Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ξερω οτι θα γινω αιρετικος μ αυτο που θα πω,αλλα:
ο Αλεξης οπως εγιναν τα πραγματα κι οτι κι αν εγινε, εγινε ενας ηρωας..καλως η κακως..
τα παιδια που δολοφονηθηκαν στα τεμπη πριν καποια χρονια απο εναν ασυνειδητο οδηγο απο μετατοπιση φορτιου ( με τις μελαμινες αν θυμαστε που αποκεφαλιστηκαν!!!)τα θυμαται κανεις??αυτα δεν εχουν γονεις?γιατι κανεις δεν ασχολειται μ αυτα τα παιδια??γιατι κανεις δεν ξεσηκωνεται??δολοφονια κι αυτη ηταν και μαλιστα ειμαστε ολοι υποψηφια θυματα!!!!

Εχουν ξεσηκωθεί όλα τα μπουμπούκια και έχουν ανασύρει από τη μνήμη τους σκοτωμένους για κάθε πιθανό λόγο και αιτία, από τα ίμια στον Θάνο αξαρλιάν και από αστυνομικούς μέχρι θύματα τροχαίων για να μας πουν τι; Ότι πριν ξεσηκωθούμε για τη δολοφονία του Αλέξη, έπρεπε να ξεσηκωθούμε πρώτα για άλλους 5052 θανάτους ή δολοφονίες που είχαν προηγηθεί; Μήπως πρέπει να κάνουμε και μια διαδήλωση έξω από την Ιρανική Πρεσβεία για τους 300 του Λεωνίδα;

Και ποιος είπε ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με το δυστύχημα στα Τέμπη ή με το άλλο παρόμοιο με μαθητές στον Αγ. Κωνσταντίνο. Χαμός έγινε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά , ούτε υπερασπίζομαι τον αστυνομικό ούτε τον πιτσιρικά ... ούτε ξέρω αν ακολούθησε κανονικά τις διαδικασίες και στα τέτοια μου κιόλας...

Αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι όποιος στέκεται απέναντι σε ένα οπλισμένο καλώς ή κακώς είναι τσαμπουκάς ... και αυτό δεν τολμούν να το κάνουν άλλοι και άλλοι ... πόσο δε ένα 15χρονο.
Εσύ λοιπόν το παιδί σου να το πεις ότι όταν δει ένα όπλο κάπου να τρέχει από πίσω του ... αλλά σιγά μην το κάνεις παλιοκότα...

Αααα ... ξέχασα τώρα θα μου την πεις ... δεν είναι πάντα κάποιος τσαμπουκάς όταν έρχεται αντιμέτωπος με όπλο ... μπορεί να είναι και ο Superman ...ε? :2funny: :2funny: :2funny:

Και κάτι άλλο ... δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς ... και το κυριότερο το επίπεδο του ... πρόσεχε...
Μακάρι να έπαιρνα από εσάς το 1/100 από όσα παίρνουν κάποιοι απο εμένα...

είσαι τόσο μαλάκας που κάθεσαι και κομπάζεις τον εαυτό σου σε ένα σάιτ. Ο μόνος που φταίει στο να μη σε πάρει κανείς στα σοβαρά είσαι εσύ και ας λες κάπου κάπου δυο σωστά πράγματα...γαμιέσαι στο αυτογκόλ. Κόψε λοιπόν τους κομπασμούς αν θελεις να σου απαντάει κάποιος εκτος και θες μόνο συζήτηση μετά μπινελίκιων. Φιλικά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι όποιος στέκεται απέναντι σε ένα οπλισμένο καλώς ή κακώς είναι τσαμπουκάς ... και αυτό δεν τολμούν να το κάνουν άλλοι και άλλοι ... πόσο δε ένα 15χρονο.
Εσύ λοιπόν το παιδί σου να το πεις ότι όταν δει ένα όπλο κάπου να τρέχει από πίσω του ... αλλά σιγά μην το κάνεις παλιοκότα...

Τι λες μωρέ;;;;

Τι απέναντι και ανοησίες;;;; Που το είδε το όπλο ο μικρός ή οποιοσδήποτε άλλος;;

Την κατάθεση του άλλου αστυνομικού την διάβασες;;;

Ο Κορκονέας έβγαλε ξαφνικά το όπλο και άρχισε να ρίχνει. Ακόμη και ο άλλος αστυνομικός έμεινε έκπληκτος, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση και δεν μπορούσε καλά - καλά να πιστέψει τι έγινε.
Ούτε προειδοποίηση ούτε τίποτε.

Νομίζεις ότι έγινε όπως στις ταινίες;;
"Police, don't move, get down, hands out of your pockets?"
Ούτε καν το πήραν χαμπάρι οι πιτσιρικάδες το όπλο.

Και ήταν τόσο το σοκ και των δυό τους που γύρισαν και φύγανε. Ούτε να δούνε το αποτέλσεμα των πυροβολισμών, ούτε να δούνε αν τους ακολουθούν, ούτε να δούνε αν εκπλήρωσαν τον σκοπό για τον οποίο ξεκίνησαν και βγήκαν από το περιπολικό: δηλαδή να βρούνε ποιός ή ποίοι ήταν οι υπαίτιοι του (κατ' αυτούς) τσαμπουκά και να τους συλλάβουν.
Γύρισαν, και σαν βρεγμένες γάτες εγκατέλειψαν το scene of the incident (επειδή σου αρέσουν και οι Αγγλικούρες).

Ναι, ναι, ναι, μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά , ούτε υπερασπίζομαι τον αστυνομικό ούτε τον πιτσιρικά ... ούτε ξέρω αν ακολούθησε κανονικά τις διαδικασίες και στα τέτοια μου κιόλας...

Αααα ... ξέχασα τώρα θα μου την πεις ... δεν είναι πάντα κάποιος τσαμπουκάς όταν έρχεται αντιμέτωπος με όπλο ... μπορεί να είναι και ο Superman ...ε? :2funny: :2funny: :2funny:

Και κάτι άλλο ... δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς ... και το κυριότερο το επίπεδο του ... πρόσεχε...

Βαστα γερα ΔΗΜΗΤΡΗ...

Διαβασε και εσυ τι ειχα πει στην φιλεναδα μου την ΣΑΒΡΑ   :uglystupid: :uglystupid:

Τωρα βεβαια αυτο με δικαιωνει πανηγυρικα και φυσικα ουτε εσυ εχεις το ατου της αληθειας (sic)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ  :grin:

γιατι αυτο που γραφεις οτι ξερεις, ΑΠΛΑ δεν το ΞΕΡΕΙΣ :)
.......:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και αυτο στο λεω εγω, που με λενε ΦΑΣΙΣΤΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βαστα γερα ΔΗΜΗΤΡΗ...

Διαβασε και εσυ τι ειχα πει στην φιλεναδα μου την ΣΑΒΡΑ   :uglystupid: :uglystupid:

Τωρα βεβαια αυτο με δικαιωνει πανηγυρικα και φυσικα ουτε εσυ εχεις το ατου της αληθειας (sic)

Και αυτο στο λεω εγω, που με λενε ΦΑΣΙΣΤΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ψιτ, γατούλη, η αρχή της απροσδιοριστίας ισχύει στο κβαντικό επίπεδο.

Στο δικό μας, καθημερινό, μακροσκοπικό, πλαίσιο αναφοράς ισχύουν οι νόμοι της κλασσικής Νευτώνειας φυσικής που μπορεί να προβλέψει όταν το μήλο πέσει θα προσγειωθεί κάτω από την μηλιά και όχι στην κεφάλα σου.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Εχουν ξεσηκωθεί όλα τα μπουμπούκια και έχουν ανασύρει από τη μνήμη τους σκοτωμένους για κάθε πιθανό λόγο και αιτία, από τα ίμια στον Θάνο αξαρλιάν και από αστυνομικούς μέχρι θύματα τροχαίων για να μας πουν τι; Ότι πριν ξεσηκωθούμε για τη δολοφονία του Αλέξη, έπρεπε να ξεσηκωθούμε πρώτα για άλλους 5052 θανάτους ή δολοφονίες που είχαν προηγηθεί; Μήπως πρέπει να κάνουμε και μια διαδήλωση έξω από την Ιρανική Πρεσβεία για τους 300 του Λεωνίδα;

Και ποιος είπε ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με το δυστύχημα στα Τέμπη ή με το άλλο παρόμοιο με μαθητές στον Αγ. Κωνσταντίνο. Χαμός έγινε.
μπουμπουκι μπορει να εισαι εσυ φιλαρακο...να διαβαζεις προσεκτικα και μετα να κραζεις σαν κατινα...εγω απλα ειπα οτι τοσος ντορος,καταστροφες,δηθεν επεισοδια κι ιστοριες γι αγριους εγιναν και καλα στον ονομα της δολοφονιας του παιδιου..απλα το χρησιμοποιησαν συγκεκριμενοι για να κανουν μικροπολιτικη πανω στο αδικο αιμα του παιδιου!!και θα πρεπε να ντρεπονται!!!και βεβαια δεν ασχοληθηκαν με τ αλλα που λες γιατι απλα δεν εχουν τηλεθεαση και δεν αποτιμωνται σε κερδη....τελος...σεβαστειτε εστω την αδικη απωλεια του αλεξη και μην καπηλευεστε τα παντα ψαχνοντας καποια αφορμη για ''επαναστασεις''...αλλιως γινονται οι επαναστασεις κι απο αλλου σιγουρα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Στο δικό μας, καθημερινό, μακροσκοπικό, πλαίσιο αναφοράς ισχύουν οι νόμοι της κλασσικής Νευτώνειας φυσικής που μπορεί να προβλέψει όταν το μήλο πέσει θα προσγειωθεί κάτω από την μηλιά και όχι στην κεφάλα σου.

:o :o :o :o :o :o

ακουσες γατουλι;;;;; :2funny: :2funny: :2funny
Εμ τα θελε..

Υ.Γ
you moved me :-*

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Περίφημη παραμένει η φράση του Αϊνστάιν Νεύτων, συγχώρεσέ με  :uglystupid: :uglystupid:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μονο τον voltaire που τα λέει ωραία :) εσένα δεν σε εχω παρακολουθήσει. Για μίλα να βλέπω..για μίλα.. :sunglasses:

Οτι ειχα να πω το ειπα προς το παρον  :grin:
(ξερεις με τη σαβρα δεν ημασταν φιλαρακια  :grin: :grin: :grin: τωρα ομως ειμαστε  :uglystupid:)

Γρατζουναω που και που ξερεις  :2funny: :2funny:

Αλα αμα με χωσεις εκει που εχεις το αλλο γατακι (θα κατσω φρονιμος) :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ωραίος ο voltaire, είναι η γνωστή παρα-μεταφυσική :cheesy: παπάρα που προσπαθούν να πουλήσουν, ενώ τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε υποατομικό επίπεδο

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Βαστα γερα ΔΗΜΗΤΡΗ...

Ζήτω η Κύπρος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom