και εγω το επαθα ---> Η5Ν1
να πάρεις Γamoxil....
και εγω το επαθα ---> Η5Ν1
Φ.ΝΙΤΣΕ "ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΟ ΕΞΩΗΘΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ" εκδοσεις βανιας 1991...το τσιτατο σου "κρυβεται" στον προλογο στη πρωτη σειρα...φανταζομαι δυσκολευτηκες να πας λιγο παρακατω...Το καλό λόγο -όχι για τον πυροβολισμό αλλά τον ψευτοτσαμπουκά του πιτσιρικά- στον έγραψα ξεκάθαρα και να λες και μπράβο ... σε κάποιον για να αλλάξει τον κόσμο καλός λόγος ήταν μόνο ένα μήλο που έπεσε κάτω, κάτι όχι ξεκάθαρο τότε...
Και που ξέρεις ότι δεν βασίστηκα στον Ηράκλειτο?
Δλδ. εσύ δεν αντιγράφεις ... προφανώς δεν διάβασες Βιτγκενστάιν, αλλά άστο αφού δεν διάβασες καλά τον Νίτσε από ότι φαίνεται κιόλας...
Εσένα η γνώση σου ήρθε με επιφώτιση? ... να μαντέψω Πλάτωνας άντε Καρτέσιος ε?
Εσένα η προσωπικότητα είναι αυθύπαρκτη ... δεν διαιωνίζεις την γνώση που πήρες από το σχολείο, τον παππού σου, τον Περισσό κ.ο.κ. ...ε?
Ο Καζαντζάκης και ο Σαρτρ για σένα είναι πήθικοι ...ε?
Ποιος είσαι ρε μεγάλε!!!!
Αλλά εσύ είσαι ο μεγαλύτερος πίθηκος .. λαικιστής, ο ένας πίθηκος ακολουθεί τον άλλο...
Κάνω μεγάλη προπάθεια για να ανταπεξέλθω στο επίπεδο σου και θα συντρέξω στην ελληνική μουσική σκηνή ώστε να δανειστώ λέξεις ωστε να σου απευθυνθώ.Ούτε το επιχέιρημα δεν μπορείς να βρεις...
Κοκοκοκο δεν είναι το επιχείρημα ΜΟΥ ... είναι αυτό που ΕΣΥ έκραξες...
Περιμένω λοιπόν ... ανακαφαλαιώνω, η αλαζονική μου συμπεριφορά ήταν το εξωτερικό αίτιο ... που όμως τι άκριβώς "ερέθισε" πάνω σου ?... ποια πτυχή του ψυχισμού σου?
Μπα ... το δύσκολο δεν ήταν προφανώς να πας παρακάτω ... το πρόβλημα είναι να πας παραπίσω...Φ.ΝΙΤΣΕ "ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΟ ΕΞΩΗΘΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ" εκδοσεις βανιας 1991...το τσιτατο σου "κρυβεται" στον προλογο στη πρωτη σειρα...φανταζομαι δυσκολευτηκες να πας λιγο παρακατω...
Με τάπωσε ο Βολταίρος?Κάνω μεγάλη προπάθεια για να ανταπεξέλθω στο επίπεδο σου και θα συντρέξω στην ελληνική μουσική σκηνή ώστε να δανειστώ λέξεις ωστε να σου απευθυνθώ.
"Πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο αλέξης;"
Παραδέχτηκες οτι είσαι αλαζόνας. Παραδεχτηκες οτι είσαι βυζολάγνος και κάγχασες σε κοτοστυλ μειώνοντας το οικολογικό ύφος του σαιτ.. Σε λίγο θα πεταχτεί να σε κράξει και κανένα μέλος της ορνιθολογικής . Παρολα αυτά επί τοις ουσίας κενό. Καταλήγουμε σε ανάλυση της εριμπαλίσιας ψυχολογίας μέσα απο τα ερεθίσματα ενός αυτοαποκαλούμενου διανοούμενου , μπας και το μαζέψουμε. Θα σε στεναχωρήσω αλλά το μονάδικό που με ερέθισε ήταν όταν σε τάπωσε ο βολταίρος.Οπότε συνέχισε το θεάρεστο έργο σου και αν δω οτι λες κοτσάνες και επέμβω . Είμαι συλλέκτης.
Κάνω μεγάλη προπάθεια για να ανταπεξέλθω στο επίπεδο σου και θα συντρέξω στην ελληνική μουσική σκηνή ώστε να δανειστώ λέξεις ωστε να σου απευθυνθώ.
"Πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο αλέξης;"
Παραδέχτηκες οτι είσαι αλαζόνας. Παραδεχτηκες οτι είσαι βυζολάγνος και κάγχασες σε κοτοστυλ μειώνοντας το οικολογικό ύφος του σαιτ.. Σε λίγο θα πεταχτεί να σε κράξει και κανένα μέλος της ορνιθολογικής . Παρολα αυτά επί τοις ουσίας κενό. Καταλήγουμε σε ανάλυση της εριμπαλίσιας ψυχολογίας μέσα απο τα ερεθίσματα ενός αυτοαποκαλούμενου διανοούμενου , μπας και το μαζέψουμε. Θα σε στεναχωρήσω αλλά το μονάδικό που με ερέθισε ήταν όταν σε τάπωσε ο βολταίρος.Οπότε συνέχισε το θεάρεστο έργο σου και αν δω οτι λες κοτσάνες και επέμβω . Είμαι συλλέκτης.
... ο γνωστός νεοφιλελεύθερος, φιλοαμερικάνος κτλ.Στις 11 εχει εκπομπη ο Παπαχελας
Στις 11 εχει εκπομπη ο Παπαχελας
για πε......ρε τυποι ειδατε στο μεγκα τον χρυσοχοιδη?
τελος η ανομιαγια πε......
τωρα βγηκε ο αλαβανος και χαρακτηρισε τα οσα ειπε φασιστοειδηγια πε......
τελος η ανομια
θα τους γαμησουμε ολους
το κεντρικο νοημα τυπε
ο πρετεντερης τον κοιταγε με το στομα ανοικτο
τωρα βγηκε ο αλαβανος και χαρακτηρισε τα οσα ειπε φασιστοειδη
Με γεια σας(μας)!!!ρε τυποι ειδατε στο μεγκα τον χρυσοχοιδη?
τυπε και τον γεωργιαδη και τον βελοπουλο που ακουσα πολυ συμπαθεια με το πασοκμ αυτόν να συνεργαστεί ο Καραταφέρ......
ααααααααααααχχαχααχαχαααχαχχαχαχααχαχαχχααχααχα
τυπε και τον γεωργιαδη και τον βελοπουλο που ακουσα πολυ συμπαθεια με το πασοκ
λες?