Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το διάβασα και κατάλαβα τί θέλεις να πεις...Κάνω και εγώ την πλάκα μου στην τελική...

Ωστόσο, η δολοφονία του πιτσιρικά, το βιτριόλι στην κούνεβα, η απόπειρα δολοφονίας του μάντζούνη (ή δολοφονία του αστυνόμου την κυψέλη), τα καψίματα και τα σπασίματα έχουν ένα κοινό σημείο: Είναι πράξεις ανομίας...Και προσωπικά είμαι με το νόμο...Τον οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε επιλεκτικά και όποτε μας συμφέρει.
Ολα ο.κ. ισιε...
Απλα ο νομος καποιες? φορες εθελοτυφλει...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Που να το φαντάζονταν οι αριστεροί-ακροαριστεροί ότι το χειρότερο ξύλο στην ζωή τους θα του το χάριζαν οι αριστεροί-κεντροαριστεροί!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με πρόεδρο δημοκρατίας και πρωθυπουργό αριστερό!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Άντε να μπει στο σχήμα και ο Μίκης να συμπληρωθεί το πακέτο!!! :2funny:
Επειδή ή είσαι μικρός ή βλάκας να σε πληροφορήσω ότι η χειρότερη καταστολή (εκτος επταετίας) συνέβη τα χρόνια της "αλλαγής". Καληνύχτα τώρα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Επειδή ή είσαι μικρός ή βλάκας να σε πληροφορήσω ότι η χειρότερη καταστολή (εκτος επταετίας) συνέβη τα χρόνια της "αλλαγής". Καληνύχτα τώρα
...και επειδή δεν είμαι βλάκας, απάντησες ήδη μόνος σου...

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Ασπρουλη εχεις σκεφτει να γινεις  :police: εισαι και στην καταλληλη ηλικια (22-23 αν δεν κανω λαθος :think: )
Τοσο μενος που εχεις ειναι κριμα να παει χαμενο  :knuppel: ;)

By the way το νεο συνολακι στη φωτο ειναι σκετη καυλα  :cum:  :-*

τελειωνω οπου να ναι ρε την αστυνομικη ακαδημια ;)
θα τα λεμε καθε μερα στον δρομο με τα μουνοπανα αυτα.Θα δεις πως θα τους ριχνω κατω σαν γοπες.

Tnx αλλα στην σχολη οταν το ειχα βαλει μια φορα ειχα και κυρωσεις :tickedoff: :tickedoff:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Που να το φαντάζονταν οι αριστεροί-ακροαριστεροί ότι το χειρότερο ξύλο στην ζωή τους θα του το χάριζαν οι αριστεροί-κεντροαριστεροί!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με πρόεδρο δημοκρατίας και πρωθυπουργό αριστερό!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Άντε να μπει στο σχήμα και ο Μίκης να συμπληρωθεί το πακέτο!!! :2funny:

Ποιο σχήμα- εδώ ο Μίκης έχει γίνει πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά!

Όσο για την κεντροαριστερά, διαχρονικά αυτή έριχνε το τρελό κυνηγητό στα κουκούδια- από το ιδιώνυμο του βενιζέλου έως τις εξορίες του Γ. Παπανδρέου του Α' και από τις εκτελέσεις γαρούφαλου επί πλαστήρα έως την απογύμνωση της αριστεράς από Α. Παπανδρέου...

Ολα ο.κ. ισιε...
Απλα ο νομος καποιες? φορες εθελοτυφλει...

Έχεις δίκιο...Ενίοτε εθελοτυφλεί ή εφαρμόζεται λανθασμένα ή ακόμη χειρότερα, επιλεκτικά.
Για αυτό αγωνίζομαι για καλύτερη, σφαιρικότερη και ορθότερη εφαρμογή του νόμου και για πιο δίκαιους νόμους...

Πόσα ξέρεις εσύ...  ;)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ποιο σχήμα- εδώ ο Μίκης έχει γίνει πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά!

Όσο για την κεντροαριστερά, διαχρονικά αυτή έριχνε το τρελό κυνηγητό στα κουκούδια- από το ιδιώνυμο του βενιζέλου έως τις εξορίες του Γ. Παπανδρέου του Α' και από τις εκτελέσεις γαρούφαλου επί πλαστήρα έως την απογύμνωση της αριστεράς από Α. Παπανδρέου...
Υπάρχει εξήγηση ... αυτοί που αναφέρεις δεν είναι κεντροαριστεροί! ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υπάρχει εξήγηση ... αυτοί που αναφέρεις δεν είναι κεντροαριστεροί! ;)

το 1922 ή το 1950 δεν υπήρχε η κεντροαριστερά ως έννοια...
Μεταπολιτευτικά, διάδοχος των παλιών κεντρώων θεωρήθηκε το κεντροαριστερό πασόκ ως η αντιδεξιά κοινοβουκευτική παράταξη...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άλλα ραντεβού σήμερα  :2funny:

-σου γαμώ τη μάνα
-έλα να μου τα πεις απο κοντα αυτα
-ναι
-εχμ εχμ...είσαι ηλίθιος δεν ασχολούμαι κτλ.

χαχααχαχαχαχαχ τι σοι pattern είναι αυτό που ακολουθείτε όλοι δεν έχω καταλάβει. Για να βοηθήσω λίγο τους διστακτικούς, ο Λευκούλης διαμένει στη Κρήτη. Κλείστε του λοιπόν άφοβα ραντεβού όπουδήποτε, δε ξεκουνάει αυτός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
fuck_the_police.gif

AHG805ZCA5SHK6CCA240A0RCA7I5YZXCACAMRRTCATKS7TQCAN2XML3CA15OE5TCAFQUFLYCADCQ38QCA1930W9CAYGQ8B1CA43C0FICAL3T30KCAPHX4PGCA49LR8CCATKEOV2CA2BS982CAEKPGKFCAG91T1E.jpg

Επισκέπτης
άλλα ραντεβού σήμερα  :2funny:

-σου γαμώ τη μάνα
-έλα να μου τα πεις απο κοντα αυτα
-ναι
-εχμ εχμ...είσαι ηλίθιος δεν ασχολούμαι κτλ.

χαχααχαχαχαχαχ τι σοι pattern είναι αυτό που ακολουθείτε όλοι δεν έχω καταλάβει. Για να βοηθήσω λίγο τους διστακτικούς, ο Λευκούλης διαμένει στη Κρήτη. Κλείστε του λοιπόν άφοβα ραντεβού όπουδήποτε, δε ξεκουνάει αυτός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χααχχααχ μαλακα καλα μιλαμε εχω λιωσει δεν περιγραφω αλλο  :boobies: :boobies:

Επισκέπτης

Δεν αίναι απλά βλάκας Πέτρο....
Είναι ότι πιο ηλίθιο  υπάρχει (ακόμη κι απ'τα μπετά)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
:2funny:.....τον παππου σου...τον φωναζεις και μπαμπα???... :2funny:
Εξακριβωμένα όχι! :grin:

Μοιάζω με τον πατέρα μου και όχι με τον παππού μου!
Συν το ότι ο πατέρας μου μοιάζει την γιαγιά μου! ;)

Οπότε... :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειχα σκοπο να γινω μπατσος αλλα με αγανακτησαν τα αρχιδια εδω μεσα και ετσι πηγα εκει στην ακαδημια.

τι έγινε ρε άνοιξες δικό σου παράρτημα της Ακαδημίας στη Κρήτη?  :2funny: :2funny: :2funny:

τέτοια λες και τους ψαρώνεις και σε πιστεύουνε μετά  :2funny: :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
το 1922 ή το 1950 δεν υπήρχε η κεντροαριστερά ως έννοια...
Μεταπολιτευτικά, διάδοχος των παλιών κεντρώων θεωρήθηκε το κεντροαριστερό πασόκ ως η αντιδεξιά κοινοβουκευτική παράταξη...
Αυτό είναι θέμα ερμηνειών ξέρεις ...
Δεν νομίζω να άρεσε στον Γερο να τον πεις κεντροαριστερό! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom