Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Τι λες μωρέ;;;;

Τι απέναντι και ανοησίες;;;; Που το είδε το όπλο ο μικρός ή οποιοσδήποτε άλλος;;
Ήταν ανάγκη να το δει?
ΣΥΝΕΛΘΕ!

Αααα κατάλαβα ..... θα μου πείς t;vra οτί δεν ήταν ο Superman ... :jerking:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
είσαι τόσο μαλάκας που κάθεσαι και κομπάζεις τον εαυτό σου σε ένα σάιτ. Ο μόνος που φταίει στο να μη σε πάρει κανείς στα σοβαρά είσαι εσύ και ας λες κάπου κάπου δυο σωστά πράγματα...γαμιέσαι στο αυτογκόλ. Κόψε λοιπόν τους κομπασμούς αν θελεις να σου απαντάει κάποιος εκτος και θες μόνο συζήτηση μετά μπινελίκιων. Φιλικά.
Δεν λέω που και που δυο σωστά πράγματα ... απλά λέω δύο πράγματα τα οποία που και που σου αρέσουν...
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος ... υπάρχει μόνο γούστο!
Αν τυχαίνει και συμβαδίζει κάτι με το γούστο μας ... το βαφτίζουμε "αλήθεια" ... ενώ ταυτόχρονα το παίζουμε νεωτεριστές, ανοιχτόμυαλοι, αμερόληπτοι...
Αν δεν συμβαδίζει κάτι με το γούστο μας ... τότε άσε καλύτερα ...
Δεν υπάρχουν γεγονότα ... μόνο ερμηνείες γεγονότων ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...
Αυτά που λέω είναι το μέλλον ... σε εκατο χρόνια θα είναι κοινός τόπος...
Σε θέματα σχετικότητας, νεωτερικότητας, μεταμοντέρνας σκέψης κ.ο.κ., μαθήματα πολύ απλά δεν μπορεί κάποιος να μου κάνει ... τουναντίον μάλιστα...

Ααααα .... και αν θέλω εγώ να κομπάζω ... τι είναι αυτό που δικαιολογεί το μπινελίκι? ... η ανοιχτομυαλιά ή η κακομοιριά του δρώντος?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Σκοτωσε 1 μαλακας καραγκιοζης ΑΧΡΗΣΤΟΣ  να λεγεται καν μπατσος, 1 πιτσιρικα
που μαγκιζε !καλα εκανε κ μαγκιζε!ποιος ειχε μυαλο στα 15?κ το αποτελεσμα να καταστρεφεται ο καθε κακομοιρης που προσπαθει για το μεροκαματο!!κ ΔΕΝ βρεθηκε 1 @ρχιδι ανωθεν να δωσει 1 εντολη να τελειωνει αυτο το μασκαριλικι...α ρε πατριδα ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν λέω που και που δυο σωστά πράγματα ... απλά λέω δύο πράγματα τα οποία που και που σου αρέσουν...
Αν τυχαίνει και συμβαδίζει κάτι με το γούστο μας ... το βαφτίζουμε "αλήθεια" ... ενώ ταυτόχρονα το παίζουμε νεωτεριστές, ανοιχτόμυαλοι, αμερόληπτοι...
Δεν υπάρχουν γεγονότα ... μόνο ερμηνείες γεγονότων ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...
Σε θέματα σχετικότητας, νεωτερικότητας, μεταμοντέρνας σκέψης κ.ο.κ., μαθήματα πολύ απλά δεν μπορεί κάποιος να μου κάνει ... τουναντίον μάλιστα...

Ααααα .... και αν θέλω εγώ να κομπάζω ... τι είναι αυτό που δικαιολογεί το μπινελίκι? ... η ανοιχτομυαλιά ή η κακομοιριά του δρώντος?

η αλλαζονικη συμπεριφορά ενός τυχάρπαστου βλακα.απαντησα στην ερωτησή σου με ηπιο τρόπο και όσο πιο ευγενικά μπορούσα. :)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν γεγονότα ... μόνο ερμηνείες γεγονότων Ααααα .... και αν θέλω εγώ να κομπάζω ... τι είναι αυτό που δικαιολογεί το μπινελίκι? ... η ανοιχτομυαλιά ή η κακομοιριά του δρώντος?
Ο κοσμος της υποκειμενικοτητας οπως τον περιγραφεις ειναι ενας κοσμος ασταθεστατος και απιστευτα ρευστος...
Διχως το βασικο δαιχωρισμο,με βαση κοινως αποδεκτα κριτηρια τα οποια εχουν ως αξονα την ανθρωπινη ζωη,ηθικης και ανηθικοτητας και σωστου και λαθους ουσιαστικα εχουμε το απολυτο χαος...
Οι αγραφοι νομοι ειναι αυτοι που διατηρουν την κοινωνια ευρυθμη σε καθημερινη βαση...
Πιθανη καταργηση τους και αντικατασταση τους απο την ιδια κριση του καθενος θα προκαλουσε κραδασμους,που αμφιβαλλω αν θα αντεχε η οποιαδηποτε κοινωνια..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

[size=20pt]Ααααα .... και αν θέλω εγώ να κομπάζω ... τι είναι αυτό που δικαιολογεί το μπινελίκι? ... η ανοιχτομυαλιά ή η κακομοιριά του δρώντος?[/size]
Τιποτα απο τα δυο.. οπως αναφερεις και στην παραθεση σου, ειναι θεμα γουστου  :uglystupid: :uglystupid:

Αλλος Βριζει αλλος δεν ΒΡΙΖΕΙ..υπάρχει μόνο γούστο!  :uglystupid: :uglystupid:

Ετσι δεν ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Τιποτα απο τα δυο.. οπως αναφερεις και στην παραθεση σου, ειναι θεμα γουστου  :uglystupid: :uglystupid:

Αλλος Βριζει αλλος δεν ΒΡΙΖΕΙ..υπάρχει μόνο γούστο!  :uglystupid: :uglystupid:

Ετσι δεν ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υπάρχουν όμως και καλοί τρόποι, συν την κακογουστιά...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χμ...κε καθηγητά...ας πούμε για την έδρα. έδρα είναι και ο πρωκτός, όσο ανοιχτόμυαλος και να είμαι πιστεύω ότι μπορείς να με κάνεις να τρομάξω μπροστά στην άβυσσο της έδρας σου. Σε θέματα κολοστομίας κ.ο.κ., μαθήματα πολύ απλά δε μπορεί κάποιος να σου κάνει.

Αααααααααα μη ξεχάσω...αν θέλεις να κομπάζεις δε μπορεί να σε σταματήσει κανείς, με νέα παρά φύσειν έδρα μπορείς να καυχιέσαι ότι διαθέτεις δυο κωλότρυπες  :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ο κοσμος της υποκειμενικοτητας οπως τον περιγραφεις ειναι ενας κοσμος ασταθεστατος και απιστευτα ρευστος...
Διχως το βασικο δαιχωρισμο,με βαση κοινως αποδεκτα κριτηρια τα οποια εχουν ως αξονα την ανθρωπινη ζωη,ηθικης και ανηθικοτητας και σωστου και λαθους ουσιαστικα εχουμε το απολυτο χαος...
Οι αγραφοι νομοι ειναι αυτοι που διατηρουν την κοινωνια ευρυθμη σε καθημερινη βαση...
Πιθανη καταργηση τους και αντικατασταση τους απο την ιδια κριση του καθενος θα προκαλουσε κραδασμους,που αμφιβαλλω αν θα αντεχε η οποιαδηποτε κοινωνια..

Μου αρεσεις :grin:

Αλλα οι αγραφοι νομοι πολλες φορες κανουν τη διαφορα..
ειναι αυτοι που λαμβανονται ακομη και απο τους
δικαστες που δικαζουν με ενα τυφλοσουρτι γραπτων νομων κοινα αποδεκτων και μη.

Οταν οι αγραφοι νομοι ομως εφαρμοστοουν αυτουσια χωρις την μεσολαβηση της δικαοσυνης τοτε τις περισοτερες φορες
μιλαμε για αυτοδικια ακομη και για ΤΡΕΛΑ..

Η δικαιοσυνη του καθε ενος ειναι ΑΙΣΘΗΣΗ που στον καθε ενα διαφερει σημαντικα διοτι καθε ενας δικαζει με παραμετρους που κατεχει ή του παρουσιαζονται ως ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ....(αυτο παιζει)

Η KOINH δικαιοσυνη ΔΙΚΑΖΕΙ μονο με αποδειξεις οι οποιες αν Τεκμηριωθουν θα αποτελεσουν ΚΡΙΤΗΡΙΟ για το
πορισμα.

AYTO δεν σημαινει ομως οτι το ΠΟΡΙΣΜΑ απεδωσε δικαιοσυνη.  :uglystupid: :uglystupid:

Ακριβως για αυτο τον λογο μερικες φορες εχουμε διαμαρτυριες για αποφασεις δικαιοσυνης διοτι καποιοι
εκριναν οτι το πορισμα ηταν υπερβολικο ή Χαϊδεμα.

Τοτε οι αγραφοι νομοι μπορει να ακολουθησουν μπορει και ΟΧΙ :)

Δες το ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ... :grin:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ακομα περιμενω ενα καλο λογο,οπως ειπες,που να δικαιολογει τον πυροβολισμο του κορκονεα...
Αν θελεις απλα να αντιγραφεις τσιτατα και αποφθεγματα -οπως παραπανω- του ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΘΗΚΙΖΕΙΣ με επαρση για το διαδικτυακο σου ΕΙΝΑΙ?, με συγχωρεις μηχανικος ειμαι,...οχι ψυχιατρος...
Το μπινελικι πραγματι δεν δικαιολογειται...οταν εχεις να κανεις με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.... ;)
Καλη συνεχεια στη διαδυκτιακη σου ΖΩΗ?....

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, 2008

"Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ένα ημερολόγιο των γεγονότων του Δεκέμβρη 2008. Προσπάθησα να καταγράψω τα γεγονότα όσο μπορούσα πιο αντικειμενικά. Φέτος, τίποτα δεν είναι όπως πέρσι. Και δεν αναφέρομαι στη βιαιότητα των επεισοδίων αλλά στην κραυγή που άρθρωσε η ελληνική κοινωνία, τόσο αυθόρμητα κι ωστόσο τόσο συντονισμένα- σαν να ήταν έτοιμη απο καιρό. Μια κραυγή που διεκόπη άξαφνα με το τρομοκρατικό χτύπημα της 5ης Γενάρη 2009. Εκτίμησα πως το ημερολόγιο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο εργασίας ... Σας ευχαριστώ"

Tης Αφροδίτης Αλ Σάλεχ.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
η αλλαζονικη συμπεριφορά ενός τυχάρπαστου βλακα.απαντησα στην ερωτησή σου με ηπιο τρόπο και όσο πιο ευγενικά μπορούσα. :)
Σε ότι αφορά τον δικό σου ψυχισμό όμως παλιοκότα δεν απάντησες ... μόνο το τι βλέπεις στον άλλο... κοκοκοκοκοοοο

υ.γ. Πρόσεχε τη γάτα στο βυζί σου...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όταν πυροβολείς έτσι σε κατοικημένη περιοχή με δεκάδες ανθρώπους μπροστά σου, έχεις συμφιλιωθεί πλήρως με το ενδεχόμενο να σκοτώσεις...

Απ' ότι άκουσα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ΕΚ αφορούν ενδεχόμενο και όχι άμεσο δόλο. Λογικό βέβαια, διότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι στόχευε συγκεκριμένα τον μικρό. Ο θάνατος ήταν τυχαίος και όχι από πριν προσδιορισμένος.

Επίσης, αν τα πορίσματα της βαλλιστικής είναι αληθή, από το γεγονός του εξοστρακισμού και το ύψος αυτού (μισό μέτρο από το έδαφος), το πολύ που μπορεί να υποστηριχθεί είναι βολή ακινητοποίησης, αν όχι εκφοβισμού, η οποία φυσικά αφαιρεί και το στοιχείο του δόλου από την ανθρωποκτονία. Οι δε παραβίαση των διατάξεων του Ν. 3169/03 στοιχειοθετούν μέχρι παράνομη οπλοχρησία και όχι κάποια ιδιώνυμη μορφή ανθρωποκτονίας.

ΥΓ. Είναι εξαιρετικά πιθανό να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, όπως και στην περίπτωση Μελιστά. Αυτό για την επιμέτρηση βέβαια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σε ότι αφορά τον δικό σου ψυχισμό όμως παλιοκότα δεν απάντησες ... μόνο το τι βλέπεις στον άλλο... κοκοκοκοκοοοο

υ.γ. Πρόσεχε τη γάτα στο βυζί σου...

κοκοκο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ωραίο, σοβαρό και καταλυτικό επιχείρημα που με τάπωσε. Αυτές ειναι οι δυναμεις σου οι νοητικές μεγαλε φιλόσοφε και κορυφαίε διανοητή;  :grin:
Για να σου απαντήσω στην γλώσσα σου επειδή βλέπω έτσι γίνομαι κατανοητή ... μην κοιτας τα βυζιά του αβαταρ μου γιατι ζαλίζεσαι και παθαίνεις νόσο των πουλερικών :sunglasses:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ακομα περιμενω ενα καλο λογο,οπως ειπες,που να δικαιολογει τον πυροβολισμο του κορκονεα...
Αν θελεις απλα να αντιγραφεις τσιτατα και αποφθεγματα -οπως παραπανω- του ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΘΗΚΙΖΕΙΣ με επαρση για το διαδικτυακο σου ΕΙΝΑΙ?, με συγχωρεις μηχανικος ειμαι,...οχι ψυχιατρος...
Το μπινελικι πραγματι δεν δικαιολογειται...οταν εχεις να κανεις με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.... ;)
Καλη συνεχεια στη διαδυκτιακη σου ΖΩΗ?....
Το καλό λόγο -όχι για τον πυροβολισμό αλλά τον ψευτοτσαμπουκά του πιτσιρικά- στον έγραψα ξεκάθαρα και να λες και μπράβο ... σε κάποιον για να αλλάξει τον κόσμο καλός λόγος ήταν μόνο ένα μήλο που έπεσε κάτω, κάτι όχι ξεκάθαρο τότε...

Και που ξέρεις ότι δεν βασίστηκα στον Ηράκλειτο?
Δλδ. εσύ δεν αντιγράφεις ... προφανώς δεν διάβασες Βιτγκενστάιν, αλλά άστο αφού δεν διάβασες καλά τον Νίτσε από ότι φαίνεται κιόλας...
Εσένα η γνώση σου ήρθε με επιφώτιση? ... να μαντέψω Πλάτωνας άντε Καρτέσιος ε?
Εσένα η προσωπικότητα είναι αυθύπαρκτη ... δεν διαιωνίζεις την γνώση που πήρες από το σχολείο, τον παππού σου, τον Περισσό κ.ο.κ. ...ε?
Ο Καζαντζάκης και ο Σαρτρ για σένα είναι πήθικοι ...ε?
Ποιος είσαι ρε μεγάλε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά εσύ είσαι ο μεγαλύτερος πίθηκος .. λαικιστής, ο ένας πίθηκος ακολουθεί τον άλλο...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
κοκοκο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ωραίο, σοβαρό και καταλυτικό επιχείρημα που με τάπωσε. Αυτές ειναι οι δυναμεις σου οι νοητικές μεγαλε φιλόσοφε και κορυφαίε διανοητή;  :grin:
Για να σου απαντήσω στην γλώσσα σου επειδή βλέπω έτσι γίνομαι κατανοητή ... μην κοιτας τα βυζιά του αβαταρ μου γιατι ζαλίζεσαι και παθαίνεις νόσο των πουλερικών :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και εγω το επαθα ---> Η5Ν1  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :smitten: :smitten:

:tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΥΓ. Είναι εξαιρετικά πιθανό να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, όπως και στην περίπτωση Μελιστά. Αυτό για την επιμέτρηση βέβαια.
Ειναι απολυτως βεβαιο οτι θα του αναγνωριστουν ελαφρυντικα...ομως οχι πρωτοδικα...αργοτερα...σε 5-6 χρονακια θα ειναι εξω ο σεριφης...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ούτε το επιχέιρημα δεν μπορείς να βρεις...

Κοκοκοκο δεν είναι το επιχείρημα ΜΟΥ ... είναι αυτό που ΕΣΥ έκραξες...

Περιμένω λοιπόν ... ανακαφαλαιώνω, η αλαζονική μου συμπεριφορά ήταν το εξωτερικό αίτιο ... που όμως τι άκριβώς "ερέθισε" πάνω σου ?... ποια πτυχή του ψυχισμού σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom