλε μου είναι οτι οταν κάποιος σου βρίζει τη μάνα, τον προσκαλείς να σου το πει από κοντά αν έχει τα κάκαλα και όχι πίσω από την ασφάλεια που του προσφέρει η απόσταση.
σου ειπα γιε πουτανας να στα πω απο κοντα και αρχισες τις κωλοτουμπες.
Σαλτα γαμησου χουλιγκαν της πλακας.
Επισκέπτης
δεν γαμαω πουστρακια λεμε..
θα μπει μια ταξη σε αυτο το κωλοχανειο θελετε δεν θελετε.
Κωλοτούμπες? Σε περιμένω.σου ειπα γιε πουτανας να στα πω απο κοντα και αρχισες τις κωλοτουμπες.
Σαλτα γαμησου χουλιγκαν της πλακας.
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν θελουμε....θα μπει μια ταξη σε αυτο το κωλοχανειο θελετε δεν θελετε.
Επισκέπτης
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ !!!!
... που φάγανε αυτές τις μέρες οι αναρχικοί εννοώ!!!
Τους λυπήθηκε η ψυχή μου!!!
ναι ρε...ονειρευοντουσαν τα κωλοπαιδα κονσερβοκουτια και σφαγες αλλα να η πουτσα του Γιωργακη πως τους προεκυψε βαρια.
Επισκέπτης
Δεν θελουμε....
ε ειπαμε θα μπει που να σκασετε ακομα και χωρις βαζελινη
Επισκέπτης
δλδ αμα βρεθειτε και πλακωθειτε (λεμε τωρα ) οποιος νικησει, σημαινει οτι εχει και δικιο?
Επισκέπτης
δεν τσιμπαω..θα μπει μια ταξη σε αυτο το κωλοχανειο θελετε δεν θελετε.
συνεχισε να μαλακιζεσαι με τα υπολοιπα αρρωστακια..
Εγώ όσο βλέπω την Kimberly πάνω αριστερά γουστάρω!!!Μ'αρεσεται γιατι ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα εδω μεσα
Της τον έχω δώσει 3 φορές!!!
Επισκέπτης
Κωλοτούμπες? Σε περιμένω.
Δωσε μου λιγο καιρο μετα τα χμας που θα μαι πανω και θα σε περιποιηθω καλα μαγκα του κωλου.
Επισκέπτης
Ενώ εσύ που περνάς την λογοτεχνία για εφημερίδα!!!
Τι έγινε τελικά ... η ανακόινωνση έιχε βγει από τον σύλλογο των ΒΠ ή ήταν ανέκδοτο αστείο???!!!
Δεν είμαι εγώ αυτός που ποστάρει μαλακίες τσοπάνη.
Εσύ ποστάρισες μια μαλακία και μισή και αντί να το βουλώσεις τη λες στον άλλον που απάντησε.
Άντε τώρα ν'αρμέξεις την κατσίκα,γιατί από τότε που σου έφεραν internet στη στάνη τα φόρτωσες στον κόκκορα!
Γίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις