Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ένας νέος περσόνα γεννιέται

τελικά, η μοναδική πραγματική σχολή στο Site είναι ο περσόνα

όλοι οι άλλοι...άντε να ανοίξουν κανένα φροντιστήριο, μόνο ο περσόνα έχει ιδρύσει πραγματική σχολή

:2funny:

Δεν είναι σχολή, είναι επιδημία και δεν υπάρχει εμβόλιο!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

όλοι οι άλλοι...άντε να ανοίξουν κανένα φροντιστήριο, μόνο ο περσόνα έχει ιδρύσει πραγματική σχολή

ο τόνυ μοντάνα είναι η μια πραγματική σχολή  :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
gamoxil.jpg

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

:2funny: Το πάει για πιστοποίηση

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο τόνυ μοντάνα είναι η μια πραγματική σχολή  :rockon:

όπως το'πες και χτες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

You don't have the guts to be what you wanna be? You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin fingers and say "That's the bad guy". So what that make you? Good? You're not good. You just know how to hide, how to lie.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
I don't mind stealing bread
From the mouths of decadence
But I can't feed on the powerless
When my cup's already overfilled
But it's on the table
The fires cooking
And they're farming babies
While the slaves are all working
And it's on the table
The mouths are choking
But I'm growing hungry
I'm going hungry

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ξέρει κανείς αν γίνονται ακόμη επεισόδια στο κέντρο?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Πες μου σε παρακαλω, ενα λογο...για να μην σε γαμοσταυρισω....
Για να μη με ... τι?????
Δεν κατάλαβα ακριβώς?????
Σαν τι δρας εσύ εδώ μέσα που εμείς δεν μπορούμε???
Και ποιος είσαι εσύ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ που θα κάνεις τι ... με τα προσωπικά μας πιστέυω????

ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ δεν φτάνει που ασχολούμαι μαζί σου καημενούλη ... τουλάχιστον δείξε ευγένεια ...
Αλλά μην αγχώνεσαι ... εγώ δεν θα σε κάνω τι ... απαξιώ για την θλιβερή ύπαρξη σου ... άκου τον ΦΑΣΙΣΤΑ ... μάθε επιτέλους τι είναι δημοκρατία ...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχει κανένας λόγος...Μα κανένας...
Έβγαλες κίολας συμπέρασμα?
Τι είσαι εσύ?
Ο απόλυτος συμπαντικός κριτής των πάντων σετάκι με το διαγαλαξιακό εφετείο ή ο πάπας με το αλάθητο?
Και εγώ μπορώ να κάλλιστα να λέω ότι υπάρχει λόγος αλλά δεν το κάνω , το διπλο-τριπλοσκέφτομαι ... "δογματικός" με ήμουνα ποτέ...

Όταν (αναγκαστικά) υπάρχουν όπλα στην κοινωνία στατιστικά και μόνο κάποτε αυτά συμβαίνουν ... και δεν φταίει αυτός που κουβαλάει το όπλο, ο οποίος είναι όπως ένας τραγικός (εκ της αρχαίας έννοιας της τραγωδίας) ήρωας ... καταδικασμένος (λόφω της στατιστικής) από την μοίρα πριν καν το κάνει...
Όταν καθόμαστε στον υπολογιστή και σερφάρουμε στο ίντερνετ στατιστικά και μόνο κάποτε ένας θα πεθάνει από ηλεκτροπληξία ... και δεν φταίει η ΔΕΗ!

Συν τοις άλλοις ... υπάρχουν άνθρωποι συγκροτημένοι, μορφωμένοι, καλλιεργημένοι κτλ. που ενώ έχουν τα χίλια δίκια δεν μπλέκουν με αστυνομικούς ιδίως οπλισμένους ... αυτοί τι είναι? ... λιγότερο μάγκες?
Απο που και ως που ένα παιδάκι πάει και πουλάει τσαμπουκά ... ε? ... αλλά και αυτός τραγικός ήρωας ήταν :( ... άλλοι φταίγανε για την μοίρα του, άλλοι που δεν του μάθανε τι έπρεπε να κάνει >:(...

Προσοχή λοιπόν...

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ερωτηση και totally off topic  :offtopic:
Γρηγοροπουλο δεν ελεγαν και το πρωτοπαληκαρο της 17 Νοεμβρη?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ξερω οτι θα γινω αιρετικος μ αυτο που θα πω,αλλα:
ο Αλεξης οπως εγιναν τα πραγματα κι οτι κι αν εγινε, εγινε ενας ηρωας..καλως η κακως..
τα παιδια που δολοφονηθηκαν στα τεμπη πριν καποια χρονια απο εναν ασυνειδητο οδηγο απο μετατοπιση φορτιου ( με τις μελαμινες αν θυμαστε που αποκεφαλιστηκαν!!!)τα θυμαται κανεις??αυτα δεν εχουν γονεις?γιατι κανεις δεν ασχολειται μ αυτα τα παιδια??γιατι κανεις δεν ξεσηκωνεται??δολοφονια κι αυτη ηταν και μαλιστα ειμαστε ολοι υποψηφια θυματα!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έβγαλες κίολας συμπέρασμα?
Τι είσαι εσύ?
Ο απόλυτος συμπαντικός κριτής των πάντων σετάκι με το διαγαλαξιακό εφετείο ή ο πάπας με το αλάθητο?
Και εγώ μπορώ να κάλλιστα να λέω ότι υπάρχει λόγος αλλά δεν το κάνω , το διπλο-τριπλοσκέφτομαι ... "δογματικός" με ήμουνα ποτέ...

Όταν (αναγκαστικά) υπάρχουν όπλα στην κοινωνία στατιστικά και μόνο κάποτε αυτά συμβαίνουν ... και δεν φταίει αυτός που κουβαλάει το όπλο, ο οποίος είναι όπως ένας τραγικός (εκ της αρχαίας έννοιας της τραγωδίας) ήρωας ... καταδικασμένος (λόφω της στατιστικής) από την μοίρα πριν καν το κάνει...
Όταν καθόμαστε στον υπολογιστή και σερφάρουμε στο ίντερνετ στατιστικά και μόνο κάποτε ένας θα πεθάνει από ηλεκτροπληξία ... και δεν φταίει η ΔΕΗ!

Συν τοις άλλοις ... υπάρχουν άνθρωποι συγκροτημένοι, μορφωμένοι, καλλιεργημένοι κτλ. που ενώ έχουν τα χίλια δίκια δεν μπλέκουν με αστυνομικούς ιδίως οπλισμένους ... αυτοί τι είναι? ... λιγότερο μάγκες?
Απο που και ως που ένα παιδάκι πάει και πουλάει τσαμπουκά ... ε? ... αλλά και αυτός τραγικός ήρωας ήταν :( ... άλλοι φταίγανε για την μοίρα του, άλλοι που δεν του μάθανε τι έπρεπε να κάνει >:(...

Προσοχή λοιπόν...

Μπαααα, και εσύ ΠΩΣ έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιδάκι έκανε τσαμπουκά;;;;

Και πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι έγινε κάποιος τσαμπουκάς;;;
Μήπως έχεις δει το περιπολικό που οδηγούσε ο Κορκονέας και ξέρεις αν έγινε κάποια ζημιά;; Μήπως το έδειξε ποτέ (έστω και σε φωτογραφία) η ΕΛΑΣ;;;

Και πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο αστυνομικός ακολούθησε την κατάλληλη διαδικασία για την αντιμετώπιση του τσαμπουκά;;;
Διαδικασία για την οποία υποτίθεται ότι είναι εκπαιδευμένος. Και δεν περιλαμβάνει αναγκαστικά και πάντα την χρήση όπλου.

Τελικά είναι στατιστικά επιβεβαιωμένο ότι θα την πεις και εσύ την μαλακία σου.
Μόνον που εσύ ειδικά χαλάς το δείγμα και έτσι η κατανομή πολύ απέχει από την κανονική.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μπαααα, και εσύ ΠΩΣ έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιδάκι έκανε τσαμπουκά;;;;

Και πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι έγινε κάποιος τσαμπουκάς;;;
Μήπως έχεις δει το περιπολικό που οδηγούσε ο Κορκονέας και ξέρεις αν έγινε κάποια ζημιά;; Μήπως το έδειξε ποτέ (έστω και σε φωτογραφία) η ΕΛΑΣ;;;

Και πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο αστυνομικός ακολούθησε την κατάλληλη διαδικασία για την αντιμετώπιση του τσαμπουκά;;;
Διαδικασία για την οποία υποτίθεται ότι είναι εκπαιδευμένος. Και δεν περιλαμβάνει αναγκαστικά και πάντα την χρήση όπλου.

Τελικά είναι στατιστικά επιβεβαιωμένο ότι θα την πεις και εσύ την μαλακία σου.
Μόνον που εσύ ειδικά χαλάς το δείγμα και έτσι η κατανομή πολύ απέχει από την κανονική.
Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά , ούτε υπερασπίζομαι τον αστυνομικό ούτε τον πιτσιρικά ... ούτε ξέρω αν ακολούθησε κανονικά τις διαδικασίες και στα τέτοια μου κιόλας...

Αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι όποιος στέκεται απέναντι σε ένα οπλισμένο καλώς ή κακώς είναι τσαμπουκάς ... και αυτό δεν τολμούν να το κάνουν άλλοι και άλλοι ... πόσο δε ένα 15χρονο.
Εσύ λοιπόν το παιδί σου να το πεις ότι όταν δει ένα όπλο κάπου να τρέχει από πίσω του ... αλλά σιγά μην το κάνεις παλιοκότα...

Αααα ... ξέχασα τώρα θα μου την πεις ... δεν είναι πάντα κάποιος τσαμπουκάς όταν έρχεται αντιμέτωπος με όπλο ... μπορεί να είναι και ο Superman ...ε? :2funny: :2funny: :2funny:

Και κάτι άλλο ... δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς ... και το κυριότερο το επίπεδο του ... πρόσεχε...
Μακάρι να έπαιρνα από εσάς το 1/100 από όσα παίρνουν κάποιοι απο εμένα...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ο κορκονεας τωρα που βρισκεται?σπιτι του η κορυδαλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom