Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και δε φοβασαι τοτε την αυτοδικια των συγγενων του εις βαρος σου? ή εκει θα πρεπει να ισχυουν άλλοι νομοι?

Ρε σοβαρευτειτεεεεεεεε

εχεις δει ποτε τον πατερα κανενος παιδερα να βγαινει να ζηταει τιμωρια των γαμιαδων του γιου του στην φυλακη?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γι'αυτό σ'αγαπάω ρε κουφάλα

Έχω τις στιγμές μου!
:2funny:  :2funny: :2funny:

Όταν ξανανέβω σαλόνικα θα ανταποδώσω την αγάπη με κέρασμα- τέσσερα χρόνια πάνω κάτι έχω μάθει από τα κατατόπια!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Oλα ωραια ρε μαγκες...

Ο γρηγοροπουλος ητανε τσογλανος και αλητης, το οπλο του νωντα εκπυρσοκροτησε και ο πιτσιρικας εκανε βουτια και επεσε πανω στη σφαιρα...η κουνεβα γκομενιζε και ο αγαπητικος τις εριξε βιτριολι γιατι θα τον χωριζε...

Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε...

Αλλα αν ειναι ετσι...ποιος μου λεει εμενα οτι ο μαντζουνης δεν χτυπηθηκε απο βολι του κυνηγετικου ομιλου εξαρχειων που κυνηγαγε μπεκατσες εκεινο το βραδυ...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
φίλαρακο εγώ εγώ σάν πρότυπο τό κολοκοτρώνη καί τόν τζαβέλα  ήρωες πραγματικούς..πού σβήσατε τό όμνομα της οδού τζαβέλα καί βάλατε ταμπελα οδός αλέξη γρηγορόπουλου
δέν σέ πάβ ρέ μάγκα μέ αυτά πού γράφεις ...
Και δεν χαίρεσαι? ... πως θα δουλέψουν οι καπιταλιστές-προμηθευτές ... κλέφτες θα γίνουν?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αλλα αν ειναι ετσι...ποιος μου λεει εμενα οτι ο μαντζουνης δεν χτυπηθηκε απο βολι του κυνηγετικου ομιλου εξαρχειων που κυνηγαγε μπεκατσες εκεινο το βραδυ...

Η βαλιστική έκθεση ίσως;

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Oλα ωραια ρε μαγκες...

Ο γρηγοροπουλος ητανε τσογλανος και αλητης, το οπλο του νωντα εκπυρσοκροτησε και ο πιτσιρικας εκανε βουτια και επεσε πανω στη σφαιρα...η κουνεβα γκομενιζε και ο αγαπητικος τις εριξε βιτριολι γιατι θα τον χωριζε...

Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε...

Εσύ χθες έλεγες ότι άλλα έλεγε η πλειοψηφία της κοινωνίας ... στο είχα τονίσει ότι λες μαλακίες...

Άρα μας έλεγες ανακρίβειες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το διαβασες το ποσταρισμα?...εισαι εξυπνος ανθρωπος...νομιζω...

Το διάβασα και κατάλαβα τί θέλεις να πεις...Κάνω και εγώ την πλάκα μου στην τελική...

Ωστόσο, η δολοφονία του πιτσιρικά, το βιτριόλι στην κούνεβα, η απόπειρα δολοφονίας του μάντζούνη (ή δολοφονία του αστυνόμου την κυψέλη), τα καψίματα και τα σπασίματα έχουν ένα κοινό σημείο: Είναι πράξεις ανομίας...Και προσωπικά είμαι με το νόμο...Τον οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε επιλεκτικά και όποτε μας συμφέρει.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Ασπρουλη εχεις σκεφτει να γινεις  :police: εισαι και στην καταλληλη ηλικια (22-23 αν δεν κανω λαθος :think: )
Τοσο μενος που εχεις ειναι κριμα να παει χαμενο  :knuppel: ;)

By the way το νεο συνολακι στη φωτο ειναι σκετη καυλα  :cum:  :-*

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Που να το φαντάζονταν οι αριστεροί-ακροαριστεροί ότι το χειρότερο ξύλο στην ζωή τους θα του το χάριζαν οι αριστεροί-κεντροαριστεροί!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με πρόεδρο δημοκρατίας και πρωθυπουργό αριστερό!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Άντε να μπει στο σχήμα και ο Μίκης να συμπληρωθεί το πακέτο!!! :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
...Και προσωπικά είμαι με το νόμο...Τον οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε επιλεκτικά και όποτε μας συμφέρει.
Αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα ... είμαστε ώριμη κοινωνία...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt]Αγαπητα μου αναρχικουλια....[/size]

molotov.jpg

Η Συνροφισα σας εγραψε…

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ

12-11-09

Εδω θα συμφωνησω με την συντροφισα σας αλλα παλι με ενα αστερισκο [size=17pt]*[/size] (asteraki)..χεχεχε

Επεξηγηση (με επιροες sirtimid :grin:)
Η ικανοτητα κτησης αποτελει το υποκειμενικο στοιχειο του πυρηνα του δικαιωματος, διοτι η κτηση προυποθετει οχι μονο αντικειμενο αλλα και υποκειμενο. :uglystupid: Η πραγματικη ελευθερια κατακτατε με την ΓΝΩΣΗ του συστηματος σας και οχι με το ΜΙΣΟΣ. Το μισος και η αγαπη σας προσφερουν μονο ΤΥΦΛΩΣΗ..

Και τα συναιθηματα σας βραχυκυκλωνουν τη λογικη για να μετεχετε τελικα στο παιχνιδι του παραλογου.

Το συστημα που τοσο μισητε ειναι αυτο το οποιο θα πρεπει να κατανοησετε.

Αυτο που τοσο πολυ απεχθανεστε φανταζομαι οτι ειναι η αδικια που συντελειτε μεσα στο δικο σας/μας Συστημα
και σας κανει να εχετε την πελωρια λαχταρα να απαλαχτειτε απο αυτο..(ομως εισαστε και εσεις μεσα)

Π.Χ Η συνροφισα σας ΛΕΕΙ..

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης είχε το θράσος να επικηρύξει τα τρία παιδιά, ενώ ποτέ κανείς δεν έβγαλε στη δημοσιότητα καμία φωτογραφία κανενός μπάτσου από αυτούς που βιάζουν, δολοφονούν σε φυλακές και κρατητήρια, συμμετέχουν σε κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας και ναρκωτικών, βασανίζουν, δέρνουν, σπάνε κεφάλια, βγάζουν όπλα και εκπυρσοκροτούν. Γιατί πολύ απλά αυτοί, οι νυν προστάτες του πολίτη, έχουν το ακαταλόγιστο. Η κοινωνία τους το παρέχει με την ένοχη σιωπή της.

Δεν διαφωνω οτι και οι παραπανω περιπτωσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

Ομως δεν εχετε καταλαβει οτι εισαστε ο πιο αδυναμος κρικος με αυτη την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..

Διοτι με αυτη την λογικη και με την λογικη της ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ..
katsarola.jpg

μονο παραπλευρες απωλειες εχoυμε
και ταυτοχρονα γενιεται μια πελωρια λαχταρα στο SKYΝΕΤ φτιαξει καινουρια TERMINATOR MODELS π.χ Χ-XIGAS-1000

Αρα εσεις κατα το πλειστον δινετε τροφη το συστημα..

terminatorexarchia.jpg

Ο καθε επομενος TERMINATOR θα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ αλλα παρολα αυτα η δικη σας σαρκα παραμενει ΕΥΑΛΩΤΗ ..

Ααααα....να σημειωσω οτι δεν βλεπετε καθολου ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ (Μπαγασικα)  :uglystupid:

Η τυφλωση απο τα συναισθηματα σας, βεβαια σε συνδιασμο πιθανοτατα με ουσιες

heroin.jpg

σας κανει να νομιζεται οτι ολοι κοιμουνται και μονο εσεις εισαστε ξυπνιοι..(sic)

Το να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ να δημιουργειτε ΜΑΡΤΥΡΕΣ (που μπορει να υπηρξαν)
(Αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αν ο 15χρονος π.χ ειχε συνηδητοποιησει τους ΚΥΝΔΙΝΟΥΣ)
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ (δεν το λεω με ΧΟΛΗ)

Αυτο Είναι Ματαιο… (και τα λεμε στο ΜΕΛΛΟΝ (2018):uglystupid:).

Η κοινωνια μας ΠΛΕΟΝ πασχει απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... και κατανοηση

Βρειτε αλλους τροπους να την αλαξετε...αντι να μαχεστε με μηχανες....

Ο περσονας ειχε μια καλη ιδεα π.χ (ΚΑΝΤΕ ΣΕΞ οπως οι ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ :uglystupid: :uglystupid:)

οπως και να εχει μην πηγαινετε ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ :uglystupid:

Αυτά εχω να σας πω (ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ)

Σας αγαπαω  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

TERMINATOR (from ΑΟΥΣΒΙΤΣ)

chiprafman.jpg

sitrimid ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom